Characteristics
Waterlandlaan 52, Purmerend
Soort
 • Kantoorruimte
Prijs
 • € 2.000,-
 • Per maand
Servicekosten
 • € 35,-
 • Per vierkante meters per jaar
Oppervlakte
 • Kantoor oppervlakte: 1455 m2
 • Kantoor in units vanaf: 221 m2
Parkeren
 • 21 niet-overdekte parkeerplaats(en)
 • € 500,-
Aanvaarding
 • In overleg
Energielabel
 • A
Other provisions
Waterlandlaan 52, Purmerend

Rent Price indexation
Annually, for the first time 1 (one) year after the start date of the lease, the rent price will be indexed based on the change in the Consumer Price Index (CPI), series CPI All households (2015 = 100), as published by the Central Bureau of Statistics (CBS).

Explanation Clause NEN2580
The Measurement Instruction is based on the NEN2580. The Measurement Instruction is intended to apply a more consistent method of measurement to provide an indication of the (gross floor area/rentable floor area/usable floor area). The Measurement Instruction does not fully eliminate differences in measurement outcomes, due to, for example, differences in interpretation, rounding, or limitations in conducting the measurement.

Disclaimer Broersma Real Estate B.V.
This non-binding information has been compiled with care. Broersma Business Real Estate accepts no liability for its accuracy, nor can any rights be derived from it.

This information is not intended as an offer. By accepting the stated conditions or making an offer, whether or not deviating from it, Broersma Business Real Estate or its principals are not in any way bound, not even to make any counteroffer. Broersma Business Real Estate expressly acts only as an advisor to its principal and not as its representative. Furthermore, it is understood that between parties, legal binding can only arise after final agreement has been reached regarding all matters they intend to regulate and this agreement is additionally documented in a written agreement duly signed by both parties, with Article 3:39 of the Civil Code being applicable accordingly.

Broersma Business Real Estate B.V. is a private limited company, registered with the Chamber of Commerce under number 34121232. Broersma Business Real Estate B.V. provides all its services on the basis of the General Terms and Conditions of the NVM for professional principals Version February 2011. The general terms and conditions apply to all assignments given to it and/or the provision of all its services and products to anyone. The general terms and conditions can be sent upon request and are also available for download at www.broersma.nl. The liability of Broersma Business Real Estate B.V. is in all circumstances and towards everyone limited to the amount paid out by the professional liability insurance of Broersma Business Real Estate B.V. in the relevant case.

Floor map
Waterlandlaan 52, Purmerend
Documents
Waterlandlaan 52, Purmerend
"][/dflip]
Location
Waterlandlaan 52, Purmerend
Interieur
01
Address
Kanaaldijk 50A,
1121 NZ Landsmeer

Blom & Blom

Blom & Blom is ontstaan uit de passie van twee broers voor unieke items. Episch in hun oorsprong en ontwerp, en met een eigen verhaal. De broers vervaardigen verlichtingsarmaturen die geïnspireerd zijn op hun fascinatie voor industriële artefacten. Naast de collectie gerestaureerde lampen, bieden zij ook hun eigen creaties aan waarbij ze 'gewone' industriële objecten transformeren tot fenomenaal design.

02
Address
Buikslotermeerplein 2,
1025 KG Amsterdam

De Lokatie Buikslotermeerplein

In 2020 verkocht De Lokatie maar liefst 858.000 kilo aan spullen vanuit haar drie Amsterdamse kringloopwinkels op Buikslotermeerplein, Distelweg en de Eerste Oosterparkstraat. Alles tweedehands, dus ontzettend duurzaam. De Lokatie op de Distelweg is maarliefst 2.000 vierkante meter en daarmee een van de grootste van Amsterdam.

03
Address
Buikslotermeerplein 319,
1025 XB Amsterdam

Kringloop Re-circle

Van sieraden, flippo’s, zeldzame posters tot blikken speelgoed: je kunt het zo gek niet bedenken of deze winkel heeft het. De eigenaren van Re-circle begonnen in 2015 met het opknappen van spullen die ze eerst vanuit de achtertuin verkochten. Inmiddels hebben ze een winkel en komen ze overschot aan spullen graag bij je ophalen.

04
Address
Slijperweg 18B,
1032 KV Amsterdam

Milieu Brigade

Zin om naar nog meer verborgen schatten te graven in eigen stad? Dan is kringloop de Milieu Brigade de uitgelezen plek voor een middagje rondneuzen. Ze halen spullen uit bedrijfspanden, inboedels en particuliere woningen. Het is altijd koningsdag bij deze kringloop.

05
Address
Slijperweg 18,
1032 KV Amsterdam

Kringloop Winkel Amsterdam

Kringloop Winkel Amsterdam heeft inmiddels vier locaties in de stad. Met boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek, speelgoed en gereedschap. Kortom, alles wat je in een kringloopwinkel kunt verwachten. Genoeg redenen om een middagje rond te struinen.

06
Address
Papaverweg 46,
1032 KJ Amsterdam

Neef Louis Design

Neef Louis Design in Noord is een bijzondere, veelzijdige bron voor interieur. Een groot aanbod van vintage, design, industrials en antiek. Je kan lange wandelingen maken en komt al gauw een juweeltje tegen. Ook kan je meekijken in de werkplaats en is er een stoffeerderij. Alles om je wensen op een zo authentiek mogelijke manier te vervullen. De medewerkers denken graag met je mee en gaan zorgvuldig met het winkelwaar om. Mocht je trek krijgen, kan je zelfs terecht in de lunchroom. Al met al, een unieke plek.

07
Address
Papaverweg 46,
1032 KJ Amsterdam

Van Dijk en Ko

Van Dijk en Ko is een brocante die zich specialiseert in het restaureren en verkopen van curiosa en antiek. Ooit begonnen als kraam op de Noordermarkt en sindsdien uitgegroeid tot een begrip op het gebied van brocante, antiek, vintage en andere unieke vondsten. Sinds 2009 is Van Dijk en Ko gevestigd in een voormalige fabriekshal in Amsterdam-Noord. Je komt hier van alles tegen: van Hongaarse kasten tot Belgische kantoormeubelen.

Boodschappen
08
Address
Banne centrum 253,
1034 CR Amsterdam

Slagerij Arie van de Raa

Slagerij Arie van de Raa is al meer dan een decennia een begrip in Amsterdam. Op vroege leeftijd begon de familie Van de Raa met een eerste winkel op de Kinkerstraat en is uitgegroeid naar de vijf vestingen die er nu nog steeds zijn. Met hun beruchte ossenworst zijn ze niet meer weg te denken uit de wereld van vlees. Je kan hier naast ossenworst broodjes en maaltijden halen, maar ook is er de ouderwetse gehaktbal of een mals stuk suddervlees.

09
Address
1025 ES Amsterdam

Biologische Markt Noord

Elke zaterdag is naast de reguliere markt, ook de Boerenmarkt te vinden op het Buikslotermeerplein. De markt is ontstaan vanuit de behoefte aan natuurvriendelijke, pure en zuivere producten en je vindt hier biologische, duurzame, eerlijke, maar vooral lekkere producten. De honing komt direct van de imker en de kaas rechtstreeks van de boer. Er staan allerlei vakmensen op deze markt die met een grote passie over hun producten kunnen vertellen.

10
Address
NDSM-Plein 1,
1033 WC Amsterdam

IJhallen

Een keer per maand is de grootste vlooienmarkt van Europa op de NDSM werf in Amsterdam-Noord. Wees voorbereid op giga veel vintage kleren, antieke spullen, prachtige spiegels, sieraden. Echte winkels hebben hier kraampjes maar ook particulieren kunnen een kraam huren en hun eigen kleren verkopen die ze niet meer dragen. De prijzen zijn laag en wees voorbereid op afdingen en goed zoeken en dan is het met honderd procent zekerheid te zeggen dat je met echte vondsten weg gaat lopen van de IJhallen. Tip: neem een portie poffertjes en trek warme kleren aan als je in de winter gaat, de loods is niet verwarmd en een groot deel van de kramen staan buiten!

11
Address
Waddenweg,
Amsterdam

Broodbakkerij Ex

Aan de Waddenweg in Amsterdam-Noord bevindt zich Broodbakkerij Ex. Alleen de geur van deze plek is al een bezoekje waard; elke dag wordt hier vers ambachtelijk (desem)brood gebakken en andere seizoensgebonden afwisselende lekkernijen. De focus ligt voornamelijk op heerlijk brood maar er worden ook hele lekkere natuurwijnen, seizoen groenten van de boerderij verderop en andere lekkernijen verkocht. Blijf lekker zitten met een kopje koffie en een krentenbol of neem de overheerlijke kimcheese mee naar huis.

Eten & drinken
12
Address
Dorpsstraat Holysloot 38,
1028 BE Amsterdam

Drink en Eetlokaal het Schoolhuis

Het Schoolhuis is een knusse, gezellige, drink- en eetgelegenheid in het prachtige Waterland ten Noorden van Amsterdam. Het zit in het voormalige schoolgebouw van Holysloot. De inrichting is ruim en het Schoolhuis heeft een heerlijke tuin met terras dat uitkijkt over het prachtige waterland en Holysloot en de dorpen daaromheen. Je kan er terecht voor lekkere lunch, koffie, of diner. ’s Zomers is het leuk om een fietstocht er naartoe te maken en met zonsondergang over de dijk langs het IJsselmeer weer terug te fietsen. De keuken is mediterraan georiënteerd.

13
Address
Zonneplein 4,
1033 EK Amsterdam

White label coffee

White label coffee is een koffiemerk met meerdere koffietentjes in Amsterdam. Ze roasten hun eigen koffie waarbij ze kwaliteit, openheid en samenwerking door de hele keten van het koffieproces belangrijk achten.  Ze hebben koffie van verschillende origine die de barista’s met liefde voor je bereiden. Je kan ook lekkernijen bestellen voor bij de koffie en er zijn verschillende vegan melk opties.

14
Address
Ms. van Riemsdijkweg 2,
1033 RD Amsterdam

Kometen Brood & Café

In 2020 ontkiemt Kometen Brood als Lard's corona-hobby tijdens de lockdown. Zijn passie voor brood leidt tot de aanschaf van een broodoven, waar hij al snel zijn buren mee verrast. Buurtbewoners ontdekken zijn passie en ruilen brood voor zelfgekweekte eieren en huisgemaakte jam. De thuisbakkerij evolueert tot een succes met overvolle keukens. Eind 2020 de deuren van zijn eigen winkel, zo begint het echte bakkersavontuur. De fantastische zuurdesembroden werden uitgebreid met zaken als kaas, chocoladecroissants, verschillende soorten cake, stokbroden, belegde broodjes en koffie.

15
Address
tt. Melissaweg 57,
1033 SP Amsterdam

Helling 7

‘Een van de coolste nieuwe restaurants van Amsterdam. Het restaurant, met uitzicht over het IJ, is gebouwd volgens het principe van circulariteit. Met hergebruik van oude scheepswerfmaterialen als restanten staal, houtplaten en scheepsvloeren. Gerechten zonder al te veel opsmuk, klaargemaakt op open vuur zorgen voor passende vibe. Zoals, en beide om te delen, tarbot met gele chili en bieslook of côte de boeuf met chipotle en merg.’

16
Address
Tt. Melaniaweg 12,
1033 ST Amsterdam

Kebec

Dit kleine pizzatentje ligt op de NDSM-werf. Naast een cateringbedrijf heeft Kebec ook een klein bakkerijtje waar je even kan gaan zitten voor een lekker broodje, een salade of een pizza. Kebec ligt in een oude loods en de oven is ontworpen door de eigenaar en gemaakt van gerecyclede materialen. De huiselijke inrichting zorgt voor een ontspannen sfeer, waarbij je door de open keuken het proces van pizza maken kan zien.

17
Address
Werfkade 14,
1033 RA Amsterdam

Loetje aan ’t IJ

In de kop van het havengebouw van Amsterdam Marina ligt Loetje aan ’t IJ. Loetje bestaat sinds 1977 bestaat en heeft alleen in Amsterdam al zes vestigingen. Loetje staat vooral bekend om de ossenhaasbiefstuk. Verder bestaat de menukaart ook grotendeels uit vlees- en visgerechten, maar zijn er ook vegetarische gerechten te krijgen. In de jachthaven bij de NDSM-werf kan je op het prachtige houten terras eten of in het met licht overgoten restaurant.

18
Address
NDSM-Plein 102,
1033 WB Amsterdam

Café-restaurant Noorderlicht

Café-restaurant Noorderlicht is een bezienswaardige plek voor iedereen die even wil ontsnappen aan de drukte van de stad. De insteek van Noorderlicht is cultureel en duurzaam: zo bieden ze naast een lekkere, gezonde en verantwoorde menukaart ook een sfeervol podium aan muzikanten en creatievelingen. Ook het interieur van het café zijn meestal gebaseerd op hergebruikte materialen of zijn tweedehands. De industriële, creatieve omgeving van de NDSM-werf sluit hier goed bij aan.

19
Address
Floraparkweg,
1032 BZ Amsterdam

Pompet

In 2018 is de voormalige Noorderparkkamer verbouwd tot een Frans georiënteerd restaurant: Pompet. Midden in het Noorderpark vindt dit café-restaurant met op het menu Franse klassiekers en eigentijdse gerechten. De locatie in het park is de perfecte plek om met kinderen heen te gaan: je kan hier lekker buiten zitten op het grote buitenterras of jeu-de-boules spelen met een Frans hapje, cider of een Franse (natuur) wijn in je hand óf om de Tour de France te kijken op een groot beeldscherm.

20
Address
Ms. van Riemsdijkweg 306,
1033 RD Amsterdam

Contrast

Basken hebben een diepe band met de zee, eeuwenoude connecties die teruggaan tot de tijden van ontdekkingsreizigers.  Een restaurant aan het water, uitkijkend over de Amsterdamse haven en vrachtschepen die de oceaan oversteken is dan ook logisch voor een Basque chef. Contrast combineert kunst en eten en bouwt op duurzaamheid zonder misbruik van het woord. Chef Inaki kookt sterrenniveau eten met uitsluitend groenten en vis. Hier krijg je elk deel van de vis geserveerd, van geblazen blaas tot staart of kop.

21
Address
T.T. Neveritaweg 59,
1033 WB Amsterdam

Pllek

Pllek ligt dichtbij het NDSM-werf in Noord aan het water. Alles wat ze serveren is zo lokaal mogelijk. Het heeft een grote binnen en buitenruimte. In de zomer kan je dan ook lekker chillen aan het water met blote voeten in een strandstoel of liggend in een zitzak ervaar je een eilandgevoel. De keuken is de hele dag open voor ontbijt, lunch en diner. Neem bijvoorbeeld de gestoomde makreel met dille-mierikswortel, zoetzure groenten en gefrituurde kappertjes of ga voor een groente tajine met herfstgroente, parelcouscous, harissa, dukkah, zhug en een rodekoolsalade. Geregeld zijn er bij Pllek yogasessies, live muziek optredens en andere evenementen.

22
Address
Papaverweg 15A,
1032 KE Amsterdam

De Klaproos

De Klaproos is een pop-up pizza en pasta restaurant in Amsterdam-Noord. In de grote, industriële ruimte kan je krokante pizza’s eten uit de steenoven eten en natuurwijnen drinken. Naast pizza en pasta staan er ook andere klassieke Italiaanse gerechten op de kaart zoals heerlijke antipasti. De Klaproos leent zich daarnaast als expositie- en feestlocatie en ook kan je er pizza’s afhalen.

23
Address
Papaverweg 11,
1032 KD Amsterdam

Cornerstore

Aan de Papaverweg ligt de Corner Store, een nieuwe parel in Noord van onder andere het team van de Klaproos en de Binnenvisser. Gebaseerd op muziekbarretjes zoals je die in Japan ziet, staan hier kasten vol met platen. Deze gastrobar heeft muziek, natuurwijnen en een menu op basis van lokale ingrediënten maar dan wel met Aziatische smaken bereidt. Proef ook zeker het huisaperitief van yuzu en sake.

Kunst & cultuur
24
Address
Beemsterstraat 559,
1024 BE Amsterdam

Francis Boeske Projects

Kunstgalerie Francis Boeske Projects, opgericht door Francis Boeske, vertegenwoordigt een selecte groep kunstenaars, waardoor er de mogelijkheid is om naast de solotentoonstellingen ook speciale projecten in de galerie te organiseren. Digitale middelen spelen een grote rol in de tentoongestelde werken, voor onder meer presentatie, projecties en communicatie.

25
Address
Sneeuwbalweg 5,
1032 VS Amsterdam

Noorderparkbad

In het Noorderparkbad kun je het hele jaar door zwemmen. Met zowel een binnen- als een buitenzwembad is er genoeg plek om baantjes te zwemmen, zwemles te nemen of mee te doen aan een les aquarobics. Gelegen in het Noorderpark is het zwembad ontworpen met bijpassende ronde en golvende vormen. Dit ontwerp is niet onopgemerkt gebleven. Zo won het zwembad in 2016 de jury- en publieksprijs van de Amsterdamse Architectuur Prijs en werd het genomineerd voor de BNA beste gebouw in 2016. Als klap op de vuurpijl werd het op de zwembadbeurs Piscine Global in Lyon uitgeroepen tot het mooiste publieke zwembad ter wereld. Het zwembad is kortom een bezoek waard.

Op een zeer goed bereikbare locatie in Purmerend is in totaal 1.555,8 m² kantoorruimte beschikbaar in een modern kantoorgebouw met eigen parkeerterrein. Het kantoorgebouw ligt op loopafstand vanaf treinstation Purmerend en de bus richting Amsterdam Centraal Station vertrekt vanaf de nabijgelegen Gorslaan. Het gebouw telt vier verdiepingen en is voorzien van een lift. De units variëren in indeling en metrage is vanaf circa 221 m² tot circa 363 m². Door de flexibele indeling is het ook mogelijk units te combineren tot een groter geheel. Alle units zijn voorzien van grote ramen en vanwege de ligging op een hoek zijn sommige ruimtes aan twee zijden voorzien van ramen waardoor er extra veel lichtinval is. Verhuurder is voornemend om de kantoorruimtes te voorzien van een eigentijdse afwerking en stoffering in overleg met een nieuwe huurder. Hierdoor is het een aantrekkelijke plek om te vestigen voor kantoorgebruikers die waarde hechten aan de bereikbaarheid, parkeergelegenheid en representativiteit.

Gebouw 
Het kantoorgebouw is gebouwd in 1987 waarna het in 1995 is verbouwd. Ter impressie zijn op de begane grond twee ruimtes gerestyled. Verhuurder is voornemend om de kantoorruimtes te voorzien van een eigentijdse afwerking en stoffering in overleg met een nieuwe huurder.

Buitenterrein 
Aan de achterzijde van het kantoorgebouw is een parkeerterrein beschikbaar welke plaats biedt om maximaal 21 auto’s te parkeren. Er is tevens een overdekte fietsenstalling.

Buurt + hotspots 
Het kantoorgebouw is gelegen in de wijk ‘De Gors’. Deze wijk ligt tegen het centrum van Purmerend aan en bestaat uit een mix van wonen en werken. Rondom de Waterlandlaan zijn veel bedrijven en kantoren gevestigd. Uiteenlopend van zakelijke dienstverlening tot de brandweer, dierenarts, bibliotheek, bioscoop, supermarkt en (buurt)winkels zoals een bloemist en drogist en het moderne Stadhuis van Purmerend.

In de wijdere omgeving zijn ook het Dijklander Ziekenhuis, een zwembad, het Leeghwaterpark en een tankstation gelegen. Op circa tien minuten loopafstand is de beroemde Koemarkt van Purmerend waar een groot aantal cafés en restaurants is gelegen. In het centrum zijn ook Winkelcentrum Eggert, Theater De Purmaryn, het Purmerends Museum en de Sint-Nicolaaskerk gelegen.

Bereikbaarheid
Het kantoorgebouw is uitstekend bereikbaar met zowel eigen vervoer als met openbaar vervoer. De Waterlandlaan in Purmerend is namelijk een van de belangrijkste verkeerswegen welke langs het centrum van Purmerend loopt richting de snelweg A7. Vanaf de snelweg is het kantoorgebouw binnen vijf tot tien minuten te bereiken via afrit 5, Purmerend. Via de Gorslaan is ook de N235 goed te bereiken, deze geeft een rechtstreekse verbinding met de snelweg A10. Vanaf het kantoorgebouw is de binnenstad van Amsterdam binnen circa 30 minuten te bereiken.

Op loopafstand is aan de Gorslaan de bushalte voor lijn 306 welke rechtstreeks naar Amsterdam Centraal Station rijdt. Ook het treinstation Purmerend is op loopafstand gelegen. Zowel met de bus als trein is binnen 30 minuten Amsterdam Centraal Station te bereiken.

Parkeergelegenheid
Aan de achterzijde van het kantoorgebouw is een eigen parkeerterrein beschikbaar welke plaats biedt om maximaal 19 auto’s te parkeren. Achter het eigen parkeerterrein is ook nog een openbaar parkeerterrein gelegen waar tegen betaling kan worden geparkeerd. Tevens zijn aan de voorzijde ook enkele parkeerplaatsen gelegen waar tegen betaling kan worden geparkeerd.

Bijzonderheden
•    Goede bereikbaarheid
•    Eigen parkeergelegenheid
•    Mogelijkheid om units te combineren
•    Energielabel A
•    Eigentijdse afwerking

Recently viewed
View overview

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?