KS Bedrijfsmakelaars and Broersma continue together.

READ MORE

Welcome to Broersma Werken. Amsterdam's premier commercial real estate agency, where work becomes an experience. We have worked in the city for more than 20 years, building bridges between our clients' needs and unique properties. We have now joined forces with KS bedrijfsmakelaars to form Broersma Werken, your specialist in stylish workplace experiences.

About us
Op zoek naar een waardevaste investering die past bij de rendementseis? Ontdek ons aanbod van beleggingspanden in en rondom Amsterdam.
Winkelruimtes van de toekomst spreken tot de verbeelding. Elegant en verfijnd. Wij inspireren je graag met ons aanbod.
Op zoek naar een bedrijfsruimte in Groot Amsterdam? Ontdek een greep uit ons aanbod: objecten die meer bieden dan alleen het juiste aantal vierkante meters.

Ontdek de diversiteit aan kantoorruimten in Amsterdam. Dit is onze selectie die van werken een beleving maakt.

Bekijk het aanbod

Dagelijkse aanwezigheid in de stad. Een groot netwerk binnen het Amsterdamse bedrijfsleven. En een lange termijnvisie in de manier van zaken doen. Broersma is de ideale partner.

Gijsbert Witteveen, The Collection
Lees meer
)

Diensten

Of je nu een werkplek zoekt die wortels geeft aan de identiteit van je bedrijf of een investering wilt maken die in de toekomst naar je toekomt: wij luisteren, adviseren en anticiperen op het vinden van de juiste panden, vaak nog voordat ze op de markt zijn.

Bekijk onze diensten

)

The Edit

Een onafhankelijk gecureerd, online journal over werken en wonen in de stad Amsterdam, met unieke interieurs, interviews met ondernemers en buurtgidsen.

Lees meer

Mia Karlova Galerie-5
)

Cases

“Broersma heeft een goed oog voor de bijzondere waarde van de monumentale panden van Stadsherstel. Ze weten altijd goede huurders te vinden, die het waarderen in een monumentaal pand gehuisvest te zijn.”

Bekijk onze cases

Recently viewed
View overview

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?