De eerste houten woontoren van Nederland.

"Broersma voegde veel toe als goede sparring partner in de ontwikkelfase. De discussies waren soms pittig, maar effectief. In de transactiefase op alle fronten complimenten, zeer prettige en professionele samenwerking."

T. Croon van Lingotto, projectontwikkelaar HAUT

Haut: de eerste houten woontoren in Nederland

Broersma is sinds de ontwikkelfase actief betrokken geweest bij de optimalisatie van het ontwerp, de marketing en de verkoopstrategie. We zaten aan tafel met de ontwikkelaars Van Lingotto, de architecten van Team V en bouwbedrijf Van Eesteren. We gaven advies over optimalisatie van de woningdifferentiatie, de indeling van appartementen en het afbouwniveau.

 

De klantreis en verkoopstrategie

We adviseerden over de klantreis en communicatie. Samen met het reclamebureau werkten we een plan en tools uit om duidelijk te maken wat het betekent te wonen in een gebouw van hout. Als verkoopstrategie adviseerden we een gefaseerde verkoop. Dat was uniek voor een toren die in een bouwstroom gerealiseerd is. Met fasering creëer je schaarste in het aanbod en het geeft ruimte voor tussentijdse prijsindexering, in lijn met eerdere resultaten en marktontwikkeling.

Betrokken en verbonden

Haut, met zijn unieke verhaal, heeft een bijzondere plek in ons hart. Om blijk te geven van onze betrokkenheid en verbondenheid met het gebouw en haar eerste bewoners, liet Broersma een houten bank maken, die nu in de centrale hal staat.

Ontdek meer over ontwikkelen met Broersma

Lees meer
Recent bekeken
Overzicht alle woningen

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?