‘Weesper No. 122: vijf woningen met vrij zicht op de Amstel’

Naar de projectwebsite
Weesperzijde 122

Welkom bij Broersma Wonen. Wij onderkennen dat wonen een beleving is. Al bijna een eeuw lang verbinden wij de unieke wensen van onze klanten met de elegantste objecten die Amsterdam rijk is. Een kleine stad met wereldse allure, waar het meer gaat om invullen van woonwensen dan ruimte. Dat is ons werkgebied.

Over ons
Aanbod
Een huis kopen in Amsterdam en omgeving? Ontdek onze selectie. Dit zijn de meest adembenemende woningen die de stad rijk is.
Op zoek naar een huurwoning in Amsterdam? Broersma verhuurt elegant vormgegeven woningen in het hoge segment. We inspireren je graag met ons aanbod.
Ontwikkelen met Broersma. Ontdek wat wij toevoegen bij de ontwikkeling, marketing en verkoop van nieuwbouw- en herontwikkelingsprojecten.

De kunst van het verleiden begint bij de presentatie.

Verkopen met Broersma

Broersma Wonen

"De laatste tijd staan makelaars niet heel positief in het nieuws, Broersma daarentegen biedt een enorme meerwaarde. De daadkracht, de discretie, het empathische vermogen en advies bij de verkoop van een huis zijn een voorbeeld voor jullie beroepsgroep. Compliment. Ik heb jullie al bij verschillende vrienden aangeraden."

J.W. Boer

Een voorsprong door expertise.

Aankopen met Broersma

Broersma

"Het vinden van een nieuwe woning is niet makkelijk. Broersma bleef kritisch en liet zich niet meeslepen door onze soms emotionele beslissingen. Hierdoor vonden wij uiteindelijk ons droomhuis."

Michelle Broere

The Edit

Een onafhankelijk gecureerd, online journal over werken en wonen in de stad Amsterdam. Ontdek unieke interieurs, interviews met ondernemers en inspirerende buurtgidsen.

LAAT JE INSPIREREN

Broersma Wonen

Hidden Objects*

Bij Broersma begrijpen we dat een woning soms niet ‘en plein public’ verkocht kan worden. Met Hidden Objects* plaatsen wij objecten vertrouwelijk in de markt. We brengen deze exclusieve huizen discreet onder de aandacht en selecteren de gegadigden voordat we de details prijsgeven.

Ontdek meer

Broersma

De beste ‘Ramen’ shops van Amsterdam

De Franse keuken in Amsterdam; een selectie van restaurants, epiceries, patisseries en brasseries

40 exiting openings in 2023

Recent bekeken
Overzicht alle woningen

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?