Villa Vondel: vier exclusieve appartementen aan het Vondelpark.

"Voor Villa Vondel hebben we alle marketing en communicatie in-house ontwikkeld. We waren zelf verantwoordelijk voor de huisstijl, de branding, de projectwebsite en de brochure."

Hadewych van Middelaar, marketingmedewerker Broersma Wonen

De transformatie

Tijdens de herontwikkeling transformeerde Villa Vondel van een klassiek gebouw uit 1920 tot een grootstedelijk ontwerp van nu. De voorgevel werd radicaal geopend en er werden serres toegevoegd om het gevoel van ruimte en licht te versterken.

In samenwerking met de interieurarchitecten van Just Design Studio ontwierpen we voor iedere woning een aantal doordachte voorbeeldplattegronden, inclusief een compleet afbouwpakket. Hiermee maakten we de totale investering van de aankoop inzichtelijk. Kopers konden daarna samen met de interieurarchitect de indeling van de woning en het ontwerp van keuken, badkamer en vloeren geheel naar eigen wens vormgeven.

Verkoopevent

De verkoop van Villa Vondel startte toen de ruwbouw klaar was, met als groot voordeel dat rondleidingen in het gebouw mogelijk waren. Alleen de indeling en sfeer van de woningen ontbraken nog. Deze visualiseerden we door levensgrote beelden in de ruimtes op te hangen, als in een galerie. Het resultaat was overdonderend. Er waren zelfs belangstellenden uit de VS die we met een videoverbinding hebben rondgeleid.

"Een oudere dame is met de mannen van de bouw op de steigers geklommen om alvast het uitzicht over het Vondelpark te bewonderen. En dat terwijl ze juist wilde verhuizen vanwege de trappen in haar huidige woning."

Nanneke Koopman, Broersma Wonen

Bekijk het project

naar website Villa Vondel

Ontdek meer over ontwikkelen met Broersma

Lees meer
Recent bekeken
Overzicht alle woningen

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?