Nanneke Koopman
Nieuwbouwspecialist (partner)

Nanneke weet waar mensen van dromen

“Ik draag mijn enthousiasme voor het vak graag over op anderen”, zegt Nanneke, die naast haar werk bij Broersma actief is als docent bij de Academie voor Vastgoed. Ze wijst er met strategisch inzicht en innemende empathie op hoe belangrijk het is te kijken naar maatschappelijke trends en goed te luisteren naar de klant: “Mijn persoonlijk drijfveer in mijn werk is mensen te ondersteunen in deze spannende fase van hun leven.”

Nanneke koos 15 jaar geleden bewust voor de specialisatie nieuwbouw en volgde de opleiding Woningmarktconsultant bij de Academie voor Vastgoed. Ze onderzoekt, analyseert en geeft advies bij de ontwikkeling van woningen. “Door ons intensieve contact met mensen die op zoek zijn naar een huis, weten we waar mensen van dromen. Die kennis deel ik graag.”

Ze heeft aandacht voor het wegnemen van twijfels. Zoals bij een jongedame die met haar vader haar eerste huis kwam kopen. “Of de slaapkamer genoeg ruimte had voor haar schoenencollectie was haar grootste zorg”, vertelt Nanneke. Ze besloot haar mee te nemen naar een interieurarchitect, die met slim gebruik van de ruimte een elegante kastenwand ontwierp: “Dat gaf de doorslag, ze heeft het huis gekocht.”

Het zal niet verbazen dat Nanneke een verwantschap voelt met Amsterdam-Noord: “Noord bruist, de ontwikkeling van de rauwe industriële omgeving is voelbaar en maakt het interessant. Met de fiets de pont op naar Noord is zo typisch Amsterdams.”

Voor een zomerse dag is het terras van het Mandelahuisje bij de Sixhaven haar favoriet, echt een hidden gem, waar je in het gras kunt gaan zitten met het IJ kabbelend aan je voeten. Nog een aanrader van Nanneke is ‘This Art Fair’: “Op deze kunstbeurs in Noord krijgen jonge kunstenaars de kans hun werk te presenteren. Broersma is trotse supporter van dit initiatief.”

Het Mandelahuisje, Sixhavenweg 27, 1021 HG Amsterdam The Netherlands

thisartfair.com

Neem contact op met Nanneke
T. +31 6 55 52 69 06
E. nanneke@broersma.nl

Recent bekeken
Overzicht alle woningen

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?