Valerius

Amsterdam

Adres
Amsterdam
1075 BH

A new perspective on luxury living. Ongekend luxe Wonen met alle denkbare comfort. 

Voor wie overal ter wereld kan wonen, maar zich in Amsterdam het meeste thuis voelt. In een prachtig gebouw van tijdloze architectuur, waarbij het exterieur door Roberto Meyer van MVSA Architects en DIS Studio voor het interieur tekende. Valerius is een gebouw dat zijn gelijke niet kent, op eigen grond, op een van de mooiste plekken van de stad. En dat rondom een prachtige siertuin. 

De rust van gearriveerd zijn en nooit meer weg te hoeven. Valerius onderscheidt zich onder meer door het aanbieden van hoogwaardige health & care services. Met een eigen gym, een contempary wellness en zwembad. Parking en 24/7 security. Alles in Valerius is met smaak en zorg afgestemd op de wensen en behoeften van haar bewoners. Zoals te zien is aan het gebouw en de geboden services: van een ongekend hoog niveau.
Valerius is exclusief voor 55 jaar en ouder. 

Het complex is recent opgeleverd en wordt reeds bewoond, nog enkele appartementen zijn beschikbaar in worden turn key opgeleverd.
Koopsommen zijn Vrij Op Naam, dus geen overdrachtsbelasting, kadaster  en notaris kosten! 

Meer informatie?
Ga naar valerius-amsterdam.nl of neem contact op met een van de makelaars.

"Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan, wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden."
 

Tijdlijn

  • Verkoop gestart
  • Bouw gestart
  • Oplevering derde kwartaal 2022
  • Modelwoning te bezichtigen

Woonoppervlakte

170m2 > 400m2

Meer informatie

Kees Kemp & Daniël de Bont vertellen u graag meer over dit project

Kees Kemp

Meer informatie

Nieuwsbrief
Toestemming
Recent bekeken
Overzicht alle woningen

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?