Kenmerken
Transformatorweg 102, Amsterdam
Soort
 • Kantoorruimte
Prijs
 • € 215,-
 • Per vierkante meters per jaar
Servicekosten
 • € 65,-
 • Per jaar
Oppervlakte
 • Kantoor oppervlakte: 781 m2
 • Kantoor in units vanaf: 781 m2
Parkeren
 • 8 overdekte parkeerplaats(en)
 • € 1.600,-
Aanvaarding
 • Direct
Energielabel
 • A+++
Overige kenmerken

Oppervlakte 
De totale oppervlakte bedraagt 781,88 m² VVO-kantoorruimte en is gelegen op de zevende verdieping. Dit is inclusief een aandeel in de algemene ruimte. 

Parkeergelegenheid
Er zijn acht parkeerplaatsen beschikbaar in de ondergelegen beveiligde parkeergarage. De parkeernorm bedraagt 1:67 m² VVO.

Opleveringsniveau
De kantoorruimte wordt opgeleverd, in huidige (turn-key) staat, met onder andere de volgende voorzieningen:

•    hoogte van circa 2,70 meter, tot het systeemplafond
•    systeemplafond voorzien van verlichtingsarmaturen
•    centrale verwarming via stadsverwarming
•    verwarming van de kantoorruimtes, door inductie eenheden (per ca. 1,80 meter) in de verlaagde plafonds en sommige radiatoren
•    koeling door de inductie-units
•    kabelgoten
•    drie liften
•    sanitaire voorzieningen
•    huidige scheidingswanden
•    diverse vergaderruimtes 
•    belhokken 
•    vloerafwerking
•    keuken met bar/eiland met apparatuur

Huurprijs kantoorruimte
€ 215,- per m² per jaar te vermeerderen met omzetbelasting.

Huurprijs parkeerplaatsen
€ 1.600,- per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met omzetbelasting.

Servicekosten
€ 65,- per m² VVO per jaar te vermeerderen met omzetbelasting, op basis van een voorschotbedrag met jaarlijkse nacalculatie, ten behoeve van de navolgende diensten/leveringen:

•    levering, systeemadministratie en meting van elektriciteit, gas en water
•    onderhoud en reparatie van de technische installaties (periodiek en dagelijks onderhoud, controle en keuring van onder andere deuren, beveiligingssystemen, liften, brandalarm, bliksembeveiliging, luchtbehandelingsinstallatie( s), glas bewassing, noodgevallen)
•    beveiliging van de algemene ruimten
•    abonnementen telefoon- en datacommunicatie
•    ongediertebestrijding
•    schoonmaakkosten voor de algemene ruimten
•    kosten voor de vuilophaaldienst
•    glasverzekering
•    belettering/naam aanduiding algemene ruimten
•    onderhoud tuin
•    verlichting algemene ruimten
•    overheidsbelastingen
•    facility en hospitality diensten
•    restaurant services (indien beschikbaar)
•    administratiekosten van 5% over de hierboven genoemde leveringen en diensten

Bestemming
Publiek-/privaatrechtelijk is de bestemming kantoorruimte van toepassing.

Monumentale status 
Niet van toepassing.

Energielabelklasse
Voor dit object geldt energielabelklasse A+++.

Betalingsverplichting
Per maand bij vooruitbetaling te voldoen.

Huurtermijn
Vijf jaar met aansluitende verlengingsperioden van vijf jaar. Afwijkende huurtermijnen zijn in overleg met verhuurder bespreekbaar.

Huuringangsdatum
Per direct.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum, vindt indexering plaats van de huurprijs op basis van de wijziging van het Consumentenprijsindexcijfer (CPI), reeks CPI Alle huishoudens (2015 =100), als gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Huurder dient een waarborgsom/bankgarantie (model ROZ) te stellen ter grootte van tenminste drie maanden huur en servicekosten, beide te vermeerderen met btw.

Huurvoorwaarden
Op basis van de Modelhuurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (R.O.Z. model februari 2015), met de bijbehorende algemene bepalingen, eventueel door verhuurder aan te vullen met bijzondere bepalingen.

Btw-plicht
Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig door huurder wordt gecompenseerd.

Overige bepalingen
Transformatorweg 102, Amsterdam

Voorbehoud Broersma Werken
Deze vrijblijvende informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid hiervan wordt door Broersma Werken geen aansprakelijkheid aanvaard, noch kan hieraan enig recht worden ontleend.

Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een, daarvan al dan niet afwijkend, aanbod worden Broersma Werken noch haar opdrachtgevers op enige wijze gebonden, ook niet tot het doen van enig tegenbod. Broersma Werken treedt uitdrukkelijk slechts op als adviseur van haar opdrachtgever en niet als gevolmachtigde namens haar. Voorts geldt dat tussen partijen eerst juridisch binding kan ontstaan nadat definitieve overeenstemming is bereikt ter zake van al hetgeen zij met elkaar beogen te regelen en deze overeenstemming bovendien is vastgelegd in een schriftelijke en namens beide partijen rechtsgeldig ondertekende overeenkomst, waarbij artikel 3:39 BW overeenkomstige toepassing vindt.

Broersma Werken is een besloten vennootschap, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 34121232. Broersma Werken verleent al haar diensten op grond van de Algemene Voorwaarden NVM voor professionele opdrachtgevers Versie februari 2023. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten die aan haar zijn of worden verstrekt en/of op de levering van al haar diensten en producten aan wie dan ook. De algemene voorwaarden worden op verzoek toegezonden en zijn tevens te downloaden op broersma.nl. De aansprakelijkheid van Broersma Werken is in alle omstandigheden en jegens eenieder beperkt tot het bedrag dat door de beroepsaansprakelijkheidsverzekering van Broersma Werken in het desbetreffende geval wordt uitgekeerd.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de (bruto vloer- /verhuurbaar vloer-/gebruiks-) oppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Plattegrond
Transformatorweg 102, Amsterdam
Documenten
Transformatorweg 102, Amsterdam
"][/dflip]
Locatie
Transformatorweg 102, Amsterdam
Interieur
01
Adres
Generatorstraat 10,
1014 AT Amsterdam

RataPlan Generatorstraat

Met 3.500 vierkante meter aan oppervlakte is de kringloopwinkel een van de grootste van Amsterdam. In dit walhalla van kringloopspullen vind je onder meer vintage serviesgoed, zeldzame elpees, tweedehands fietsen, drogers, wasmachines en tv’s. Extra: thema-eilanden voor bijvoorbeeld de presentatie van vintage kleding en door eigen personeel opgeknapte spullen.

02
Adres
Van Slingelandtstraat 39,
1051 CG Amsterdam

RataPlan

Lekker struinen tussen alle kringloopkoopjes van RataPlan, met ruime keuze aan tweedehands spullen. Deze kringloopwinkel is ruim 1.000 vierkante meter en telt drie verdiepingen. Met meubels, boeken, kleding, beddengoed, huishoudelijke apparaten, serviesgoed en een mooie collectie tweedehands fietsen.

03
Adres
Rigakade 33-35,
1013 BB Amsterdam

Broeinest

Broeinest is sinds augustus 2023 Bigger & Better in Amsterdam, gelegen in de Houthavens. Hier vinden ontwerpers en makers onafhankelijk advies over producten, merken en materialen. Wij bevorderen verbinding, delen kennis en tillen gezamenlijk interieurprojecten naar nieuwe hoogten. Elke locatie heeft een unieke samenstelling van partners. Broeinest Amsterdam biedt de ideale omgeving voor projectontwikkeling, met ruimte voor teams van 4 tot 30 personen. Plan een afspraak op locatie of neem contact op met het team voor alle mogelijkheden.

04
Adres
Spaarndammerplantsoen 42,
1013 XT Amsterdam

Vakvrouwen

Al 40 jaar een toonaangevend collectief van zelfstandige vrouwen in diverse technische disciplines. Gespecialiseerd in het op maat ontwerpen en vervaardigen van unieke meubelstukken. Of het nu gaat om een handgemaakt meubelstuk of het volledige (her)inrichten van een huis of kantoor. De heldere communicatie, intuïtie, perfectionisme en duurzaamheid vormen de kern van de onderscheidende werkwijze. Ontdek in de winkel of op de website het uitgebreide portfolio met unieke meubelcreaties.

05
Adres
Van Limburg Stirumplein 26 (22-24,
1051 BE Amsterdam

Hippo vintage design

Hippo Vintage-Design is een gezellig klein winkeltje op de hoek van het Limburg Stirumplein dat zich specialiseert in tweedehands en vintage interieur items. De winkel heeft een gezellige sfeer en staat vol met unieke en interessante hebbedingetjes. Ideaal als je toevallig al in de buurt van het Westerpark brengt. Naast een collectie aan oude beeldjes van nijlpaarden (hence, de hippo), heeft de winkel een grote collectie aan onder andere (design) stoelen en lampen. Met mooi weer staat er genoeg buiten uitgestald, waardoor je op een natuurlijke wijze naar binnen wordt gelokt om even lekker rond te snuffelen. Daarnaast zijn de spullen in de winkel ook nog eens erg betaalbaar!

Eten & drinken
06
Adres
Bos en Lommerweg 90,
1055 EC Amsterdam

No Man's Art Gallery

No Man’s Art Gallery begon in 2011 als een reizende pop-up galerie met toegang tot buitenlandse kunstmarkten voor kunstenaars vroeg in hun carrières. Zo waren er tussen 2011-2022 verschillende pop-ups over de hele wereld te zien. In 2018 opende de galerie een permanente ruimte in Bos & Lommer, waarin ook een bar/restaurant is gehuisvest. De galerie heeft een internationaal tentoonstellingsprogramma met een specifieke focus op opkomende hedendaagse kunst. Recent is No Man’s Art Gallery KIOSK geopend in Amsterdam, een ruimte met een project- gebaseerd programma.

 

 

07
Adres
Bos en Lommerweg 136 HS,
1055 ED Amsterdam

Friedhats FUKU café

FUKU is het allereerste café van Friedhats; een micro koffie branderij in Amsterdam. De zaak is opgezet door vrienden Lex Wenneker en Dylan Sedgwick. Lex is meervoudig barista kampioen en werkt al acht jaar fulltime in de koffie business, Dylan komt uit Australië en heeft een lange tijd gewerkt in Londen bij allerlei koffie events. Samen realiseerden zij hun droom met een eigen branderij en café waar ze koffie branden en serveren van de beste kwaliteit. Duurzaamheid is erg belangrijk voor Friedhats en ze zijn constant bezig met het verbeteren van hun producten. Je kunt bij café FUKU niet alleen genieten van een heerlijke espresso of cappuccino maar ook van een fris biertje of wijntje.

08
Adres
Willem de Zwijgerlaan 333,
1055 RB Amsterdam

Lupe

Pedro & Juan Mouneu, twee broers uit Mexico City, misten de authentieke Mexicaanse smaak in Amsterdam. Met Lupe, vernoemd naar de Mexicaanse beschermheilige, brengen ze een Mexicaans eetcafé naar Amsterdam waar authentieke gerechten en dranken samenkomen. De broers runden 20 jaar lang restaurant Los Pilones in het centrum, voornamelijk gericht op toeristen. Met Lupe willen ze een meer lokale en buurtgerichte ervaring bieden. Het personeel heeft een Mexicaanse achtergrond en de gasten kunnen genieten van een menu met heerlijke hapjes om te delen, zoals enchiladas, tortilla's met bonen en pittige garnalen, en ceviche. Het menu verandert met de seizoenen. Lupe biedt ook brunchgerechten voor het weekend, zoals huevos rancheros en chilaquiles, die volgens de eigenaren ideaal zijn om een kater te verzachten.

09
Adres
Gosschalklaan 12,
1014 DC Amsterdam

Mossel & Gin

Het is niet moeilijk te raden wat er op het menu staat bij Mossel & Gin. Dit ijzersterke concept draait al jaren goed en chef Josh Selter kreeg zelfs hun befaamde Gin Mayo in de schappen van de Albert Heijn. Die is uitstekend, maar voor de totaalervaring moet je toch echt naar Mossel & Gin in het Westerpark. Je kan er in de zomer heerlijk zitten met uitzicht over het prachtige Westerpark en altijd lang tafelen en nog gezellig drankjes drinken.

10
Adres
Watertorenplein 6,
1051 PA Amsterdam

Café Restaurant Amsterdam

Voor de steak, fruit de mer of de sticky toffee cake. Café Restaurant Amsterdam is altijd even goed. In het oude Machinepomp gebouw op het Watertorenplein bevindt zich sinds 1996 dit restaurant. Inmiddels is het niet meer weg te denken uit de Amsterdamse horeca-wereld. De industriële look van het restaurant geeft een grootste indruk, maar is tegelijkertijd ook knus gebleven. Het eten is goed, en ’s zomers zit je aan het water op het terras. Ook voor grote groepen een fijne plek om lang te tafelen. Je kan er ook heerlijk lunchen of gewoon een kopje koffie drinken met een krantje erbij. Het is hoe dan ook de moeite waard dit fantastische gebouw te bekijken.

11
Adres
Pazzanistraat 39,
1014 DB Amsterdam

Espressofabriek

De Espressofabriek heeft meerdere vestigingen in Amsterdam; bij de Westergas, IJburg en bij Zeeburgereiland. Bij de Espressofabriek kun je de lekkerste koffie, cappuchino, en natuurlijk espresso halen. De uitstraling is hip en industrieel en je kunt zowel binnen als buiten heerlijk zitten. Wat extra leuk is aan deze zaak is dat zij ook een eigen koffiebranderij hebben. In de winkels verkopen zij ook hun eigen producten zodat je ook thuis van een kopje verse koffie kan genieten.

12
Adres
Groen van Prinstererstraat 14,
1051 EG Amsterdam

Pendergast

Pendergast is een moderne rokerij geïnspireerd op de cultuur van Kansas City. Bij Pendergast komen kruispunt Amerikaanse en Nederlandse gerechten samen. Ze bieden een selectie van fijne vleeswaren, langzaam gerookt op Hollands fruithout en een seizoensgebonden verse groenten. Alles is huisgemaakt, inclusief de taarten. 

13
Adres
Pazzanistraat 8,
1014 DB Amsterdam

Cantine de Caron

Cantine de Caron in Westerpark is alweer het vierde restaurant van de bekende chef Alain Caron en zijn zonen. Het restaurant begon een paar jaar geleden als pop-up Grand Caron op het Westergasterrein, maar het werd al snel duidelijk dat ze konden blijven onder de naam Cantine. Binnen deze voormalige fabrieksruimte bevindt zich een brasserie die een warm welkom biedt, of het nu gaat om een snelle lunch of een uitgebreid diner. Of je nu binnen plaatsneemt aan een van de tafels of buiten op het zonovergoten terras met uitzicht over het Westerpark. Op de menukaart ontdek je vertrouwde Franse gerechten met een mediterrane sfeer. Terwijl de wijnkaart schittert met wijnen uit vooraanstaande regio's in heel Frankrijk.

14
Adres
Van Hallstraat 65,
1051 GZ Amsterdam

De Buurman

Bij snackbar de Buurman vind je heerlijke snacks met een goed verhaal erachter. Eigenaar Yayha Amhed Faruk staat elke dag met passie in zijn zaak. Je kunt hier natuurlijk de standaard snacks krijgen, zoals kroketten en frikandellen, maar de Buurman onderscheid zich van andere snackbars door ook lekkere gerechten uit Egypte en het Midden-Oosten te serveren. Een uitblinker is de falafel gemaakt van tuinbonen; perfect knapperig van buiten en zacht van binnen.

15
Adres
Hoofdweg 456,
1056 DJ Amsterdam

MasMais Taqueria

MasMais begon als een BBQ met vrienden in het park. Na een succesvol pop-up avontuur was het tijd voor een vaste plek. Een next-generation taqueria en bar in Amsterdam-West! Tijdens de bezoeken aan Mexico leerde ze de meeste taco en salsa-recepten. Ze proberen nauw vast te houden aan de gedurfde smaken die ze op straat en op markten zijn tegengekomen. Zo begint elke taco begint met een warme, zachte, vers geperste maïstortilla. 

16
Adres
Van Hallstraat 97,
1051 HA Amsterdam

Ao Bar Amsterdam

De barista’s van  Ao serveren  speciale koffie’s, cocktails en sandwiches. Ao is Japans voor blauw, wat je terug ziet in het super strakke en minimalistische interieur, gekleurd in blauw wit. De koffiebonen worden gebrand door Monks Coffee Roasters. Daarnaast hebben ze een uitgebreide theekaart inclusief matcha’s en cold brews. Naast de matcha marble cake is ook de cannelé een aanrader, elegante cakejes van eieren, boter, vanille en rum uit Bordeaux.

 

17
Adres
Van Limburg Stirumplein 10 A,
1051 BE Amsterdam

Chez Nina

Chez Nina is het gelijknamige restaurant van de Zweedse chef-kok en bestsellerauteur Nina Olsson in Amsterdam. Nina Olsson brengt haar populaire kookstijl naar een nieuwe hotspot in het hart van Amsterdam. Bij Chez Nina kan je binnenkomen voor lunch of  een diner in het restaurant. Hier wordt nooit saai vegetarisch gekookt. Overdag serveren ze salades, sandwiches en bowls of goodness en in de avond een a-la-carte menu om te delen.
Boodschappen
18
Adres
Gulden Winckelplantsoen 44,
1055 EN Amsterdam

Bakkeriij Al Maghrib

Deze Marokkaanse familiebakkerij bakt heerlijk brood en banket sinds 2005. Met een breed assortiment is deze plek een echte buurtbakker geworden met terugkerende liefhebbers. In de Marokkaanse cultuur is brood vooral een belangrijk onderdeel van de warme maaltijd, waarbij het witte brood wordt gemixt met griesmeel en de bruine variant bestaat uit volkoren.

19
Adres
Pazzanistraat 7,
1014 DB Amsterdam

Sunday Market

Elke eerste zondag van de maand is er Sunday Market Westergas. Een hippe funky shopping plek voor veel verschillende dingen. Art, fashion, design, vintage & deli, eten uit alle werelddelen, muziek en nog veel meer. Het Westerpark is door sommigen tot het leukste park van Amsterdam genoemd, en mede dankzij deze markt snappen wij waarom. Tip: in de lente staat de bloesem hier prachtig in de bomen, de moeite waard om te gaan kijken!

20
Adres
Bentinckstraat 26,
1051 GL Amsterdam

Bella Storia

Bella Storia bestaat uit drie delen: de trattoria, de pizzeria en de alimentari. De trattoria is het restaurant, de pizzeria biedt pizza's uit de steenoven en afhaalmogelijkheden en de alimentari is een winkel met Italiaanse producten. Hier vind je parmezaan, pecorino, worst, wijn en belegde broodjes. De pizzeria serveert heerlijke burrata en pizza in Napolitaanse stijl. Met een authentieke Italiaanse sfeer en uitstekende pizza, maken ze dagelijks het deeg met een speciaal fermentatieproces voor lichtere en beter verteerbare pizza's.

Kunst & cultuur
21
Adres
Willem de Zwijgerlaan 327,
1055 RA Amsterdam

No Man's Art Gallery

No Man’s Art Gallery begon als een reizen pop-up galerie met de missie om de toegang tot buitenlandse kunstmarkten mogelijk te maken voor opkomende kunstenaars. In 2018 betrok NMAG een permanente ruimte in Bos & Lommer, die naast een galerie ook een bar en restaurant huisvest. Een unieke locatie die de drempel om een galerie te bezoeken verlaagd met een restaurant dat eten serveert die de tentoongestelde kunst weerspiegelt.

22
Adres
Willem de Zwijgerlaan 327,
1055 RA Amsterdam

No Man's Art Gallery Kiosk

No Man’s Art Gallery begon in 2011 als een reizende pop-up galerie met toegang tot buitenlandse kunstmarkten voor kunstenaars vroeg in hun carrières. Zo waren er tussen 2011-2022 verschillende pop-ups over de hele wereld te zien. In 2018 opende de galerie een permanente ruimte in Bos & Lommer, waarin ook een bar/restaurant is gehuisvest. De galerie heeft een internationaal tentoonstellingsprogramma met een specifieke focus op opkomende hedendaagse kunst. Recent is No Man’s Art Gallery KIOSK geopend in Amsterdam, een ruimte met een project- gebaseerd programma.

 

23
Adres
Oostzaanstraat 45,
1013 WG Amsterdam

Museum het Schip

Museum het Schip is een museum over de Amsterdamse school; een kunst- en architectuurstroming uit de vroege 20ste eeuw. Deze stroming is bekend vanwege de sterke woonidealen waarmee zij verbonden is. Het woonblok waarin het museum is gevestigd is misschien wel net zo speciaal als het museum zelf. Bijzonder is het originele postkantoor in het gebouw; het enige postkantoor in heel Nederland dat sinds de jaren 20 onaangetast is gebleven. De sierlijke stijl van architect Michel de Klerk is door het hele gebouw heen te herkennen. In zijn ontwerpen is nagedacht over elk detail.

24
Adres
Pazzanistraat 4,
1014 DB Amsterdam

Het Ketelhuis

Het Ketelhuis is een filmtheater dat gevestigd is op het Westergasterrein. Het werd gesticht als broedplek en vertoningsplek voor de Nederlandse filmindustrie in 1999. Er worden zowel artistieke als commerciële speelfilms vertoond, maar ook documentaires en korte films zijn er te bekijken. Het ketelhuis heeft een gezellig en sfeervol café-restaurant waar ze alleen maar vegetarische gerechten serveren. Ze hebben een voordeelmenu als je lunch of diner combineert met een film en in de zomermaanden is er ook een terras.

25
Adres
Haparandaweg 57,
1013 BD Amsterdam

The Millen House

Niek, een gepassioneerde verzamelaar sinds zijn jeugd, evolueerde van schelpen naar 20e-eeuws design. In 2011 startte hij zijn eigen bedrijf, gericht op vintage design en interieurprojecten. In 2021 bundelde hij zijn ervaringen in The Millen House. Hier presenteren ze een zorgvuldig samengestelde collectie kunst en design, een ode aan esthetiek en vakmanschap. Het is geen gewone winkel, maar een inspirerende plek waar je prachtige items kunt bewonderen, kopen en hun verhalen kan ontdekken.

In het multi-tenant kantoorgebouw Quarter Plaza in Sloterdijk is op de zevende en bovenste verdieping een kantoorruimte van circa 781 m² VVO beschikbaar. Het moderne en duurzame gebouw met ondergelegen parkeergarage, waar momenteel acht plekken beschikbaar zijn, heeft een gunstige ligging ten opzichte van de snelwegen A5 en A10. Hierdoor leent de kantoorruimte zich uitstekend voor zakelijke en creatieve dienstverleners die veel waarde hechten aan een goede bereikbaarheid. De kantoorruimte, met prachtig uitzicht over het gehele gebied, wordt in huidige turn-key staat opgeleverd en is onder andere voorzien van grote raampartijen rondom de gehele ruimte, glazen scheidingswanden, verlichtingsarmaturen en een ruime keuken met bar/eiland. 

Gebouw 
Het kantoorgebouw Quarter Plaza is gelegen op de hoek van de Transformatorweg en Kabelweg in het Noordelijke gedeelte van het Sloterdijk/Westpoort gebied.Het moderne en duurzame kantoorgebouw uit 2003 is totaal circa 10.741 m² groot. Op de begane grond en de eerste tot en met de zevende verdieping zijn verschillende huurder gevestigd. Het gebouw heeft een representatieve en zeer ruime entree en lobby. Hier is bovendien ook een receptie met hospitality en barista service. Onder het gebouw bevindt zich tevens een afgesloten parkeergarage.

Buitenruimte 
Aan de voorzijde van Quarter Plaza is een groene stadstuin welke keurig wordt onderhouden. 

Buurt + hotspots 
Quarter Plaza is gelegen op bedrijventerrein Sloterdijk. Dit gebied verandert de komende jaren stap voor stap in een dynamische en duurzame wijk met bedrijven, woningen, horeca en voorzieningen om te ontspannen. In de directe omgeving van Quarter Plaza hebben vanwege de gunstige ligging en de optimale bereikbaarheid diverse toonaangevende bedrijven zich gevestigd waaronder Dell, Ziggo, Vodafone, Netflix, Telegraaf, Deloitte en Maandag Interim Professionals. 

Bereikbaarheid
Quarter Plaza is uitstekend te bereiken met het eigen vervoer via de Ringweg A10 en de snelweg A5 (Westrandweg). De binnenstad van Amsterdam is binnen 10 minuten te bereiken via de S102 richting de Van Diemenstraat. Direct voor het multi-tenant kantoorgebouw stoppen de buslijnen 48 en 348. Ook ligt het station Amsterdam Sloterdijk op loopafstand vanaf het kantoor. Vanaf dit station zijn diverse trein-, metro-, tram- en busverbindingen beschikbaar. 

Parkeergelegenheid
Er zijn acht parkeerplaatsen beschikbaar in de ondergelegen beveiligde parkeergarage. De parkeernorm bedraagt 1:67 m² VVO.

Bijzonderheden
•    modern en duurzaam multi-tenant kantoorgebouw
•    turn key opleveringsniveau
•    goede bereikbaarheid vanaf de A5 en A10
•    loopafstand vanaf Amsterdam Sloterdijk
•    acht parkeerplaatsen in ondergelegen garage 

In het multi-tenant kantoorgebouw Quarter Plaza in Sloterdijk is op de zevende en bovenste verdieping een kantoorruimte van circa 781 m² VVO beschikbaar. Het moderne en duurzame gebouw met ondergelegen parkeergarage, waar momenteel acht plekken beschikbaar zijn, heeft een gunstige ligging ten opzichte van de snelwegen A5 en A10. Hierdoor leent de kantoorruimte zich uitstekend voor zakelijke en creatieve dienstverleners die veel waarde hechten aan een goede bereikbaarheid. De kantoorruimte, met prachtig uitzicht over het gehele gebied, wordt in huidige turn-key staat opgeleverd en is onder andere voorzien van grote raampartijen rondom de gehele ruimte, glazen scheidingswanden, verlichtingsarmaturen en een ruimtekeuken met bar/eiland..

Gebouw 
Het kantoorgebouw Quarter Plaza is gelegen op de hoek van de Transformatorweg en Kabelweg in het Noordelijke gedeelte van het Sloterdijk/Westpoort gebied.Het moderne en duurzame kantoorgebouw uit 2003 is totaal circa 10.741 m² groot. Op de begane grond en de eerste tot en met de zevende verdieping zijn verschillende huurder gevestigd. Het gebouw heeft een representatieve en zeer ruime entree en lobby. Hier is bovendien ook een receptie met hospitality en barista service. Onder het gebouw bevindt zich tevens een afgesloten parkeergarage.

Buitenruimte 
Aan de voorzijde van Quarter Plaza is een groene stadstuin welke keurig wordt onderhouden.

Buurt + hotspots 
Quarter Plaza is gelegen op bedrijventerrein Sloterdijk. Dit gebied verandert de komende jaren stap voor stap in een dynamische en duurzame wijk met bedrijven, woningen, horeca en voorzieningen om te ontspannen. In de directe omgeving van Quarter Plaza hebben vanwege de gunstige ligging en de optimale bereikbaarheid diverse toonaangevende bedrijven zich gevestigd waaronder Dell, Ziggo, Vodafone, Netflix, Telegraaf, Deloitte en Maandag Interim Professionals.

Bereikbaarheid
Quarter Plaza is uitstekend te bereiken met het eigen vervoer via de Ringweg A10 en de snelweg A5 (Westrandweg). De binnenstad van Amsterdam is binnen 10 minuten te bereiken via de S102 richting de Van Diemenstraat. Direct voor het multi-tenant kantoorgebouw stoppen de buslijnen 48 en 348. Ook ligt het station Amsterdam Sloterdijk op loopafstand vanaf het kantoor. Vanaf dit station zijn diverse trein-, metro-, tram- en busverbindingen beschikbaar.

Parkeergelegenheid
Er zijn acht parkeerplaatsen beschikbaar in de ondergelegen beveiligde parkeergarage. De parkeernorm bedraagt 1:67 m² VVO.

Groen stadsappartement in voormalig fietsenstalling

Een overzicht van bijzondere galeries in Amsterdam

Einstein

Recent bekeken
Overzicht alle woningen

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?