Cornerstone Suites

€ 538.000,- tot € 588.000,- Kosten koper 3 woningen beschikbaar Amsterdam

Adres
Amsterdam
1071 TV

Open huis: Kom 22 september de ingerichte appartementen bezichtigen aan Pieter Baststraat 5. Loop gerust binnen tussen 12.00 en 13.00 uur. Als we lunch voor je kunnen verzorgen, stuur dan een mail naar marketing@broersma.nl.

Cornerstone Suites | furnished apartments
Pieter Baststraat 5 & Cornelis Anthoniszstraat 39

Cornerstone Suites zijn luxe appartementen op Duivelseiland, een kleine wijk in de Pijp in Amsterdam Oud-Zuid. Gevestigd op de hoek van de Pieter Baststraat en de Cornelis Anthoniszstraat zijn hier acht appartementen ingericht door Nicemakers. Deze worden gemeubileerd opgeleverd en zijn gedecoreerd, zelfs de keukenkastjes zijn gevuld. De Nespresso staat al voor je klaar, het enige dat je hoeft te doen is je koffer pakken. De woningen bevinden zich op de eerste, tweede, derde en vierde woonlaag en hebben oppervlaktes tussen de 37 m² en de 42 m² groot.

Ready to move in

De authentieke herenhuizen op deze hoek zijn turn-key getransformeerd en zijn al voor je ingericht. Het interieur is sfeervol en straalt een vintage look uit door kleuren en materialen van de meubels, wanden en kasten. In het zitgedeelte staat een luxe designbank, tafel, stoelen en een Samsung-televisie. Nicemakers hebben gebruikt gemaakt van diverse unieke kwaliteits- en designmerken voor de inrichting, zoals Artisan, Pol's Potten, Artifort en Muubs.

De open keuken is uitgerust met diverse merkapparatuur en accessoires zoals een blender, Nespresso-apparaat, wijnglazen en borden van Duikelman voor vier personen. De slaapkamer heeft inbouwkasten met licht. Daar is ook de entree naar de badkamer met donkergroen tegelwerk. Er is een aparte ruimte voor een wasmachine en droger, deze worden ook meegeleverd. Zelfs huishoudelijke spullen zoals een strijkijzer, strijkplank en stofzuiger zijn aanwezig.

Omgeving  & hotspots

Duivelseiland en de Pijp hebben een kosmopolitische uitstraling met een mix van culturen, wat bijdraagt aan de diversiteit en levendigheid van de buurt. Het is een geliefde plek voor zowel bewoners als bezoekers. Tips van een buurtbewoner: We starten de dag met brunch bij Little Collins, een trendy restaurant met Australische invloeden. Daarna snuffelen we rond op de Albert Cuyp waar we een haring eten en wandelen door het Sarphatipark. In de oude bioscoop, waar nu CT Coffee & Coconuts is gevestigd, stoppen we voor een koffiepauze. Dan wandelen we richting het Museumplein, voor wat culturele inspiratie. We sluiten de dag af dichtbij huis, voor de lekkerste biefstuk van de stad bij Loetje, aan het einde van onze straat.

Lees alles over Cornerstone Suites op www.cornerstonesuites.nl. Meld je daar aan voor onze nieuwsbrief en ontvang bericht zodra de verkoop van start gaat.

Woonoppervlakte

37m2 > 42m2

Aantal bouwnummers

8

Koop

€ 538.000,- tot € 588.000,-

Bouwtypes

Pieter Baststraat 5

€ 542.000,- tot € 588.000,-
tot: 41m2 tot 42m2
Status: Beschikbaar
Beschikbare woningen: 1

3 bouwnummer s

  • Bouwnummer
  • Woonoppervlakte
  • Kamers
  • Prijs

Cornelis Anthoniszstraat 39

€ 538.000,- tot € 568.000,-
tot: 38m2 tot 40m2
Status: Beschikbaar
Beschikbare woningen: 2

3 bouwnummer s

  • Bouwnummer
  • Woonoppervlakte
  • Kamers
  • Prijs

Meer informatie

Daniël de Bont

Daniël de Bont vertelt u graag meer over dit project

Meer informatie

Nieuwsbrief
Toestemming
Recent bekeken
Overzicht alle woningen

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?