Kenmerken
Keizersgracht 106, Amsterdam
Soort
 • Kantoorruimte
Prijs
 • Prijs op aanvraag
Oppervlakte
 • Kantoor oppervlakte: 800 m2
 • Kantoor in units vanaf: 13 m2
Aanvaarding
 • In overleg
Overige kenmerken

Oppervlakte
Regelmatig krijgt Broersma units met uiteenlopende metrages beschikbaar in één van de vier kantoorpanden aan de Keizersgracht. De units variëren qua metrage van 8 m² tot 100 m².

Beschikbaarheid
Keizersgracht 64, unit A103. Beschikbaar per 1 juli 2024. De ruimte is 25 m², geschikt voor 3 persoon. Prijs: € 1.900,-
Keizersgracht 106, unit A401. Beschikbaar per 1 september 2024. De ruimte is 10 m², geschikt voor 1 persoon. Prijs: € 800,-

Opleveringsniveau
De kantoorruimtes worden opgeleverd met onder andere de volgende voorzieningen:

 • gemeenschappelijke representatieve entree
 • toiletten
 • pantry's
 • printers
 • volledig gemeubileerd kantoor (ongemeubileerde verhuur is ook mogelijk)
 • 24/7 toegang tot de ruimte

Huurprijs
Op aanvraag.

Servicekosten
Inbegrepen in de huurprijs.

Bestemming
Publiek-/privaatrechtelijk is de bestemming kantoorruimte van toepassing.

Monumentale status
Rijksmonument.

Energielabelklasse
Niet van toepassing. Wegens monumentale status niet labelplichtig.

Betalingsverplichting
Per maand bij vooruitbetaling te voldoen.

Huurtermijn
Flexibel.

Huuringangsdatum
In nader overleg.

Zekerheidsstelling
Huurder dient een waarborgsom/bankgarantie (model ROZ) te stellen ter grootte van tenminste drie maanden huur en servicekosten, beide te vermeerderen met btw.

Huurvoorwaarden
Op basis van de Modelhuurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (R.O.Z. model februari 2015), met de bijbehorende algemene bepalingen, eventueel door verhuurder aan te vullen met bijzondere bepalingen.

Btw-plicht
Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig door huurder wordt gecompenseerd.

Overige bepalingen
Keizersgracht 106, Amsterdam

Voorbehoud Broersma Werken
Deze vrijblijvende informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid hiervan wordt door Broersma Werken geen aansprakelijkheid aanvaard, noch kan hieraan enig recht worden ontleend.

Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een, daarvan al dan niet afwijkend, aanbod worden Broersma Werken noch haar opdrachtgevers op enige wijze gebonden, ook niet tot het doen van enig tegenbod. Broersma Werken treedt uitdrukkelijk slechts op als adviseur van haar opdrachtgever en niet als gevolmachtigde namens haar. Voorts geldt dat tussen partijen eerst juridisch binding kan ontstaan nadat definitieve overeenstemming is bereikt ter zake van al hetgeen zij met elkaar beogen te regelen en deze overeenstemming bovendien is vastgelegd in een schriftelijke en namens beide partijen rechtsgeldig ondertekende overeenkomst, waarbij artikel 3:39 BW overeenkomstige toepassing vindt.

Broersma Werken is een besloten vennootschap, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 34121232. Broersma Werken verleent al haar diensten op grond van de Algemene Voorwaarden NVM voor professionele opdrachtgevers Versie februari 2023. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten die aan haar zijn of worden verstrekt en/of op de levering van al haar diensten en producten aan wie dan ook. De algemene voorwaarden worden op verzoek toegezonden en zijn tevens te downloaden op broersma.nl. De aansprakelijkheid van Broersma Werken is in alle omstandigheden en jegens eenieder beperkt tot het bedrag dat door de beroepsaansprakelijkheidsverzekering van Broersma Werken in het desbetreffende geval wordt uitgekeerd.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de (bruto vloer- /verhuurbaar vloer-/gebruiks-) oppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Documenten
Keizersgracht 106, Amsterdam
Locatie
Keizersgracht 106, Amsterdam
Eten & drinken
01
Adres
Prinsenstraat 16h,
1015 DC Amsterdam

OSLO

Bij OSLO Amsterdam omarmen ze met toewijding de Scandinavische filosofie. Het gebak wordt met zorg vervaardigd, strevend naar het perfecte balans tussen zoet en verfijning, bevredigend zonder enige overdaad. Het resultaat is een  combinatie van complexiteit, maar toch toegankelijk voor iedereen. Bij OSLO maken ze gebruik van uitsluitend organische en biodynamische ingrediënten in hun bakproces, waarmee ze niet alleen heerlijke gebakjes creëren, maar ook de aarde een beetje beter achterlaten.

02
Adres
Prinsenstraat 22,
1015 DD Amsterdam

Café De Klepel

Na een leuke wandeling over de grachten is Café De Klepel een warm ontvangst. De knusse Franse bistro is een combinatie van eerlijk eten en een goed geprijsde wijnkaart. De Klepel biedt opties voor 3 of 4 gangen op basis van verse seizoensgebonden producten. De wijnkaart bevat meer dan 250 wijnen waaronder ook zeer bijzondere en zeldzame wijnen. Het is ook mogelijk om buiten een glas wijn te drinken met wat charcuterie en kaas.

03
Adres
Prinsenstraat 27,
1015 DB Amsterdam

Café de Twee Prinsen

Café de Twee Prinsen is de derde zaak van de mannen achter Binnenvisser en de Corner Store. Hier kan je 's ochtends al voor de koffie binnenploffen, lunchen met een baguette of aan de bar hangen voor wat bites en de uitgebreide selectie natuurwijnen. Oftewel  het café voor ontbijt tot late borrel.

04
Adres
Prinsenstraat,
1015 DD Amsterdam

Kikkie van de Prinsensluis

Op de hoek van de Prinsenstraat en de Prinsengracht ligt dit café restaurant. Er is een ruim terras met een ruime selectie natuurwijnen. Het is een ideale plek voor een borrel die overloopt in een lange avond met gerechtjes die het niveau van barhapjes ruim ontstijgen. In het weekend kan je terecht voor een lekkere lunch, dat betekent  huis-gerookte Pastrami vanaf 12:00 net zoals de smashburger en meer kleine gerechtjes.

05
Adres
Herenstraat 22,
1015 CB Amsterdam

Linguini

Essentieel in de Italiaanse keuken is simpliciteit: zolang de ingrediënten goed zijn heb je niet veel nodig. “Less is more”. Dat hebben ze bij Linguini in de Herenstraat goed begrepen. Het interieur ademt het Italiaanse dolce vita-gevoel: sfeervolle oude tegels en een mooie lange bank als eyecatcher: Linguini is een knusse en warme trattoria, met oog voor detail. De kaart is klein en bestaat voornamelijk uit pasta. Deze bestel je of in een kleine portie (voor één persoon), of op z’n Italiaans in een grote pan voor de ‘famiglia’. Pasta, pasta, pasta dus. Allemaal bereid met liefde en passie door de Italiaanse ‘pasta maestro’ genaamd Lorenzo Isidoro.

06
Adres
Prinsengracht 44,
1015 DW Amsterdam

Het Bruine Paard

Recht tegenover Café het Bruine Paard bevindt zich een steile brug. Vroeger was daar aan de overkant een brandweerkazerne. Het verhaal gaat dat het paard met brandweerwagen en al tijdens een forse winternacht van de brug af gleed en zo in het café belandde. Vandaar de naam het Bruine Paard.

07
Adres
Westerstraat 3,
1015 LT Amsterdam

Luuk's Coffee

Midden in de Jordaan tegenover Winkel 43 bevindt zich Luuk's coffee. Luuk Nijsen is de oprichter van deze speciale koffiebar. Ze zijn enorm populair vanwege hun uitstekende locatie en nog betere koffie. Bovendien maken ze heerlijke zoete lekkernijen als je trek hebt. Je kan hier zeven dagen per week terecht.

08
Adres
Keizersgracht 157,
1015 CL Amsterdam

Café Brandon

Café Brandon is een café in Amsterdam gelegen aan de rand van de Jordaan. Met als openingsjaar 1626 is het een van de oudste, nog bestaande, cafés van Amsterdam.

09
Adres
Noordermarkt 43,
1015 NA Amsterdam

Winkel 43

Je kunt hier van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, in de zomer en in de winter terecht. Je kunt genieten van de beroemde appeltaart op het heerlijk zonnige terras of een lekker broodje kiezen van de lunchkaart. Ook ’s avonds kun je terecht voor iets te eten of een borrel. De kaart is niet ingewikkeld, maar lekker en niet duur. Het zit in het midden van de Jordaan en is een perfecte plek om lekker mensen te kijken. Omdat Winkel 43 zo beroemd is vanwege zijn appeltaarten trekt het natuurlijk toeristen maar ook lokale bewoners komen hier maar al te graag omdat het zo ongelofelijk lekker is. Niet te missen!

10
Adres
Prinsengracht 114,
1015 EA Amsterdam

De Twee Zwaantjes

Café De twee Zwaantjes is een gezellige bruine kroeg gelegen in hartje Amsterdam. Elke week komt een vaste groep van zes muzikanten in wisselde samenstelling spelen, maar ook de gasten kunnen hun favoriete liedjes zingen.

11
Adres
Westerstraat 40H,
1015 MK Amsterdam

Hinata

Hinata is een populair ramen restaurant midden in de Jordaan. De chef-kok is opgeleid als een traditional Soba meester. Ze mengen de traditionele Japanse soba-techniek in ramen om niet alleen een authentieke, maar ook een unieke en onderscheidende smaak te creëren. Hinata specialiseert zich in Shoyu, Miso en vegan ramen en ze maken hun eigen bouillon en noodles. 

 

12
Adres
Noordermarkt 34,
1015 NA Amsterdam

Café Hegeraad

Café Hegeraad was tot begin 20e eeuw een klein café met een aansluitend woonhuis. Later zijn de glazen tussendeuren weggehaald. Het is een gezellige bar met typisch Hollandse keuken, koffie en zoete lekkernijen.

13
Adres
Eerste Tuindwarsstraat 2A,
1015 RV Amsterdam

Margo's

Toen Margo en haar man besloten om veganistisch te worden, misten ze het meest knapperige croissants. Na duizenden pogingen hebben ze eindelijk bereikt wat nodig was. De croissants van Margo's zijn niet te onderscheiden van de variant met dierlijke boter. Daarnaast serveren ze American coockies en vers bereide sandwiches in dagelijks versgebakken zachte broodjes, met de meest verse ingrediënten.

14
Adres
Boomstraat 41A,
1015 LB Amsterdam

Café R. De Rosa

Eindelijk kunnen we aanschuiven bij Café R. De Rosa, gelegen in de Jordaan tussen de Westerstraat en de Lindengracht. Deze charmante hoekzaak wordt gerund door de ervaren Floris (bekend van restaurant VRR) en mede-eigenaar Marieke (Chateau Amsterdam). Bij Café R. De Rosa vind je goede kwaliteit zonder de hoge prijzen. Filterkoffie met melk, tap-chardonnay en heerlijke barhappen zoals ingelegde artisjokken en zelfgemaakte ei-mayonaise. De keuze is bewust beperkt en bij elke bestelling krijg je water en maïsnootjes.

15
Adres
Westerstraat 86,
1015 MN Amsterdam

Sins of Sal

Bij Sins of Sal wijkt de keuken af van de authentieke Latijns-Amerikaanse stijl van Salmuera. Het menu omarmt streetfood met onder andere de Heretic Hamburger, met huancaina-kaassalsa en de Molleja (zwezerik) Tostadas. In tegenstelling tot Salmuera, waar de nadruk ligt op familiediners of romantisch kaarslicht, is Sins of Sal gedurfd en zondig. Kaarsvet druipt van de kandelaren, betonlook muren en rode tl-buizen sieren het interieur.

16
Adres
Westerstraat 109,
1015 LX Amsterdam

Café Nol

Een echt familiebedrijf en een authentiek Amsterdams café. Gelegen aan de Westerstraat in de gezellige buurt de Jordaan is het café niet te missen: de rode luifels zijn op een grote afstand al zichtbaar. Ook van binnen is alles rood en oer-Amsterdams. Barkrukken van leer, kanten gordijntjes voor de ramen, kroonluchters en oude foto’s aan de muren maken Café Nol iconisch. De tijd lijkt hier stil te staan; zodra je naar binnen gaat bevind je je in het Amsterdam van 1966 (toen opende dit café voor het eerst haar deuren). Ben je op zoek naar Amsterdamse gezelligheid, dan ben je bij Café Nol aan het goede adres.

17
Adres
Herengracht 169,
1015 BJ Amsterdam

Heertje Friet

In een authentiek Amsterdams pand, in het oude centrum van Amsterdam, vind je: Heertje Friet. De frieten bij Heertje Friet worden elke dag vers gesneden.  Daarbij hebben ze een groot aanbod aan verschillende soorten sauzen met onder andere vegan opties. Naast de overheerlijke friet hebben ze ook kroketten met garnaal, kip of kaas.

Boodschappen
18
Adres
Westerstraat 55,
1015 LV Amsterdam

Terre Lente

Bij Terre Lente importeren ze hun producten direct van kleinschalige biologische boeren- en familiebedrijven uit Calabrië, Zuid-Italië, en dat proef je. De producten zijn eerlijk, goed en écht Italiaans. Ze hebben onder andere worst, kaas, olijfolie, gemaakte groenten en uiteraard bijzondere wijnen. Alles is dus biologisch geproduceerd. In hartje Jordaan vind je dit pareltje. Tip: neem ook lekker kopje Napolitaanse koffie of een belegde focaccia.

19
Adres
Noordermarkt,
1015 NA Amsterdam

Noordermarkt

Op maandagochtend en zaterdag kan je shoppen op de gezellige Noordermarkt. Van oorsprong is de Noordermarkt een potten, pannen en lapjes markt, waar men in de 17e eeuw vooral dagelijkse gebruiksvoorwerpen kocht. Vandaag de dag kan je er van alles kopen zoals antiek, sieraden, schilderijen, glas-en serviesgoed, boeken en prenten en veel vintage kleding. Op zaterdagochtend is er ook een biologische markt waar je verse biologische groenten, fruit, brood, kaas, kruiden, vis, honing en nog veel meer andere producten kunt kopen. De marktlui zijn soms nog ras Amsterdammers met een flink accent en een bord vol flauwe humor. Op geen één markt in Amsterdam vind je zo’n verscheidenheid aan producten, de markt heeft zoveel te bieden dat je er zomaar een hele dag rondstruint.

20
Adres
Westerstraat,
1015 LZ Amsterdam

Westerstraatmarkt

Elke week is er de Westerstraat markt, ook wel bekend als de lapjesmarkt. Ze staan hierom bekend omdat de markt ontzettend veel stoffen en lapjes-kramen heeft. Mensen van allen kanten komen hier naartoe om de mooiste stoffen te scoren. Maar ook lekker eten en andere dingen kan je hier vinden, de markt is veelzijdig met meer dan 212 kramen!

Interieur
21
Adres
Leliegracht 22-H,
1015 DG Amsterdam

Architectura & Natura

Al meer dan 75 jaar zit Architectura & Natura gehuisvest in een historisch gebouw aan de Leliegracht. Deze winkel behoort inmiddels tot de meest bekende boekenwinkels van Amsterdam, met leesvoer over architectuur, stedenbouw, tuinarchitectuur en natuurhistorie. De boeken komen van over de hele wereld en zijn in het Engels verkrijgbaar.

22
Adres
Eerste Tuindwarsstraat 1,
1015 RV Amsterdam

Tableware

Bij Tableware vind je duizenden unieke vintage glazen, borden, serveerschalen, prachtige sets van zilveren bestek en tafeldecoratie, waardoor elk gerecht dat je maakt absoluut onvergetelijk wordt. De stukken zijn verzameld van over de hele wereld, van schelpborden uit Miami tot champagnecoupes uit Parijs, je kan ze bij Tableware allemaal vinden.

Kunst & cultuur
23
Adres
Leliegracht 47,
1016 GT Amsterdam

Andriesse Eyck Galerie

De eigenaren, Zsa-Zsa Eyck en Paul Andriesse, van de Andriesse Eyck Galerie hebben ruim 30 jaar ervaring op het gebied van internationale, hedendaagse kunst. De galerie vertegenwoordigt opkomende en mid-career kunstenaars. Het is de ultieme ruimte voor verzamelaars, academici en kunstprofessionals om in een intieme setting van kunst te kunnen genieten en ook (nieuwe) kunst te kunnen ontdekken.

24
Adres
Eerste Anjeliersdwarsstraat 36,
1015 NR Amsterdam

Galerie KochXBo

Galerie KochXBos is opgericht door koppel Esther Koch en Hans Bos in 2005. In deze galerie in volkswijk de Jordaan bieden zij ruimte aan eigentijdse underground kunstenaars om hun werken te etaleren. Galerie KochXBos is de plek in Amsterdam om vernieuwende avant-garde en surrealistische kunst te bekijken. Over de smaak en visie van opgerichte Koch en Bos valt niet te twisten. Elk jaar weten zij in Galerie KochXBos meerdere boeiende en fascinerende tentoonstellingen te organiseren. Het recente succes van KochXBos is niet onopgemerkt gebleven. In 2011 is deze galerie door magazine the Guardian benoemd tot de top 10 van zelfstandige galeries in Amsterdam. Als bezoeker wordt je uitgenodigd in de nieuwe wereld met kunst vol met welkome verrassingen.

25
Adres
Westerstraat 106,
1015 MN Amsterdam

Geelvinck Pianola Museum

Midden in de Jordaan ligt een uniek museum, namelijk het kleine Geelvinck Pianola museum. Voor eenieder die geen idee heeft wat de -la achter piano doet: het is de verzamelnaam voor alle automatisch spelende piano’s. Het archief van het museum heeft meer dan 30.000 rollen en deze kunnen allemaal afgespeeld worden op verschillende soorten muziekinstrumenten. Het museum legt uit wat deze pianorollen zijn, hoe deze worden gemaakt en wie er vooral gebruik van maakt. Daarnaast is het museum ook te gebruiken om een zaal voor 50 man te huren en worden er regelmatig concerten gehouden waar online kaartjes voor kunnen worden gekocht.

Rust en ruimte om zakelijke ambities te realiseren. Midden in het bruisende hart van Amsterdam werken in één van de vier monumentale grachtenpanden van EBC Amsterdam, voorzien van alle gemakken die het full servicemodel biedt.
 
De kantoorruimtes van EBC Amsterdam liggen op één van de mooiste en best verzorgde plekken van Amsterdam. Omringd door andere gelijkgestemde, ambitieuze ondernemers. De zelfstandige kantoorruimtes met originele details en veel lichtinval zijn volledig uitgerust met comfortabel en functioneel design meubilair. Je kunt hier meteen aan de slag. Het team van EBC Amsterdam bestaat uit uiterst ervaren en altijd opgewekte medewerkers die er graag voor zorgen dat jij je thuis voelt. Zo krijg jij de essentiële rust, ruimte en focus die nodig zijn om je ambities te realiseren.
 
EBC Amsterdam is een full service boutique business center aan de rand van de Jordaan. De volledig ingerichte kantoorruimtes van 8 m² tot 100 m² zijn uitermate geschikt voor groeiende ondernemingen van 1 tot 15 personen. Regelmatig zijn er units met uiteenlopende metrages beschikbaar op een van deze vier locaties. Informeer naar de actuele beschikbaarheid.
 
Gebouwen
De vier sfeervolle rijksmonumentale panden aan de Keizersgracht zijn allen volledig gerenoveerd met behoud van de authentieke details, derhalve hebben de objecten een representatieve uitstraling in een eigentijds jasje. Hierdoor hebben de kantoorunits allure en een eigen identiteit. 
 
Het betreft de gebouwen aan de Keizersgracht 62-64, Keizersgracht 96-98, Keizersgracht 97-99 en Keizersgracht 106. 
 
Buitenruimte
De Keizersgracht 62-64 beschikt over één van de best bewaarde geheimen van Amsterdam; een prachtige Franse binnentuin.
 
Buurt + hotspots
De kantoorruimtes liggen aan de rand van de Jordaan met op loopafstand het bruisende gebied rondom de Westerstraat en Egelantiersstraat. Tevens zijn de Westertoren, Noordermarkt en de Negen Straatjes nabijgelegen. In de directe omgeving van de kantoorruimte bevinden zich vele voorzieningen op het gebied van kunst en cultuur, musea, winkels, cafés en restaurants. Aanraders zijn Restaurant La Oliva Pintxos Y Vinos voor de lunch of Le Petit Deli voor een gebakje.
 
Bereikbaarheid
De bereikbaarheid per openbaar vervoer is goed. Op loopafstand bevindt zich aan de Westermarkt de tramhalte van lijn 13 en lijn 17. Aan de Nieuwezijds Voorburgwal is tevens de tramhalte van lijn 2 en lijn 12. Door deze tramlijnen is een directe verbinding met centraal station mogelijk.
 
Parkeergelegenheid
Parkeren is mogelijk op de openbare weg middels betaling of een vergunningensysteem. Informatie over voorwaarden en mogelijkheden voor verkrijging van een (bedrijfs-) vergunning en eventuele wachttijd is op te vragen via de gemeente Amsterdam.
 
De huurtermijn
Flexibel.
 
De bijzonderheden
Bij de huurprijs zijn de volgende vaste lasten inbegrepen; servicekosten, gas, water, elektra, onderhoud, onroerendezaakbelasting, milieuheffing en andere voorzieningen.
 
Tevens zijn de volgende services inbegrepen bij het full service model;

 • gemeenschappelijke representatieve entree
 • bemande receptie
 • toiletten
 • pantry's
 • printers
 • volledig gemeubileerd kantoor
 • een halve dag per maand gratis gebruik van vergaderruimte Apollo, Ceres of Ajax
 • dagelijkse schoonmaak van de kantoor- en algemene ruimtes
 • receptie- en conciërgediensten zoals gasten ontvangen, poststukken en pakketten in ontvangst nemen, lampen vervangen en ander klein onderhoud
 • gebruik maken van het adres aan de Keizersgracht bij inschrijving Kamer van Koophandel
 • gereduceerde tarieven bij ABCN kantorenwereldwijd
 • Wi-Fi, glasvezelnetwerk, firewalls, switches en onderhoud/service

Tegen extra betaling zijn optionele services beschikbaar.

Het Viertal

Rust en ruimte om zakelijke ambities te realiseren. Midden in het bruisende hart van Amsterdam werken in één van de vier monumentale grachtenpanden van EBC Amsterdam, voorzien van alle gemakken die het full servicemodel biedt.

De kantoorruimtes van EBC Amsterdam liggen op één van de mooiste en best verzorgde plekken van Amsterdam. Omringd door andere gelijkgestemde, ambitieuze ondernemers. De zelfstandige kantoorruimtes met originele details en veel lichtinval zijn volledig uitgerust met comfortabel en functioneel design meubilair. Je kunt hier meteen aan de slag. Het team van EBC Amsterdam bestaat uit uiterst ervaren en altijd opgewekte medewerkers die er graag voor zorgen dat jij je thuis voelt. Zo krijg jij de essentiële rust, ruimte en focus die nodig zijn om je ambities te realiseren.

EBC Amsterdam is een full service boutique business center aan de rand van de Jordaan. De volledig ingerichte kantoorruimtes van 8 m² tot 100 m² zijn uitermate geschikt voor groeiende ondernemingen van 1 tot 15 personen. Regelmatig zijn er units met uiteenlopende metrages beschikbaar op een van deze vier locaties. Informeer naar de actuele beschikbaarheid.

Gebouwen
De vier sfeervolle rijksmonumentale panden aan de Keizersgracht zijn allen volledig gerenoveerd met behoud van de authentieke details, derhalve hebben de objecten een representatieve uitstraling in een eigentijds jasje. Hierdoor hebben de kantoorunits allure en een eigen identiteit.

Het betreft de gebouwen aan de Keizersgracht 62-64, Keizersgracht 96-98, Keizersgracht 97-99 en Keizersgracht 106.

Buitenruimte
De Keizersgracht 62-64 beschikt over één van de best bewaarde geheimen van Amsterdam; een prachtige Franse binnentuin.

Buurt + hotspots
De kantoorruimtes liggen aan de rand van de Jordaan met op loopafstand het bruisende gebied rondom de Westerstraat en Egelantiersstraat. Tevens zijn de Westertoren, Noordermarkt en de Negen Straatjes nabijgelegen. In de directe omgeving van de kantoorruimte bevinden zich vele voorzieningen op het gebied van kunst en cultuur, musea, winkels, cafés en restaurants. Aanraders zijn Restaurant La Oliva Pintxos Y Vinos voor de lunch of Le Petit Deli voor een gebakje.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid per openbaar vervoer is goed. Op loopafstand bevindt zich aan de Westermarkt de tramhalte van lijn 13 en lijn 17. Aan de Nieuwezijds Voorburgwal is tevens de tramhalte van lijn 2 en lijn 12. Door deze tramlijnen is een directe verbinding met centraal station mogelijk.

Parkeergelegenheid
Parkeren is mogelijk op de openbare weg middels betaling of een vergunningensysteem. Informatie over voorwaarden en mogelijkheden voor verkrijging van een (bedrijfs-) vergunning en eventuele wachttijd is op te vragen via de gemeente Amsterdam.

Kenmerken

‘Modern werken bij &. Media Group. Een interieur ontwerpconcept wat draait om veelzijdigheid en aanpassingsvermogen. Een samenwerkingsproject van Studio Sluijzer en 88 Projects.’

Fijne terrassen in Amsterdam

Kunstagenda Juli 2024

Recent bekeken
Overzicht alle woningen

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?