Kenmerken
Westerdoksdijk 599, Amsterdam
Soort
 • Kantoorruimte
Prijs
 • € 350,-
 • Per vierkante meters per jaar
Servicekosten
 • € 5,5,-
 • Per vierkante meters per jaar
Oppervlakte
 • Kantoor oppervlakte: 551 m2
 • Kantoor in units vanaf: 551 m2
Parkeren
 • 2 overdekte parkeerplaats(en)
 • € 2.750,-
Aanvaarding
 • In overleg
Energielabel
 • A+++
Overige kenmerken

Oppervlakte 
De totale oppervlakte bedraagt circa 551 m² VVO kantoorruimte en is als volgt verdeeld:

 • begane grond: circa 385 m² VVO
 • entresol verdieping: circa 226 m² VVO

Parkeren
In de ondergelegen parkeergarage zijn twee parkeerplaatsen beschikbaar.

Opleveringsniveau
De kantoorruimte wordt opgeleverd, in huidige staat, met onder andere de volgende voorzieningen:

•    zelfstandige entree
•    betonnen vloerafwerking
•    gestucte wanden en plafonds
•    koel- en verwarmingsinstallatie middels warmtepompsysteem
•    vloerverwarming
•    toiletgroepen en douche
•    keuken met inbouwapparatuur
•    verlichtingsarmaturen
•    kabelgoten voorzien van databekabeling
•    elektra- en IT infrastructuur
•    databekabeling met outlets bij werkplekken
•    diverse edit suites en spreekkamers
•    alarminstallatie

Huurprijs kantoorruimte
€ 350,- per m² per jaar te vermeerderen met omzetbelasting.

Huurprijs kantoorruimte
€ 2.750,- per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met omzetbelasting.

Servicekosten
€ 5,50 per m² per jaar te vermeerderen met omzetbelasting, ten behoeve van de navolgende leveringen/diensten:

•   onderhoudskosten klimaatsysteem
•   onderhoudskosten, energieverbruik en schoonmaak parkeergarage
•   onderhoudskosten alarminstallatie
•   5% administratiekosten

Huurder dient zelf contracten af te sluiten met de betreffende leveranciers voor de levering van water/elektra en eventuele overige voorzieningen.

Bestemming
Publiek-/privaatrechtelijk is de bestemming kantoorruimte van toepassing.

Monumentale status 
Niet van toepassing.

Energielabelklasse
Voor dit object geldt energielabelklasse A+++.

Betalingsverplichting
Per maand bij vooruitbetaling te voldoen.

Huurtermijn
Vijf jaar met aansluitende verlengingsperioden van vijf jaar.

Huuringangsdatum
In nader overleg.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum, vindt indexering plaats van de huurprijs op basis van de wijziging van het Consumentenprijsindexcijfer (CPI), reeks CPI Alle huishoudens (2015 =100), als gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Huurder dient een waarborgsom/bankgarantie (model ROZ) te stellen ter grootte van tenminste drie maanden huur en servicekosten, beide te vermeerderen met btw.

Huurvoorwaarden
Op basis van de Modelhuurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (R.O.Z. model februari 2015), met de bijbehorende algemene bepalingen, eventueel door verhuurder aan te vullen met bijzondere bepalingen.

Btw-plicht
Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig door huurder wordt gecompenseerd.

Overige bepalingen
Westerdoksdijk 599, Amsterdam

Voorbehoud Broersma Werken
Deze vrijblijvende informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid hiervan wordt door Broersma Werken geen aansprakelijkheid aanvaard, noch kan hieraan enig recht worden ontleend.

Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een, daarvan al dan niet afwijkend, aanbod worden Broersma Werken noch haar opdrachtgevers op enige wijze gebonden, ook niet tot het doen van enig tegenbod. Broersma Werken treedt uitdrukkelijk slechts op als adviseur van haar opdrachtgever en niet als gevolmachtigde namens haar. Voorts geldt dat tussen partijen eerst juridisch binding kan ontstaan nadat definitieve overeenstemming is bereikt ter zake van al hetgeen zij met elkaar beogen te regelen en deze overeenstemming bovendien is vastgelegd in een schriftelijke en namens beide partijen rechtsgeldig ondertekende overeenkomst, waarbij artikel 3:39 BW overeenkomstige toepassing vindt.

Broersma Werken is een besloten vennootschap, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 34121232. Broersma Werken verleent al haar diensten op grond van de Algemene Voorwaarden NVM voor professionele opdrachtgevers Versie februari 2023. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten die aan haar zijn of worden verstrekt en/of op de levering van al haar diensten en producten aan wie dan ook. De algemene voorwaarden worden op verzoek toegezonden en zijn tevens te downloaden op broersma.nl. De aansprakelijkheid van Broersma Werken is in alle omstandigheden en jegens eenieder beperkt tot het bedrag dat door de beroepsaansprakelijkheidsverzekering van Broersma Werken in het desbetreffende geval wordt uitgekeerd.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de (bruto vloer- /verhuurbaar vloer-/gebruiks-) oppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Plattegrond
Westerdoksdijk 599, Amsterdam
Documenten
Westerdoksdijk 599, Amsterdam
"][/dflip]
Locatie
Westerdoksdijk 599, Amsterdam
Kunst & cultuur
01
Adres
Westerdok 824,
1013 BV Amsterdam

The Ravestijn Gallery

The Ravestijn Gallery werd in 2012 in Amsterdam opgericht door Jasper Bode en Narda Van 't Veer met een focus op onderzoekende en provocerende benaderingen van hedendaagse fotografie. En daarin zijn ze geslaagd. De galerie vertegenwoordigd verschillende nationale en internationale experimentele kunstenaars die het vermogen van fotografie op allerlei verschillende manieren laten zien. Deze moderne benadering van de hedendaagse fotografie maakt de tentoonstellingen van De Ravestijn Gallery zeer interessant. Maar, daarnaast zijn de kunstwerken ook een groot esthetisch plezier om naar te kijken en misschien zelfs een goede inspiratiebron voor de aankleding van een nieuw huis?

02
Adres
Leliëndaalstraat 4,
1013 BP Amsterdam

Stichting We Like Art

Het motto van Stichting We Like Art is ‘Kunst is voor iedereen!’. In de knusse galerie aan de Leliëndaalstraat 4 in Amsterdam kunnen beginnende kunstkopers maar ook ervaren verzamelaars hun hart ophalen en bijzonder werk van toonaangevende kunstenaars bekijken (en voor een vriendelijke prijs kopen). Daarnaast staat hun vrolijke website welikeart.nl vol met interessante kunstenaarsinterviews.

03
Adres
Planciusstraat 7,
1013 MD Amsterdam

Galerie Onrust

Galerie Onrust werd in 1986 opgericht door Milco Onrust en is tegenwoordig gehuisvest aan de Planciusstraat 9. De lichte en ruime galerie legt de nadruk op de hedendaagse schilderkunst. Boudi Eskens is de huidige eigenaresse en de meeste kunstenaars die zij vertegenwoordigen zijn al vele jaren bij hen, met wie zij talloze prachtige tentoonstellingen en publicaties hebben gemaakt.

04
Adres
Planciusstraat 9-A,
1013 MD Amsterdam

Galerie van Gelder

Van dinsdag tot zondag zijn de deuren van Galerie van Gelder geopend en tonen ze, bij voorkeur, concept gerichte kunst. Jonge en oude, bekende en opkomende kunstenaar zijn in het tentoonstellingsprogramma te vinden, dat bestaat uit tekeningen en objecten maar ook film, performances en installaties.

05
Adres
Tussen de Bogen 91,
1013 JB Amsterdam

Elliott Gallery

Als je van fotografie houdt dan ben je bij ElliotHalls aan het goede adres. Het hele jaar door houdt deze galerie uitgebreide tentoonstellingen met het werk van historische en hedendaagse fotografen. Hun selectie van kunstenaars omvat internationaal bekende namen wiens werk regelmatig te zien is in grote musea en bedrijfscollecties. De galerie heeft ook een Prentenkabinet waar klanten, fotografie-experts en liefhebbers op afspraak hun collectie kunnen bekijken. ElliottHalls Gallery laat je kennis maken met een een grote maar ook diverse groep van veelgeprezen fotografen uit de internationale fotografiegemeenschap.

06
Adres
Haarlemmerdijk 159,
1013 KH Amsterdam

The Movies

Bioscoop The Movies bestaat al sinds 1912. Het wordt vaak de oudste bioscoop van Amsterdam genoemd maar formeel is dat bioscoop de Uitkijk, die een jaar eerder zich heeft ingeschreven. In haar eerste jaren werd de bioscoop gebruikt als kleinschalige buurtcinema en pas na de Tweede Wereldoorlog werden er ook films voor groter publiek getoond. Vandaag de dag is het één van de populairste arthouse bioscopen in Amsterdam. Er komen ook veel bezoekers naar The Movies om het historische interieur te bewonderen. De bioscoop is gevestigd in een 17e eeuws pand aan de Haarlemmerdijk en het originele art-deco interieur is in goede staat gebleven. Een bezoek aan deze bioscoop voelt als een reis door de tijd.

07
Adres
IJpromenade 1,
1031 KT Amsterdam

EYE Filmmuseum

Aan het Amsterdamse IJ ligt het kenmerkende en spectaculaire gebouw van het EYE Filmmuseum. De collectie bestaat uit meer dan 54000 films uit allerlei verschillende genres. Het gebouw bestaat uit vier filmzalen waar een gevarieerd programma wordt gedraaid, een expositieruimte waar wisselende tentoonstellingen worden geëxposeerd, een educatieve verdieping, een shop en een restaurant waar je met een wijd uitzicht op het IJ kan dineren of kan borrelen. Het is kortom een plek voor iedereen die in film- en filmcultuur is geïnteresseerd.

Eten & drinken
08
Adres
Zandhoek 14,
1013 KT Amsterdam

Tannay

In voorheen de Gouden Reaal introduceert Chef Thomas Demuth, als partner van Familie Caron, restaurant Tannay. Tannay is vernoemd naar de appellatie Coteaux Tannay waar Demuth opgroeide in de Bourgogne en waar zijn vader nog steeds wijn maakt. Je kunt er aan tafel eten, maar er zijn ook plaatsen aan de keuken. na jarenlang in topzaken in Frankrijk te hebben gewerkt kookt Thomas in Amsterdam uit herinneringen die hem voeren vanuit de keuken van zijn moeder in de Bourgogne.  Hij presenteert zijn gerechten in een 5-gangen chef’s menu of à la carte met een wijnkaart die de diepte van de Bourgogne, Loire en Champagne verkent.

09
Adres
Westerdoksdijk 715a,
1013 BX Amsterdam

Café Westerdok

Café Westerdok was oorspronkelijk een havencafé. Tegenwoordig moet je er zijn als je van bier houdt. Ze schenken wel 86 verschillende soorten.

10
Adres
IJdok 185,
1013 MM Amsterdam

MOS

De Michelin guide noemt MOS "creatief Frans" en laat de waardering voor het fine-dine restaurant aan het Ijdok blijken met het erkennen van een ster. De chef, Egon van Hoof, is één van de 22 leden van 'les patrons cuisiniers', die sinds 1991 Nederlandse koks op de kaart zetten. Van Hoof leerde het vak van Ron Blaauw, bij zijn toen nog klassieke tweesterrenzaak. Die verfijning proef je goed te terug bij MOS, evenals het gevoel voor stijl. In deze prachtige zaak, met warme kleuren en flinke planten, kijk je vanaf het IJdok uit over het water terwijl je de mooiste borden voorgeschoteld krijgt. MOS is zowel bedoeld voor intieme diners als grote groepen en evenementen, waarbij er genoten kan worden van 5 of 6 gangen menu's (vegetarische optie mogelijk).

11
Adres
Van Diemenstraat 408,
1013 CR Amsterdam

BAK

Voormalig pop-up restaurant BAK heeft nu een eigen vaste plek aan de Van Diemenstraat in Amsterdam. Gelegen aan het water in de Amsterdamse Houthavens stelt BAK dagelijks menu’s vast met ingrediënten die op dat moment het beste zijn. Je kan gaan voor wine airing en dat is zeker aan te raden. Het wijn assortiment van BAK is groot en van hoge kwaliteit. De bediening is goed en het eten is ook fantastisch. BAK is een absolute aanrader voor de echte eet en restaurant liefhebber.

12
Adres
Haarlemmerdijk 138,
1013 JJ Amsterdam

Venu

Venu is in de eerste plaats een moderne co-workingruimte die werkt op afspraak of via een maandelijks lidmaatschap, zodat je altijd verzekerd bent van een plek. Het is prachtig ingericht met een strak, minimalistisch interieur.  Bovenin is het café, waar ze naast heerlijke koffie ook iced matcha lattes en een verfrissende milky oolong iced tea serveren. Ze hebben ook altijd zoete lekkernijen in de aanbieding.

13
Adres
Haarlemmerdijk 44,
1013 JD Amsterdam

Café de Poort

Café de Poort is een gezellig buurtcafé aan de Haarlemmerdijk. Het is een bijzonder sfeervol café met veel aandacht voor authentieke details.

14
Adres
Haarlemmerdijk 61,
1013 KB Amsterdam

Calisto

Calisto is gevestigd in een gezellig monumentaal pand en is zowel een restaurant als een boetiekhotel met 10 kamers gelegen in hartje Jordaan. Het gebouw heeft altijd dienstgedaan als hotel met een restaurant en verwelkomt al sinds de 17e eeuw mensen om te eten, te drinken en te verblijven. Restaurant Calisto is een trattoria-stijl restaurant waar de Romeinse chef-kok Stefano Orofino 'la cucina romana' naar Amsterdam brengt met seizoensgebonden hapjes, gerechten en pasta's. De gerechten kunnen worden gecombineerd met een glas of fles van de samengestelde wijnkaart met natuurlijke wijnen uit Italië, Frankrijk en daarbuiten. Een van de hoogtepunten is de zondagse brunch.

15
Adres
Binnen Oranjestraat 14,
1013 JA Amsterdam

Small World Catering

De Australische eigenaar Sean Wainer opende Small World Catering eind jaren 90. Al het eten wordt ter plaatse bereid, van warme maaltijden tot taarten. Ze maken gebruik van dagelijks geleverde verse producten, olie en kazen. Het menu  bestaat uit warme en koude broodjes. Je kan je brood kiezen uit foccacia, ciabatta, bruin en gluten vrij brood. De toppings variëren van een klassieke pastrami met gesmolten kaas tot tonijn sashimi met zongedroogde tomaat.

16
Adres
Binnen Dommersstraat 15,
1013 HK Amsterdam

Toki

Achter de Haarlemmerdijk vind je Toki, ze serveren hier perfecte koffie gemaakt door gekwalificeerde barista’s die precies weten hoe ze de lekkerste flat whites, espresso’s en gewone koffies maken. Ook serveren ze hier heerlijk bananenbrood en zelfgemaakte Aziatisch getinte salades en broodjes. Het is minimalistisch ingericht maar heeft een gezellige sfeer met een divers publiek. Van mensen die lekker in hun eentje de krant lezen tot gezinnen of stellen, voor iedereen wat wils bij Toki.

17
Adres
Buiten Brouwersstraat 19h,
1013 GJ Amsterdam

Café de Vrouw met de Baard

De Vrouw met de Baard - alleen de naam is reden genoeg om hier een keertje langs te wippen. Geheel met eigen merchandise, eigen sambal en soul kookboek én playlist weet het eethuis in het centrum een stempel te zetten op de Indisch/Molukse keuken. Ookal is de Rendang het gerecht waarvoor mensen van mijl en ver komen, ook de vegetarische alternatieven met jackfruit en aubergine zijn meer dan de moeite waard. De huiskamer-achtige sfeer geeft het geheel een echt familiegevoel, wat volgens de eigenaren zelf exact het doel is van soul- en comfortfood!

18
Adres
Overhoeksplein 1,
1031 KS Amsterdam

De A'DAM Toren

De A'DAM Toren aan de IJ-oever in Amsterdam Noord biedt een divers programma aan van restaurants, bars, nachtclubs en flexwerkplekken waar je tegen maandelijkse betaling de hele dag kunt werken aan je eigen bureau. De toren is gebouwd in 1966 in opdracht van Shell en stond eerst bekend als de Shell-toren. Een aantal jaar geleden is de toren volledig gerenoveerd en opgezet als een dynamische hub die ruimte biedt voor inspiratie, interactie en ontspanning. Bovenin de A'DAM Toren, op de 19e verdieping, vind je ronddraaiend restaurant Moon. Hier kun je gerechten proeven met een 360 graden uitzicht over Amsterdam. Ook zonder het restaurant de bezoeken kun je in de A'DAM Toren genieten van een spectaculair uitzicht. Breng hiervoor een bezoek aan het observatiedek A'DAM Lookout op het dak van de toren.

Boodschappen
19
Adres
Haarlemmerdijk 53,
1013 KB Amsterdam

Poelier Jonker

Poelier Jonker uit de Maasstaat bestaat al meer dan 45 jaar. De Haarlemmerdijk is hun tweede vestiging. Anno 1974 is het bedrijf opgezet door de familie Jonker en is vandaag de dag nog steeds in het bezit van de familie. Bij Poelier Jonker is de missie "het behouden van het poeliersambacht" en dat is te zien! Het assortiment is zeer uitgebreid; van gegrilde producten tot heerlijke salades. Daarnaast verkopen ze hier ook maaltijden en ragouts. Alle producten van poelier Jonker zijn dagvers en van de beste kwaliteit.

20
Adres
Haarlemmerplein,
1013 HS Amsterdam

Boerenmarkt Haarlemmerplein

De boerenmarkt Haarlemmerplein is er elke woensdag van 10:00 tot 17:00. Ze verkopen verse producten. Op de markt worden voornamelijk verse producten verkocht. Bijzonder is dat achter de kramen vaak de mensen staan die bij de productie van het voedsel zijn betrokken. Dat maakt de markt even net wat anders en ook nog eerlijker. Als je vragen over voedsel of de productie ervan hebt, kan je deze meteen aan de experts stellen wat een bezoekje aan de Boerenmarkt Haarlemmerplein, net wat specialer maakt!

21
Adres
Haarlemmerstraat 80,
1013 EV Amsterdam

Petit Gâteau

Petit Gâteau is een échte Franse patisserie aan de Haarlemmerstraat in Amsterdam. Alles wordt bereid in de winkel, zichtbaar voor iedereen. Bij het aanschouwen van dit unieke concept loopt het water je in de mond. De eigenaren Meike en Patrice ontmoetten elkaar in Parijs waar Meike na haar banketbakkersopleiding een patisserie opende. Na zes succesvolle jaren in Parijs verhuisden ze naar Amsterdam om hetzelfde te doen. Bij Petit Gâteau heb je taarten in allerlei soorten en maten en kan je die taarten ook nog leren namaken in de workshops die hier worden gegeven.

22
Adres
Haarlemmerstraat 93,
1013 EM Amsterdam

Ibericus

Sinds 2012 vertegenwoordigt Ibericus de keuken van Spanje in de Nederlandse winkelstraten. Eenmaal binnen voelt het bij Ibericus alsof je je op het Iberische schiereiland begeeft. Overal hangen hammen met de alom bekende zwarte hoeven, de Pata Negra. Je kan hier naast vleesproducten ook andere Spaanse specialiteiten kopen, van broodjes en chorizo tot een heerlijk glaasje wijn. Als je op zoek bent naar authentiek Spaans eten kan je hier het beste terecht.

Interieur
23
Adres
Haarlemmerdijk 31,
1013 KA Amsterdam

Six and Sons

Six & Sons is een winkel in het midden van de eigenzinnige Haarlemmerdijk. De winkel verkoopt zowel kleding als sieraden, interieur items en leuke dingetjes om te hebben of te geven. Het merk geeft een platform aan merken die allen eenzelfde soort kern in hun boodschap dragen: een bewuste vorm van shoppen waarbij er aandacht is voor duurzaamheid en liefde voor onze planeet. Deze boodschap komt terug in de naam, waar ‘Six’ staat voor de 6 tussenstappen waarmee iedereen verbonden is van elkaar. ‘Sons’ staat voor save our nature, zoals terugkomt in alles waar de winkel voor staat. De winkel is daarmee meer een platform voor mindfull shoppen en zeker de moeite waard om eens lekker doorheen te snuffelen.

24
Adres
Haarlemmerstraat 110,
1013 EW Amsterdam

Sukha

Sukha betekent 'joy of life' in het Sanskriet, en de vreugde zie je terug in het mooi ingerichte lichte pand aan de Haarlemmerstraat in Amsterdam. Het label, Atelier Sukha, maakt enkel gebruik van de puurste, meest natuurlijke materialen zoals wol, linnen, katoen, klei en kasjmier. Deze pure materialen zijn verwerkt in alle prachtige producten die de winkel aanbiedt: een assortiment van vrouwenkleding tot interieur en kunstvoorwerpen. Leuk feitje: een groot deel van de bijzondere items wordt gemaakt in Nepal.

In gebouw Westerkaap II aan de Westerdoksdijk in het centrum van Amsterdam is een zelfstandige kantoorruimte van circa 551 m² beschikbaar met hoogwaardig opleveringsniveau. De ruimte is gelegen op de begane grond en entresolverdieping en heeft een open en speelse indeling met onder andere een kantoortuin met circa 10 werkplekken, grote spreekkamer en een tweetal edit suites op de begane grond. De entresolverdieping geeft via een fraaie brede podium trap toegang tot een (directie)kamer, kantoortuin met circa 28 werkplekken en een toilet- en doucheruimte. Deze inrichting is naar ontwerp van binnenhuis architect Maurice Mentjes. Kenmerkend voor deze industriële kantoorruimte zijn het turn-key opleveringsniveau, de vrije hoogte van circa vijf meter en de vier grote raampartijen waardoor er veel daglicht toetreding is en een geweldig uitzicht over het IJ. De kantoorruimte voldoet aan alle eisen van hedendaags kantoorgebruik en is voorzien van een hoogwaardige klimaatinstallatie voor de levering van warmte en koeling. In de ondergelegen parkeergarage zijn tevens twee parkeerplaatsen beschikbaar.

Gebouw
Het Westerdokseiland bestaat uit vier moderne woon- en werkgebouwen; La Grande Cour, VOC Cour, Westerkaap 1 en Westerkaap 2. Westerkaap 2 is in 2009 gerealiseerd naar ontwerp van awg architecten in samenwerking met Baneke van der Hoeven. Het gebouw is horizontaal en archetypisch geleed. De gevel is zo rustig mogelijk vormgegeven: ramen en deuren vormen in een repetitief ritme, gaten in de wanden. De woonlagen staan op een plint, waarin de entree van de woningen en commerciële ruimten zijn ondergebracht. De woningen en commerciële ruimten aan de Westerdoksdijk hebben een panoramisch uitzicht over het IJ.

Buurt + hotspots
Gelegen op het Westerdokseiland aan de westkant van het centrum van Amsterdam is de kantoorruimte omgeven door het water van het IJ. Dit gebied is in de afgelopen jaren grootschalig herontwikkeld. Op het eiland bevinden zich meerdere kantoorgebouwen, woningen, hotels, de jachthaven en horecagelegenheden zoals Koffie & Zo, I Dock, Restaurant MOS en Café Restaurant Vooges aan ’t IJ en Café Restaurant Hoogendam. Kenmerkend voor deze plek is de mix tussen wonen en werken in, op en aan het water. Het is een geliefde locatie door het uitzicht over het IJ en de centrale locatie nabij de Haarlemmerstraat, Jordaan en het Centraal Station.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid van de kantoorruimte is zeer goed. Op vijf minuten loopafstand bevindt zich Amsterdam Centraal Station met al haar trein-, tram- en busverbindingen. Hiervandaan vertrekken ook diverse veerdiensten naar Amsterdam Noord. Op fietsafstand is de Pontsteiger gelegen, ook hier vertrekkend diverse veerdiensten. Buslijn 48 richting Station Sloterdijk heeft een bushalte voor de deur. Tevens is de bereikbaarheid goed met eigen vervoer vanwege de ligging direct aan de centrumring S100. Via de afslag S102 is de Ringweg A10 binnen vijf minuten te bereiken.

Parkeergelegenheid
In de ondergelegen parkeergarage zijn twee parkeerplaatsen beschikbaar.

Parkeren is tevens mogelijk op de openbare weg middels betaling of een vergunningensysteem. Informatie over voorwaarden en mogelijkheden voor verkrijging van een (bedrijfs-) vergunning en eventuele wachttijd is op te vragen via de gemeente Amsterdam.

Bijzonderheden
• Moderne en industriële ruimte
• Open en speelse indeling
• Groot frontbreedte op zicht locatie met veel daglicht toetreding
• Geweldig uitzicht op het IJ
• Twee parkeerplaatsen

In gebouw Westerkaap II aan de Westerdoksdijk in het centrum van Amsterdam is een zelfstandige kantoorruimte van circa 551 m² beschikbaar met hoogwaardig opleveringsniveau. De ruimte is gelegen op de begane grond en entresolverdieping en heeft een open en speelse indeling met onder andere een kantoortuin met circa 10 werkplekken, grote spreekkamer en een tweetal edit suites op de begane grond. De entresolverdieping geeft via een fraaie brede podium trap toegang tot een (directie)kamer, kantoortuin met circa 28 werkplekken en een toilet- en doucheruimte. Deze inrichting is naar ontwerp van binnenhuis architect Maurice
Mentjes. Kenmerkend voor deze industriële kantoorruimte zijn het turn-key opleveringsniveau, de vrije hoogte van circa vijf meter en de vier grote raampartijen waardoor er veel daglicht toetreding is en een geweldig uitzicht over het IJ. De kantoorruimte voldoet aan alle eisen van hedendaags kantoorgebruik en is voorzien van een hoogwaardige klimaatinstallatie voor de levering van warmte en koeling. In de ondergelegen parkeergarage zijn tevens twee parkeerplaatsen beschikbaar.

Gebouw
Het Westerdokseiland bestaat uit vier moderne woon- en werkgebouwen; La Grande Cour, VOC Cour, Westerkaap 1 en Westerkaap 2. Westerkaap 2 is in 2009 gerealiseerd naar ontwerp van awg architecten in samenwerking met Baneke van der Hoeven. Het gebouw is horizontaal en archetypisch geleed. De gevel is zo rustig mogelijk vormgegeven: ramen en deuren vormen in een repetitief ritme, gaten in de wanden. De woonlagen staan op een plint, waarin de entree van de woningen en commerciële ruimten zijn ondergebracht. De woningen en commerciële ruimten aan de Westerdoksdijk hebben een panoramisch uitzicht over het IJ.

Buurt + hotspots
Gelegen op het Westerdokseiland aan de westkant van het centrum van Amsterdam is de kantoorruimte omgeven door het water van het IJ. Dit gebied is in de afgelopen jaren grootschalig herontwikkeld. Op het eiland bevinden zich meerdere kantoorgebouwen, woningen, hotels, de jachthaven en horecagelegenheden zoals Koffie & Zo, I Dock, Restaurant MOS en Café Restaurant Vooges aan ’t IJ en Café Restaurant Hoogendam. Kenmerkend voor deze plek is de mix tussen wonen en werken in, op en aan het water. Het is een geliefde locatie door het uitzicht over het IJ en de centrale locatie nabij de Haarlemmerstraat, Jordaan en het Centraal Station.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid van de kantoorruimte is zeer goed. Op vijf minuten loopafstand bevindt zich Amsterdam Centraal Station met al haar trein-, tram- en busverbindingen. Hiervandaan vertrekken ook diverse veerdiensten naar Amsterdam Noord. Op fietsafstand is de Pontsteiger gelegen, ook hier vertrekkend diverse veerdiensten. Buslijn 48 richting Station Sloterdijk heeft een bushalte voor de deur. Tevens is de bereikbaarheid goed met eigen vervoer vanwege de ligging direct aan de centrumring S100. Via de afslag S102 is de Ringweg A10 binnen vijf minuten te bereiken.

Parkeergelegenheid
In de ondergelegen parkeergarage zijn twee parkeerplaatsen beschikbaar.

Parkeren is tevens mogelijk op de openbare weg middels betaling of een vergunningensysteem. Informatie over voorwaarden en mogelijkheden voor verkrijging van een (bedrijfs-) vergunning en eventuele wachttijd is op te vragen via de gemeente Amsterdam.

Wonen aan de Amstel, het beste van twee werelden

Contempory living

Een overzicht van bijzondere galeries in Amsterdam

Recent bekeken
Overzicht alle woningen

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?