Nick Verberne
Makelaar

Nick heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan

“Van grachtenpanden tot oude garages: wij werken met de mooiste locaties. Ik heb in mijn loopbaan geleerd om de juiste gebouwen aan de juiste gebruikers te koppelen en visa versa” zegt Nick, “We geven gedegen advies aan onze opdrachtgevers. Waar zit een bedrijf op een goede locatie? Waar kan het beter?” Hij kijkt uiteraard naar huurprijzen en locatie, maar ook naar hoeveel energie verbruikt wordt en hoe het pand geïsoleerd is.

De interesse naar duurzaamheid ligt in lijn met Nick’s opleidingen HBO Bouwtechnische Bedrijfskunde aan de Hogeschool van Amsterdam en zijn onlangs behaalde certificaat Duurzaamheid in Utiliteitsgebouwen. “Je ontkomt er als bedrijf niet meer aan om hierover na te denken. Er zijn inmiddels veel bedrijven die zich aan een duurzamer gebouw willen koppelen”, legt Nick uit.

Nick volgt deze ontwikkelingen voor het verduurzamen van gebouwen op de voet. Het is een ontwikkeling die constant in beweging is en de maatstaven worden steeds hoger. Een mooi voorbeeld vindt Nick het kantoorgebouw de Walvis, waar hij een bedrijf begeleidde die hier momenteel huurt, waarbij ze verder zijn gegaan dan de norm. En met succes; ze hebben meerdere nominaties en een BREAAM certificaat in de wacht gesleept.

De Walvis, Grote Bickersstraat 76, Amsterdam

Neem contact op met Nick
T. +31 6 81 85 57 41
E. nick@broersma.nl

Team Broersma
Dirk Richelle
Assistent makelaar
Merijn Hartog
Makelaar | Partner
Tom Huber
Makelaar
Katie Jonker
Kantoorassistent
Erik Reijn
Makelaar | Partner
Hans Vos
Makelaar
Nick Verberne
Makelaar
Daniëlle Jong
Operationeel manager
Frederique Touber
Kantoorassistent
Recent bekeken
Overzicht alle woningen

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?