De juiste ruimte biedt meer dan alleen het juiste aantal vierkante meters

Our cases

Voormalig pakhuis, theater en atelier voor The Playing Circle

Het voormalige Vaudeville Theater aan het Singel 512, een voormalig pakhuis aan de Prinsengracht 583 en een historisch atelier aan de Vijzelstraat 77. Gecureerd en aangehuurd voor The Playing Circle.

De heronderhandeling van een modern kantoor

De business van TriFrance groeide, maar de werkruimte in Sloterdijk groeide niet mee. Ze klopten bij Broersma aan voor een ruimere, inspirerende locatie in een levendige omgeving.

De verkoop van gemeentelijk vastgoed

Sinds het winnen van de ‘Europese aanbesteding makelaarsdiensten’ 2017 van de Gemeente Amsterdam treden wij als vaste partner op bij de verkoop van commercieel gemeentelijk vastgoed.

Een monumentaal grachtenpand aan de Herengracht

Een stijlkamer met uitzicht op de tuin. Een atrium van glas. Klassieke ornamenten. In De Ambasadors, een creative production studio, vonden wij de perfecte huurder.

Winkelruimtes van de toekomst spreken tot de verbeelding. Elegant en verfijnd. Wij inspireren je graag met ons aanbod.
Op zoek naar een bedrijfsruimte in Groot Amsterdam? Ontdek een greep uit ons aanbod: objecten die meer bieden dan alleen het juiste aantal vierkante meters.
Op zoek naar een waardevaste investering die past bij de rendementseis? Ontdek ons aanbod van beleggingspanden in en rondom Amsterdam.
Recently viewed
View overview

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?