Transformatie tot hoogwaardig gerenoveerd herenhuis.

Lees meer

Welkom bij Broersma Werken. De bedrijfsmakelaar van Amsterdam die van werken een beleving maakt. Wij verbinden de unieke wensen van onze opdrachtgevers met de juiste objecten in de stad, en dat doen we al meer dan 20 jaar. Samen met het voormalige KS bedrijfsmakelaars vormen wij nu Broersma Werken. De specialist in elegante werkbelevingen.

Over ons
Op zoek naar een waardevaste investering die past bij de rendementseis? Ontdek ons aanbod van beleggingspanden in en rondom Amsterdam.
Winkelruimtes van de toekomst spreken tot de verbeelding. Elegant en verfijnd. Wij inspireren je graag met ons aanbod.
Op zoek naar een bedrijfsruimte in Groot Amsterdam? Ontdek een greep uit ons aanbod: objecten die meer bieden dan alleen het juiste aantal vierkante meters.

Kantoorruimtes die van werken een beleving maken.

Ontdek onze selectie

"Dagelijkse aanwezigheid in de stad, een groot netwerk binnen het Amsterdamse bedrijfsleven, en een lange termijnvisie in de manier van zaken doen. Broersma is voor ons de ideale partner."

Gijsbert Witteveen, The Collection
)

Onze dienstverlening

Of je nu een werkplek zoekt die wortels geeft aan de identiteit van je bedrijf of een investering wilt maken die in de toekomst naar je toekomt: wij luisteren, adviseren en anticiperen op het vinden van de juiste panden, vaak nog voordat ze op de markt zijn.

Bekijk onze diensten

)

The Edit

Een onafhankelijk gecureerd, online journal over werken en wonen in de stad Amsterdam. Ontdek unieke interieurs, interviews met ondernemers en inspirerende buurtgidsen.

Lees meer

Mia Karlova Galerie-5
)

Onze Cases

“Broersma heeft een goed oog voor de bijzondere waarde van de monumentale panden van Stadsherstel. Ze weten altijd goede huurders te vinden die het waarderen in een monumentaal pand gehuisvest te zijn.”

Peter Goudbeek, Stadsherstel

Bekijk onze cases

Mangia mangia!

Kunstagenda Maart 2023

Kunstagenda Januari

Recent bekeken
Bekijk het overzicht

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?