Een aantal
cases waar we
ontzettend trots
op zijn.

Cases Broersma Wonen
Onze cases
Cases Broersma Wonen

Van diamantslijperij tot stijlvol multifunctioneel gebouw.

De specialisten van Broersma Wonen en Werken adviseerden projectontwikkelaar Zuider Vastgoed bij de transformatie tot een eigentijds complex.

De eerste houten woontoren van Nederland.

Haut is de eerste houten woontoren in Nederland. Het innovatieve project draagt eraan bij om hout als constructief bouwmateriaal wereldwijd opnieuw op de kaart te zetten.

Villa Vondel: vier exclusieve appartementen aan het Vondelpark.

Een klassiek ogende villa uit 1920, in karakteristieke Bauhaus stijl, is herontwikkeld tot een eigentijds gebouw met vier exclusieve woningen uitkijkend op het Vondelpark.

Klein Kadoelen: een nieuwe woonbuurt op een voormalig fabrieksterrein in Amsterdam-Noord.

De uitdaging was hier het ontwikkelen van grote woningen met tuin, in het hoge segment, op een locatie die nog niet echt bekend en gewild was.

CASE STUDY KAAP: co-creatie en verkoop van mixed-use project aan het IJ.

Co-creatie en verkoop van mixed-use project aan het IJ. Met kennis van zowel residentieel als commercieel vastgoed onder één dak, was Broersma de ideale partner voor het in de markt zetten en verkopen van KAAP. Een mixed-use project waar wonen, werken en recreëren samenkomen in vijf multifunctionele gebouwen.

Aanbod en diensten
Ontwikkelen met Broersma. Ontdek wat wij toevoegen bij de ontwikkeling, marketing en verkoop van nieuwbouw- en herontwikkelingsprojecten.
Bekijk onze actuele projecten in Amsterdam. Ontworpen met aandacht voor architectuur, design en comfort. Wonen in een nieuw huis met moderne technieken, energiezuinig en optimaal geïsoleerd.
Een huis kopen in Amsterdam en omgeving? Ontdek onze selectie. Dit zijn de meest adembenemende woningen die de stad rijk is.
Recent bekeken
Overzicht alle woningen

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?