Merijn Hartog
Makelaar | Partner

Merijn staat bekend om zijn creatieve invalshoek

“Dit werk is geduld hebben, puzzelen, en de juiste partijen bij elkaar brengen”, zegt Merijn met gedegen kennis van de groot-Amsterdamse vastgoedmarkt en jarenlange ervaring in het creëren van de perfecte match tussen klant en pand. Hij onderscheidt zich door zijn toewijding, creatieve invalshoek en oprechte aanpak: “Het laatste stukje van een verkoop of aankoop is nuance, opdat we tot een overeenkomst komen.” Hij gebruikt zijn rijke netwerk om locaties te vinden voordat ze op de markt zijn. Zoals een oude tramremise waarvan hij hoorde dat een reclamebureau de plek ging verlaten, waarna Merijn het historische object snel wist te koppelen aan zijn opdrachtgever.

Na afronding van een Bachelor of Science als Ingenieur in Bouwkunde/Architectuur in Amsterdam werkte Merijn als vastgoedadviseur, daarna vanaf 2011 bij KS Bedrijfsmakelaars. Hier was hij partner en eigenaar en leidde in 2022 het samengaan met Broersma, na een niche positie te hebben verworven in het vinden en koppelen van creatieve exceptionele panden in Amsterdam.

Nieuwe trends volgt Merijn op de voet: “De grootste uitdaging is de bezettingsgraad. Op kantoor zijn minder mensen aanwezig, maar ze willen meer ruimte om zich heen. Ook is er behoefte aan een thuisgevoel met afgezonderde zitjes en plekken voor videomeetings.”

Merijn meent dat dit werk een beetje in je moet zitten, en hij waardeert hoe door kennis van de markt de dingen soms zomaar op zijn pad komen. “Ik bezocht onlangs ‘s morgens een nieuwe opdrachtgever die weg wilde bij het Centraal Station, en bij mijn volgende afspraak hoorde ik dat ze juist dichter naar het Centraal Station wilden werken”, lacht Merijn, waarna de eigenaren direct bij elkaar op kantoor gingen kijken. “Diezelfde middag werd de deal gesloten.”

Zelf woont Merijn met zijn gezin aan de Prinsengracht: “Vlakbij het Amstelveld. Een pleintje middenin de stad met bankjes eromheen, een speeltuin, jeu de boules. Een gezellig dorpsgevoel in de kleinste metropool van de wereld.”

Neem contact op met Merijn
T. +31 6 41 808 794
E. merijn@broersma.nl

Team Broersma
Dirk Richelle
Assistent makelaar
Merijn Hartog
Makelaar | Partner
Tom Huber
Makelaar
Katie Jonker
Kantoorassistent
Erik Reijn
Makelaar | Partner
Hans Vos
Makelaar
Nick Verberne
Makelaar
Daniëlle Jong
Operationeel manager
Frederique Touber
Kantoorassistent
Recent bekeken
Overzicht alle woningen

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?