Samengesteld; slim ingedeelde appartementen met het comfort van een suite.

Suites

Cornerstone Suites

Cornerstone Suites zijn luxe appartementen op Duivelseiland, een kleine wijk in de Pijp in Amsterdam Oud-Zuid. Gevestigd op de hoek van de Pieter Baststraat en de Cornelis Anthoniszstraat zijn hier appartementen ingericht door Nicemakers. Deze worden gemeubileerd opgeleverd en zijn gedecoreerd, zelfs de keukenkastjes zijn gevuld. Het interieur is sfeervol en straalt een vintage look uit door kleuren en materialen van de meubels, wanden en kasten. In het zitgedeelte staat een luxe designbank, tafel, stoelen en een Samsung-televisie. Nicemakers heeft gebruikt gemaakt van diverse unieke kwaliteits- en designmerken voor de inrichting, zoals Artisan, Pol’s Potten, Artifort en Muubs.

Bekijk deze woning

Klein Schinkel.

Klein Schinkel is een boutique hotelachtig appartementencomplex dat zich bevindt op de grens van Amsterdam Zuid en West, tussen het Surinameplein en het Hoofddorpplein. De appartementen hebben een New Yorkse uitstraling met een luxe en elegante stijl, strakke lijnen, neutrale kleuren en grote raampartijen. Veel van de woningen hebben toegang tot buiten, wat zorgt voor een gevoel van ruimte en vrijheid.

Bekijk deze woning

De Prins

De vrije hoogte van maar liefst 3,91 meter, meerdere zijramen door het ontbreken van buren door de hogere ligging en de allure van een loft. Meerdere verrassende componenten komen samen die je niet zomaar verwacht op de bovenste verdieping van een grachtenpand.

Bekijk deze woning

Bree No. 8

Een eiken houten parketvloer met vloerverwarming gelegd in een hongaarse punt, mooie wittinten en het gebruik van mooie materialen zoals marmer in de keuken geven dit appartement een ruimtelijk en comfortabel gevoel.

Bekijk deze woning

Petit Paris

Petit Paris aan de Jan Luijkenstraat 21 maakt onderdeel uit van een serie van vier herenhuizen die in 1903 zijn gebouwd.
Tijdens de meest recente renovatie in 2022 en 2023 zijn er nieuwe woningen gecreëerd. Het ontwerp past bij de lifestyle van nu, de historie en het karakter van het gebouw. De appartementen bieden ultiem comfort, zijn duurzaam en hebben hedendaagse faciliteiten. Ze zijn van alle gemakken voorzien met onder andere een luxe keuken, hoogwaardig sanitair, vloerverwarming en stoffering.

Deze woning is verkocht.

Schrijf je in voor een soortgelijke woning

'Modern werken bij &. Media Group. Een interieur ontwerpconcept wat draait om veelzijdigheid en aanpassingsvermogen. Een samenwerkingsproject van Studio Sluijzer en 88 Projects.' Lees en bekijk hier meer hoe een werkomgeving ook anders kan

Een appartement met het comfort van een hotelsuite. Een ontwerp van Anne Claus

Uitgelicht; 'De Fabriek' Een stoere loft midden in de Jordaan. Het gebouw is een voormalige frisdrankfabriek en bruist de oude ondernemerssfeer uit van vroeger. Laat je inspireren

Recent bekeken
Overzicht alle woningen

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?