Broersma in de Pers.

Broersma in de Pers: Na de lancering van ons vernieuwende en inspirerende online platform is Broersma veelvuldig in de pers verschenen.

Hieronder volgt een greep van gepubliceerde quotes:

‘Op het nieuwe platform, broersma.nl, is totaalbeleving een van de belangrijkste pijlers. Daarom wordt er niet alleen veel aandacht besteed aan de interieurs en aan de functies van de ruimte, maar ook aan de omgeving.’ Residence, JUN 2022.

Vroeger werd altijd gezegd in de makelaardij dat alleen locatie, locatie, locatie telde. Dat is in Amsterdam niet meer zo. Het interieur en de identiteit van een woning is steeds belangrijker.‘ Wonen Zorgvastgoed, #24/ 2022.

‘The Edit heeft een prettig ‘handschrift’ en selecteert interieurs op hun eigen smaak: soms industrieel en rustig, soms kleurrijk en kunstig maar altijd met dat ‘filter’ van woongenot.Barts Boekje, 2022.

‘Op het werk willen mensen zich meer thuis voelen en thuis moet er steeds prettiger gewerkt kunnen worden. Dit zie je terug in de wensen die mensen hebben in hun zoektocht naar het ideale huis of de juiste werkplek.’ DC ONE, The Artist Issue.

‘Broersma.nl gunt je een blik in de meest bijzondere panden die de stad rijk is. Gefotografeerd met oog voor esthetiek, vind je hier wekelijks een nieuw aanbod van de meest unieke objecten in onze hoofdstad. Bijzonder om hun architectuur, interieurontwerp en ligging. Ook lees je de verhalen achter deze ruimtes.’ Villa D’Arte, 2022.

Meer lezen? Hieronder volgen links naar de volledige artikelen.

Residence juni 2022

DC1_Broersma_JK_def

Wonen Zorgvastgoed – mensen maken de stad

Adres
Koningslaan 14,
1075 AC Amsterdam
+31 (0)20 305 97 77

Recent bekeken
Overzicht alle woningen

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?