40 exiting openings in 2023

Centrum
354912923_206137615317034_6858223588130235843_n
01
Adres
Molensteeg 13H,
1012 BG Amsterdam

Kim's So Korean Food

Dit Koreaanse restaurant is pas sinds april geopend en nu al erg populair. Het serveert comfortvoedsel dat het beste gedeeld kan worden. Zo zijn de classics bimbap en Koreaanse gefrituurde kip een must zijn. Daarbij hebben ze nog lekkere kleinere gerechten zoals dumplings, kimchi-pannenkoeken en pittige cheesy ramen. Qua drank hebben ze een selectie van rijstwijnen, bier en enkele geïmporteerde soju-soda's.

353641879_1419939592163038_8634430788037824397_n
290397117_436247795090553_6563998570248249791_n
02
Adres
Wolvenstraat 22,
1016 EP Amsterdam

Café Wolf

Bakkerij Wolf opende al een jaar geleden haar deuren. En dan is nu daarnaast Café Wolf geopend,  waar je kunt genieten van verfrissende gerechten boordevol groenten in een prachtig Scandinavisch interieur. De gerechten zijn hier niet je standaard kost, maar bieden een unieke culinaire ervaring van hoog niveau. Het Café is geopend van dinsdag tot zondag vanaf 8:30 tot 18:00 (de keuken sluit om 17:00).

 

410122272_17878473722990810_444435071764874332_n
03
Adres
Peperstraat 23,
1011 TJ Amsterdam

Restaurant R21

Chef Orlando David (werkte voorheen o.a.voor Oud Sluis van Sergio Herman ***) opende in de Peperstraat tegenover Gebr Hartering een fine dining restaurant. Je eet er een 6 of 7 gangen menu voor respectievelijk 75 en 90 euro, maar er is ook een a la carte menu beschikbaar. De reislust van de chef is zichtbaar en te proeven in zijn stijl van koken. Invloeden en producten van de hele wereld sieren de gerechten.

Schermafbeelding 2023-08-30 om 14.09.18
Schermafbeelding 2023-08-30 om 14.09.33
04
Adres
Keizersgracht 384,
1016 GB Amsterdam

Até

Até is een nieuw dinerconcept in hotel The Dylan onder leiding van Chef Filip Hanlo. Zijn kookfilosofie combineert drie invloedrijke keukens die hij tijdens zijn internationale ervaringen heeft ontdekt. Opgegroeid in de Mexicaanse regio Yucatán als zoon van een Nederlandse vader en een Mexicaanse moeder, bracht Filip zijn jeugd door in een horecafamilie. Até biedt een intieme Chef's Table voor zes gasten. Terwijl het tasting menu wordt bereid, deelt Filip zijn inspiratie en verhalen over ingrediënten. Zijn gerechten omvatten elementen uit Mexico, Japan en Frankrijk, waarbij hij speelt met smaken en technieken. Houd er rekening mee dat dieetwensen en allergieën niet kunnen worden verzorgd.

sfeer-buiten1
05
Adres
Runstraat 12,
1016 GK Amsterdam

Restaurant Smelt

Smelt is een gezellig en sfeervol restaurant in de 9 straatjes van Amsterdam. Het restaurant is gespecialiseerd in kaasfondue en biedt vijf verschillende soorten kaas aan. Naast klassieke kaasfondue kun je bij Smelt ook genieten van bijzondere smaken zoals truffel en pesto. Als je geen grote eter bent, kun je ook eenpersoonsporties bestellen. Het interieur van Smelt is knus en warm, met veel hout en kaarslicht. Een perfecte plek om te genieten van een heerlijke kaasfondue met vrienden of familie.

334769154_945169810172701_5632375530644746601_n
06
Adres
Prinsengracht 381HS,
1016 HL Amsterdam

Café Restaurant Verlan

Het voormalige pand van het bekende Envy krijgt een nieuw leven met Café Restaurant Verlan. In dit gezellige restaurant worden eigentijdse Franse à-la-carte gerechten geserveerd. Het dinermenu is de hele dag beschikbaar, terwijl de lunch tot 15:00 uur wordt geserveerd. Of je nu koffie, een uitgebreide lunch, borrelhapjes, of een diner zoekt, Verlan heeft het allemaal. Je kunt plaatsnemen aan de lange marmeren bar en de koks aan het werk zien in de open keuken. Het restaurant is geopend van woensdag tot maandag voor het diner, en op zaterdag en zondag voor de lunch.

325547281_571799494854962_4627029980323073806_n
07
Adres
Kerkstraat 59,
1017 GC Amsterdam

Yuzu Dining Bar

Bij Yuzu Dining Bar serveren ze geen sushi, maar wel een verscheidenheid aan kleine Japanse gerechten, waaronder edamame en verschillende yakitorispiesjes. Het restaurant laat je kennis maken met de Japanse gewoonten, zoals het opbergen van je jas in een mandje onder je stoel en het eten zonder bestek. De sfeer is informeel en gezellig, en het personeel is vriendelijk en attent. Je kan er ook terecht voor een cocktail tot in de late uurtjes.

Schermafbeelding 2022-10-10 om 10.58.56
08
Adres
Frederiksplein 29h,
1017 XL Amsterdam

Oocker

Oocker is een nieuwe restobar (restaurant-bar) in Amsterdam. Het is opgezet door de mannen Meyer Viol, Niels van der Werf (voorheen bij The Lobby, Gebr. Hartering en Shiraz) en Stefano Orofino (voorheen bij Domenica). Bij Oocker is het eten net zo belangrijk als de wijn. Aan de voorzijde kan je de wijnbar vinden en achterin is het restaurant gedeelte, waar wordt gekookt in een open keuken. Chef Stefano kook voornamelijk veel met groentes.  Het is open van donderdag tot en met dinsdag vanaf 15:00. Ze nemen geen reserveringen aan dus loop vooral gezellig naar binnen.

 

370862932_1664011317414313_2153678134155894104_n
362099727_235733052148717_1962555790629958447_n
09
Adres
Boomstraat 41A,
1015 LB Amsterdam

Café R. De Rosa

Eindelijk kunnen we aanschuiven bij Café R. De Rosa, gelegen in de Jordaan tussen de Westerstraat en de Lindengracht. Deze charmante hoekzaak wordt gerund door de ervaren Floris (bekend van restaurant VRR) en mede-eigenaar Marieke (Chateau Amsterdam). Bij Café R. De Rosa vind je goede kwaliteit zonder de hoge prijzen. Filterkoffie met melk, tap-chardonnay en heerlijke barhappen zoals ingelegde artisjokken en zelfgemaakte ei-mayonaise. De keuze is bewust beperkt en bij elke bestelling krijg je water en maïsnootjes.

363493845_1972781869741383_4382197113396841408_n
364272482_1318819462403968_7421299209956734309_n
10
Adres
Haarlemmerdijk 61,
1013 KB Amsterdam

Calisto

Calisto is gevestigd in een gezellig monumentaal pand en is zowel een restaurant als een boetiekhotel met 10 kamers gelegen in hartje Jordaan. Het gebouw heeft altijd dienstgedaan als hotel met een restaurant en verwelkomt al sinds de 17e eeuw mensen om te eten, te drinken en te verblijven. Restaurant Calisto is een trattoria-stijl restaurant waar de Romeinse chef-kok Stefano Orofino 'la cucina romana' naar Amsterdam brengt met seizoensgebonden hapjes, gerechten en pasta's. De gerechten kunnen worden gecombineerd met een glas of fles van de samengestelde wijnkaart met natuurlijke wijnen uit Italië, Frankrijk en daarbuiten. Een van de hoogtepunten is de zondagse brunch.

367304114_4322572807967249_877380851316181669_n
11
Adres
Haarlemmerplein 58,
1013 HS Amsterdam

De Willem

Kent u die iconische, robuuste poort aan de rand van het Haarlemmerplein? Die grote witte arc de triomphe, Amsterdamse stijl? Dat is de Willemspoort, hoewel hij eigenlijk zelden zo wordt genoemd. Toen het pand beschikbaar kwam, ontstond er meteen een run om hier een geweldige horecagelegenheid te openen. Na wat tegenslagen en een flinke verbouwing opende De Willem, een nieuwe aanwinst voor Amsterdam, zijn deuren. Het interieur is ontworpen door de Nicemakers en biedt een café, een wijnbar en een chique restaurant. Chef-kok Jef serveert heerlijke gerechten van ochtend tot diner.

West
330975223_595687778659940_6729824349980295776_n
322570092_679676580523033_3109382017679275783_n
12
Adres
Tweede Hugo de Grootstraat 9,
1052 LA Amsterdam

Baked by Salvo

Baked by Salvo is de perfecte locatie voor degenen die op zoek zijn naar authentiek Italiaans gebak, broodjes, taarten, hartige gerechten en speciale koffie. Bij Salvo staat het vinden van mooie producten van lokale en Italiaanse boeren centraal. Het menu van Baked by Salvo is seizoensgebonden, waardoor er altijd iets nieuws en verrassends te proeven is. Traditionele recepten worden gecombineerd met vergeten desserts en onverwachte smaken uit Italië, waardoor er voor ieder wat wils is.

360140550_18370084879023426_5307795712086357556_n
13
Adres
Bilderdijkstraat 113,
1053 KN Amsterdam

Skina

Skina heeft een minimalistische maar toch funky uitstraling en serveert uitstekende koffie. De bonen worden gebrand door Rush Rush coffee. Ze serveren ook andere warme en verfrissende koude dranken zoals citroenlimonade. Daar kan je gebak bij krijgen zoals een plak marmercake, kaneelcroissant of brioche met sinaasappelen. Of ze bieden sandwiches aan, zowel plantaardige-als vleesopties geserveerd op heerlijk focaccia brood.

Gitane-NinaSlagmolen-10juli2023-188-1365×2048
329963219_8769040973168667_1375211572719675553_n
14
Adres
Jan Pieter Heijestraat 146,
1054 MK Amsterdam

Gitane

Angelo Kremmydas, zowel chef als eigenaar, kookt enkel met de meest verse en seizoensgebonden ingrediënten. Het menu weerspiegelt zijn visie en biedt een bescheiden en verfijnde selectie eigentijdse à la carte-gerechten. Hier geen ingewikkelde setmenu's; in plaats daarvan heb je de vrijheid om precies te bestellen waar je op dat moment naar verlangt. Angelo's mediterrane achtergrond schittert in elk gerecht. Naast het smaakvolle menu is er een uitgebreide wijnkaart.

280279707_690276598712258_782257989926286225_n
15
Adres
Lootsstraat 5,
1053 NT Amsterdam

Eetcafé Meo’s Colosseum

Bij het Surinaams-en Caribische Eetcafé Meo’s Colosseum kan je elke dag vanaf 04.00 uur 's ochtends tot 10.30 uur 's avonds terecht en op zaterdag tot 05.00 uur (en soms nog langer). Ze staan altijd voor je klaar wanneer andere eetgelegenheden gesloten zijn met lekkernijen als nasi, bami, pom, of moksi alesi. Op vrijdag en zaterdag zijn er ook barbecue gerechten en huisgemaakte friet. Krijg je er nog geen genoeg van? Binnenkort zijn ze 24 uur geopend.

8-Neapolitan-Pizza-Bar
16
Adres
Wilhelminastraat 153HS,
1054 WC Amsterdam

Pizza Project

Het begon met een pizzaoven in hun achtertuin. Elke vrijdag stond er een rij voor hun woning met vrienden en familie die een pizza kwamen halen. Inmiddels hebben Idske en Bas twee vestigingen en een foodtruck. Het geheim? Het deeg 48 uur laten rijzen waardoor de bodem luchtig wordt en de pizza minder zwaar op de maag ligt. In het weekend worden er ook broodjes voor de lunch geserveerd.

344958756_744684200721961_1937864838698341245_n
350812931_924913161950865_6719435353221097677_n
17
Adres
Hoofdweg 141,
1057 CN Amsterdam

Restaurant Felperlaan

Recent heeft Restaurant Felperlaan zijn deuren geopend in de Baarsjes. De eigenaren zijn bekend van Café Mundi. Eigenaresse Lila, en haar partner Benten willen kunstenaars uit de buurt de mogelijkheid bieden om hun kunst te exposeren. Het restaurant is een bruisende buurtstek met de focus op goed eten en een toegankelijke sfeer. Het dagmenu, seizoensgebonden en geprijsd tussen de 39 en 49 euro, wordt om de drie à vier weken vernieuwd. Daarnaast biedt het restaurant een (borrel)hapjeskaart met vaste items zoals oesters, huisgemaakte paté (ook vegetarisch) en diverse vegetarische gerechten. De keuken combineert invloeden uit Zuid-Frankrijk, Noord-Italië en Spanje.

Oost
332894119_921385202326600_5373420399738393924_n
18
Adres
Mauritskade 61,
1092 AD Amsterdam

Spring Cafe Brasserie

In het vijfsterrenhotel Pillows Grand Boutique Hotel Maurits At The Park bevindt zich Spring Café Brasserie met uitzicht op het Oosterpark en een heerlijk terras voor de zomer. Binnen heerst een echte brasseriesfeer met een gevarieerd menu, waaronder klassiekers zoals steak tartaar en prei met sauce gribiche.

372585365_816792220071200_4096314404636617150_n
321610369_531908492008084_6257815916651647779_n
19
Adres
Mauritskade 61,
1092 AD Amsterdam

VanOost

Na enige vertraging en een herbenoeming is het eindelijk zover: chef Floris van Straalen, voorheen werkzaam bij Felix, opent zijn restaurant in het nieuwe Pillows Hotel Maurits aan het Oosterpark. Bij VanOost kun je een internationale keuken verwachten, gepresenteerd in de vorm van een chefsmenu. Elk seizoen staat een nieuw hoofdingrediënt centraal, waarvan de chef drie verschillende bereidingen serveert. De amuses worden geserveerd in de aparte bar, waar ook de huischampagne wordt geschonken, met uitzicht op de Mauritskade.

424596480_18280834828163733_2921239417396427875_n
424881953_18280834837163733_8258135845662124209_n
20
Adres
Dapperstraat 1,
1093 BK Amsterdam

Café Wu

Café Wu is een moderne bistro, geïnspireerd door de Chinese keuken en cultuur. Timo de Beurs (voorheen slagerij de beurs) serveert spannende gerechten van klassiek Chinees tot een vrije interpretatie hiervan met Europese technieken en producten. Op de wijnkaart van Chi Ling Wu (voorheen o.a. Scheepskameel) staan Europese wijnen met nadruk op Frankrijk, Duitsland en Italië. Café Wu hanteert zowel een vijf-gangenmenu als een beknopt á la carte-menu. Naast goed eten en fijne wijn is er ook bijzondere aandacht voor muziek, met een belangrijke rol voor elegant vinyl en tape.

21
Adres
Linnaeusstraat 63H,
1093 Amsterdam

Buurtcafé de Tros

De eigenaars van dit (anders dan de naam zou vermoeden) restaurant zijn door de wol geverfd.  Het leuk hier is dat je aan de bar snacks kunt eten, maar ook aan tafel uitgebreid kunt dineren. Denk aan gerechten als dun gesneden rib-eye met balsamico mayonaise, pecorino en kappertjes of verschillende soorten kool met een hollandaise saus.

375201821_18258504061160791_6916296046784125302_n
375172648_18258504085160791_3503212076790398678_n
22
Adres
Linnaeusstraat 76,
1092 CN Amsterdam

The Cottage Shop & Deli

Op slechts een steenworp afstand van The Cottage is de delicatessen winkel geopend. Hier verwelkomen ze je met koffie, scones, broodjes en nog meer huisgemaakte producten. Op dit moment bieden ze vier broodjesopties aan, waaronder één vegetarische. Ook verkopen ze een paar zoete traktaties, waaronder onweerstaanbare mini-gemberkoekjes en zelfgemaakte jams.

365467541_986589375792865_5830167412457838904_n
345246767_2159378677595305_3282055649874193652_n
23
Adres
Javastraat 42,
1094 HJ Amsterdam

Le French Café

Le French Café bevindt zich in de drukke Javastraat van Amsterdam Oost.. Het is een plek waar je net zo makkelijk kunt aanschuiven voor een ontspannen ontbijt als voor een heerlijk diner. Of je nu zin hebt in Franse klassiekers zoals een uitgebreid plateau met schaal- en schelpdieren of een smakelijke cassoulet. Of gewoon wilt genieten van een pastis of een goed glas natuurwijn op het terras of aan de stamtafel, het kan hier allemaal.

329812250_769176067851048_377976625447319799_n
24
Adres
Schollenbrugstraat 8,
1091 EX Amsterdam

Troef

Raymond Plat (voormalig souschef van 212), Niels Leijssenaar (restaurantmanager bij Ron Blaauw), Willem Alberts en Roderick Kunst (mede-eigenaren van Escobar) bundelen hun krachten en beginnen samen restaurant Troef.  De mannen willen een huiselijke sfeer creëren en serveren lekker eten zonder te veel poespas. Het menu wordt gedomineerd door klassieke Franse en Italiaanse gerechten. Als voorgerecht kun je onder andere kiezen voor ansjovis en sardientjes, oesters met beurre blanc of krokante kalfswang met oestercrème. Als hoofdgerecht zijn er opties zoals kreeft met antiboisesaus en schuim van bisque of ribeye.

 

Zuid
366463382_3442100836044283_4217378537140301143_n
366411821_293571546686558_858409787167627600_n
25
Adres
Ceintuurbaan 246h,
1072 GG Amsterdam

Ikkoku

Bij Ikkoku izakaya  serveren ze individuele traditionele en bijna niche izakaya-gerechten met hun eigen kijk op sake, wijn en cocktailpairing. De twee eigenaren begonnen tijdens covid in 2020 Sushi Fanatics en opende daarna omakase shigure. Ikkoku is een nieuwe uitdaging omdat ze nog dieper de niche en onbekende wereld van de Japanse keuken ingaan. De individuele à-la-carte gerechten variëren van echt traditionele izakaya-gerechten tot Japanse gerechten die je in Europa niet vaak tegenkomt,

 

Schermafbeelding 2023-08-30 om 14.30.21
26
Adres
Nicolaas Beetsstraat 47h,
1053 RJ Amsterdam

Dona

Met Restaurante Dona brengen eigenaren Diogo en Sjors een eerbetoon aan hun grootmoeders en de Portugese keuken. Chef Diogo dankt zijn liefde en uitzonderlijke kookvaardigheden aan zijn grootmoeders, Tana & Tonica. Sinds zijn kindertijd leerden zij hem de ambacht van de authentieke Portugese keuken. Sindsdien deelt hij zijn passie en expertise in vele Europese restaurants. Hij laat gasten van over de hele wereld kennismaken met verrukkelijke Portugese gerechten. Voor Sjors belichaamt Dona zijn passie voor gastvrijheid en de onvoorwaardelijke steun van zijn grootmoeders hierin. Bep en Nel voorspelden altijd dat Sjors ooit zijn eigen restaurant zou openen. Ze steunden hem gedurende zijn carrière in het beheer van hoogwaardige restaurants.

 

333838177_1395182361027309_276174909384860799_n
27
Adres
Ruysdaelkade 251,
1072 AX Amsterdam

KID

Levy Byron, Joshua Styns en Steven Mamahit begonnen tijdens de pandemie. Het concept begon als pop-up en heeft nu een vaste locatie op de Ruysdaelkade.  Het menu is inmiddels fors uitgebreid. Yakitori van kip met kaffir lime en chillies. Chickenwings gevuld met een tartaar van garnaal en een saus van shi-take. Geroosterde kool met gefrituurde ui en een hollandaise saus. En natuurlijk de inmiddels beroemde kip-sandwiches in allerlei varianten zoals bijvoorbeeld de Sichuan spiced firied chicken met pickles en knoflookmayonaise geserveerd op een sake kasu bricohe broodje. KID schenkt er cocktails, bier en een kleine selectie wijn bij.

8-Neapolitan-Pizza-Bar
28
Adres
Maasstraat 18,
1078 HK Amsterdam

Pizza Project

Het begon met een pizzaoven in hun achtertuin. Elke vrijdag stond er een rij voor hun woning met vrienden en familie die een pizza kwamen halen. Inmiddels hebben Idske en Bas twee vestigingen en een foodtruck. Het geheim? Het deeg 48 uur laten rijzen waardoor de bodem luchtig wordt en de pizza minder zwaar op de maag ligt. In het weekend worden er ook broodjes voor de lunch geserveerd.

372532125_826054012307328_5502849765298475876_n
29
Adres
Lekstraat 11,
1079 EK Amsterdam

Utage Sake Bar

Utage Sake Bar is nieuwe en tevens Amsterdamse primeur. Utage betekent 'banket' in het Japans, oftewel een plek waar vrienden samenkomen en de sake rijkelijke vloeit. De uitgebreide sake-selectie biedt voor elk budget en smaak wat wils. Op de menukaart staan lekkernijen als karaage, gyoza, Japanse pickles en ook aubergine met miso, desserts en tal van vegetarische opties.

341172734_119052671155334_4380169561287935899_n
30
Adres
Amstelzijde 59,
1184 TZ Amstelveen

SAAM restaurant

Chef Margot Janse kookte in het verleden als head chef in restaurant Le Quartier Francais in Franschoek Zuid Afrika. Dit restaurant stond destijds op nummer 41 in de World's 50 best restaurants! Zij werkt als executive chef nu samen met sommelier en wijn importeur Koen van der Plas. Koen was vroeger hoofd sommelier bij Interscaldes. Chef Jasper Hermans werkte eerder bij Aan de Poel in Amstelveen. Dit sterrenteam creëerde een 'spys'kaart geïnspireerd door inheemse Zuid-Afrikaanse en lokale Nederlandse ingrediënten.

Noord
31
Adres
Gedempt Hamerkanaal 139,
1021 KP Amsterdam

Chateau Amsterdam

Verscholen in een gigantische loods in Amsterdam-Noord zit de urban winery Chateau Amsterdam. In 2017 richtten vader en zoon deze plek op om het proces van wijn maken naar de stad te brengen. Door druiven te importeren vanuit verschillende Europese wijngaarden, worden unieke moderne en klassieke wijnen gecreëerd. Je kan hier terecht voor een wijnproeverij waarbij je een variatie aan wijnen krijgt te proeven én het proces van wijn maken een keer in het echt kan zien.

332496630_740945647485847_839428237527894388_n
32
Adres
Gedempt Hamerkanaal 81,
1021 KP Amsterdam

Europa

Restaurant Europa bevindt zich op het Hem-terrein in Zaandam en biedt een unieke ervaring met slechts 26 zitplaatsen en een vast menu van acht gangen. Het is gemakkelijk bereikbaar met het pontje vanaf Amsterdam Centraal. Het restaurant heeft een eigentijdse sfeer en de eigenaren zijn gastvrij. Naast het degustatiemenu zijn er ook losse gerechten te bestellen en er is een bijzondere selectie van wijnen, bieren en andere dranken beschikbaar.

326947522_754814202214238_3561426501965176378_n
315729265_184085624205825_4783509406318105826_n
33
Adres
Asterweg 22,
1031 HP Amsterdam

Café Restaurant Metro

Van 's ochtends tot 's avonds werkt hier de bakkerij en de keuken samen om eenvoudige gerechten te bereiden met de nadruk op goede producten en groenten. Chef Rients de Jong (ex As, Toscanini en Entrepot) kookt seizoensgebonden en duurzaam met vertrouwde bereidingen. Je kunt genieten van een zeer betaalbaar driegangen dagmenu, of je kunt à la carte kiezen uit een aantal gerechten, voorafgegaan door enkele snacks. Bij de grote betonnen bar is er altijd plek voor een drankje of hapje. De wijnkaart heeft een zuivere en kwalitatieve stijl met veel natuurlijk gemaakte wijnen.

 

34
Adres
Leen Jongewaardkade 41,
1031HS Amsterdam

Pelusa

Pelusa, wat 'pluisje' betekent, is vernoemd naar de koosnaam van niemand minder dan Maradona. Het is een eerbetoon aan de ultieme Argentijnse levensgenieter. Deze gastro buurtkroeg biedt Argentijnse Parilla-gerechten, bereid door chef-kok Steven (voormalig chef bij Lastage en C). De gerechten worden gecombineerd met een selectie van wild gefermenteerde bieren, natuurlijke wijnen en ciders, zorgvuldig geselecteerd door Ruud (voorheen werkzaam bij 't Arendsnest en Craft & Draft).

376530223_17861042658001422_3756013548109285536_n
35
Adres
Aambeeldstraat 10,
1021 KB Amsterdam

Barracuda

In Amsterdam-Noord vind je Barracuda, in deze loods van 600 meter met een door de eigenaar zelf getimmerd interieur spelen vis en wijn de hoofdrol. Je kruist met een potlood op een velletje aan wat je wil eten en drankjes bestel je en haal je aan de bar. In de zomer eet je buiten op een minstens zo gigantisch terras. De verse vis en schelpjes worden met frietjes geserveerd.

365613362_18040647061503138_7447796376561151910_n
327830847_1592455367907629_5779992317959766377_n
36
Adres
Purmerplein 8,
1023 BD Amsterdam

Lazuur

Lazuur is een gezamenlijk project van Rogier en Elise, eigenaren van Lastage* in Amsterdam. Met Sherif Khalil aan het hoofd hebben ze de ideale chef die de Franse keuken naadloos verweeft met zijn Portugese achtergrond. Het menu biedt gerechten om te delen. Elke eerste zondag van de maand serveren zij een Sunday Roast, drie klassieke-gangen voor de brunch of lunch. Een ander pluspunt is de wijnkaart, die omvat een ruime selectie bijpassende Madeira- en portwijnen.

Onlangs bekeken
Bekijk het overzicht

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?