Rijksmonument uit 1640

De gevel is zwart in de olie geverfd, heeft grote raampartijen en een XIX rechte daklijst. De kap steekt daarboven uit met een dakkapel en een fraaie hijsbalk.
Het huis heeft twee toegangen, elk bereikbaar via enkele treden vanaf de straat. De hoofdentree op het bordes leidt naar een ruime hal met een prachtig afgewerkte tegelvloer.
Monumental Contempary No. 9 is historisch en tijdloos tegelijk. Het heeft een ingetogen luxe die smaakvol op een manier is dat degene die hier woont dagelijks kan genieten van het licht, het uitzicht en de verfijnde detailleringen. Het grachtenpand is zorgvuldig gerenoveerd en biedt alle hedendaagse comfort en gemak. De serene sfeer die door het hele pand consistent is doorgevoerd, is daarbij van hoge kwaliteit. De luxe uit zich ook in de op maat gemaakte kasten van Van Venrooij interieurbouw en met prachtige verlichting.

Eenheid aangebracht tussen het voor en achterhuis.

Het trappenhuis is centraal tussen het voorhuis en achterhuis en heeft eveneens ramen naar het lichthof. Zij vormt de verbinding naar alle woonlagen en tussen voor- en achterhuis. De trap en leuningen zijn heel mooi gedetailleerd met eikenhout. Het lichthof zorgt voor extra ruimtelijkheid en extra daglicht toetreding.

Hidden Objects
Bekijk deze woningen
Recent bekeken
Overzicht alle woningen
1

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?