Willemspark 164

Amsterdam

Adres
Amsterdam
1071 HT

Bekijk meer informatie en schrijf je in voor de nieuwsbrief op de projectwebsite www.willemspark164.nl 

In een historisch pand aan de Willemsparkweg 164 in Amsterdam-Zuid worden twee luxe appartementen gerealiseerd met een prachtig uitzicht op de Cornelis Schuytstraat. 

Het benedenappartement (134 m2) bevindt zich op zowel de souterrain- als bel-etage. De bel-etage heeft een zithoek aan de voorzijde, een open keuken met eetgedeelte in de serre aan de achterzijde, en een slaapkamer met openslaande deuren naar de zuidelijke tuin. Het souterrain omvat drie slaapkamers en twee badkamers. 

Het tweede appartement (128 m2) bevindt zich op de eerste etage. Het beschikt over een zithoek met balkon en uitzicht op het bruisende Oud-Zuid aan de voorzijde. Aan de achterzijde is een keuken met kookeiland en zithoek, evenals openslaande deuren naar een balkon op het zuiden. De bovenste verdieping herbergt drie slaapkamers, twee badkamers, een inloopkast en een ruim balkon. 

De Willemsparkbuurt staat bekend om zijn prachtige historische gebouwen, brede lanen en groene parken, waardoor het een zeer gewilde buurt is vanwege de luxe uitstraling en centrale ligging in Amsterdam-Zuid. De buurt heeft een bruisende sfeer en biedt een scala aan speciaalzaken, restaurants, bars, cafés, en culturele attracties zoals Het Concertgebouw en het Museumplein. Het Vondelpark ligt ook vlakbij. 

Interesse? Neem contact op met Broersma Wonen voor meer informatie. De betrokken makelaar is Jelle Mundt. 

Meer informatie

Jelle Mundt

Jelle Mundt vertelt u graag meer over dit project

Meer informatie

Nieuwsbrief
Toestemming
Recent bekeken
Overzicht alle woningen

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?