Dirk Richelle
Assistent makelaar

Het makelaarsbloed stroomt bij Dirk door z’n aderen

“Het is belangrijk om transparant te zijn en klanten met respect en integriteit te behandelen, iets waar ik graag aan wil bijdragen binnen Broersma Werken”, zegt Dirk. Onmiskenbaar noemt hij deze waarden, juist binnen het vastgoed. Dit zegt hij vanuit een diepgewortelde interesse voor onroerend goed en architectuur dat is ontstaan vanuit zijn ouderlijk huis, met een vader in de makelaardij. Zoals hij het zelf zegt: “Vastgoed heeft mij vanaf zeer jonge leeftijd geïnteresseerd en dat kan ook bijna niet anders want het is mij met de paplepel ingegoten”.

“Mijn vader bemiddelde in de verkoop van winkelruimtes en zijn verhalen over de mensen waarmee hij samenwerkte intrigeerde mij enorm,” vertelt Dirk. Nu hij zelf aan zijn vastgoedcarrière bouwt, kan hij zijn kennis en interesse verder verdiepen in de contacten met de klanten. “Ik bouw graag aan een relatie die verder gaat dan de opdracht waar ik op dat moment aan werk.” Iets wat hij ook vanuit zijn opleiding op de Hotelschool leerde en wat hij nu toepast in zijn werk voor Broersma Werken.

“Uitgeleerd ben ik denk ik nooit, en het halen van mijn diploma makelaardij is nu mijn volgende milestone die ik wil afvinken zodat ik Broersma Werken volledig kan bijstaan in haar ambitie van groei en het streven naar kwaliteit,” aldus Dirk.

Ontspanning vindt Dirk aan het water en verder is hij druk met het ontdekken van Amsterdam waar hij net is komen wonen. Met de Schinkelbuurt als nieuwe uitvalsbasis, belooft het veel goeds voor de mooie projecten die Amsterdam binnen Broersma Werken hem zullen brengen. Hier is hij op zijn plek.

Neem contact op met Dirk
T. +31 6 29 14 94 49
E. dirk@broersma.nl

Team Broersma
Dirk Richelle
Assistent makelaar
Merijn Hartog
Makelaar | Partner
Tom Huber
Makelaar
Katie Jonker
Kantoorassistent
Erik Reijn
Makelaar | Partner
Hans Vos
Makelaar
Nick Verberne
Makelaar
Daniëlle Jong
Operationeel manager
Frederique Touber
Kantoorassistent
Recent bekeken
Overzicht alle woningen

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?