Characteristics
Herengracht 122, Amsterdam
Soort
  • Kantoorruimte
Prijs
  • € 2.650,-
  • Per maand
Servicekosten
  • Per vierkante meters per jaar
Oppervlakte
  • Kantoor oppervlakte: 89 m2
  • Kantoor in units vanaf: 89 m2
Aanvaarding
  • Direct
Other provisions
Herengracht 122, Amsterdam

Rent Price indexation
Annually, for the first time 1 (one) year after the start date of the lease, the rent price will be indexed based on the change in the Consumer Price Index (CPI), series CPI All households (2015 = 100), as published by the Central Bureau of Statistics (CBS).

Explanation Clause NEN2580
The Measurement Instruction is based on the NEN2580. The Measurement Instruction is intended to apply a more consistent method of measurement to provide an indication of the (gross floor area/rentable floor area/usable floor area). The Measurement Instruction does not fully eliminate differences in measurement outcomes, due to, for example, differences in interpretation, rounding, or limitations in conducting the measurement.

Disclaimer Broersma Real Estate B.V.
This non-binding information has been compiled with care. Broersma Business Real Estate accepts no liability for its accuracy, nor can any rights be derived from it.

This information is not intended as an offer. By accepting the stated conditions or making an offer, whether or not deviating from it, Broersma Business Real Estate or its principals are not in any way bound, not even to make any counteroffer. Broersma Business Real Estate expressly acts only as an advisor to its principal and not as its representative. Furthermore, it is understood that between parties, legal binding can only arise after final agreement has been reached regarding all matters they intend to regulate and this agreement is additionally documented in a written agreement duly signed by both parties, with Article 3:39 of the Civil Code being applicable accordingly.

Broersma Business Real Estate B.V. is a private limited company, registered with the Chamber of Commerce under number 34121232. Broersma Business Real Estate B.V. provides all its services on the basis of the General Terms and Conditions of the NVM for professional principals Version February 2011. The general terms and conditions apply to all assignments given to it and/or the provision of all its services and products to anyone. The general terms and conditions can be sent upon request and are also available for download at www.broersma.nl. The liability of Broersma Business Real Estate B.V. is in all circumstances and towards everyone limited to the amount paid out by the professional liability insurance of Broersma Business Real Estate B.V. in the relevant case.

Floor map
Herengracht 122, Amsterdam
Documents
Herengracht 122, Amsterdam
"][/dflip]
Location
Herengracht 122, Amsterdam
Eten & drinken
01
Address
Herengracht 169,
1015 BJ Amsterdam

Heertje Friet

In een authentiek Amsterdams pand, in het oude centrum van Amsterdam, vind je: Heertje Friet. De frieten bij Heertje Friet worden elke dag vers gesneden.  Daarbij hebben ze een groot aanbod aan verschillende soorten sauzen met onder andere vegan opties. Naast de overheerlijke friet hebben ze ook kroketten met garnaal, kip of kaas.

02
Address
Keizersgracht 157,
1015 CL Amsterdam

Café Brandon

Café Brandon is een café in Amsterdam gelegen aan de rand van de Jordaan. Met als openingsjaar 1626 is het een van de oudste, nog bestaande, cafés van Amsterdam.

03
Address
Herenstraat 22,
1015 CB Amsterdam

Linguini

Essentieel in de Italiaanse keuken is simpliciteit: zolang de ingrediënten goed zijn heb je niet veel nodig. “Less is more”. Dat hebben ze bij Linguini in de Herenstraat goed begrepen. Het interieur ademt het Italiaanse dolce vita-gevoel: sfeervolle oude tegels en een mooie lange bank als eyecatcher: Linguini is een knusse en warme trattoria, met oog voor detail. De kaart is klein en bestaat voornamelijk uit pasta. Deze bestel je of in een kleine portie (voor één persoon), of op z’n Italiaans in een grote pan voor de ‘famiglia’. Pasta, pasta, pasta dus. Allemaal bereid met liefde en passie door de Italiaanse ‘pasta maestro’ genaamd Lorenzo Isidoro.

04
Address
Spuistraat 102,
1012 VA Amsterdam

Caldi E Freddi

Amsterdam maakte kennis met de kern van de Italiaanse keuken. Volgens eigenaar Mazziotta draait het om de schoonheid van eenvoud: weinig ingrediënten, maar van hoge kwaliteit. Bij Caldi e Freddi is de essentie hetzelfde: eenvoudig en betaalbaar. Geen ingewikkelde gerechten, maar toegankelijkheid en lage prijzen. Ze halen uit de Italiaanse keuken wat makkelijk en betaalbaar is, zoals kip inplaats van lamsvlees. Geniet van heerlijke broodjes (ook vegetarische opties) en andere authentieke Italiaanse gerechten en desserts, allemaal om mee te nemen.

05
Address
Singel 210,
1016 AB Amsterdam

Restaurant Breda

Breda is een stad in het zuiden van Nederland. En je weet wat ze zeggen: hoe zuidelijker, hoe bourgondischer. Dat is dan ook precies wat je bij Restaurant Breda aan de Singel in Amsterdam mag verwachten: bourgondisch eten maar dan met hoofdstedelijke allure. En dat bourgondische genieten gaat natuurlijk gepaard met zeer goede wijnen. Restaurant Breda biedt een menu van de chef, een warme en toegankelijke entourage en een wijnkaart waar je u tegen zegt. Het recept voor een heerlijke avond uit zouden wij zeggen!

06
Address
Prinsenstraat 16h,
1015 DC Amsterdam

OSLO

Bij OSLO Amsterdam omarmen ze met toewijding de Scandinavische filosofie. Het gebak wordt met zorg vervaardigd, strevend naar het perfecte balans tussen zoet en verfijning, bevredigend zonder enige overdaad. Het resultaat is een  combinatie van complexiteit, maar toch toegankelijk voor iedereen. Bij OSLO maken ze gebruik van uitsluitend organische en biodynamische ingrediënten in hun bakproces, waarmee ze niet alleen heerlijke gebakjes creëren, maar ook de aarde een beetje beter achterlaten.

07
Address
Prinsenstraat 22,
1015 DD Amsterdam

Café De Klepel

Na een leuke wandeling over de grachten is Café De Klepel een warm ontvangst. De knusse Franse bistro is een combinatie van eerlijk eten en een goed geprijsde wijnkaart. De Klepel biedt opties voor 3 of 4 gangen op basis van verse seizoensgebonden producten. De wijnkaart bevat meer dan 250 wijnen waaronder ook zeer bijzondere en zeldzame wijnen. Het is ook mogelijk om buiten een glas wijn te drinken met wat charcuterie en kaas.

08
Address
Prinsenstraat 27,
1015 DB Amsterdam

Café de Twee Prinsen

Café de Twee Prinsen is de derde zaak van de mannen achter Binnenvisser en de Corner Store. Hier kan je 's ochtends al voor de koffie binnenploffen, lunchen met een baguette of aan de bar hangen voor wat bites en de uitgebreide selectie natuurwijnen. Oftewel  het café voor ontbijt tot late borrel.

09
Address
Prinsenstraat,
1015 DD Amsterdam

Kikkie van de Prinsensluis

Op de hoek van de Prinsenstraat en de Prinsengracht ligt dit café restaurant. Er is een ruim terras met een ruime selectie natuurwijnen. Het is een ideale plek voor een borrel die overloopt in een lange avond met gerechtjes die het niveau van barhapjes ruim ontstijgen. In het weekend kan je terecht voor een lekkere lunch, dat betekent  huis-gerookte Pastrami vanaf 12:00 net zoals de smashburger en meer kleine gerechtjes.

10
Address
Prinsengracht 114,
1015 EA Amsterdam

De Twee Zwaantjes

Café De twee Zwaantjes is een gezellige bruine kroeg gelegen in hartje Amsterdam. Elke week komt een vaste groep van zes muzikanten in wisselde samenstelling spelen, maar ook de gasten kunnen hun favoriete liedjes zingen.

11
Address
Sint Nicolaasstraat 43,
1012 NJ Amsterdam

Kaagman en Kortekaas

Bij Kaagman en Kortekaas ga je op avontuur. Chef Kaagman etaleert in iedere gang zijn voorliefdes voor zeevruchten, incourante delen en de traditionele Franse keuken. Het liefst in combinatie en dan met al het moois dat Nederland en de omgeving te bieden hebben. Bij gastheer Kortekaas en zijn team voel je je helemaal thuis, of je nu even snel aan de bar een hapje doet of voor het volledige chef's menu gaat. En dat moet je natuurlijk altijd doen als het ergens zo lekker én gezellig is. Je kan ook een wine pairing bij het menu doen en dat is heel erg aan te raden. De wijnen zijn van hele hoge kwaliteit en passen perfect bij het verrassende en heerlijke menu.

12
Address
Prinsengracht 44,
1015 DW Amsterdam

Het Bruine Paard

Recht tegenover Café het Bruine Paard bevindt zich een steile brug. Vroeger was daar aan de overkant een brandweerkazerne. Het verhaal gaat dat het paard met brandweerwagen en al tijdens een forse winternacht van de brug af gleed en zo in het café belandde. Vandaar de naam het Bruine Paard.

13
Address
Dam 137,
1012 RJ Amsterdam

De Wine Cellar

De Winecellar is een gezellige, sfeervolle plek om een goed glas wijn te drinken. De eigenaren zijn Argentijns en dat kan je terugzien in de wijnkaart die grotendeels Argentijnse wijnen bevat. Het vriendelijke personeel helpt altijd graag met het uitkiezen van wijn en een bijpassend Mediterraan gerechtje. Je kan hier gewoon langskomen, maar de Winecellar organiseert ook wijnproeverijen bij mensen thuis.

14
Address
Spuistraat 172,
1012 VT Amsterdam

The Duchess

Een echte high-tea room. Ze bieden hier een enorm scala aan bijzondere theesoorten, vers gebakken cakes en nog veel meer aan. Huisgemaakte macarons, warme scones maar ook een geweldig assortiment aan champagne is hier te vinden. De echte aristocraat komt hier niks te kort.

15
Address
Westermarkt 11,
1016 DH Amsterdam

Wil Graanstra Friteshuis

Je fiets er misschien wel regelmatig langs, want de frietkraam van Wil Graanstra staat al sinds 1956 op het plein naast de Westerkerk. Het familiebedrijf serveert het ouderwetse frietje mayonaise, oorlog, curry saus en piccalilly. Neem wat cash mee voor deze overheerlijke frituur in puntzak.

16
Address
Westerstraat 3,
1015 LT Amsterdam

Luuk's Coffee

Midden in de Jordaan tegenover Winkel 43 bevindt zich Luuk's coffee. Luuk Nijsen is de oprichter van deze speciale koffiebar. Ze zijn enorm populair vanwege hun uitstekende locatie en nog betere koffie. Bovendien maken ze heerlijke zoete lekkernijen als je trek hebt. Je kan hier zeven dagen per week terecht.

17
Address
Singel 278,
1016 AC Amsterdam

Café ‘t Molentje

Café ‘t Molentje bevindt zich middenin hartje Amsterdam. Het café bestaat al sinds 1892 en inmiddels is de derde generatie aan het roer. Het café heeft een gezellige huiskamersfeer met een openbare platenspeler. Vele antieke elementen van het interieur hebben stand gehouden en de sfeer is nog als van ouds.

18
Address
Eerste Tuindwarsstraat 2A,
1015 RV Amsterdam

Margo's

Toen Margo en haar man besloten om veganistisch te worden, misten ze het meest knapperige croissants. Na duizenden pogingen hebben ze eindelijk bereikt wat nodig was. De croissants van Margo's zijn niet te onderscheiden van de variant met dierlijke boter. Daarnaast serveren ze American coockies en vers bereide sandwiches in dagelijks versgebakken zachte broodjes, met de meest verse ingrediënten.

19
Address
Noordermarkt 43,
1015 NA Amsterdam

Winkel 43

Je kunt hier van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, in de zomer en in de winter terecht. Je kunt genieten van de beroemde appeltaart op het heerlijk zonnige terras of een lekker broodje kiezen van de lunchkaart. Ook ’s avonds kun je terecht voor iets te eten of een borrel. De kaart is niet ingewikkeld, maar lekker en niet duur. Het zit in het midden van de Jordaan en is een perfecte plek om lekker mensen te kijken. Omdat Winkel 43 zo beroemd is vanwege zijn appeltaarten trekt het natuurlijk toeristen maar ook lokale bewoners komen hier maar al te graag omdat het zo ongelofelijk lekker is. Niet te missen!

20
Address
Spuistraat 210,
1012 VT Amsterdam

Cecconi’s

Cecconi’s zit gevestigd in het Soho House; een hotelketen en ledenclub in het Bungehuis op de Singel. Een voormalige kantine van de Universiteit van Amsterdam. De keuken van Cecconi’s is gericht op Noord Italiaanse invloeden, met specialiteiten als verse pasta en visgerechten. Denk aan Spaghetti met kreeft, Burrata en de klassieke Tiramisu.

Interieur
21
Address
Leliegracht 22-H,
1015 DG Amsterdam

Architectura & Natura

Al meer dan 75 jaar zit Architectura & Natura gehuisvest in een historisch gebouw aan de Leliegracht. Deze winkel behoort inmiddels tot de meest bekende boekenwinkels van Amsterdam, met leesvoer over architectuur, stedenbouw, tuinarchitectuur en natuurhistorie. De boeken komen van over de hele wereld en zijn in het Engels verkrijgbaar.

22
Address
Eerste Tuindwarsstraat 1,
1015 RV Amsterdam

Tableware

Bij Tableware vind je duizenden unieke vintage glazen, borden, serveerschalen, prachtige sets van zilveren bestek en tafeldecoratie, waardoor elk gerecht dat je maakt absoluut onvergetelijk wordt. De stukken zijn verzameld van over de hele wereld, van schelpborden uit Miami tot champagnecoupes uit Parijs, je kan ze bij Tableware allemaal vinden.

Kunst & cultuur
23
Address
Leliegracht 47,
1016 GT Amsterdam

Andriesse Eyck Galerie

De eigenaren, Zsa-Zsa Eyck en Paul Andriesse, van de Andriesse Eyck Galerie hebben ruim 30 jaar ervaring op het gebied van internationale, hedendaagse kunst. De galerie vertegenwoordigt opkomende en mid-career kunstenaars. Het is de ultieme ruimte voor verzamelaars, academici en kunstprofessionals om in een intieme setting van kunst te kunnen genieten en ook (nieuwe) kunst te kunnen ontdekken.

24
Address
Eerste Anjeliersdwarsstraat 36,
1015 NR Amsterdam

Galerie KochXBo

Galerie KochXBos is opgericht door koppel Esther Koch en Hans Bos in 2005. In deze galerie in volkswijk de Jordaan bieden zij ruimte aan eigentijdse underground kunstenaars om hun werken te etaleren. Galerie KochXBos is de plek in Amsterdam om vernieuwende avant-garde en surrealistische kunst te bekijken. Over de smaak en visie van opgerichte Koch en Bos valt niet te twisten. Elk jaar weten zij in Galerie KochXBos meerdere boeiende en fascinerende tentoonstellingen te organiseren. Het recente succes van KochXBos is niet onopgemerkt gebleven. In 2011 is deze galerie door magazine the Guardian benoemd tot de top 10 van zelfstandige galeries in Amsterdam. Als bezoeker wordt je uitgenodigd in de nieuwe wereld met kunst vol met welkome verrassingen.

Boodschappen
25
Address
Westerstraat 55,
1015 LV Amsterdam

Terre Lente

Bij Terre Lente importeren ze hun producten direct van kleinschalige biologische boeren- en familiebedrijven uit Calabrië, Zuid-Italië, en dat proef je. De producten zijn eerlijk, goed en écht Italiaans. Ze hebben onder andere worst, kaas, olijfolie, gemaakte groenten en uiteraard bijzondere wijnen. Alles is dus biologisch geproduceerd. In hartje Jordaan vind je dit pareltje. Tip: neem ook lekker kopje Napolitaanse koffie of een belegde focaccia.

Deze aanmelding betreft unit 3 van circa 89,9 m².

Voor de verhuur zijn drie prachtige kantoorunits beschikbaar in het markante grachtenpand Cornsz aan de Herengracht 122. Deze aanmelding betreft unit 3 van circa 89,9 m². Het rijks monumentale pand is volledig gerenoveerd waarbij hoogwaardige kantoorunits zijn gecreëerd met metrages tussen de circa 89 m² en 127 m². Het grachtenpand bestaat uit vijf verdiepingen en beschikt over een tuin aan de achterzijde. Iedere verdieping is voorzien van een prachtige visgraatvloer, gestucte en geschilderde wanden en plafonds, sierlijsten op de wanden en verlichtingspots aan de plafonds. Iedere unit is voorzien van een nieuwe keuken met inbouwapparatuur en nieuw sanitair. Het kantoorgebouw is vanwege haar ligging, direct om de hoek van de Raadhuisstraat, goed bereikbaar met de auto. Dit gebied, de Grachtengordel-West, is een prestigieuze woon-, winkel- en werkgebied en leent zich daarom uitstekend voor representatieve kantoren om zich te vestigen.

De verdeling van de units is als volgt:
Unit 1 gelegen op de begane grond en eerste verdieping, totaal: circa 127,5 m². Tevens is er een tuin van circa 34 m².
Unit 2 gelegen op de tweede verdieping, totaal: circa 71,9 m².
Unit 3 gelegen op de derde en vierde verdieping, totaal: circa 89,9 m².

Gebouw 
Het bouwerf werd al in 1614 eigendom van Michiel Cornsz de Lange en Aerman Jansz. Pas in 1757 werd het grachtenpand uiteindelijk gebouwd in opdracht van Barend Luijkinck. Het betreft een voormalig woonhuis met een klokgevel, voorzien van een kuif, in de Lodewijk XV bouwstijl. Kenmerken voor het markante grachtenpand zijn het trappetje dat naar de voordeur leidt en het eenvoudige snijraam boven de entreedeur. De ramen op de begane grond zijn bijzonder hoog waardoor er veel daglichttoetreding is in deze ruimte met vide.

Verbouwing
De verhuurder heeft onlangs het gehele pand volledig gerenoveerd waarbij een hoogwaardig opleveringsniveau is gerealiseerd. De units zijn licht, modern en smaakvol afgewerkt.

Indeling
De kantoorunits zijn toegankelijk via een gezamenlijke representatieve entree en trappenhuis. Het trappenhuis is gelegen in het hart van het gebouw waardoor er op natuurlijke wijze voor- en achterkamers zijn ontstaan op iedere verdieping. Iedere verdieping beschikt over een eigen toegangsdeur direct aan het trappenhuis.

Unit 1 is gelegen op de begane grond en eerste verdieping. Op de begane grond is aan de achterzijde de toegang tot de tuin, in het midden is de pantry en aan de voorzijde is een vide gesitueerd. Op de eerste verdieping is eveneens een pantry gelegen in het midden van gebouw en hier is voldoende ruimte om werkplekken te creëren.

Unit 2 is gelegen op de tweede verdieping met een afgesloten voorkamer welke zich uitstekend leent als spreekkamer. In het midden is de pantry en aan de achterzijde is er voldoende ruimte om werkplekken te creëren.

Unit 3 biedt zowel aan de voor- als achterzijde op de derde verdieping ruimte voor werkplekken. In het midden is de pantry gesitueerd. De derde en vierde verdieping zijn middels een interne trap met elkaar verbonden. De vierde verdieping leent zich uitstekend om te gebruiken als spreekkamer of loungeplek.

Buurt + hotspots 
Het grachtenpand is gelegen in de Grachtengordel-West, direct om de hoek van de Raadhuisstraat. Aan de rand van de Jordaan en vlak bij de Westermarkt en Westertoren is dit prestigieuze woon-, winkel- en werkgebied gelegen waar diverse representatieve kantoren gevestigd zijn.

De Herengracht is één van de meest bekende grachten van Amsterdam. In het Grachtengordel gebied bevinden zich diverse moderne winkelstraten met exclusieve en trendy speciaalzaken, cafés, hippe sportscholen en luxe restaurants en hotels zoals
het Hoxton Hotel en W Hotel. De unieke en historische panden in de Grachtengordel geven de omgeving een knusse en gezellige sfeer met een authentieke charme. In de nabijheid bevinden zich eveneens de befaamde Negen Straatjes.

Bereikbaarheid
Het grachtenpand is vanwege haar ligging direct om de hoek van de Raadhuisstraat uitstekend bereikbaar met zowel eigen vervoer als met openbaar vervoer. Met de auto is via de Raadhuisstraat en Rozengracht de centrumring S100 te bereiken. Hiervandaan zijn de verschillende staddelen van Amsterdam goed bereikbaar. Vanaf de centrumring S100 is via de toegangsweg S105 ook de ringweg A10 West binnen circa 15 minuten bereikbaar met de auto.

Op loopafstand is aan de Raadhuisstraat de tramhalte Westermarkt gelegen waar de lijnen 2, 12, 13 en 17 passeren. Deze geven een direct verbinding met het Centraal Station.

Parkeergelegenheid
Parkeren is mogelijk op de openbare weg middels betaling of een vergunningensysteem. Informatie over voorwaarden en mogelijkheden voor verkrijging van een (bedrijfs-) vergunning en eventuele wachttijd is op te vragen via de gemeente Amsterdam.

Bijzonderheden
•    Drie kantoorunits tussen de 89 m² en 127 m²
•    Gerenoveerde (turn-key) staat
•    Iedere unit is voorzien van een nieuwe pantry en nieuw sanitair
•    Prestigieus woon- en werkgebied
•    Rijksmonument

Voor de verhuur zijn drie prachtige kantoorunits beschikbaar in het markante grachtenpand Cornsz aan de Herengracht 122. Deze aanmelding betreft unit 3 van circa 89,9 m². Het rijks monumentale pand is volledig gerenoveerd waarbij hoogwaardige kantoorunits zijn gecreëerd met metrages tussen de circa 89 m² en 127 m². Het grachtenpand bestaat uit vijf verdiepingen en beschikt over een tuin aan de achterzijde. Iedere verdieping is voorzien van een prachtige visgraatvloer, gestucte en geschilderde wanden en plafonds, sierlijsten op de wanden en verlichtingspots aan de plafonds. Iedere unit is voorzien van een nieuwe keuken met inbouwapparatuur en nieuw sanitair. Het kantoorgebouw is vanwege haar ligging, direct om de hoek van de Raadhuisstraat, goed bereikbaar met de auto. Dit gebied, de Grachtengordel-West, is een prestigieuze woon-, winkel- en werkgebied en leent zich daarom uitstekend voor representatieve kantoren om zich te vestigen.

De verdeling van de units is als volgt:
Unit 1 gelegen op de begane grond en eerste verdieping, totaal: circa 127,5 m². Tevens is er een tuin van circa 34 m².
Unit 2 gelegen op de tweede verdieping, totaal: circa 71,9 m².
Unit 3 gelegen op de derde en vierde verdieping, totaal: circa 89,9 m².

Gebouw 
Het bouwerf werd al in 1614 eigendom van Michiel Cornsz de Lange en Aerman Jansz. Pas in 1757 werd het grachtenpand uiteindelijk gebouwd in opdracht van Barend Luijkinck. Het betreft een voormalig woonhuis met een klokgevel, voorzien van een kuif, in de Lodewijk XV bouwstijl. Kenmerken voor het markante grachtenpand zijn het trappetje dat naar de voordeur leidt en het eenvoudige snijraam boven de entreedeur. De ramen op de begane grond zijn bijzonder hoog waardoor er veel daglichttoetreding is in deze ruimte met vide.

Verbouwing
De verhuurder heeft onlangs het gehele pand volledig gerenoveerd waarbij een hoogwaardig opleveringsniveau is gerealiseerd. De units zijn licht, modern en smaakvol afgewerkt.

Indeling
De kantoorunits zijn toegankelijk via een gezamenlijke representatieve entree en trappenhuis. Het trappenhuis is gelegen in het hart van het gebouw waardoor er op natuurlijke wijze voor- en achterkamers zijn ontstaan op iedere verdieping. Iedere verdieping beschikt over een eigen toegangsdeur direct aan het trappenhuis.

Unit 1 is gelegen op de begane grond en eerste verdieping. Op de begane grond is aan de achterzijde de toegang tot de tuin, in het midden is de pantry en aan de voorzijde is een vide gesitueerd. Op de eerste verdieping is eveneens een pantry gelegen in het midden van gebouw en hier is voldoende ruimte om werkplekken te creëren.

Unit 2 is gelegen op de tweede verdieping met een afgesloten voorkamer welke zich uitstekend leent als spreekkamer. In het midden is de pantry en aan de achterzijde is er voldoende ruimte om werkplekken te creëren.

Unit 3 biedt zowel aan de voor- als achterzijde op de derde verdieping ruimte voor werkplekken. In het midden is de pantry gesitueerd. De derde en vierde verdieping zijn middels een interne trap met elkaar verbonden. De vierde verdieping leent zich uitstekend om te gebruiken als spreekkamer of loungeplek.

Buurt + hotspots 
Het grachtenpand is gelegen in de Grachtengordel-West, direct om de hoek van de Raadhuisstraat. Aan de rand van de Jordaan en vlak bij de Westermarkt en Westertoren is dit prestigieuze woon-, winkel- en werkgebied gelegen waar diverse representatieve kantoren gevestigd zijn.

De Herengracht is één van de meest bekende grachten van Amsterdam. In het Grachtengordel gebied bevinden zich diverse moderne winkelstraten met exclusieve en trendy speciaalzaken, cafés, hippe sportscholen en luxe restaurants en hotels zoals
het Hoxton Hotel en W Hotel. De unieke en historische panden in de Grachtengordel geven de omgeving een knusse en gezellige sfeer met een authentieke charme. In de nabijheid bevinden zich eveneens de befaamde Negen Straatjes.

Bereikbaarheid
Het grachtenpand is vanwege haar ligging direct om de hoek van de Raadhuisstraat uitstekend bereikbaar met zowel eigen vervoer als met openbaar vervoer. Met de auto is via de Raadhuisstraat en Rozengracht de centrumring S100 te bereiken. Hiervandaan zijn de verschillende staddelen van Amsterdam goed bereikbaar. Vanaf de centrumring S100 is via de toegangsweg S105 ook de ringweg A10 West binnen circa 15 minuten bereikbaar met de auto.

Op loopafstand is aan de Raadhuisstraat de tramhalte Westermarkt gelegen waar de lijnen 2, 12, 13 en 17 passeren. Deze geven een direct verbinding met het Centraal Station.

Parkeergelegenheid
Parkeren is mogelijk op de openbare weg middels betaling of een vergunningensysteem. Informatie over voorwaarden en mogelijkheden voor verkrijging van een (bedrijfs-) vergunning en eventuele wachttijd is op te vragen via de gemeente Amsterdam.

Recently viewed
View all objects