Een penthouse met uitzicht over het IJ en de skyline van Amsterdam.

BEKIJK DEZE WONING

Van moderne meesterwerken tot gerenoveerde residences: onze nieuwbouwspecialisten begeleiden projectontwikkelaars en kopers van nieuw te bouwen woningen bij het maken van de juiste keuzes.

Ontwikkelen met Broersma. Ontdek wat wij toevoegen bij de ontwikkeling, marketing en verkoop van nieuwbouw- en herontwikkelingsprojecten.
Bekijk onze actuele projecten in Amsterdam. Ontworpen met aandacht voor architectuur, design en comfort. Wonen in een nieuw huis met moderne technieken, energiezuinig en optimaal geïsoleerd.
Bouwen aan de toekomst doe je met Broersma. Bekijk een selectie van onze nieuwbouw- en herontwikkelingsprojecten uit het verleden en ontdek wat wij voor jou kunnen doen.
)

De ontwikkeling van nieuwbouw vraag om kennis van de markt. Broersma biedt inzicht en perspectief, al voordat de verkoop start.

ONTWIKKELEN MET BROERSMA

)

Op zoek naar een nieuw huis in Amsterdam?

Broersma ondersteunt kopers van nieuwe en bestaande woningen met effectief advies en heldere antwoorden.

AANKOPEN MET BROERSMA

“Nanneke gaf ons het gevoel dat wij haar enige klant waren. Ze is heel persoonlijk, attent en betrokken. Ze reageerde snel, was transparant en wees ons de goede weg. We voelden ons hierdoor enorm gesterkt in het aankoopproces.”

André & Mitra

Een voormalig stoffenmagazijn

Ontmoet de ondernemer, Simon Witmaar van restaurant Coulisse

De mooiste bloemisten van Amsterdam

Recent bekeken
Bekijk het overzicht