Nieuw inspiratie platform over wonen en werken in Amsterdam

Binnenkijken achter de voordeur van de meest adembenemende huizen en werkplekken in onze hoofdstad? Vanaf deze maand kunnen liefhebbers van interieur, stijl en architectuur hun hart ophalen. Voor de ultieme inspiratie gaan op broersma.nl de visuele deuren open van de meest unieke panden in onze hoofdstad. Ook staat de site boordevol tips over verborgen parels en onontdekte plekken waar je moet zijn om je in de stad te vermaken of gewoon om je boodschappen te doen.

Werken en wonen vloeit steeds meer samen. Op werkplekken willen mensen zich thuis voelen en thuis moet er ook prettig gewerkt kunnen worden. Met als doel een optimale verbinding te creëren tussen mens, ruimte en omgeving lanceert onroerend goed connaisseur Broersma hét inspirerende online platform over werken & wonen en alles daar tussenin: broersma.nl.

Het aanbod

Nergens zit je dichter op het vuur voor een blik in de meest bijzondere panden die de stad rijk is, dan op broersma.nl. Gefotografeerd met oog voor esthetiek, vind je hierop wekelijks een nieuw aanbod van de meest unieke objecten in onze hoofdstad. Bijzonder om hun architectuur, interieurontwerp en ligging. Ook lees je de verhalen achter deze ruimtes.

 

Over Broersma Wonen

‘The Edit’

Om de beleving en inspiratie compleet te maken wordt het aanbod aangevuld met ‘The Edit’, een onafhankelijk gecureerd online journal over de stad. Met onder andere unieke ‘binnenkijkers’, buurtgidsen met ‘must-visits’, een cultuuragenda, interieur- en architectuurnieuws én interviews met ondernemers over hun inspirerende werkomgeving.

Via broersma.nl/theedit lees je nu in ‘Ontmoet de Ondernemer’ over de werkwijze en inspiratie van Simon Witmaar van restaurant Coulisse, kan je bij ‘Interieur’ wegdromen bij een onder AD100 architect Framework vormgegeven huis en vindt je een selectie van de mooiste kunst galleries in Amsterdam. Maandelijks verschijnen er nieuwe artikelen.

 

Broersma.nl is een initiatief van ‘Broersma Werken en Wonen’, specialist op het gebied van de meest elegante woon- en werkbelevingen van Groot-Amsterdam. Met het nieuwe online platform wil Broersma een optimale verbinding creëren tussen mens, ruimte en omgeving. Alle content op het platform wordt samengesteld door een onafhankelijke redactie. Wel wordt gebruikgemaakt van de unieke toegang tot de meest inspirerende woon- en werklocaties die het aanbod vormen van het makelaarskantoor. De content op broersma.nl is bedoeld voor iedereen geïnteresseerd in zaken als stijl en architectuur. De website is dan ook zeker niet alleen gericht op potentiële kopers of huurders.

Op zoek naar een bedrijfsruimte in Groot Amsterdam? Ontdek een greep uit ons aanbod: objecten die meer bieden dan alleen het juiste aantal vierkante meters.
Cases Broersma Werken
Op zoek naar een waardevaste investering die past bij de rendementseis? Ontdek ons aanbod van beleggingspanden in en rondom Amsterdam.
Winkelruimtes van de toekomst spreken tot de verbeelding. Elegant en verfijnd. Wij inspireren je graag met ons aanbod.
Recent bekeken
Overzicht alle woningen

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?