Vooraankondiging | start verkoop Unity Amsterdam Sloterdijk

Vandaag zijn we verheugd om de lancering van de zesde locatie van Unity aan te kondigen!

Na het succes van de eerdere projecten in Haarlem, Hilversum, Almere en Weesp, gaan we nu van start met de voorverkoop van het nieuwste project in Amsterdam Sloterdijk. We zijn enthousiast over deze nieuwe mijlpaal en kijken ernaar uit om de mogelijkheden te delen met geïnteresseerde kopers.

Gelegen op een uitstekende locatie aan Berchvliet 18-20 op bedrijventerrein Sloterdijk III Oost zal Unity de ontwikkeling van zijn zesde vestiging realiseren. Deze nieuwe locatie zal in totaal 59 units omvatten, variërend van ongeveer 98 m² BVO tot 193,5 m² BVO.

De prijzen beginnen bij € 270.000,- V.O.N.

Unity biedt koppelbare werkruimtes, kantoren en opslagunits voor allerhande ondernemers. De units staan voor duurzaamheid, kwaliteit en veelzijdigheid. Dit biedt de perfecte basis voor een inspirerende werkomgeving waar alle ruimte is voor creativiteit, lef en rendement.

Vandaag bieden wij je, samen met Castanea Bedrijfsmakelaars, de unieke kans om als één van de eersten een unit te bemachtigen voordat het project online aangeboden wordt.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je interesse? Neem dan contact op met ons via +31(0)20-3059797 of werken@broersma.nl voor meer informatie of vul direct het inschrijfformulier in.

Unity Amsterdam Sloterdijk brochure

Unity Amsterdam Sloterdijk inschrijfformulier

Recent bekeken
Overzicht alle woningen

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?