Cases we are proud to share.

Our cases

From diamond-cutting factory to stylish multifunctional building.

De specialisten van Broersma Wonen en Werken adviseerden projectontwikkelaar Zuider Vastgoed bij de transformatie tot een eigentijds complex.

Klein Kadoelen: een nieuwe woonbuurt op een voormalig fabrieksterrein in Amsterdam-Noord.

De uitdaging was hier het ontwikkelen van grote woningen met tuin, in het hoge segment, op een locatie die nog niet echt bekend en gewild was.

Villa Vondel: four exclusive apartments next to Amsterdam’s Vondelpark.

Een klassiek ogende villa uit 1920, in karakteristieke Bauhaus stijl, is herontwikkeld tot een eigentijds gebouw met vier exclusieve woningen uitkijkend op het Vondelpark.

The first wooden residential tower in the Netherlands.

Haut is de eerste houten woontoren in Nederland. Het innovatieve project draagt eraan bij om hout als constructief bouwmateriaal wereldwijd opnieuw op de kaart te zetten.

Bekijk onze actuele projecten in Amsterdam. Ontworpen met aandacht voor architectuur, design en comfort. Wonen in een nieuw huis met moderne technieken, energiezuinig en optimaal geïsoleerd.
Ontwikkelen met Broersma. Ontdek wat wij toevoegen bij de ontwikkeling, marketing en verkoop van nieuwbouw- en herontwikkelingsprojecten.
Een huis kopen in Amsterdam en omgeving? Ontdek onze selectie. Dit zijn de meest adembenemende woningen die de stad rijk is.
Recently viewed
View overview

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?