“It’s an art to sell perfectly well.”

Bij Broersma zien we het als een kunst om een woning in al z’n elegantie te presenteren. We doen onze research. We onthullen de elementen die het huis elegant maken en verleiden de toekomstige bewoner. Fysiek. In woord, en beeld. Tijdens de verkoop zijn wij uw kompas. We leggen al onze kennis op tafel en stemmen de strategie af op de markt. Volledige informatie. Elegante presentatie. Dat is ons motto. Alles om tot een optimaal verkoopresultaat te komen.

Nieuwsbrief
Toestemming

Verkoopfases

Eerst maken we kennis. We beginnen met luisteren en maken inzichtelijk hoe wij u het beste kunnen begeleiden bij de verkoop van uw huis. Ons advies is gebaseerd op een eerste inventarisatie van de meest essentiële kwaliteiten van de woning. Wij maken een quickscan van uw woning en brengen eventuele obstakels voor de doelgroep in kaart. Samen met de adviesverkoopprijs en de vrijblijvende offerte, delen wij hierna onze visie met u.

Na toelichting van ons advies en de offerte, volgt de opdrachtverstrekking en de marketing. We vullen het digitale verkoopdossier met alle relevante verkoopinformatie. Onze binnendienst selecteert de juiste documenten, zet de algehele presentatie op en kiest samen met u de verkoopnotaris. Een proces dat ondersteund wordt door de makelaar. De presentatie is een essentieel onderdeel van het verkoopproces bij Broersma. We onderkennen het belang van beleving voor het aantrekken van kijkers. De juiste presentatie helpt de koper bij de uiteindelijke besluitvorming. Stylingadvies is dan ook een belangrijke stap bij Broersma. Binnen de Broersma Circle werken we met professionele stylisten en fotografen. Dit zijn gerenommeerde specialisten die ons helpen de totale beleving van elke woning optimaal neer te zetten. Daarnaast laten wij u, als de huidige bewoner, aan het woord. We vertellen wat u zo waardeert aan de woning, en wat u gaat missen. Dit alles bundelen we, samen met onze deskundige visie, in het door onszelf vormgegeven en uitgegeven Broersma brochure. We publiceren de volledige presentatie op broersma.nl en genereren directe leads via Funda, MVA, sociale media en ons eigen netwerk. Daarbij kennen we de vraag uit het buitenland en weten we hoe de marketing daarop aanpassen.

 

Elk verkoopproces is gebaseerd op een strategie van verleiding. Eerst om te komen kijken, en vervolgens om de woning te kopen. Geen één huis is hetzelfde. Een verkoopstrategie bij Broersma ook niet. We stemmen alle onderdelen nauwkeurig op elkaar af—vanuit kennis, ervaring en integriteit.
Het verkopen van een woning blijft een intrigerend proces. Elke doorlooptijd is uniek. De response verschilt per woning, en geen momentum is hetzelfde. Wij staan u graag bij, als een kompas. We delen onze kennis en halen de emotie uit de verkoop. Staat een woning langer te koop dan verwacht? Broersma zoekt continu nieuwe oplossingen en brengt proactief advies uit.

Broersma is zich bewust van haar rol als autoriteit tijdens de onderhandeling. Zeker als er meer dan één gegadigde is, zijn kennis en visie essentieel. Wij brengen onze kennis op tafel en creëren duidelijkheid. We specificeren de formulering van een aanbieding en maken inzichtelijk wat dit betekent. Is het bod realistisch? Wat zijn de condities? Waar liggen de mogelijkheden? Ratio en emotie worden in balans gebracht. Met als doel het behalen van een optimaal verkoopresultaat. Is er overeenstemming bereikt? Wij leggen alle afspraken schriftelijk vast. Dit vormt de basis voor de koopovereenkomst. De notariële koopovereenkomst is bij Broersma een vast onderdeel van het verkoopdossier. Vervolgens begeleiden we de ondertekening, de afhandeling en de overdracht.

Een klant bij Broersma is een relatie voor het leven. Bij problemen of vragen blijven wij bereikbaar. Nu, en in de toekomst.

Hidden Objects*

Bij Broersma begrijpen we dat een woning soms niet ‘en plein public’ verkocht kan worden. Met Hidden Objects* plaatsen wij objecten vertrouwelijk in de markt. We brengen deze exclusieve huizen discreet onder de aandacht en selecteren de gegadigden voordat we de details prijsgeven.
Alleen na een zorgvuldige screening en acceptatie van de privacy voorwaarden ontvangen de potentiële kopers een persoonlijke link met inlogcode. Hiermee hebben ze toegang tot de digitale presentatie van de woning op een verborgen deel van broersma.nl.

Ontdek meer

Tarieven

Het eerste verkoopadvies is kosteloos, discreet en geheel vrijblijvend. Je kunt ons inschakelen voor het gehele verkoopproces, of een onderdeel daarvan. Onze tarieven zijn daarop afgestemd.

Ontdek meer

Waardevolle adviezen

“Broersma weet wat er nodig is om een woning te verkopen. Van de fotoshoot en het eigen magazine tot de rondleiding en het passeren van de akte bij de notaris: ik kreeg waardevolle adviezen en werd tijdens het gehele proces deskundig begeleid. De volgende keer bel ik ze weer.”

Michel Veldhuis

Recent bekeken
Overzicht alle woningen

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?