Tom is de oren en ogen van de klant

“Als ik werk voor een A-merk, dan vind ik ook een A-locatie voor deze opdrachtgever”, zegt Tom ambitieus, “De mensen die er werken hebben karakter, dus moet het pand dat uiteraard ook hebben.” Hij denkt aan een stoere industriële kantoorruimte tegenover Amsterdam Centraal Station die hij voor een typisch Amsterdam bedrijf vond die internationale bedrijven bedient.

Tom deed de HBO-opleiding Bedrijfskunde, Retail & Management in Alkmaar en heeft gekozen voor de richting van het commercieel vastgoed. Een bewuste keuze voor hem, waarbij het maken van een kwalitatieve match voorop staat. Hij waardeert de adviseursrol in zijn vak en wil precies weten wat er speelt.

Soms vindt Tom een speld in een hooiberg, zoals de luxe locatie voor een plastisch chirurg, een neusspecialist die met recht het neusje van de zalm zocht. “Dankzij mijn netwerk vond ik een object onder de markt in Oud-Zuid’, zegt Tom, “Een mooi gerenoveerd pand met een boutique uitstraling, precies naar wens van de klant.”

Tom is vaak in de stad te vinden. “Met opdrachtgevers in het hogere segment spreek ik af bij Ferilli’s, creatieve no-nonsense types zie ik in Verhulst. Ik stem af op de opdrachtgever waar we afspreken. Alles in mijn vak is maatwerk.”

Ferilli’s Caffè Ristorante, Beethovenstraat 14-16, Amsterdam
Verhulst, Johannes Verhulststraat 105, Amsterdam

Neem contact op met Tom
T. +31 6 22 59 14 77
E. tom@broersma.nl

Team Broersma
Merijn Hartog
Makelaar | Partner
Daniëlle Jong
Manager
Katie Jonker
Kantoorassistent werken
Erik Reijn
Makelaar | Partner
Nick Verberne
Makelaar
Hans Vos
Makelaar
Recent bekeken
Bekijk het overzicht

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?