Marketing voor nieuwbouw- of herontwikkelingsprojecten

 

Wij hebben dagelijks contact met particulieren en ondernemers die op zoek zijn naar passende woon- en werkoplossingen in en rondom Amsterdam. We weten wat hen beweegt, motiveert en verleidt. Vanuit deze ervaring benaderen wij de juiste doelgroep voor uw project. Met marketingconcepten die naadloos aansluiten op hun specifiek behoeften, wensen en dromen. Met effectieve marketinguitingen zorgen we voor concrete leads. Alles voor de succesvolle verkoop van het project.

Marketingstrategie op maat
Voor het componeren van een strategie op maat werkt ons in-house marketingteam nauw samen met de makelaars. We starten met een grondige analyse van uw project en de mogelijke doelgroepen. Dan schrijven we de propositie. We bepalen de customer journey en koppelen dit aan de juiste branding, media en tijdslijnen. Tijdens een consult brengen we alle marketingmiddelen in kaart. Hierbij zoeken we steeds naar de juiste oplossing. Creatief en innovatief.

Het aanbieden van een marketingstrategie op maat aan projectontwikkelaars in en rondom Amsterdam is zeer efficiënt gebleken. Klanten prijzen de korte lijnen. Dit zorgt voor een optimaal resultaat en een lagere investering dan wanneer een reclamebureau wordt ingeschakeld.

'Elk project zetten we vernieuwend in de markt. We werken regelmatig voor woningen met een bijzondere historie, een uniek verhaal of zeldzame locatie. Dat vraagt om creativiteit.'

Hadewych van Middelaar, Marketing & Brand

Uitvoering op maat
Zodra alle middelen op elkaar zijn afgestemd beginnen we met de uitvoering. We verzorgen complete verkooppresentaties met indelingsplattegronden, foto’s, video’s, artist impressions en teksten. We ontwikkelen websites, magazines en als het nodig is zijn we creatief in het vinden van oplossingen. Altijd in identiteit van het project. Vanaf de lancering monitoren we alle output en data. Indien nodig spelen we in op de actuele ontwikkelingen. Hierbij schakelen we continu met u en de makelaars.

Onze partners van Broersma Studio
Voor de uitvoering werken wij samen met Broersma Studio; een select netwerk van creatieve professionals. Samen zetten wij de marketingstrategie om in onderscheidende uitingen die verleiden. Met Broersma Studio bedienen we diverse disciplines, zoals het ontwerp van plattegronden, interieurs, grafische uitingen, fotografie en copywriting. Alles voor een creëren van een beleving die inspireert en activeert.

Meer informatie over onze projectmarketing? Neem contact op met Hadewych van Middelaar via marketing@broersma.nl of bel met 020 305 9777.

 

Recent bekeken
Overzicht alle woningen

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?