Cornelis Schuytstraat 49-51

Amsterdam

Adres
Amsterdam
1071 JL

Cornelis Schuytstraat 49-51

De Cornelis Schuytstraat 49-51 bestaat uit vijf luxe, turn-key appartementen. Een bijzonder hoogwaardig en bouwtechnisch excellent uitgevoerd vernieuwbouwproject met vijf verschillende woningen met ieder hun unieke kwaliteiten in indeling en afwerking.
 
Twee vrijwel geheel opnieuw gebouwde panden die aan elkaar zijn verbonden. Deze etagewoningen hebben daardoor een extra breedte van ruim 12 meter. De bovenverdiepingen zijn allemaal toegankelijk met een luxe lift.
 
Het penthouse is verdeeld over anderhalve verdieping met een prachtige opbouw die over de volle diepte grenst aan een heerlijk zonnige en vrije daktuin.
 
Het pand heeft een geheel nieuwe fundering. De vloeren zijn uitgevoerd in beton, uniek voor historische panden in de binnenstad van Amsterdam. Bij het ontwikkelen van dit project is gebruik gemaakt van enkel gezonde en duurzame materialen, waaronder leemstuc.
 
De hoger gelegen appartementen zijn, naast vloerverwarming en ventilatiesysteem, voorzien van vloer- en luchtkoeling. Hiermee wordt een gezond leefklimaat gecreëerd, middenin de stad.
 
De oplevering is inclusief houten visgraatvloeren, luxe keukens met inbouwapparatuur en de woonkamers hebben een gashaard. Appartementen die, zodra je de deur achter je dicht trekt, aanvoelen als een oase van rust. Mede door de uitstekende geluidisolatie.
 
Binnenhuisdesigner Wolterinck heeft in samenwerking met Ronald Janssen Architecten in de twee samengevoegde panden vijf unieke luxe appartementen ontworpen.
 

Meer informatie

Kees Kemp & Daniël de Bont vertellen u graag meer over dit project

Kees Kemp Daniël de Bont

Meer informatie

Nieuwsbrief
Toestemming
Recent bekeken
Bekijk het overzicht

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?