Een penthouse met uitzicht over het IJ en de skyline van Amsterdam.

BEKIJK DEZE WONING

Van moderne meesterwerken tot gerenoveerde residences: onze nieuwbouwspecialisten begeleiden projectontwikkelaars en kopers van nieuw te bouwen woningen bij het maken van de juiste keuzes.

Bouwen aan de toekomst doe je met Broersma. Bekijk een selectie van onze nieuwbouw- en herontwikkelingsprojecten uit het verleden en ontdek wat wij voor jou kunnen doen.
Bekijk onze actuele projecten in Amsterdam. Ontworpen met aandacht voor architectuur, design en comfort. Wonen in een nieuw huis met moderne technieken, energiezuinig en optimaal geïsoleerd.
Ontwikkelen met Broersma. Ontdek wat wij toevoegen bij de ontwikkeling, marketing en verkoop van nieuwbouw- en herontwikkelingsprojecten.
)

De ontwikkeling van nieuwbouw vraag om kennis van de markt. Broersma biedt inzicht en perspectief, al voordat de verkoop start.

ONTWIKKELEN MET BROERSMA

)

Op zoek naar een nieuw huis in Amsterdam?

Broersma ondersteunt kopers van nieuwe en bestaande woningen met effectief advies en heldere antwoorden.

AANKOPEN MET BROERSMA

“Nanneke gaf ons het gevoel dat wij haar enige klant waren. Ze is heel persoonlijk, attent en betrokken. Ze reageerde snel, was transparant en wees ons de goede weg. We voelden ons hierdoor enorm gesterkt in het aankoopproces.”

André & Mitra
Journal
Go to overview

Amsterdamse dakterrassen

Amsterdamse stadstuinen

Tanja Deurloo, geurexpert en parfumdesigner over geur in huis. “Je kunt geur als vierde dimensie zien in een ruimte.”

Recently viewed
View overview

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?