Frederique Touber
Kantoorassistent

Bedrijfsmakelaardij vraagt om oprechte aandacht

Oplettendheid is wat Frederique kenmerkt. In haar rol als kantoorassistent bij Broersma Werken richt zij zich op het ondersteunen van de makelaars en klanten. Haar initiële ambities lagen in eerste instantie ergens anders. Echter het bloed kruipt waar het niet gaan kan, van vaderskant is ze geïnjecteerd met het makelaarschap.

“Eerder wilde ik verloskundige worden, maar ik nam toch de afslag richting de makelaardij. Een keuze die je wellicht niet snel verwacht, maar nu kan ik mijn verzorgende aard direct inzetten voor de makelaars op kantoor en onze klanten”, aldus Frederique.

Zij is vaak de eerste die je aan de telefoon krijgt. “Het is erg leuk om mensen die ‘onderweg’ een verhuurbord van ons tegenkomen en ons nummer bellen, te helpen. Vaak weten de mensen niet waar ze precies staan en spreek ik mijn innerlijke Sherlock aan, om er toch samen uit te komen”, zegt Frederique. Het opmaken van een perfecte brochure, met de juiste selectie van fotografie, is waar zij ook veel voldoening uit haalt. ”Juist omdat ieder pand uniek is en dit de juiste aandacht vraagt.”

De uitstraling van Broersma Werken noemt ze ‘geweldig’. Frederique licht toe: “De persoonlijke aandacht naar klanten, de allure en iedere keer die extra stap voor de klant, is waar ik zeker aan blijf bijdragen.”

Amsterdam ontdekken is haar ontspanning, voor werk, maar ook in haar vrije tijd. Zo leert zij de stad, met haar grote diversiteit aan panden en wijken, steeds beter kennen. Als het weer het toelaat, tref je haar op het terras met een gezonde Matcha.

Neem contact op met Frederique
T. +31 6 216 25 895
E. frederique@broersma.nl

Team Broersma
Dirk Richelle
Assistent makelaar
Merijn Hartog
Makelaar | Partner
Tom Huber
Makelaar
Katie Jonker
Kantoorassistent
Erik Reijn
Makelaar | Partner
Hans Vos
Makelaar
Nick Verberne
Makelaar
Daniëlle Jong
Operationeel manager
Frederique Touber
Kantoorassistent
Recent bekeken
Overzicht alle woningen

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?