Daniël de Bont
Makelaar / taxateur (partner)

Daniël vormt een team met de klant om de aankoop of verkoop een succes te maken

“Onze samenwerking is hecht, ik spreek klanten soms vijf, zes keer per dag”, zegt Daniël, zich ervan bewust dat een huis kopen voor hem dagelijkse kost is, maar voor de klant gemiddeld maar één of twee keer in hun leven voorkomt. “Een zakelijk succes in de koop of verkoop geeft mij voldoening, toch is het natuurlijk belangrijker dat klanten blij en gelukkig worden in hun nieuwe huis.”

Daniël studeerde Vastgoed & Makelaardij aan de Hanze Hogeschool in Groningen, was stagiair bij Broersma en is niet meer weggegaan. “Ik ken alle facetten van het bedrijf en van m’n vak, van verkoopborden opplakken tot het sluiten van de deal”, zegt Daniël, die houdt van het spel van het onderhandelen.

Advies geven bij de herontwikkeling van oude panden is zijn passie. Daniël denkt tevreden terug aan een leeg kerkgebouw aan het Hoofddorpplein dat gerestaureerd werd tot tien stadsvilla’s. Daniel weet wat de klant zoekt en was als makelaar van begin tot eind betrokken, van de eerste tekeningen tot aan de verkoop. Hij vindt het belangrijk dat bij een restauratie plafonds, paneeldeuren en andere karakteristieke elementen worden behouden. “Een huis is iets dat je doorgeeft”, meent Daniel, “Je mag er een tijdje wonen en het ‘je eigen’ maken, maar een huis mag z’n eigen karakter niet verliezen.”

Een architectonisch hoogstandje vindt hij de gerenoveerde voormalige Citroëngarage aan het Stadionplein in Oud-Zuid. Daniel wijst erop dat het pand, in 1930 ontworpen door Jan Wils, een Rijksmonument is, en hij tipt restaurant WILS dat er nu is gehuisvest: “Michelin-chef Joris Bijdendijk zwaait de scepter in de keuken en je kunt er heerlijk eten.”

Restaurant WILS, Stadionplein 26, 1076 CM AMSTERDAM

Neem contact op met Daniël
T. +31 6 34 56 71 72
E. daniel@broersma.nl

Recent bekeken
Overzicht alle woningen
1

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?