Op een mooie prominente plek aan de Amstel: Elements

LEES MEER

Van moderne meesterwerken tot gerenoveerde residences: onze nieuwbouwspecialisten begeleiden projectontwikkelaars en kopers van nieuw te bouwen woningen bij het maken van de juiste keuzes.

Ontwikkelen met Broersma. Ontdek wat wij toevoegen bij de ontwikkeling, marketing en verkoop van nieuwbouw- en herontwikkelingsprojecten.
Bekijk onze actuele projecten in Amsterdam. Ontworpen met aandacht voor architectuur, design en comfort. Wonen in een nieuw huis met moderne technieken, energiezuinig en optimaal geïsoleerd.
Bouwen aan de toekomst doe je met Broersma. Bekijk een selectie van onze nieuwbouw- en herontwikkelingsprojecten uit het verleden en ontdek wat wij voor jou kunnen doen.

De ontwikkeling van nieuwbouw vraagt om kennis van de markt. Broersma biedt inzicht en perspectief, al voordat de verkoop start.

ONTWIKKELEN MET BROERSMA

Team Broersma Wonen

Op zoek naar een nieuw huis in Amsterdam?

Broersma ondersteunt kopers van nieuwe en bestaande woningen met effectief advies en heldere antwoorden.

AANKOPEN MET BROERSMA

Broersma Nieuwbouw

“Nanneke gaf ons het gevoel dat wij haar enige klant waren. Ze is heel persoonlijk, attent en betrokken. Ze reageerde snel, was transparant en wees ons de goede weg. We voelden ons hierdoor enorm gesterkt in het aankoopproces.”

André & Mitra

De Franse keuken in Amsterdam; een selectie van restaurants, epiceries, patisseries en brasseries

40 exiting openings in 2023

De beste ‘Ramen’ shops van Amsterdam

Recent bekeken
Overzicht alle woningen

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?