Vooraankondiging | start verkoop The Hub Amsterdam Zuidoost

Maak nu kennis met The Hub Amsterdam II in Zuidoost!

The Hub Amsterdam II is een nieuwbouwontwikkeling van WJ Vastgoed en Reek Real Estate Investments op bedrijventerrein ’t Amstel III en Bullewijk in Amsterdam Zuid0ost.

The Hub Amsterdam II is gelegen aan de Sijsjesbergweg 4 met zichtlocatie vanaf de A2. Het project bestaat uit 24 moderne bedrijfs-/kantoorruimten. Er zijn 4 type units met verschillende groottes: 80 m² tot en met 230 m². Elf van de units zijn voorzien van een dakterras.

Ervaar de perfecte combinatie van stijl, comfort en functionaliteit in deze units met hoogwaardige afwerkingen en een elegante uitstraling in New Yorkse stijl. Met ruime parkeergelegenheid en een strategische locatie, die gemakkelijke toegang biedt tot belangrijke knooppunten, is dit niet alleen een investering in je bedrijf, maar ook in je toekomst.

Vraagprijzen starten vanaf €199.500,- excl. btw V.O.N.

Samen met Castanea Bedrijfsmakelaars bieden wij je de unieke kans om een unit te bemachtigen vóór de online lancering op vrijdag 21 juni aanstaande.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je interesse? Neem dan contact op met ons via +31(0)20-3059797 voor meer informatie of schrijf je in middels onderstaand inschrijfformulier en stuur deze naar werken@broersma.nl.

The Hub Amsterdam II verkoopdocumentatie

The Hub Amsterdam II inschrijfformulier

Recent bekeken
Overzicht alle woningen

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?