Tom is de oren en ogen van de klant

“Als ik werk voor een A-merk, dan vind ik ook een A-locatie voor deze opdrachtgever”, zegt Tom ambitieus, “De mensen die er werken hebben karakter, dus moet het pand dat uiteraard ook hebben.” Hij denkt aan een stoere industriële kantoorruimte tegenover Amsterdam Centraal Station die hij voor een typisch Amsterdam bedrijf vond die internationale bedrijven bedient.

Tom deed de HBO-opleiding Bedrijfskunde, Retail & Management in Alkmaar en heeft gekozen voor de richting van het commercieel vastgoed. Een bewuste keuze voor hem, waarbij het maken van een kwalitatieve match voorop staat. Hij waardeert de adviseursrol in zijn vak en wil precies weten wat er speelt.

Soms vindt Tom een speld in een hooiberg, zoals de luxe locatie voor een plastisch chirurg, een neusspecialist die met recht het neusje van de zalm zocht. “Dankzij mijn netwerk vond ik een object onder de markt in Oud-Zuid’, zegt Tom, “Een mooi gerenoveerd pand met een boutique uitstraling, precies naar wens van de klant.”

Tom is vaak in de stad te vinden. “Met opdrachtgevers in het hogere segment spreek ik af bij Ferilli’s, creatieve no-nonsense types zie ik in Verhulst. Ik stem af op de opdrachtgever waar we afspreken. Alles in mijn vak is maatwerk.”

Ferilli’s Caffè Ristorante, Beethovenstraat 14-16, Amsterdam
Verhulst, Johannes Verhulststraat 105, Amsterdam

Neem contact op met Tom
T. +31 6 22 59 14 77
E. tom@broersma.nl

Team Broersma
Dirk Richelle
Assistent makelaar
Merijn Hartog
Makelaar | Partner
Tom Huber
Makelaar
Katie Jonker
Kantoorassistent
Erik Reijn
Makelaar | Partner
Hans Vos
Makelaar
Nick Verberne
Makelaar
Daniëlle Jong
Operationeel manager
Frederique Touber
Kantoorassistent
Recent bekeken
Overzicht alle woningen

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?