De juiste werkplek geeft wortels aan de identiteit van je bedrijf

Broersma Werken | Bedrijfsmakelaar Dienstverlening

Advies nodig?

Of je nu een werkplek zoekt die wortels geeft aan de identiteit van je bedrijf of een investering wilt maken die in de toekomst naar je toekomt: wij luisteren, adviseren en anticiperen op het vinden van de juiste panden, vaak nog voordat ze op de markt zijn.

Contact us

Verhuur – Verkoop

Broersma presenteert panden zodanig dat ze tot de verbeelding spreken door de elementen die het elegant maken te accentueren. Samen met onze opdrachtgevers, creëren we een strategie op maat, die inspeelt op de behoefte van de markt. Van advies over de ideale indelingsvariant en het optimale opleveringsniveau tot het verzorgen van de bezichtigingen en onderhandelingen: Broersma zorgt voor het sluiten van de juiste overeenkomst.

Aanhuur – Aankoop

Broersma wordt ook wel de onroerend goed connaisseur van Amsterdam genoemd. Al meer dan 20 jaar selecteren wij de meest elegante objecten die de stad rijk is. Door aandachtig te luisteren en proactief mee te denken, anticiperen wij op het vinden van de meest geschikte panden voor onze opdrachtgevers, vaak nog voordat ze op de markt zijn. Van een voormalig atelier tot een duurzaam ontwikkelde kantoorunit: Broersma creëert de passende verbinding tussen mens, ruimte en omgeving.

Beleggingen

Amsterdam heeft zowel nationaal als internationaal een grote aantrekkingskracht op bedrijven, kantoren en winkels. Investeren in de panden waarin zij zich huisvesten loont. Van aankoop tot verkoop biedt Broersma begeleiding op maat. Door de inzet van een gestructureerd proces, en onze expertise in commercieel vastgoed, creëren wij een aantrekkelijk rendement, dat voldoet aan de gewenste doelstellingen.

Heronderhandelingen

Nu onderhandelen kan straks veel opleveren. Want de vastgoedwereld is continu in beweging, en dat biedt kansen. Met een verfijnd gevoel voor nuance, neemt Broersma de onderhandelingen voor zowel huurders als verhuurders graag uit handen. Het huidige contract wordt geanalyseerd, veranderingen in de markt meegenomen en in samenspraak bepalen we de gewenste strategie. Het resultaat is een nieuw contract met verbeterde voorwaarden die aansluiten op uw behoeften. Nu, en in de toekomst.

Vastgoedadvies

Welke vastgoedvraag er ook ligt: Broersma kent de markt en spreekt de taal van zowel de creatieve sector als de zakelijke markt. Met heldere en gegronde adviezen ondersteunen wij graag bij het maken van de juiste beslissingen.

Ontdek meer over hoe wij te werk gaan

Advies nodig?

Of je nu een werkplek zoekt die wortels geeft aan de identiteit van je bedrijf of een investering wilt maken die in de toekomst naar je toekomt: wij luisteren, adviseren en anticiperen op het vinden van de juiste panden, vaak nog voordat ze op de markt zijn.

Contact us

Ontmoet de ondernemer, in deze serie Jochem Leegstra van creative agency …,staat

‘A Modern townhouse’

Een Rijksmonument uit 1896 gebouwd in een Art Nouveau stijl naar ontwerp van Gerrit van Arkel.

Onafhankelijk en deskundig

Alle medewerkers bij Broersma hebben een integriteitsverklaring ondertekend. Het lidmaatschap van de NVM en MVA garandeert dat wij altijd onafhankelijk en deskundig te werk gaan. Ook is Broersma VastgoedCert gecertificeerd en continu in de weer met de laatste ontwikkelingen en trainingen om onze opdrachtgevers vakkundig te begeleiden.

Recent bekeken
Overzicht alle woningen

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?