Wendy Potman
Personal assistant

Wendy maakt het verschil voor Broersma’s high-end klanten

“Wij moeten discreet zijn, want we werken veel met Nederlandse celebrities: van acteurs en politici tot zakenvrouwen of oud-voetballers”, legt Wendy uit, die beseft dat de verkoop of aankoop van een huis privézaken met zich meebrengt, zoals een scheiding of faillissement. Zo’n huis wordt in de verkoop een ‘Hidden Object’ waarvan de details en de foto’s niet openbaar zijn. “Dit soort nieuws ligt dan niet op straat. Wij bieden vertrouwelijkheid van gegevens aan de klant.”

Ze studeerde aan meerdere HBO opleidingen, waaronder Personeel en Arbeid in Amsterdam, waarna ze de makelaardij in rolde. Wendy houdt ervan dossiers tot in de puntjes af te handelen en ze begeleidt bijvoorbeeld nog steeds een dame met een erfpachtvraagstuk, terwijl de aankoop twee jaar geleden plaatsvond: “Een huis kopen is zakelijk, maar ook heel persoonlijk. Onze klanten weten dat ze niet zomaar een object zijn.”

Broersma mag per jaar dan duizenden bezichtigingen doen en honderden verkoopaktes tekenen, Wendy weet dat voor iedere klant dit hun eerste huis kan zijn. Zelf woont ze in Buitenveldert, waar ze gelukkig wordt van de ruimte en het groen om haar heen. Wendy woont op fietsafstand van Broersma, en noemt haar fietstocht over de grachten een feestje: “Zowel zomers in het zonnetje, als ‘s winters wanneer de kerstbomen met lichtjes voor de ramen van de historische huizen staan.”

In zo’n mooi oud pand aan de Nieuwe Hoogstraat huist Stephen & Penelope, Wendy’s favoriete handwerkwinkel. “Hier gaat een hele wereld voor je open, met handgeverfde bollen wol en andere handwerkmaterialen”, tipt Wendy, die zegt dat creatief bezig zijn bepalend is voor wie ze is. Zorgelijk en geïnteresseerd: “Ik zit op kantoor vaak te breien, voor een zieke collega, of iemand die zwanger is.”

~Stephen & Penelope, Nieuwe Hoogstraat 29, Amsterdam

Contact Wendy
T. +31 (0)6 21 66 89 85
E. wendy@broersma.nl

 

Team Broersma
Caroline Bijlsma
Backofficemedewerker
Leonne ter Woord
Senior Marketeer
Lievana Lodewijckx
Frontofficemedewerker
Muriël Rikken - 't Hart
HR manager
Nina Meijer
Nina Meijer
Backofficemedewerker
Otte van Apeldoorn
Makelaar / taxateur
Ronald van de Bijl
Makelaar / taxateur (partner)
Daniël de Bont
Makelaar / taxateur (partner)
Nadia Flore
Frontofficemedewerker
Alexander Gimbrère
Makelaarsassistent
Judith de Jong
Makelaar / taxateur (partner)
Kees Kemp
Kees Kemp
Makelaar | Partner
Bodile Kes
Backofficemedewerker
Jeroen Kuyper
Kantoordirecteur
Hadewych van Middelaar
Marketingmedewerker
Jelle Mundt
Jelle Mundt
Makelaar / taxateur (partner)
Wendy Potman
Personal assistant
Heleen Scholten
Kandidaat-makelaar Verhuur
Florence Lathouwers
Verhuuradviseur
Tessa Soede
Kandidaat-makelaar Verhuur / Certified Expat Broker
Glenn van der Zanden
Glenn van der Zanden
Kandidaat-makelaar
Recent bekeken
Overzicht alle woningen
1