Vooraankondiging start verkoop Storage Club in Aalsmeer

Vandaag introduceren wij ‘Storage Club’. Opslagruimtes met de eerste locatie in Aalsmeer!

Op een toplocatie aan de Legmeerdijk 127 op de grens tussen Aalsmeer en Amstelveen ontwikkelt Today Real Estate Development de eerste vestiging:  Storage Club Aalsmeer. Er zijn 134 opslagboxen verdeeld over twee verdiepingen: praktisch, veilig en altijd toegankelijk. Er zijn twee types:

  • Begane grond (21 m2) | € 49.500,- excl. btw V.O.N.
  • Eerste verdieping (18 m2) | € 36.000,- excl. btw V.O.N.

Storage Club biedt een oplossing voor het huidige ruimtegebrek in stedelijke gebieden voor zowel ondernemers als bewoners. Onze Storage boxen, gelegen op goed beveiligde parken, zijn 24/7 toegankelijk en gecertificeerd met Borg-2 voor maximale veiligheid. Bruto rendementsberekeningen en de complete verkoopdocumentatie zijn op aanvraag beschikbaar via werken@broersma.nl.

VERKOOPBROCHURE DOWNLOADEN
BELEGGINGSBROCHURE DOWNLOADEN

Exclusieve voorverkoop
Vandaag bieden wij je de unieke kans om als één van de eersten een Storage box te bemachtigen voordat het project online aangeboden wordt op donderdag 7 maart aanstaande. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je interesse?

Neem dan contact met ons via werken@broersma.nl voor meer informatie. Wij kijken uit naar een succesvol project en hopen dat jij hier onderdeel van wilt worden.

Recent bekeken
Overzicht alle woningen

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?