Ruimtelijkheid

Wie dit huis voor het eerst binnenstapt en kennismaakt met de zee aan ruimte achter de gevels en onder de majestueuze houten kap, krijgt de verrassing van zijn leven. Elke ruimte is op zijn eigen manier indrukwekkend. Op een aantal wezenlijke en authentieke elementen van een 250 jaar oude boerderij na, is een volledig nieuw woon-werkhuis onder architectuur gerealiseerd. De enorme ruimtelijkheid van de oude schuur met zijn pracht houten kapconstructie is gehandhaafd waardoor er aanzienlijk meer m³’s per m² zijn gerealiseerd dan in ieder ander woonhuis. Het volledige nieuwe voorhuis heeft dezelfde ruimtelijkheid meegekregen van de architect. Middels zeer grote ramen is een directe verbinding met het omliggende natuurgebied Naardermeer gecreëerd.

'Het terrein ligt midden in het natuurgebied Naardermeer'

De tuin heeft een gesloten binnentuin karakter

Rondom het huis is een buiten tuin met een boomgaard met 25 klassieke fruitbomen en loopt het perceel naadloos over in het natuurgebied waarin Galloway koeien, schapen, reeën en klein wild grazen en wonen. Het is een eldorado voor een grote diversiteit aan vogels.

'The Barns is in zijn woonconcept, architectuur en duurzaamheid zijn tijd vooruit'

‘Prachtige houten kapconstructie

De enorme ruimtelijkheid van de oude schuur met zijn pracht houten kapconstructie is gehandhaafd waardoor er aanzienlijk meer m³’s per m² zijn gerealiseerd dan in ieder ander woonhuis. Het volledige nieuwe voorhuis heeft dezelfde ruimtelijkheid meegekregen van de architect. Middels zeer grote ramen is een directe verbinding met het omliggende natuurgebied Naardermeer gecreëerd.

De Jordaan, een selectie van fijne plekken rondom de Bloemstraat. Bekijk de buurtgids

'Het Torenhuys', wonen in een voormalige onderstation van de Gemeentelijke Energiewerken, ontworpen door de Dienst Publieke Werken

Ontmoet de ondernemer, Simon Witmaar van restaurant Coulisse, koken in een voormalig theater

Recent bekeken
Overzicht alle woningen

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?