Kees Kemp
Makelaar | Partner

Kees bewaakt Broersma’s identiteit en blijft innoveren

“Wij zijn geen marketing label dat ons eigen merk verkoopt, wij verkopen jouw huis”, benadrukt Kees, voor wie eerlijkheid en deskundigheid hoog in het vaandel staat. Voor een bedrijf dat veel met cliënten in het hogere segment werkt, weet Kees dat wat Broersma biedt, niet te koop is: ‘Wij bieden interesse, echtheid en integriteit, dat is onze toegevoegde waarde.” Klanten komen vaak terug, en vertellen familie en vrienden over Broersma, zegt Kees: “Als de klant onze diensten waardeert en deelt met anderen, weet ik dat we een goede bedrijfsvoering hebben.”

Kees deed de MTS Bouwkunde en Commerciële Techniek in Gouda. Toen hij uit Dienst kwam belandde hij bijna bij toeval in de Makelaardij, omdat hier in de crisis toch werk te vinden was. “Ik begon van scratch, haalde mijn papieren, groeide als persoon en ondernemer en ben sinds 1997 mede-eigenaar van Broersma’, zegt Kees, die binnen het bedrijf ook faciliteert dat iedereen zich kan opleiden. “Dit vak is dynamisch en verandert constant, beïnvloed door de economische situatie. Zelfs na dertig jaar in het vak kan ik soms nog positief of negatief verrast worden”, zegt Kees, die vaak met Meneer Broersma wordt aangesproken. Bogend op zijn kennis en ervaring weerspreekt hij dat de Amsterdamse markt overspannen is: “Dit is toch niks nieuws onder de zon? Wij kunnen het bij Broersma nuanceren, omdat we ervaring hebben en meer weten, de trends en parameters in de gaten houden, en blijven innoveren.”

Hij woont op de grens van Zuid en West aan rivier de Schinkel in een voormalige slagerij, iets dat Kees als kind van een slager erg passend vindt. “Ons huis hebben we verbouwd met een moderne uitbouw tegen het monumentale gedeelte aan”, schetst hij, “Met een fijne keuken waar ik mijn hobby koken kan uitvoeren.” De oude slagersvriezer is inmiddels een wijnkoelkast geworden.

Kees zegt dat hij niet buiten Amsterdam zou kunnen wonen, omdat hij de impuls van de stad nodig heeft, inspirerende mensen, sociale diversiteit en nieuwe ontwikkelingen. De Buiksloterham in Noord noemt Kees bijvoorbeeld het Amsterdamse Williamsburg, refererend aan de New Yorkse wijk aan de East River, tegenover Manhattan. “Wonen en werken loopt in Noord door elkaar heen, dat wordt de nieuwe manier van leven”, voorspelt Kees, die hier aan de shipyards van het KNSM-terrein graag luncht bij Helling 7, waar alles op houtskool wordt bereid: “Ik waardeer de mediterrane keuken en de inrichting van het restaurant, dat heel stoer is, ontworpen met oude materialen van boten.”

Helling 7, t/o Melissaweg 57, Amsterdam

Neem contact op met Kees
T. +31 6 54 78 11 74
E. kees@broersma.nl

Recent bekeken
Overzicht alle woningen

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?