KS Bedrijfsmakelaars en Broersma gaan samen als ‘Broersma Werken en Wonen’

Broersma Bedrijfsmakelaardij en KS Bedrijfsmakelaars fuseren en vormen met Broersma Woningmakelaardij het nieuwe ‘Broersma Werken en Wonen’. De focus van de ondernemingen komt te liggen op het optimaal verbinden van mens, ruimte en omgeving.

De tendens in de markt waarbij wonen en werken steeds meer samenkomt, resulteert in een overlap van belevingswereld; op werkplekken willen mensen zich thuis voelen en thuis moet er ook prettig gewerkt kunnen worden. De woningtak van Broersma heeft al jaren een vooraanstaande positie in het neerzetten van een beleving met huizen waarbij de nadruk ligt op design. Waar Broersma Bedrijfsmakelaardij zich tot nu toe met name richtte op de zakelijke markt, heeft KS Bedrijfsmakelaars een niche positie verworven in de creatieve sector met het vinden en koppelen van de meer exceptionele panden die de stad rijk is. De samenwerking creëert een synergie met een versterkt netwerk en een portefeuille die naadloos op elkaar aansluit. Vanuit deze gedachte werd ‘Broersma Werken en Wonen’ een feit.

Door onze krachten te bundelen zorgen we voor een kruisbestuiving van belevingswereld en expertise in de Amsterdamse onroerend goed markt.

Merijn Hartog en Erik Reijn, partners Broersma Werken

Het nieuwe Broersma

Met een versterkt en uitgebreid netwerk dat zowel de creatieve niche als de zakelijke markt bedient, worden Broersma Bedrijfsmakelaardij en KS Bedrijfsmakelaars samengevoegd in Broersma Werken. De directie wordt gevoerd door Merijn Hartog en Erik Reijn. Voormalig partner van Broersma Bedrijfsmakelaardij Hans Vos blijft betrokken als makelaar bij Broersma Werken. De woningmakelaardij van Broersma wordt Broersma Wonen. Het nieuwe Broersma Werken en Wonen treedt naar buiten met een nieuwe merkidentiteit; ‘Broersma, Elegant in werken en wonen’.

Online inspiratie platform

Met als doel een optimale verbinding te creëren tussen mens, ruimte en omgeving lanceert het kantoor gelijktijdig het nieuwe ‘broersma. nl’; een inspirerend online platform over werken en wonen in de stad Amsterdam. Nergens zit je dichter op het vuur voor een blik in het leven van de mensen en de bijzondere panden die de stad rijk is. Op broersma.nl vind je naast het meest elegante aanbod van werk- en woonbelevingen van Groot-Amsterdam, nu ook de verhalen achter deze ruimtes en hun omgeving. Om de beleving compleet te maken wordt het aanbod aangevuld met ‘The Edit’, een onafhankelijk gecureerd online journal over de stad. Met onder andere unieke ‘binnenkijkers’, buurtgidsen met ‘must-visits’, kunst- en cultuur agenda, interieur en architectuur nieuws én interviews met ondernemers over hun inspirerende werkomgeving.

We onderscheiden ons door de beleving centraal te zetten, waarbij we meer aandacht geven aan zaken als omgeving, interieur en functie, anders dan alleen een pand zelf

Kees Kemp, partner Broersma Wonen
Op zoek naar een bedrijfsruimte in Groot Amsterdam? Ontdek een greep uit ons aanbod: objecten die meer bieden dan alleen het juiste aantal vierkante meters.
Cases Broersma Werken
Op zoek naar een waardevaste investering die past bij de rendementseis? Ontdek ons aanbod van beleggingspanden in en rondom Amsterdam.
Winkelruimtes van de toekomst spreken tot de verbeelding. Elegant en verfijnd. Wij inspireren je graag met ons aanbod.
Recent bekeken
Overzicht alle woningen

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?