Kenmerken
Papaverhof 21, Amsterdam
Soort
  • Kantoorruimte
Prijs
  • € 275,-
  • Per vierkante meters per jaar
Oppervlakte
  • Kantoor oppervlakte: 367 m2
  • Kantoor in units vanaf: 367 m2
Parkeren
  • 10 overdekte parkeerplaats(en)
  • € 2.500,-
Aanvaarding
  • Per datum
Overige kenmerken

Oppervlakte 
De totale oppervlakte bedraagt circa 367 m² VVO kantoorruimte en is als volgt verdeeld:

  • begane grond: 196,12 m² VVO
  • eerste verdieping: 171,53 m² VVO

Het is mogelijk om deze unit te combineren met Papaverhof 14 waardoor er een totale oppervlakte van 645 m² kan worden gerealiseerd.

Opleveringsniveau
De kantoorruimte wordt momenteel afgebouwd onder toezien van OFFICE RBGV architecten. Hierbij zal gebruik worden gemaakt van een combinatie van vele ramen en hoge plafonds. Hierdoor zal de ruimte stoer en licht zijn en een prettige werkomgeving bieden met een industriële uitstraling.

De kantoorruimte wordt opgeleverd, in turn-key staat, met onder andere de volgende voorzieningen:

•    representatieve entree
•    gestucte wanden en plafonds
•    vloerafwerking / cementdekvloer
•    koeling/verwarming installaties
•    akoestisch spuitplafond
•    basis verlichting
•    diverse sanitaire groepen
•    luxe keuken met inbouwapparatuur op de begane grond 

De belcel en het op maat gemaakte meubilair, welke op de renders zichtbaar zijn, zijn geen onderdeel van het verwachte opleveringsniveau.

Huurprijs kantoorruimte
€ 275,-  per m² per jaar te vermeerderen met omzetbelasting.

Huurprijs parkeerplaats
€ 2.500,- per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met omzetbelasting.

Servicekosten
Pro memorie.

Huurder dient zelf contracten af te sluiten met de betreffende leveranciers voor de levering van gas/water/elektra en eventuele overige voorzieningen.

Bestemming
Op basis van gegevens van het vigerende bestemmingsplan “Bp Buiksloterham”.

Het gebouw is gelegen op eigen grond.

Op basis van voornoemde publiekrechtelijke en privaatrechtelijke uitgangspunten is de bestemming kantoorruimte toegestaan.

Monumentale status 
Niet van toepassing.

Energielabelklasse
Voor dit object geldt energielabelklasse A++.

Betalingsverplichting
Per maand bij vooruitbetaling te voldoen.

Huurtermijn
Vijf jaar met aansluitende verlengingsperioden van vijf jaar.

Een eventuele kortere huurtermijn is onder voorwaarden bespreekbaar.

Huuringangsdatum
Uitgangspunt is 1 oktober 2023 wanneer de verbouwing gereed is.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum, vindt indexering plaats van de huurprijs op basis van de wijziging van het Consumentenprijsindexcijfer (CPI), reeks CPI Alle huishoudens (2015 =100), als gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Huurder dient een waarborgsom/bankgarantie (model ROZ) te stellen ter grootte van tenminste drie maanden huur en servicekosten, beide te vermeerderen met btw.

Huurvoorwaarden
Op basis van de Modelhuurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (R.O.Z. model februari 2015), met de bijbehorende algemene bepalingen, eventueel door verhuurder aan te vullen met bijzondere bepalingen.

Btw-plicht
Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig door huurder wordt gecompenseerd.

Plattegrond
Papaverhof 21, Amsterdam
Documenten
Papaverhof 21, Amsterdam
"][/dflip]
Locatie
Papaverhof 21, Amsterdam
Interieur
01
Adres
Papaverweg 46,
1032 KJ Amsterdam

Neef Louis Design

Neef Louis Design in Noord is een bijzondere, veelzijdige bron voor interieur. Een groot aanbod van vintage, design, industrials en antiek. Je kan lange wandelingen maken en komt al gauw een juweeltje tegen. Ook kan je meekijken in de werkplaats en is er een stoffeerderij. Alles om je wensen op een zo authentiek mogelijke manier te vervullen. De medewerkers denken graag met je mee en gaan zorgvuldig met het winkelwaar om. Mocht je trek krijgen, kan je zelfs terecht in de lunchroom. Al met al, een unieke plek.

02
Adres
Papaverweg 46,
1032 KJ Amsterdam

Van Dijk en Ko

Van Dijk en Ko is een brocante die zich specialiseert in het restaureren en verkopen van curiosa en antiek. Ooit begonnen als kraam op de Noordermarkt en sindsdien uitgegroeid tot een begrip op het gebied van brocante, antiek, vintage en andere unieke vondsten. Sinds 2009 is Van Dijk en Ko gevestigd in een voormalige fabriekshal in Amsterdam-Noord. Je komt hier van alles tegen: van Hongaarse kasten tot Belgische kantoormeubelen.

03
Adres
Papaverhoek 23,
1032 JZ Amsterdam

Wdstck Gallery

Wdstck is gevestigd in Amsterdam Noord en biedt een scala aan multidisciplinaire objecten met een uitgesproken esthetiek aan die elk een eigen verhaal vertellen. Bij Wdstck zoeken ze het evenwicht tussen kunst en design, en brengen ze voorwerpen met een ziel in het dagelijks leven. Ze koesteren het temperament van elk materiaal en maken objecten met de hand om het verhaal te benadrukken dat de natuur te bieden heeft.

04
Adres
Distelweg 85,
1031 HD Amsterdam

De Lokatie Distelweg

In 2020 verkocht De Lokatie maar liefst 858.000 kilo aan spullen vanuit haar drie Amsterdamse kringloopwinkels op Buikslotermeerplein, Distelweg en de Eerste Oosterparkstraat. Alles tweedehands, dus ontzettend duurzaam. De Lokatie op de Distelweg is maar liefst 2.000 vierkante meter en daarmee een van de grootste van Amsterdam.

05
Adres
Slijperweg 18,
1032 KV Amsterdam

Kringloop Winkel Amsterdam

Kringloop Winkel Amsterdam heeft inmiddels vier locaties in de stad. Met boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek, speelgoed en gereedschap. Kortom, alles wat je in een kringloopwinkel kunt verwachten. Genoeg redenen om een middagje rond te struinen.

06
Adres
Slijperweg 18B,
1032 KV Amsterdam

Milieu Brigade

Zin om naar nog meer verborgen schatten te graven in eigen stad? Dan is kringloop de Milieu Brigade de uitgelezen plek voor een middagje rondneuzen. Ze halen spullen uit bedrijfspanden, inboedels en particuliere woningen. Het is altijd koningsdag bij deze kringloop.

07
Adres
Van der Pekstraat 107h,
1031 CW Amsterdam

Treasure Depot

Bij Treasure Depot aan de Van der Pekstraat kan je terecht voor echte tweedehandse schatten. Na 15 jaar op allerlei markten te hebben gestaan, vonden eigenaren Emmanuelle en Frank het tijd om een echte winkel te openen. Het plafond is volgehangen met de mooiste retro lampen, maar ze hebben nog veel meer; sieraden, meubels, zonnebrillen en nog meer hebbedingen. Kijk je ogen uit en neem als je geluk hebt een nieuw hebbedingetje of een mooie lamp mee naar huis.

Eten & drinken
08
Adres
Papaverweg 15A,
1032 KE Amsterdam

De Klaproos

De Klaproos is een pop-up pizza en pasta restaurant in Amsterdam-Noord. In de grote, industriële ruimte kan je krokante pizza’s eten uit de steenoven eten en natuurwijnen drinken. Naast pizza en pasta staan er ook andere klassieke Italiaanse gerechten op de kaart zoals heerlijke antipasti. De Klaproos leent zich daarnaast als expositie- en feestlocatie en ook kan je er pizza’s afhalen.

09
Adres
Papaverweg 11,
1032 KD Amsterdam

Cornerstore

Aan de Papaverweg ligt de Corner Store, een nieuwe parel in Noord van onder andere het team van de Klaproos en de Binnenvisser. Gebaseerd op muziekbarretjes zoals je die in Japan ziet, staan hier kasten vol met platen. Deze gastrobar heeft muziek, natuurwijnen en een menu op basis van lokale ingrediënten maar dan wel met Aziatische smaken bereidt. Proef ook zeker het huisaperitief van yuzu en sake.

10
Adres
Melkdistelstraat 94,
1031 JX Amsterdam

Papa Thang

Papa Thang is het ideaal buurtrestaurant. Chef Thang Pham heeft de hele wereld over gereisd en overal gekookt, maar heeft uiteindelijk toch besloten om terug te gaan naar zijn eigen roots; namelijk Vietnamese streetfood. De gerechten  zijn eenvoudig, goed en betaalbaar. Oftewel een Vietnamese bistro met een gevarieerde kaart.

11
Adres
Papaverhoek 31,
1032 JZ Amsterdam

Taverno Wili Becher

Taverno Wili Becher is een veelzijdige horecagelegenheid. Deze bar-dancing-restaurant combineert Duitse, Mediterrane, Turkse en Baskische invloeden, wat vrij uniek is. Mede-eigenaar Rick Nelson, bekend van Oedipus Brewing, miste deze mix in Amsterdam en bracht het zelf naar de stad. Het pand uit 1930 heeft een industriële sfeer waar mensen kunnen genieten van gerechten gekookt op open vuur. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met producten uit het seizoen, met vaak wisselende gerechten. Het menu is á la carte te bestellen.

12
Adres
Kamperfoelieweg 7,
1032 HD Amsterdam

Pasoek

Bij het Thaise restaurant Pasoek kun je tegenwoordig ook in Amsterdam-Noord terecht voor de Thaise keuken met een authentieke sfeer en vriendelijke service. Je kan hier lunchen, dineren, maar ook eten afhalen of laten bezorgen. Per week is er een verschillend menu, maar ook hebben ze de Pasoek Special: een wisselende Thaise lekkernij. Er is hier dus wat voor iedereen: van springrolls tot curry en soep.

13
Adres
Leen Jongewaardkade 41,
1031HS Amsterdam

Pelusa

Pelusa, wat 'pluisje' betekent, is vernoemd naar de koosnaam van niemand minder dan Maradona. Het is een eerbetoon aan de ultieme Argentijnse levensgenieter. Deze gastro buurtkroeg biedt Argentijnse Parilla-gerechten, bereid door chef-kok Steven (voormalig chef bij Lastage en C). De gerechten worden gecombineerd met een selectie van wild gefermenteerde bieren, natuurlijke wijnen en ciders, zorgvuldig geselecteerd door Ruud (voorheen werkzaam bij 't Arendsnest en Craft & Draft).

14
Adres
Chrysantenstraat 4,
1031 HT Amsterdam

Bacalar

Bacalar is opgericht door de voormalige chef van een van de beste taqueria’s van de stad (Coba), die besloot zijn eigen zaak te openen. De taco-kenners zijn het erover eens dat je hier de beste taco’s kan eten, een geef ze eens ongelijk. De oude sfeervol ingerichte garage doet denken aan een filmset van Tarantino maar dan gericht op eten. De taco pulpo en de ribtaco’s zijn de absolute aanraders en vergeet zeker geen cocktail te drinken.

15
Adres
Asterweg 22,
1031 HP Amsterdam

Café Restaurant Metro

Café Restaurant Metro is een nieuwe hotspot in Noord voor lekker eten en drinken. Van 's ochtends tot 's avonds werken de bakkerij en keuken samen om eenvoudige gerechten te bereiden met de nadruk op goede producten en groenten. Chef Rients de Jong kookt seizoensgebonden en duurzaam met vertrouwde bereidingen.  Je kunt genieten van een zeer betaalbaar dagmenu, of je kunt à la carte kiezen uit een aantal gerechten, voorafgegaan door enkele snacks. Bij de grote betonnen bar is er altijd plek voor een drankje of hapje. De wijnkaart heeft een zuivere en kwalitatieve stijl met veel natuurlijk gemaakte wijnen.

16
Adres
Van der Pekstraat 91,
1031 CV Amsterdam

Kannibalen en Paradijsvogels

Kannibalen en Paradijsvogels is een Indisch buurt-eethuis waar écht gekookt wordt. Het draait hier allemaal om Indisch en Moluks eten voor zowel kannibalen als paradijsvogels. Voor de kannibalen heb je heerlijke vleesgerechten en voor de paradijsvogels de lekkerste vegetarische gerechten. Hoewel de keuken dus is gebaseerd op de traditionele Indonesische keuken, gaat het menu ook met z’n tijd mee. Zo is er superlekkere veganistische spekkoek en is het vlees van goede afkomst.

17
Adres
NDSM-Plein 102,
1033 WB Amsterdam

Café-restaurant Noorderlicht

Café-restaurant Noorderlicht is een bezienswaardige plek voor iedereen die even wil ontsnappen aan de drukte van de stad. De insteek van Noorderlicht is cultureel en duurzaam: zo bieden ze naast een lekkere, gezonde en verantwoorde menukaart ook een sfeervol podium aan muzikanten en creatievelingen. Ook het interieur van het café zijn meestal gebaseerd op hergebruikte materialen of zijn tweedehands. De industriële, creatieve omgeving van de NDSM-werf sluit hier goed bij aan.

18
Adres
Floraparkweg,
1032 BZ Amsterdam

Pompet

In 2018 is de voormalige Noorderparkkamer verbouwd tot een Frans georiënteerd restaurant: Pompet. Midden in het Noorderpark vindt dit café-restaurant met op het menu Franse klassiekers en eigentijdse gerechten. De locatie in het park is de perfecte plek om met kinderen heen te gaan: je kan hier lekker buiten zitten op het grote buitenterras of jeu-de-boules spelen met een Frans hapje, cider of een Franse (natuur) wijn in je hand óf om de Tour de France te kijken op een groot beeldscherm.

19
Adres
T.T. Neveritaweg 59,
1033 WB Amsterdam

Pllek

Pllek ligt dichtbij het NDSM-werf in Noord aan het water. Alles wat ze serveren is zo lokaal mogelijk. Het heeft een grote binnen en buitenruimte. In de zomer kan je dan ook lekker chillen aan het water met blote voeten in een strandstoel of liggend in een zitzak ervaar je een eilandgevoel. De keuken is de hele dag open voor ontbijt, lunch en diner. Neem bijvoorbeeld de gestoomde makreel met dille-mierikswortel, zoetzure groenten en gefrituurde kappertjes of ga voor een groente tajine met herfstgroente, parelcouscous, harissa, dukkah, zhug en een rodekoolsalade. Geregeld zijn er bij Pllek yogasessies, live muziek optredens en andere evenementen.

Boodschappen
20
Adres
Korte Papaverweg 17,
1032 KA Amsterdam

Kometenbrood

Tijdens de eerste lockdown begon Lard Breebaart met het bakken van brood in een klein oventje vanuit zijn huis. Al snel ontstond er veel vraag naar zijn heerlijke desembrood en opende hij een echte winkel genaamd Kometen Brood. Hier kun je onder andere zijn Crolus kopen, een boterig broodje dat een knipoog is naar hybride broodsoorten zoals de cronut en de cruffin. Ben je geïnteresseerd in het bakken van brood? Dan kun je bij Kometen Brood ook workshops volgen.

21
Adres
Mosveld 113,
1031 AD Amsterdam

De Bakkerszonen

Bij De Bakkerszonen kun je dagelijks terecht voor de lekkerste broden, taarten, en croissants. Deze zaak heeft meerdere vestigingen in Amsterdam, waaronder een vestiging in Noord en een vestiging bij Roeterseiland. De Bakkerszonen is opgericht door twee bakkerszonen die het werk van hun vader nieuw leven wilden inblazen. Deze bakkerij ademt vakmanschap en hard werk. De kwaliteit van het brood is uitmuntend en niet vergelijkbaar met brood uit de supermarkt. Een bezoekje aan deze bakker doet je weer beseffen hoe lekker brood kan smaken.

22
Adres
Van der Pekstraat,
Amsterdam

Van der Pekmarkt

Amsterdam Noord staat de laatste jaren ontzettend in de bloei. Van nieuwe restaurants, tot leuke café’s en niet te vergeten de markten. Zin om rond te neuzen in de buurt en een praatje te maken? Op de Markt in de Van Der Pekstraat hangt altijd een gemoedelijke sfeer. Het is voor voor zowel koopjesjagers als fijnproevers een begrip. Maar niet alleen art, design en vintage is hier te koop, ook heerlijke hapjes, prachtige bloemen en nog veel meer. Amsterdam-Noord is minder ontdekt door toeristen, dus je vind hier voornamelijk lokale bewoners, een leuke afwisseling voor bijvoorbeeld de Noordermarkt.  Je kan hier terecht op woensdag, vrijdag en zaterdag.

 

23
Adres
Van der Pekstraat 72,
1031 EE Amsterdam

Chateau Karlito

Het verscholen kleine winkeltje Chateau Karlito aan de Van der Pekstraat verkoopt voornamelijk natuurwijn, maar ook sake, tapijten, keramiek en nog veel meer. Vernoemd naar de eigenaresse Karlijn, is dit een plek waar je veel moois en lekkers kan proeven, bekijken en luisteren; waaronder jazz, hele goede sake en koffie. Toch is de selectie aan natuurwijn, met wijnen uit alle windstreken, het hoogtepunt van de winkel. Probeer ook het (echte!) Brabantse worstenbroodje en de amandelcroissant.

Kunst & cultuur
24
Adres
Asterweg 22,
1031 HP Amsterdam

Nxt Museum

Nxt Museum laat je opgaan in de mediakunst. Moderne technologieën worden gebruikt voor kunstvormen en dit levert een hele speciale vorm van kunst op. Bewonder bijvoorbeeld de kunstwerken 'Adrenalin or Zen' en 'What is happening to my face' of ervaar de kosmos en het zwarte gat. Je kan door veel kunstwerken heenlopen en de kunstenaars slagen erin om je het echt te laten ervaren. De kunstwerken prikkelen al je zintuigen door de combinatie van geluid, licht en beweging. Het museum geeft je de kans om te reflecteren op de huidige technologische ontwikkelingen en geeft een moment van bezinning in een realiteit die alsmaar sneller doorontwikkeld. Door het gebruik van grote ruimtes en veel verschillende soorten 'visuals' slagen ze erin een hele nieuwe vorm van kunst tentoon te stellen.

25
Adres
Sneeuwbalweg 5,
1032 VS Amsterdam

Noorderparkbad

In het Noorderparkbad kun je het hele jaar door zwemmen. Met zowel een binnen- als een buitenzwembad is er genoeg plek om baantjes te zwemmen, zwemles te nemen of mee te doen aan een les aquarobics. Gelegen in het Noorderpark is het zwembad ontworpen met bijpassende ronde en golvende vormen. Dit ontwerp is niet onopgemerkt gebleven. Zo won het zwembad in 2016 de jury- en publieksprijs van de Amsterdamse Architectuur Prijs en werd het genomineerd voor de BNA beste gebouw in 2016. Als klap op de vuurpijl werd het op de zwembadbeurs Piscine Global in Lyon uitgeroepen tot het mooiste publieke zwembad ter wereld. Het zwembad is kortom een bezoek waard.

Fat Lady betreft een kantoorruimte van circa 367 m² welke onderdeel is van een duurzaam nieuwbouwproject van totaal circa 645 m² in het snelst groeiende stadsdeel Amsterdam-Noord. Het gebied is momenteel volop in ontwikkeling waar een balans zal ontstaan tussen werken, wonen, ontspanning en leisure (hotel) dichtbij het centrum van Amsterdam.

De kantoorruimte bevindt zich op de begane grond en de eerste verdieping en is beschikbaar voor verhuur. De ruimte wordt volledig duurzaam en turn-key opgeleverd en is uitgerust met moderne voorzieningen. Tevens zijn er in totaal 10 parkeerplaatsen beschikbaar om te huren in de ondergelegen parkeergarage. Voor uitgebreide projectinformatie verwijzen wij graag naar de website van Republica via republica.amsterdam.

Gebouw 
Marc Koehler Architects is de architect van dit gebouw aan de Papaverhof en is onderdeel van het nieuwbouw project Replublica genaamd “Fat Lady”. Het gebouw ligt tussen de Papaverweg en de Bosrankstraat in Buiksloterham, Amsterdam Noord. Het gebied in Amsterdam-Noord is de nieuwste woonwijk van Amsterdam. Het gebied is een transformatie van een voormalig bedrijventerrein naar een nieuw woon- en werkgebied 
De ontwikkeling bestaat uit een combinatie van wonen, creatieve bedrijvigheid en recreëren op een zo duurzaam mogelijk wijze.

Duurzaamheid
Republica is een bijzonder duurzame stadsstaat, die volledig zelfvoorzienend is op het gebied van energie. Dit wordt bereikt door middel van de productie van zonne-energie en warmte-koudeopslag. Het Smart Grid, een intelligent elektriciteitssysteem, maakt het mogelijk om de energie uit te wisselen en op te slaan in de batterij van Republica. Bovendien beschikken alle gebouwen, inclusief horecakeukens, over afvalvermalers voor GF-afval. Door aansluiting op de bio-raffinaderij van waternet wordt al het afval en afvoerwater omgezet in biogas, waardoor Republica volledig circulair is op het gebied van afvalverwerking.

Groene daken
Republica maakt veelvuldig gebruik van recyclebare bouwmaterialen om een duurzame bouw te garanderen. De groene daken bieden niet alleen bescherming tegen oververhitting, maar zorgen ook voor een waterbestendige omgeving. Met behulp van infiltratiekratten wordt overtollig regenwater namelijk verzameld en vervolgens vertraagd afgevoerd door middel van het smart flow-systeem. Het dak van het hotel wordt verfraaid met een natuurzwembad, dat volledig wordt gereinigd met een innovatief zuiveringssysteem. Met het aanleggen van groene sedumdaken, geveltuinen, pleingroen en nestkastjes voor gierzwaluwen en vleermuizen, wordt niet alleen de biodiversiteit van Republica verhoogd, maar ook die van buurtschap Buiksloterham.

Buurt + hotspots 
Het kenmerkende en zelfstandige kantoorgebouw is gelegen in de Buiksloterham, een wijk in (woon)ontwikkeling in Amsterdam-Noord, nabij het centrumgebied Overhoeks en de Noordelijke IJ-oevers. Diverse kantoorgebruikers, hotels,  musea (onder andere het Next Museum en het Eye Film Museum) en horeca gelegenheden zoals de Klaproos en Café de Ceuvel met veganistische gerechten en zelfgemaakte dranken op de kaart zijn hier te vinden. Het levendige NDSM-werf met locaties zoals Loetje, Helling 7 en stadsstrand Pllek liggen op korte fiets afstand. Op loopafstand ligt het groene Noorderpark voor ontspanning na een werkdag.

Bereikbaarheid
Het kantoorgebouw is uitstekend te bereiken met zowel het eigen vervoer als met openbaar vervoer. Het metrostation Noorderpark met de Noord-Zuid lijn is op circa 10 minuten loopafstand en maar één halte verwijderd van het Centraal Station. Verder is de snelste aansluiting aan met het openbaar vervoer buslijnen 35 en 38. Daarnaast is de Ring A-10 met eigen vervoer op enkele minuten afstand. Via het pontje is de binnenstad van Amsterdam eveneens goed bereikbaar met de fiets.

Parkeergelegenheid
Parkeren is mogelijk in de ondergelegen parkeergarage, waar de mogelijkheid bestaat om 10 parkeerplaatsen te huren.

Bijzonderheden
•    Turn-key oplevering
•    Luxe keuken met inbouwapparatuur 
•    Mogelijkheid om 10 parkeerplaatsen te huren
•    Duurzaam

Fat Lady betreft een kantoorruimte van circa 367 m² welke onderdeel is van een duurzaam nieuwbouwproject van totaal circa 645 m² in het snelst groeiende stadsdeel Amsterdam-Noord. Het gebied is momenteel volop in ontwikkeling waar een balans zal ontstaan tussen werken, wonen, ontspanning en leisure (hotel) dichtbij het centrum van Amsterdam.

De kantoorruimte bevindt zich op de begane grond en de eerste verdieping en is beschikbaar voor verhuur. De ruimte wordt volledig duurzaam en turn-key opgeleverd en is uitgerust met moderne voorzieningen. Tevens zijn er in totaal 10 parkeerplaatsen beschikbaar om te huren in de ondergelegen parkeergarage.

Duurzaamheid
Republica is een bijzonder duurzame stadsstaat, die volledig zelfvoorzienend is op het gebied van energie. Dit wordt bereikt door middel van de productie van zonne-energie en warmte-koudeopslag. Het Smart Grid, een intelligent elektriciteitssysteem, maakt het mogelijk om de energie uit te wisselen en op te slaan in de batterij van Republica. Bovendien beschikken alle gebouwen, inclusief horecakeukens, over afvalvermalers voor GF-afval. Door aansluiting op de bio-raffinaderij van waternet wordt al het afval en afvoerwater omgezet in biogas, waardoor Republica volledig circulair is op het gebied van afvalverwerking.

Groene daken
Republica maakt veelvuldig gebruik van recyclebare bouwmaterialen om een duurzame bouw te garanderen. De groene daken bieden niet alleen bescherming tegen oververhitting, maar zorgen ook voor een waterbestendige omgeving. Met behulp van infiltratiekratten wordt overtollig regenwater namelijk verzameld en vervolgens vertraagd afgevoerd door middel van het smart flow-systeem. Het dak van het hotel wordt verfraaid met een natuurzwembad, dat volledig wordt gereinigd met een innovatief zuiveringssysteem. Met het aanleggen van groene sedumdaken, geveltuinen, pleingroen en nestkastjes voor gierzwaluwen en vleermuizen, wordt niet alleen de biodiversiteit van Republica verhoogd, maar ook die van buurtschap Buiksloterham.

Buurt + hotspots
Het kenmerkende en zelfstandige kantoorgebouw is gelegen in de Buiksloterham, een wijk in (woon)ontwikkeling in Amsterdam-Noord, nabij het centrumgebied Overhoeks en de Noordelijke IJ-oevers. Diverse kantoorgebruikers, hotels,  musea (onder andere het Next Museum en het Eye Film Museum) en horeca gelegenheden zoals de Klaproos en Café de Ceuvel met veganistische gerechten en zelfgemaakte dranken op de kaart zijn hier te vinden. Het levendige NDSM-werf met locaties zoals Loetje, Helling 7 en stadsstrand Pllek liggen op korte fiets afstand. Op loopafstand ligt het groene Noorderpark voor ontspanning na een werkdag.

Bereikbaarheid
Het kantoorgebouw is uitstekend te bereiken met zowel het eigen vervoer als met het openbaar vervoer. Het metrostation Noorderpark met de Noord-Zuid lijn is op circa 10 minuten loopafstand en maar één halte verwijderd van het Centraal Station. Verder is de snelste aansluiting aan met het openbaar vervoer buslijnen 35 en 38. Daarnaast is de Ring A-10 met eigen vervoer op enkele minuten afstand. Via het pontje is de binnenstad van Amsterdam eveneens goed bereikbaar met de fiets.

Parkeergelegenheid
Parkeren is mogelijk in de ondergelegen parkeergarage, waar de mogelijkheid bestaat om 10 parkeerplaatsen te huren.

Loft living

Anja Henneman, voormalig topmodel, ontwierp dit interieur op de 19e verdieping van het Pontsteiger gebouw

De beste ‘Ramen’ shops van Amsterdam

Recent bekeken
Overzicht alle woningen

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?