Kenmerken
Koninginneweg 152H, Amsterdam
Soort
 • Kantoorruimte
Prijs
 • € 395,-
 • Per vierkante meters per jaar
Servicekosten
 • € 45,-
 • Per vierkante meters per jaar
Oppervlakte
 • Kantoor oppervlakte: 190 m2
 • Kantoor in units vanaf: 190 m2
Parkeren
 • 3 niet-overdekte parkeerplaats(en)
 • € 3.500,-
Aanvaarding
 • Direct
Energielabel
 • C
Overige kenmerken

Oppervlakte 
De totale oppervlakte bedraagt 190 m² VVO kantoorruimte en is als volgt verdeeld:

•    bel-etage: circa 91,8 m² VVO
•    eerste verdieping: circa 98,2 m² VVO

Opleveringsniveau
De kantoorruimte wordt opgeleverd, in huidige turn-key staat, met onder andere de volgende voorzieningen:

Algemeen:
•    representatieve en gemeenschappelijke entree
•    alarminstallatie
•    gemeenschappelijke tuin
•    fietsenstalling 
•    drie parkeerplaatsen 

Kantoorruimte:
•    intercominstallatie met elektrische deuropener
•    centrale verwarming middels radiatoren
•    airconditioning
•    bamboe parket
•    gestuukte wanden
•    akoestische plafonds (deels)
•    basis verlichting (deels)
•    databekabeling met data-outlets
•    keuken met inbouwapparatuur
•    toiletruimte
•    gordijnen en luxaflex

Overname
De vertrekkend huurder biedt de huidige inventaris ter overname aan. De hoogte van de overnamesom en de inventarislijst zijn op aanvraag beschikbaar.

Huurprijs kantoorruimte 
€ 395,- per m² per jaar te vermeerderen met omzetbelasting.

Huurprijs parkeerplaats
€ 3.500,- per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met omzetbelasting.

Servicekosten
€ 45,- per m² per jaar te vermeerderen met omzetbelasting, ten behoeve van de navolgende diensten/leveringen:

•    gasverbruik inclusief vastrecht
•    elektra verbruik inclusief vastrecht
•    elektriciteitsverbruik inclusief vastrecht ten behoeve van de installaties en de verlichting van de gemeenschappelijke ruimten
•    waterverbruik inclusief vastrecht
•    onderhoud en periodieke controle van de verwarmingsinstallatie
•    schoonmaakkosten van het gehuurde, de beglazing buitenzijde, alsmede zonwering, terrassen, parkeerterrein
•    één keer per week lediging van de kantoor prullenbakken door schoonmaakteam
•    huur papiercontainer
•    assurantiepremie buitenbeglazing.

Bestemming
Publiek-/privaatrechtelijk is de bestemming kantoorruimte met parkeerterrein van toepassing.

Monumentale status 
Niet van toepassing. Geen monument.

Energielabelklasse
Voor dit object geldt energielabelklasse C.

Betalingsverplichting
Per maand bij vooruitbetaling te voldoen.

Huurtermijn
Vijf jaar met aansluitende verlengingsperioden van vijf jaar.

Huuringangsdatum
Per direct.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum, vindt indexering plaats van de huurprijs op basis van de wijziging van het Consumentenprijsindexcijfer (CPI), reeks CPI Alle huishoudens (2015 =100), als gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Huurder dient een waarborgsom/bankgarantie (model ROZ) te stellen ter grootte van tenminste drie maanden huur en servicekosten, beide te vermeerderen met btw.

Huurvoorwaarden
Op basis van de Modelhuurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (R.O.Z. model februari 2015), met de bijbehorende algemene bepalingen, eventueel door verhuurder aan te vullen met bijzondere bepalingen.

Btw-plicht
Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig door huurder wordt gecompenseerd.

Overige bepalingen
Koninginneweg 152H, Amsterdam

Voorbehoud Broersma Werken
Deze vrijblijvende informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid hiervan wordt door Broersma Werken geen aansprakelijkheid aanvaard, noch kan hieraan enig recht worden ontleend.

Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een, daarvan al dan niet afwijkend, aanbod worden Broersma Werken noch haar opdrachtgevers op enige wijze gebonden, ook niet tot het doen van enig tegenbod. Broersma Werken treedt uitdrukkelijk slechts op als adviseur van haar opdrachtgever en niet als gevolmachtigde namens haar. Voorts geldt dat tussen partijen eerst juridisch binding kan ontstaan nadat definitieve overeenstemming is bereikt ter zake van al hetgeen zij met elkaar beogen te regelen en deze overeenstemming bovendien is vastgelegd in een schriftelijke en namens beide partijen rechtsgeldig ondertekende overeenkomst, waarbij artikel 3:39 BW overeenkomstige toepassing vindt.

Broersma Werken is een besloten vennootschap, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 34121232. Broersma Werken verleent al haar diensten op grond van de Algemene Voorwaarden NVM voor professionele opdrachtgevers Versie februari 2023. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten die aan haar zijn of worden verstrekt en/of op de levering van al haar diensten en producten aan wie dan ook. De algemene voorwaarden worden op verzoek toegezonden en zijn tevens te downloaden op broersma.nl. De aansprakelijkheid van Broersma Werken is in alle omstandigheden en jegens eenieder beperkt tot het bedrag dat door de beroepsaansprakelijkheidsverzekering van Broersma Werken in het desbetreffende geval wordt uitgekeerd.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de (bruto vloer- /verhuurbaar vloer-/gebruiks-) oppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Locatie
Koninginneweg 152H, Amsterdam
Eten & drinken
01
Adres
Valeriusplein 4A,
1075 BG Amsterdam

Juliette

In Amsterdam Zuid  kun je bij Juliette genieten van ontbijt en lunch in de zon. Het menu is gebaseerd op verse ingrediënten van lokale leveranciers en wordt dagelijks samengesteld op basis van wat er op de markt beschikbaar is. Denk aan gerechten zoals de Porco Rosso: mortadella, stracciatellakaas, Spaanse guindillapepers en rode pesto. Voor het diner of een borrel kan je terecht bij buurman Bar Jules. De focus ligt op Zuid-Europese gerechten zoals pizzetta's, pata negra en geroosterde octopus.

02
Adres
Koninginneweg 212,
1075 EL Amsterdam

Simply Fish

Simply Fish is gelegen in Oud-Zuid aan de Koninginneweg. Zoals de naam al doet vermoeden is het restaurant gespecialiseerd in het bereiden van vis. Echtpaar Jan en Francis Rijk bezaten voorheen eenzelfde soort restaurant in Zeeland, een welbekende provincie voor overheerlijke vis en zeevruchten. Op het menu kan je onder andere fruit de mer, garnalenkroketjes, oesters en hun beroemde kreeftenbisque vinden.

03
Adres
Sophialaan 55,
1075 BP Amsterdam

Ron Gastrobar

Bij Ron Blaauw's eerste gastrobar in Amsterdam gaat een laagdrempelige sfeer hand in hand met een Michelinster. Stijl en gezelligheid komen samen voor een smakelijke ervaring. Van details tot amuses, cocktails, broodjes op tafel, nieuwe gerechtjes, heerlijke wijnen en attente service. Alles draait om het credo: "uit eten gaan moet een feestje zijn''.Voor BBQ-liefhebbers is er zelfs een apart gedeelte op de menukaart. Uiteraard ontbreken de klassiekers, zoals de spareribs "The Original," niet; een gerecht dat altijd zal blijven.

04
Adres
Amstelveenseweg 89,
1075 VW Amsterdam

Sotto Pizza

Sotto Pizza is één van de top 10 Italiaanse restaurants in Amsterdam. Het restaurant opende haar deuren in 2021, maar is sindsdien een begrip onder de pizza-liefhebbers. De diverse keuze is een weergave van de kundigheid van de koks, maar hun klassieke Margherita is onverslaanbaar. Het interieur heeft iets weg van een moderne Spaanse tapasbar, met een fijne sfeer. Je kan bij Sotto uitgebreid tafelen of snel een pizza eten aan de bar. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk.

05
Adres
Koninginneweg 34,
1075 CZ Amsterdam

Tozi

TOZI betekent in Venetiaans dialect ‘een groep vrienden’, en dat voel je direct als je binnenkomt. Het is net alsof je terecht komt in één grote familie. De kaart toont een selectie van kleine Venetiaans geïnspireerde gerechten om te delen, bekend als cicchetti. Met een Italiaanse wijnkaart en een cocktailbar met Italiaanse gins en negroni's.

 

06
Adres
Amstelveenseweg 158-160,
1075 XN Amsterdam

Restaurant Blauw

Aan de Amstelveenseweg ligt het Indonesische restaurant Blauw. In tegenstelling wat de naam doet verwachten, is het hele interieur rood. De rijsttafels bij restaurant Blauw zijn bij beide locaties identiek (Amsterdam en Utrecht), maar de rest van het menu is per vestiging uniek. De chefs stellen zelf hun ultieme authentieke Indonesische belevingen samen op basis van hun eigen inspiratie en invloeden.

07
Adres
Amstelveenseweg 226h,
1075 XT Amsterdam

Bonnie

Bonnie, een charmante bistro gelegen in Amsterdam-Zuid. Bij Bonnie draait alles om genieten; van lekkere maaltijden tot zorgvuldig geselecteerde wijnen die perfect aansluiten. Vooral de Bonnie's double cheeseburger is een aanrader. De ambiance zorgt ervoor dat je je al snel op je gemak voelt. Een lunch hier kan gemakkelijk overgaan in een gezellige borrel, waardoor je het gevoel krijgt dat je eigenlijk helemaal niet meer weg wil.

08
Adres
Marathonweg 8HS,
1076 TE Amsterdam

Sjefietshe al Paso

Met "Al Paso" breidt Sjefietshe zijn aanbod van visburgers uit naar Amsterdam-Zuid, inclusief een nieuwe variant van hun beroemde "hotdoctopus." Hoewel de ontspannen sfeer vergelijkbaar is met die in de Pijp, biedt Al Paso veel minder zitplaatsen en is het voornamelijk een afhaalrestaurant. Ze introduceren elke maand een nieuwe visburger in samenwerking met andere restaurants. Als je toch besluit om even binnen te zitten, kun je ook genieten van een van hun (bevroren) cocktails.

09
Adres
Willemsparkweg 220hs,
1071 HX Amsterdam

Restaurant Visque

Op het prachtige hoekje van Amsterdam Zuid bevindt zich Restaurant Visque, waar vis de hoofdrol speelt. Onze menukaart is flexibel en afhankelijk van de dagelijkse keuze voor de meest verse en smaakvolle producten. Chef Menno geeft een eigen twist aan eenvoudige Franse gerechten, zoals coquilles, Hollandse garnalen, sliptong en onze bekende Tuna Wellington.

10
Adres
Overtoom 515,
1054 LN Amsterdam

Adam

Alle gerechten zien er fraai uit, zonder overdreven gedoe. Ook de smaken doen zich gelden: eerlijk, spannend en in balans. Al snel in ons menu komen we een topper tegen: perfect gegaarde griet met een fris-ziltige oestervinaigrette, komkommerlinten, amandelcrème, een bite van gefrituurde vishuid en een saus van nori. Even tongstrelend: een perfect stukje lam van de Big Green Egg, bereid met chorizo en geserveerd met twee heerlijke sauzen.’

11
Adres
Overtoom 445,
1054 KG Amsterdam

Focacceria

De Italiaanse Valeria Lucente vindt de Italiaanse restaurants in Amsterdam verrassend goed, maar ze heeft wel heimwee naar de smaken van thuis. Vooral de focaccia uit haar streek. Dit delicate platbrood, ongeveer twee centimeter dik, is luchtig, vettig en zo zacht als een wolk. In tegenstelling tot focaccia uit andere Italiaanse regio's heeft de genovese-variant geen knapperige, maar een zachte bovenkant. Dit komt door voor het bakken het deeg te bestrijken met olijfolie, water en zout. Vooral in Genua wordt focaccia genoten bij elk eetmoment en dat kan nu dus ook in Amsterdam.

12
Adres
Overtoom 534H,
1054 LL Amsterdam

Otto Volante

Bij deze combinatie van restaurant en wijnbar kan je low key aanschuiven voor een wijntje of kiezen voor een vier, vijf of zes gangen menu. Het vier-gangen menu is €39 en wijn is er in overvloed. Otto Volante serveert enkel natuurwijnen en biologische dranken. Zo maken ze zelf likeur en kombucha en halen ze zoveel mogelijk uit eigen tuin. En dat op de Overtoom!

13
Adres
Overtoom 558,
1054 LN Amsterdam

Schuurmanoomkensgrassotti

Bij  Schuurmanoomkensgrassotti serveren ze heerlijke koffie van whitelabelcoffee en smakelijke hapjes. Ze hebben een geweldige selectie gebak, zoals de taart met frambozen glacé en de chocolademiso-koek. Ook hebben ze een lunchmenu met een mooie variëteit aan natuurlijke wijnen om van te genieten.

14
Adres
Willemsparkweg 177,
1071 GZ Amsterdam

Batoni Khinkali

In Nederland is de Georgische keuken helaas ondervertegenwoordigd, ondanks haar rijke en boeiende culinaire erfgoed. Gelukkig biedt Batoni Khinkali een introductie tot deze smaakvolle keuken. Dit restaurant, opgericht door de Georgische klarinettist Levan Tskhadadze, combineert zijn liefde voor muziek met zijn passie voor koken. Hier kunnen gasten genieten van Georgische klassiekers zoals khinkali, katsjapuri en lobio, evenals een veganistisch en vleesmenu, allemaal geserveerd met de kenmerkende Georgische gastvrijheid.

15
Adres
Cornelis Schuytstraat 8-10,
1071 JH Amsterdam

Brasserie van Dam

Brasserie van Dam staat bekend om een simpele maar effectieve receptuur: een niet te uitgebreide kaart met kwalitatief goede producten, acceptabele prijzen, goede koffie, een fijne sfeer en vriendelijk personeel.

16
Adres
Apollolaan 138,
1077 BG Amsterdam

Roberto's Restaurant Amsterdam

In de top tien Italiaanse restaurants van Amsterdam mag Roberto’s niet ontbreken. Het restaurant is gelegen in het Hilton hotel, waar de iconische Italiaanse keuken sinds 25 jaar de borden vult. Het restaurant draait om pure en simpele smaken met gerechten als dungesneden aubergine, groene farfalle pasta met kreeftensaus en Lava cake.

Interieur
17
Adres
Cornelis Krusemanstraat 25,
1075 NC Amsterdam

Perfume Lounge

Bij de ‘Perfume lounge’ richten ze zich op het maken en adviseren van geuren voor bedrijven en organisaties en wat reuk kan toevoegen aan een merk of organisatie. Daarnaast hebben zij een winkel met een assortiment van de meest bijzondere parfums van de wereld, waar zij ook persoonlijk geuradvies geven. Advies voor op de huid of in huis. Volgens de experts voegt geur iets toe wat niet zichtbaar en tastbaar is. Je kunt geur op verschillende manieren inzetten in een ruimte. Het begint natuurlijk eerst dat het er niet negatief mag ruiken. Er zijn best wel veel ruimtes waar je het riool of sanitair ruikt, waar veel gerookt is of waar de afzuiging niet goed is en het naar eten ruikt. De meeste simpele manier van geur in huis is dat het schoon ruikt. Veel mensen associëren schoonmaak of wasmiddel met een schoon, opgeruimd en verzorgd huis. Daarnaast kun je de ambiance aanzetten. Net zoals met licht en muziek kun je de sfeer verzachten of versterken. Je kunt het heel huiselijk laten ruiken of juist heel modern. Landelijk of artistiek. Of juist heel minimalistisch of intiem.

18
Adres
Koninginneweg 271,
1075 CW Amsterdam

Teunis Veenema

Teunis Veenema is een pareltje in het hart van Amsterdam-Zuid. Aan de Koninginneweg kun je sinds 2009 terecht voor de mooiste boeketten en planten. Teunis Veenema is geen doorsnee bloemenwinkel maar een winkel waar met je mee wordt gedacht om het mooiste resultaat te behalen zowel particulier of zakelijk. Daarbij biedt hun website de mogelijkheid om geheel gepersonaliseerde boeketten te bestellen voor uzelf of voor anderen.

19
Adres
Amstelveenseweg 2,
1075 XH Amsterdam

DIS Studio

DIS Studio is een designbureau, interieurwinkel en showroom in één. DIS Studio is opgezet door Daniela Germone en Dis Abhelakh. Zij werkten beide voor het Italiaanse interieurmerk Boffi en zijn sinds 2004 samen eigenaar van een eigen studio in Amsterdam. Je kunt bij DIS Studio terecht voor interieusdesign voor je hele huis; van keukens tot stoelen tot tafellampen. Hoewel Daniele en Dis graag werken met strakke Italiaanse designs en natuursteen worden kleine imperfecties niet vermeden. Volgens hen zorgen juist die kleine imperfecties voor een warme en huiselijke sfeer. In de showroom van DIS Studio worden uitsluitend producten getoond van Italiaanse merken. Het is ook de enige plek in Nederland die producten van het merk Boffi verkoopt.

20
Adres
Amstelveenseweg 39,
1054 MC Amsterdam

Eginstill

Eginstill is een bijzonder collectief, gespecialiseerd in interieurdesign. Het grote team aan leden, van ambachtsmannen tot aan de creatief leider Frans Pahlplatz, voorziet enthousiastelingen van workshops waarin alle interieur wensen waar kunnen worden gemaakt. Deze processen worden zo duurzaam mogelijk gemaakt, door het gebruik van recyclebare materialen zoals staal en hout van een familiebedrijf in Finland. Eginstill wil het liefste alle projecten zo uniek maken als hun klanten en dit doen ze met passie. Ook voor de lekkere bak koffie kan je hier goed terecht en er is genoeg om tijdens het nuttigen naar te kijken!

21
Adres
Derde Kostverlorenkade 35,
1054 TS Amsterdam

Studio 3000

Studio 3000 is een multifunctionele creatieve ruimte. De studio is opgericht in 2020 door Nurcan Tuzkapan en is gevestigd lang de Derde Kostverlorenkade. In de studio worden design meubels getoond, verkocht en verhuurd. Naast vintage designmeubels vind je hier ook een fotografiestudio. Op haar instagramkanaal houdt Nurcan haar volgers op de hoogte van haar nieuwste vondsten en geplande event. Als je geïnteresseerd bent in creatieve projecten en design, is het zeker aan te raden om het platform van Nurcan in de gaten te houden.

Boodschappen
22
Adres
Koninginneweg 255,
1075 CV Amsterdam

Wijnhuis Amsterdam

Hoewel ze bij Wijnhuis Amsterdam al meer dan 25 jaar professioneel wijn proeven en selecteren, is het wijnhuis in Amsterdam een vrij recente toevoeging aan hun verhaal.  Na talloze proefsessies waren ze zo enthousiast over de Duitse wijnen dat ze maar al te graag de wijnen een platform wilden geven binnen Nederland. Zo openden ze in mei 2018 Wijnhuis.Amsterdam, met in eerste instantie slechts drie eigen importen uit Duitsland. Inmiddels vertegenwoordigen ze een indrukwekkend assortiment van twintig Duitse wijnmakers, drie uit Oostenrijk en één uit Luxemburg. Bij het selecteren van de wijnen is elegantie, de drinkbaarheid, lage alcoholpercentages en een minimale interventie in het productieproces belangrijk.

23
Adres
Amstelveenseweg 75,
1075 CE Amsterdam

Patisserie Linnick

Patisserie Linnick wordt bestierd door het  Amstelveense koppel Linda en Nick. Zij leerden elkaar kennen in Patisserie Holtkamp en werden verliefd. In 2014 werd hun droom werkelijkheid: een eigen patisserie waar zij hun kunstwerkjes aan het publiek kunnen tonen. Met passie en ambacht werken zij elke dag aan de prachtige gebakjes en chocolade die zij vervolgens in de vitrines etaleren. Patisserie Linnick werkt met hoogwaarde ingrediënten zoals de Valrhona chocolade uit Tain-l’Hermitage in Hermitage. De heerlijke zoete traktaties van Patisserie Linnick zul je niet snel vergeten.

24
Adres
Marathonweg 51,
1076 TB Amsterdam

Slagerij Zikking & Zoon

Slagerij Zikking & Zoon zit aan de Marathonweg en is een begrip in Amsterdam. Eigenaar Robert Zikking is een geboren en getogen Amsterdammer die samen met zijn vrouw in 1995 gepassioneerd en vol zelfvertrouwen een eigen zaak begon. Zoals hij zelf zegt: ‘Het is geen sprookje, maar een (h)eerlijke werkelijkheid die een geschiedenis heeft.’ De filet americain is gemaakt met het recept van een oude Jordaanse dam en niet te ontbreken is de nostalgische Amsterdamse ossenworst.

25
Adres
Overtoom 445,
1054 KG Amsterdam

Focacceria

Valeria Lucente en Marco Loren van zijn de eigenaren van Focacceria Amsterdam. Elke dag worden de focaccia's vers gebakken en geserveerd met zes verschillende toppings, zoals courgettebloem en buffelricotta of gorgonzola en geroosterde pompoen. In Italië is  het een traditie om de focaccia's in cappuccino te dopen, klinkt gek maar ook hier zeker een aanrader.

Dit statige kantoorpand met gemeenschappelijke tuin en parkeermogelijkheden op eigen terrein is gelegen in de Willemsparkbuurt in Amsterdam-Zuid. Op de bel-etage en eerste verdieping is 190 m² VVO representatieve kantoorruimte beschikbaar. Via de gezamenlijke entree met trappartij is de smaakvolle kantoorruimte toegankelijk. De ruimte met eigentijdse voorzieningen en indeling met werk- en spreekkamers wordt turn-key opgeleverd. Vanwege de hoekligging van het pand zijn er aan drie zijden ramen. De grote raampartijen en de glazen erker zorgen voor veel natuurlijke daglichttoetreding. Deze kantoorruimte aan de Koninginneweg is een ideale locatie voor (zakelijke) dienstverleners die waarde hechten aan een goede bereikbaarheid, parkeermogelijkheid en kantoor willen houden in een levendige en prettige omgeving met tal van faciliteiten en horecagelegenheden in de directe omgeving.

Gebouw
De Koninginneweg is een statige straat, vernoemd naar Koningin Emma, in Amsterdam-Zuid met veel karakteristieke woningen en diverse winkels, kantoren en horecagelenheden. Om de hoek van het Vondelpark en tussen de Van Eeghenstraat en de Amstelveenseweg is dit een prestigieuze woon- en werkomgeving. 

Het gebouw aan de Koninginneweg 146-152 - waar de kantoorruimte zich in bevindt – is gebouwd in het jaar 1913 en biedt een combinatie van werken en wonen. Kenmerkend voor het gebouw zijn de vier trappen naar de dubbele entrees met daarboven grote bogen. Het symmetrische gebouw heeft aan beide buitenzijden twee ronde erkers en in het midden vier balkons. De zolders zijn voorzien vaneen dakkapel, waarvan er drie met hijsbalk zijn.

Buitenruimte
Aan de achterzijde is een ruime tuin met terras. De gehele tuin is recent opnieuw ingericht.  Aan de zijkant van het gebouw is er plaats om drie auto’s te parkeren.

Buurt + hotspots
Deze kantoorruimte is gelegen aan de prestigieuze Koninginneweg, een iconische straat in de Willemsparkbuurt in Amsterdam-Zuid. Dit gebied staat bekend om haar elegante architectuur, groene lanen en levendige sfeer. Er zijn talloze restaurants, cafés en winkels in de directe omgeving zoals Dignita vondelpark, TOZI Restaurant & Bar en Sjefietshe al Paso. Hierdoor kan er genoten worden van fijne lunch- en ontspanningsmogelijkheden 

Bereikbaarheid
De Koninginneweg 152 is centraal gelegen in Amsterdam Zuid en is daardoor goed bereikbaar met verschillende vervoersmiddelen. Met de auto is het kantoor vanaf de ringweg A-10 via afrit S107 binnen enkele minuten bereikbaar. Met het openbaar vervoer is het kantoor met de buslijnen 15 en 62 bereikbaar. Ook tramlijn 2, welke al sinds 1903 over de Koninginneweg rijdt, stopt voor de deur en biedt een directe verbinding met het centraal station. 

Parkeergelegenheid
Naast het kantoorpand is ruimte op eigen terrein om drie auto’s te parkeren. Daarnaast is parkeren mogelijk op de openbare weg middels betaling of een vergunningensysteem. Informatie over voorwaarden en mogelijkheden voor verkrijging van een (bedrijfs-)vergunning en eventuele wachttijd is op te vragen via de gemeente Amsterdam. 

Bijzonderheden
•    per direct beschikbaar
•    turn-key opleveringsniveau
•    goede bereikbaarheid 
•    parkeergelegenheid voor drie auto’s op eigen terrein
•    gemeenschappelijke tuin

Dit statige kantoorpand met gemeenschappelijke tuin en parkeermogelijkheden op eigen terrein is gelegen in de Willemsparkbuurt in Amsterdam-Zuid. Op de bel-etage en eerste verdieping is 190 m² VVO representatieve kantoorruimte beschikbaar. Via de gezamenlijke entree met trappartij is de smaakvolle kantoorruimte toegankelijk. De ruimte met eigentijdse voorzieningen en indeling met werk- en spreekkamers wordt turn-key opgeleverd. Vanwege de hoekligging van het pand zijn er aan drie zijden ramen. De grote raampartijen en de glazen erker zorgen voor veel natuurlijke daglichttoetreding. Deze kantoorruimte aan de Koninginneweg is een ideale locatie voor (zakelijke) dienstverleners die waarde hechten aan een goede bereikbaarheid, parkeermogelijkheid en kantoor willen houden in een levendige en prettige omgeving met tal van faciliteiten en horecagelegenheden in de directe omgeving.

Gebouw
De Koninginneweg is een statige straat, vernoemd naar Koningin Emma, in Amsterdam-Zuid met veel karakteristieke woningen en diverse winkels, kantoren en horecagelenheden. Om de hoek van het Vondelpark en tussen de Van Eeghenstraat en de Amstelveenseweg is dit een prestigieuze woon- en werkomgeving.

Het gebouw aan de Koninginneweg 146-152 – waar de kantoorruimte zich in bevindt – is gebouwd in het jaar 1913 en biedt een combinatie van werken en wonen. Kenmerkend voor het gebouw zijn de vier trappen naar de dubbele entrees met daarboven grote bogen. Het symmetrische gebouw heeft aan beide buitenzijden twee ronde erkers en in het midden vier balkons. De zolders zijn voorzien vaneen dakkapel, waarvan er drie met hijsbalk zijn.

Buitenruimte
Aan de achterzijde is een ruime tuin met terras. De gehele tuin is recent opnieuw ingericht.  Aan de zijkant van het gebouw is er plaats om drie auto’s te parkeren.

Buurt + hotspots
Deze kantoorruimte is gelegen aan de prestigieuze Koninginneweg, een iconische straat in de Willemsparkbuurt in Amsterdam-Zuid. Dit gebied staat bekend om haar elegante architectuur, groene lanen en levendige sfeer. Er zijn talloze restaurants, cafés en winkels in de directe omgeving zoals Dignita vondelpark, TOZI Restaurant & Bar en Sjefietshe al Paso. Hierdoor kan er genoten worden van fijne lunch- en ontspanningsmogelijkheden

Bereikbaarheid
De Koninginneweg 152 is centraal gelegen in Amsterdam Zuid en is daardoor goed bereikbaar met verschillende vervoersmiddelen. Met de auto is het kantoor vanaf de ringweg A-10 via afrit S107 binnen enkele minuten bereikbaar. Met het openbaar vervoer is het kantoor met de buslijnen 15 en 62 bereikbaar. Ook tramlijn 2, welke al sinds 1903 over de Koninginneweg rijdt, stopt voor de deur en biedt een directe verbinding met het centraal station.

Parkeergelegenheid
Naast het kantoorpand is ruimte op eigen terrein om drie auto’s te parkeren. Daarnaast is parkeren mogelijk op de openbare weg middels betaling of een vergunningensysteem. Informatie over voorwaarden en mogelijkheden voor verkrijging van een (bedrijfs-)vergunning en eventuele wachttijd is op te vragen via de gemeente Amsterdam.

Samengesteld; slim ingedeelde appartementen met het comfort van een suite.

Pontsteiger, eyecatcher aan het IJ

Uitgelicht; Open view

Recent bekeken
Overzicht alle woningen

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?