Ontdek hoe wij te werk gaan.

Cases Broersma Werken
Onze cases

Een voormalig pakhuis, theater en atelier voor The Playing Circle.

Het voormalige Vaudeville Theater aan het Singel 512, een voormalig pakhuis aan de Prinsengracht 583 en een historisch atelier aan de Vijzelstraat 77. Gecureerd en aangehuurd voor The Playing Circle.

CASE STUDY KAAP: co-creatie en verkoop van mixed-use project aan het IJ.

Co-creatie en verkoop van mixed-use project aan het IJ. Met kennis van zowel residentieel als commercieel vastgoed onder één dak, was Broersma de ideale partner voor het in de markt zetten en verkopen van KAAP. Een mixed-use project waar wonen, werken en recreëren samenkomen in vijf multifunctionele gebouwen.

De Veemarkt als creative hub en unieke bedrijfslocatie

100% Verhuur voor bedrijvencentrum De Veemarkt dankzij stabiele samenwerking met Cromwell Netherlands B.V. en Broersma Werken.

De verkoop van gemeentelijk vastgoed.

Sinds het winnen van de ‘Europese aanbesteding makelaarsdiensten’ 2017 van de Gemeente Amsterdam treden wij als vaste partner op bij de verkoop van commercieel gemeentelijk vastgoed.

De heronderhandeling van een modern kantoor.

De business van TriFrance groeide, maar de werkruimte in Sloterdijk groeide niet mee. Ze klopten bij Broersma aan voor een ruimere, inspirerende locatie in een levendige omgeving.

Een monumentaal grachtenpand aan de Herengracht.

Een stijlkamer met uitzicht op de tuin. Een atrium van glas. Klassieke ornamenten. In De Ambasadors, een creative production studio, vonden wij de perfecte huurder.

Een stadspaleis voor een nieuw Europees hoofdkantoor.

“Het Paleis” behoort dankzij haar interieurwerk en stucwerk tot één van de mooiste grachtenpanden in de Gouden Bocht van de Herengracht in de Amsterdamse Grachtengordel.

Aanbod en diensten
Cases Broersma Werken
Op zoek naar een waardevaste investering die past bij de rendementseis? Ontdek ons aanbod van beleggingspanden in en rondom Amsterdam.
Op zoek naar een bedrijfsruimte in Groot Amsterdam? Ontdek een greep uit ons aanbod: objecten die meer bieden dan alleen het juiste aantal vierkante meters.
Winkelruimtes van de toekomst spreken tot de verbeelding. Elegant en verfijnd. Wij inspireren je graag met ons aanbod.
Recent bekeken
Overzicht alle woningen

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?