Katie Jonker
Kantoorassistent

Katie heeft een hoge mate van georganiseerdheid

“Een real estate professional is nooit klaar met werken. Het vak is zo snel en dynamisch”, meent Katie, die zegt dat dingen regelen en in goede banen leiden haar op het lijf geschreven staan. Katie is het eerste aanspreekpunt voor opdrachtgevers bij de dossiervorming en het opmaken van de brochures. Ze screent huurders voor verhuurders en doet hiervoor ondersteunend onderzoek. “We nemen onze opdrachtgevers veel werk uit handen.”

Katie studeerde HBO Sportmanagement in Den Haag en rolde daarna de makelaardij in. Ze koos bewust voor Broersma vanwege de professionaliteit die het bedrijf uitstraalde rondom haar eigen sollicitatie: “Ik zit goed op mijn plek hier.” Ze zegt inmiddels ook met een bedrijfsonroerendgoed-bril naar de stad te kijken: “Prinsengracht 168 is een object waar ik graag langs fiets en de renovatie van in de gaten houd. Het wordt elke dag mooier. Inmiddels zijn de steigers eraf en de kenmerkende luiken zichtbaar. Al het historische is behouden aan de buitenkant. Straks komt er een marketingbureau in.”

Ze woont net buiten de stad, naar eigen zeggen heerlijk huisje-boompje-beestje in het groen. “s Morgens kom ik met het pontje via Noord aan in de stad die ontwaakt, genietend van de oranje gloed die de zon op Amsterdam schijnt. ’s Avonds na het werk spreek ik soms met mijn vriend af bij Impero Romano, om traditioneel Italiaans te eten.”

Impero Romano, Amsteldijk 25, Amsterdam

Neem contact op met Katie
T. +31 6 25 48 04 05
E. katie@broersma.nl

Team Broersma
Dirk Richelle
Assistent makelaar
Merijn Hartog
Makelaar | Partner
Tom Huber
Makelaar
Katie Jonker
Kantoorassistent
Erik Reijn
Makelaar | Partner
Hans Vos
Makelaar
Nick Verberne
Makelaar
Daniëlle Jong
Operationeel manager
Frederique Touber
Kantoorassistent
Recent bekeken
Overzicht alle woningen

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?