Weesper No. 122

Amsterdam

Interieur 1 zoom; HR

Adres
Amsterdam
1091 EP

Wonen met uitzicht op de Amstel 

Projectwebsite: Weesper No.122

Na deze zomer in de verkoop: vier turn-key appartementen vanaf circa 70 m² een een woning van circa 200 m² aan de Amstel aan de elegante Weesperzijde, grenzend tegen Amsterdam Oost en het Centrum.  

Weesper No. 122 is een gebouw uit het begin van de 20e eeuw, gelegen pal aan de Amstel. Momenteel wordt dit gebouw volledig gerenoveerd naar hoge maatstaven. Hier komen vijf high-end appartementen, elk met een waanzinnig uitzicht. Zie je het al voor je? Met een kop koffie, de ramen en balkondeuren wijd open, kijkend naar voorbijvarende bootjes en voorbijgangers. 

De verkoop start na de zomer. In de loop van de tijd zal meer informatie beschikbaar worden, zoals de plattegronden, impressies en de prijs per woning. Naar verwachting zullen de prijzen starten vanaf € 984.000,- k.k. De woningen liggen op eigen grond. 

De woningtypen: 

- Eén woning met twee woonlagen op de begane grond en het souterrain, inclusief tuin en bijhuis, circa 200 m². 

- Vier appartementen van een woonlaag, circa 80 m², twee met een balkon aan de voorzijde. De bovenste woonlaag heeft een dakterras. De verdiepingen er onder hebben een balkon aan de achterzijde.  

De Weesperzijde is onlangs nog aangenamere plek geworden, een 30 kilometer straat waarbij fietsers voorrang hebben. Er is geïnvesteerd in high end materialen en hoogwaardig vernieuwend interieurdesign van Gwen Hoopman. Lees het interview met Gwen op de projectwebsite.

Interesse?

Neem contact op met Broersma wonen of schrijf je in via weesper122.nl en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen en start verkoop.

Woonoppervlakte

70m2 > 200m2

Website

weesper122.nl

Aantal bouwnummers

5

Meer informatie

Otte van Apeldoorn & Kees Kemp vertellen u graag meer over dit project

Kees Kemp

Meer informatie

Nieuwsbrief
Toestemming
Recent bekeken
Overzicht alle woningen

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?