Kenmerken
Spijkerkade 156, Amsterdam
Soort
 • Kantoorruimte
Prijs
 • € 2.800,-
 • Per maand
Servicekosten
 • € 20,-
 • Per vierkante meters per jaar
Oppervlakte
 • Kantoor oppervlakte: 104 m2
 • Kantoor in units vanaf: 104 m2
Aanvaarding
 • In overleg
Energielabel
 • A
Overige kenmerken

Oppervlakte 
De totale oppervlakte bedraagt circa 104 m² VVO kantoorruimte en is gelegen op de begane grond.

Opleveringsniveau
De kantoorruimte wordt opgeleverd, in turn-key staat, met onder andere de volgende voorzieningen:

•    representatieve entree
•    terrazzo vloer
•    PVC vloer
•    nieuw schilderwerk
•    gestuukte en deels behangen wanden
•    akoestisch plafond
•    jaloezieën
•    verwarmings-/koelinstallatie d.m.v. vloerverwarming en -koeling
•    luchtklimaat beheersing (middels WTW installatie)
•    design LED railverlichting
•    elektra aansluitingen en wifi spots
•    luxe keuken met inbouwapparatuur
•    luxe sanitaire ruimten (in algemene ruimte)
•    twee spreek-/kantoorkamers
•    fraai aangelegde binnentuin

Huurprijs
€ 2.800,- per maand te vermeerderen met omzetbelasting.

Servicekosten
€ 20,- per m² per jaar te vermeerderen met omzetbelasting, ten behoeve van de navolgende diensten/leveringen:

 • onderhoud CV installatie t.b.v. vloerverwarming
 • onderhoud airco units
 • glasbewassing
 • onderhoud tuin
 • schoonmaak toiletgroep
 • waterverbruik en vastrecht
 • beheerder pand

Daarnaast is er verplichte afname van glasvezel provider a € 50,- per maand exclusief btw. Huurder dient zelf contracten af te sluiten met de betreffende leveranciers voor de levering van gas en /elektra en eventuele overige voorzieningen.

Bestemming
Publiek-/privaatrechtelijk is de bestemming kantoorruimte van toepassing.

Monumentale status 
Niet van toepassing.

Energielabelklasse
Voor dit object geldt energielabelklasse A.

Betalingsverplichting
Per maand bij vooruitbetaling te voldoen.

Huurtermijn
Vijf jaar met aansluitende verlengingsperioden van vijf jaar.

Huuringangsdatum
In nader overleg.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum, vindt indexering plaats van de huurprijs op basis van de wijziging van het Consumentenprijsindexcijfer (CPI), reeks CPI Alle huishoudens (2015 =100), als gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Huurder dient een waarborgsom/bankgarantie (model ROZ) te stellen ter grootte van tenminste drie maanden huur en servicekosten, beide te vermeerderen met btw.

Huurvoorwaarden
Op basis van de Modelhuurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (R.O.Z. model februari 2015), met de bijbehorende algemene bepalingen, eventueel door verhuurder aan te vullen met bijzondere bepalingen.

Btw-plicht
Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig door huurder wordt gecompenseerd.

Overige bepalingen
Spijkerkade 156, Amsterdam

Voorbehoud Broersma Werken
Deze vrijblijvende informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid hiervan wordt door Broersma Werken geen aansprakelijkheid aanvaard, noch kan hieraan enig recht worden ontleend.

Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een, daarvan al dan niet afwijkend, aanbod worden Broersma Werken noch haar opdrachtgevers op enige wijze gebonden, ook niet tot het doen van enig tegenbod. Broersma Werken treedt uitdrukkelijk slechts op als adviseur van haar opdrachtgever en niet als gevolmachtigde namens haar. Voorts geldt dat tussen partijen eerst juridisch binding kan ontstaan nadat definitieve overeenstemming is bereikt ter zake van al hetgeen zij met elkaar beogen te regelen en deze overeenstemming bovendien is vastgelegd in een schriftelijke en namens beide partijen rechtsgeldig ondertekende overeenkomst, waarbij artikel 3:39 BW overeenkomstige toepassing vindt.

Broersma Werken is een besloten vennootschap, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 34121232. Broersma Werken verleent al haar diensten op grond van de Algemene Voorwaarden NVM voor professionele opdrachtgevers Versie februari 2023. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten die aan haar zijn of worden verstrekt en/of op de levering van al haar diensten en producten aan wie dan ook. De algemene voorwaarden worden op verzoek toegezonden en zijn tevens te downloaden op broersma.nl. De aansprakelijkheid van Broersma Werken is in alle omstandigheden en jegens eenieder beperkt tot het bedrag dat door de beroepsaansprakelijkheidsverzekering van Broersma Werken in het desbetreffende geval wordt uitgekeerd.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de (bruto vloer- /verhuurbaar vloer-/gebruiks-) oppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Plattegrond
Spijkerkade 156, Amsterdam
Documenten
Spijkerkade 156, Amsterdam
"][/dflip]
Locatie
Spijkerkade 156, Amsterdam
Eten & drinken
01
Adres
Gedempt Hamerkanaal 79,
1021 KP Amsterdam

Europizza

Europizza is een relatief nieuw restaurant in dit opkomende deel van Amsterdam-Noord. Eerder trof je hier al Hotel de Goudfazant, FC Hyena, Skatecafé, Garagenoord en nog meer maar nu is er dan ook Europizza. Behalve steengoede verassende pizza’s heb je hier ook hele lekkere ‘sides’. De bedoeling bij Europizza is dat je alles met elkaar deelt. Dus de heerlijke pizza’s maar ook de spannende vegetarische, vis en vleesgerechten. Verwacht geen normale pizzeria zoals je die kent, deze is een unieke ervaring. Zelf omschrijven ze zich als een ‘pizza driven wijnbar’ en dat omschrijft het perfect. Naast het uitstekende eten weet al het goede personeel je namelijk ook alles haarfijn uit te leggen over de fantastische (natuur) wijnen die ze hier hebben.

02
Adres
Gedempt Hamerkanaal 85,
1021 KP Amsterdam

The Beef Chief

Bekend bij de Amsterdamse festival gangers, is The Beef Chief food truck. Inmiddels permanent neergestreken in de Oepdipus brouwerij in Amsterdam-Noord. De ideale plek voor solide combo, zo ontwikkeld eigenaar Simon Parrot regelmatig burgers die passen bij de bieren van de brouwerij. The Beef Chief staat wekelijks vanaf donderdag te grillen.

03
Adres
Schaafstraat 4,
1021 KE Amsterdam

Coba

In Amsterdam-Noord bevindt zich in een voormalige garage Coba Taqueria. Dit restaurant met Mexicaanse keuken heeft een menu bestaande uit traditionele handgemaakte taco’s, geraffineerde cocktails en een selectie aan bijzondere wijnen en bieren. Ook het interieur van deze plek doet denken aan een echte Mexicaanse taqueria, met kleurrijke decoraties, planten en muziek in een bewust onafgewerkte ruimte. Als je na een bezoek aan Coba graag zelf taco’s wil leren maken, kan dat via de online kook cursus die Coba aanbiedt.

04
Adres
Gedempt Hamerkanaal 42,
1021 KM Amsterdam

Het Skatecafé

Het Skatecafé in Amsterdam Noord maakt zich uniek door een halfpipe voor skaters achter in het restaurant te hebben. Ze hebben lekker eten en drinken en houden vaak een livemuziek avond of een clubavond. De sfeer is meestal heel gezellig en het kan dan ook afgeladen zijn met mensen op zulke avonden. Op het menu staat bijvoorbeeld een Bisque van garnalen en langoustines met mosselen en crème fraiche of een kabeljauwfilet met pastinaak puree, bietjes, mosselen en antibiose. Elke donderdag hebben ze een gast chef die het menu beslist. De inrichting is industrieel en minimaal, het meubilair wordt dan ook vaak verschoven om de verschillende events de ruimte te geven.

05
Adres
Johan van Hasseltweg 118,
1022 WZ Amsterdam

’t Houtskooltje

Bij ’t Houtskooltje kan je heerlijke Mediterrane en vegetarische gerechten eten. Op het menu staat een variatie aan tapas, mezze en antipasti. Ze serveren verschillende soorten hummus, traditionele deegwaren uit de Balkan, Libanees brood, maar ook heerlijke salades. Ook wordt er natuurlijk vleeswaren gebakken boven houtskool; lams- en kipkoteletten maar ook groente. Deze kan je opeten in het gezellige restaurant of op het grote terras met houten picknicktafels.

06
Adres
Aambeeldstraat 10,
1021 KB Amsterdam

Barracuda

In Amsterdam-Noord vind je Barracuda, het nieuwste restaurant van de chef van Chateau Amsterdam, waar vis en wijn de hoofdrol spelen. De locatie is een omgebouwde loods net voorbij de slagboom naar de Goudfazant, met een fantastische open ruimte en een sfeer die doet denken aan de Goudfazant.

07
Adres
Aambeeldstraat 24,
1021 KB Amsterdam

FC Hyena

FC Hyena is behalve een restaurant ook nog een bioscoop, een boutique cinema zelfs. Mooie, populaire en cultfilms kan je hier kijken in de twee gezellig ingerichte bioscoopzalen. Zaal twee heeft heerlijk comfortabele banken. Maar voordat je naar de film gaat (of erna) moet je zeker gaan eten bij FC Hyena want het is niet zomaar bioscoopvoer, ze serveren hier heerlijke gerechten om te delen, met voornamelijk Italiaanse en Mediterrane sferen. Ook hebben ze een goede wijnkaart met verschillende natuurwijnen. In de zomer kan je ook naar de buitenbioscoop gaan, of aan een van de grote picknicktafels zitten die uitkijken op het IJ. Dat is bijna net zo entertaining als een film, vanaf het terras zie je namelijk de hele skyline van Amsterdam inclusief alle boten en grote vracht- en cruiseschepen die voorbij varen.

08
Adres
Aambeeldstraat 30,
1021 KB Amsterdam

Hotel de Goudfazant

Menig Amsterdammer heeft dit als favoriet restaurant. Ze serveren hele goede gerechten geïnspireerd op de Franse keuken. Het restaurant bevindt zich in een gigantische industriële loods, die ondanks de grootte een fijne akoestiek heeft en heel goed en stijlvol is ingericht. Het zit elke avond vol. Als toetje moet je de hemelse modder proeven, dat is er zeker een waarvoor je terug wilt komen. ’s Zomers zit je heerlijk op het terras en kijk je uit op het IJ. Ook met grote groepen kan je hier goed terecht.

09
Adres
Aambeeldstraat 36,
1021 KB Amsterdam

Hangar Amsterdam

Aan de noordzijde van het IJ ligt Hangar Amsterdam. Een rauwe havenkeet die is ingericht met meubels die direct van Franse rommelmarkten zouden kunnen komen. Je kan hier terecht voor een verjaardag, een diner met Italiaanse klassiekers of een drankje. Het terras ligt bijna altijd in de zon en is ideaal voor een biertje, wijntje of een lekkere cocktail mét schitterend uitzicht over het IJ.

10
Adres
Meidoornweg 2,
1031 GG Amsterdam

Café Modern

Sinds 2012 is het voormalige gebouw van de Twentsche Bank omgetoverd tot Café Modern. Op de begane grond van het sfeervolle pand bevindt zich het restaurant waar een afwisselend chefs-menu wordt geserveerd. Daarnaast kan je altijd terecht voor een klein gerechtje of een lekker drankje aan de bar. De bovenste verdiepingen van het pand dienen als boutiquehotel met drie kamers. Leuk om te weten is dat er in de oude klus van het bankgebouw de mogelijkheid is om een privé diner te genieten.

11
Adres
Van der Pekstraat 1,
1031 CN Amsterdam

Café Keppler

Café Keppler is een ambachtelijk buurtcafé in Amsterdam-Noord. Het is vernoemd naar de voormalig directeur van de Gemeentelijke Woningdienst Amsterdam, Arie Keppler en bevindt zich toepasselijk in een van de mooie panden van de Van der Pek buurt, een van de tuinsteden welke in opdracht van Keppler is gebouwd. Het eten bij Keppler is allemaal zelfgemaakt. Je kan er terecht voor de beste omeletten van Amsterdam, maar ook heerlijke borrelplanken en diner in de avonduren. Het brood is zelfgebakken en de koffie zelf gebrand en dat kan je proeven. De producten zijn ook te koop in het winkeltje naast het café.

12
Adres
Van der Pekstraat 91,
1031 CV Amsterdam

Kannibalen en Paradijsvogels

Kannibalen en Paradijsvogels is een Indisch buurt-eethuis waar écht gekookt wordt. Het draait hier allemaal om Indisch en Moluks eten voor zowel kannibalen als paradijsvogels. Voor de kannibalen heb je heerlijke vleesgerechten en voor de paradijsvogels de lekkerste vegetarische gerechten. Hoewel de keuken dus is gebaseerd op de traditionele Indonesische keuken, gaat het menu ook met z’n tijd mee. Zo is er superlekkere veganistische spekkoek en is het vlees van goede afkomst.

13
Adres
Buiksloterweg 27,
1031 CD Amsterdam

Café ONS

Bij ONS is het altijd gezellig. In het pittoreske huisje aan de Buiksloterweg in Amsterdam-Noord kan je terecht voor een laat ontbijt, lunch en avondeten. In de zomer is er een terras om een cocktail te drinken in de zon en ’s winters is er een open haard om bij op te warmen met een mok warme chocolademelk of een biertje. Het vriendelijke personeel kan je altijd wat aanraden.

14
Adres
Docklandsweg 3,
1031 CD Amsterdam

Wijbar Vindict

Richard Dietz (39) en Roderick Meijer (35) van Vindict ademen passie voor wijn. Met twee succesvolle wijnwinkels op hun naam, hebben ze nu samen met chef-kok Samir Doueiri (56) en sommelier Jan-Jaap Altenburg (31) wijnbar Vindict geopend. De bar, gemaakt van acaciahout uit wijngaard Dassemus in Chaam, straalt warmte en authenticiteit uit. Geniet van bijpassende gerechten, zoals escargots met knoflook en kruidenboter of Nederlandse garnalencocktail met avocado en citroen, vers bereid door chef-kok Doueiri.  Op de wijnkaart, is een selectie te zien van de meer dan vijftig wijnen die per glas worden geschonken en meer dan achthonderd wijnen per fles. Ook is er de mogelijkheid om een proeverijtje te doen of om voor 7,50 euro een blinde wijn te bestellen in een zwart glas. Benoem je de druif juist, dan is het glas van het huis.

Boodschappen
15
Adres
Gedempt Hamerkanaal 139,
1021 KP Amsterdam

Chateau Amsterdam

Verscholen in een gigantische loods in Amsterdam-Noord zit de urban winery Chateau Amsterdam. In 2017 richtten vader en zoon deze plek op om het proces van wijn maken naar de stad te brengen. Door druiven te importeren vanuit verschillende Europese wijngaarden, worden unieke moderne en klassieke wijnen gecreëerd. Je kan hier terecht voor een wijnproeverij waarbij je een variatie aan wijnen krijgt te proeven én het proces van wijn maken een keer in het echt kan zien.

16
Adres
Mosveld 113,
1031 AD Amsterdam

De Bakkerszonen

Bij De Bakkerszonen kun je dagelijks terecht voor de lekkerste broden, taarten, en croissants. Deze zaak heeft meerdere vestigingen in Amsterdam, waaronder een vestiging in Noord en een vestiging bij Roeterseiland. De Bakkerszonen is opgericht door twee bakkerszonen die het werk van hun vader nieuw leven wilden inblazen. Deze bakkerij ademt vakmanschap en hard werk. De kwaliteit van het brood is uitmuntend en niet vergelijkbaar met brood uit de supermarkt. Een bezoekje aan deze bakker doet je weer beseffen hoe lekker brood kan smaken.

17
Adres
Van der Pekplein 15,
1031 CN Amsterdam

Dolzon

Op het Van der Pekplein ligt tussen andere kleine ondernemers bakkerij Dolzon verscholen. Het zou spijtig zijn om dit kleine bakkertje over het hoofd te zien. Hier verkopen ze namelijk lekkere zelfgemaakte broden, gebakjes en andere lekkere dingen, allemaal met veel liefde gemaakt. Het goede nieuws is dat de bakkerij ook op zondagochtend open is zodat je hier een echte versgebakken Franse croissant kan op kan peuzelen. Deze zijn alleen zo lekker dat je er wel heel snel bij moet zijn, want de croissants gaan snel.

18
Adres
Van der Pekstraat 72,
1031 EE Amsterdam

Chateau Karlito

Het verscholen kleine winkeltje Chateau Karlito aan de Van der Pekstraat verkoopt voornamelijk natuurwijn, maar ook sake, tapijten, keramiek en nog veel meer. Vernoemd naar de eigenaresse Karlijn, is dit een plek waar je veel moois en lekkers kan proeven, bekijken en luisteren; waaronder jazz, hele goede sake en koffie. Toch is de selectie aan natuurwijn, met wijnen uit alle windstreken, het hoogtepunt van de winkel. Probeer ook het (echte!) Brabantse worstenbroodje en de amandelcroissant.

19
Adres
Gentiaanstraat 13,
1031 AE Amsterdam

Slagerij Kaddour

Bij Kaddour hebben ze een breed scala aan ambachtelijk vers vlees en vleeswaren. Het assortiment biedt puur en eerlijk kwaliteitsvlees, zowel lokaal als wereldwijd, waaronder Hollands vlees, exclusief Halal Wagyu, verfijnd John Dee rundvlees uit Australië en smaakvol Maimoa lamsvlees uit Nieuw-Zeeland. Al ruim 35 jaar staat Slagerij Kaddour bekend om uitmuntende kwaliteit, met recepten die generaties lang worden doorgegeven. Ontdek de gezonde, diervriendelijke aanpak en geniet van handgeknoopte rollades, gourmet- en barbecuepakketten, ambachtelijke vleeswaren en het welbekende broodje kip grilworst.

20
Adres
Van der Pekplein 1b,
1031 GZ Amsterdam

Fromagerie Abraham Kef

Bij Fromagerie Abraham Kef haal je de lekkerste kazen. Al in 1953 opende Abraham Kef een winkel in het centrum van Amsterdam. Als echte kaasliefhebber met buitengewone verhalen, bleek Kef een pionier op het gebied van kaas en liet hij een blijvende indruk achter. In 2017 opende er ook een Fromagerie Abraham Kef in Amsterdam-Noord, waar je naast de kaaswinkel ook een proeflokaal hebt. Hier kan alle kazen proeven in combinatie met een assortiment aan bijpassende (natuur)wijnen.

21
Adres
Docklandsweg 3,
1031 KN Amsterdam

Vindict wine

In 2007 begon Vindict als een online wijnwinkel. Vijf jaar later, in 2012, openden ze hun eerste fysieke winkel op de Elandsgracht in het centrum van Amsterdam. In december 2022 verwelkomden ze hun tweede vestiging in de nieuwe stadswijk Aan het IJ in Amsterdam Noord. Vindict onderscheidt zich met een sterke focus op Europese wijnen, en in de winkel is er zelfs een shop-in-shop van Bob Wijn, gespecialiseerd in Nederlandse wijnen. Met ongeveer 100 Nederlandse en 700 internationale wijnen biedt Vindict een gevarieerde selectie voor wijnliefhebbers.

Interieur
22
Adres
Meeuwenlaan 126B,
1021 JN Amsterdam

Vanmokum

Vanmokum, is opgericht in 2011 door Arno Ruijzenaars.  Samen met broer Dennis, productingenieur Erwin Termaat, en latere toevoeging Wouter Smit, creëerden ze diverse productlijnen met gerenommeerde ontwerpers. Naast in-house merken als Graypants en Frama, distribueert Vanmokum ook brands zoals Ay Illuminate en Seletti. Hun wereldwijde invloed strekt zich uit tot meubel- en designwinkels, hotels, en kantoren zoals Hilton en Google. Vanmokum omarmt het gehele proces, van creatief idee tot wereldwijde distributie en presenteert met trots hoogwaardig design van meubels tot verlichting.

23
Adres
Van der Pekstraat 107h,
1031 CW Amsterdam

Treasure Depot

Bij Treasure Depot aan de Van der Pekstraat kan je terecht voor echte tweedehandse schatten. Na 15 jaar op allerlei markten te hebben gestaan, vonden eigenaren Emmanuelle en Frank het tijd om een echte winkel te openen. Het plafond is volgehangen met de mooiste retro lampen, maar ze hebben nog veel meer; sieraden, meubels, zonnebrillen en nog meer hebbedingen. Kijk je ogen uit en neem als je geluk hebt een nieuw hebbedingetje of een mooie lamp mee naar huis.

Kunst & cultuur
24
Adres
Piet Heinkade 3,
1019 BR Amsterdam

Het BIMHUIS

Het BIMHUIS is in 1974 opgericht door een groep jazzmuzikanten, zij misten een podium voor jazzmuziek in Amsterdam. Een oude meubelzaak werd omgetoverd tot podium wat ze het 'BIMHUIS’ noemde. Onder musici werd het een bekende plek en er werd ook een podiumplek voor aanstormend talent geboden. In de loop der jaren is het ontwikkeld tot een internationaal toonaangevend podium voor jazz en geïmproviseerde muziek. Vele jazzlegendes hebben er al opgetreden zoals; Art Blakey, Charles Mingus en Archie Shepp. De huidige locatie werd in 2005 geopend aan de Piet Heinkade. Het is een intieme zaal waar de jazzmuziek tot zijn recht komt. Er zit tevens een café en restaurant met prachtig uitzicht over het IJ.

In het bijzondere gebouw North Orleans in Amsterdam Noord is op de begane grond een kantoorruimte van circa 104 m² beschikbaar. Het stoere industriële gebouw met fraai aangelegde binnentuin heeft een gunstige ligging waardoor de bereikbaarheid vanuit het centrum van Amsterdam uitstekende is, zowel met de auto, het openbaar vervoer als met de fiets via één van de veerdiensten over het IJ. Het kantoor is hoogwaardig verbouwd en wordt in turn-key staat opgeleverd met onder andere een terazzo gietvloer, akoestisch plafond, design LED verlichting en een luxe keuken. Voor een creatieve ondernemer die zich wenst te vestigen in het dynamische Hamerstraatkwartier is de Spijkerkade een uitstekende keuze.

Gebouw
North Orleans is een high end woongebouw welke is opgebouwd met betonnen modules. Het project, naar ontwerpt van de architecten van seARCH, is opgeleverd in 2017 en daarmee een van de eerste modulair gebouwde woongebouwen in Nederland. North Orleans is een complex van 120 appartementen voor expats, young professionals en studenten. Bijzonder is dat de geprefabriceerde modules op de bouwplaats zijn gestapeld tot zes lagen van twintig eenheden. Het complex is gebouwd in een U-vorm rond een centrale binnenplaats. De gevel van cortenstaal onthult zijn unieke kleur na regenachtige dagen en geeft het gebouw zijn industriële karakter.

Binnentuin
Er is een fraai aangelegde binnentuin welke toegankelijk is voor alle bewoners en gebruikers. De tuin is voorzien van gras, bestrating, grint en diverse picknicktafels en zitjes.

Buurt + hotspots 
Gebouw North Orleans ligt in het bruisende Hamerstraatkwartier in Amsterdam Noord. Het Hamerstraatgebied is van oudsher een buurt met veel industrie. Dit gebied is in no-time uitgegroeid tot een van de levendigste buurten van Amsterdam. Door verschillende herontwikkelingen van de oude fabrieken en loodsen en nieuwbouwprojecten weten musea, restaurants, architectenbureaus, designstudio’s en andere jonge bedrijven hun weg te vinden in deze omgeving waardoor er een geheel nieuwe dynamiek is ontstaan.

Bereikbaarheid
Gebouw North Orleans is door zijn gunstige ligging buiten het stadscentrum uitstekend bereikbaar met zowel eigen vervoer als met openbaar vervoer. Binnen vier minuten rijden bevindt zich afslag S116 welke toegang geeft tot de ringweg A10 Noord. Op acht minuten lopen ligt metrostation Noorderpark, welke toegang geeft tot de Noord-Zuidlijn. Vanuit hier is Station Amsterdam Centraal binnen twee minuten te bereiken. Vanaf het op fietsafstand gelegen IJplein vertrekt ook veerdienst F2 naar Station Amsterdam Centraal.

Parkeergelegenheid
Parkeren is mogelijk op de openbare weg middels betaling of een vergunningensysteem. Informatie over voorwaarden en mogelijkheden voor verkrijging van een (bedrijfs-) vergunning en eventuele wachttijd is op te vragen via de gemeente Amsterdam.

Bijzonderheden
• industrieel gebouw
• hoogwaardig gerenoveerd
• turn-key opleveringsniveau
• fraaie binnentuin
• energielabel A

In het bijzondere gebouw North Orleans in Amsterdam Noord is op de begane grond een kantoorruimte van circa 104 m² beschikbaar. Het stoere industriële gebouw met fraai aangelegde binnentuin heeft een gunstige ligging waardoor de bereikbaarheid vanuit het centrum van Amsterdam uitstekende is, zowel met de auto, het openbaar vervoer als met de fiets via één van de veerdiensten over het IJ. Het kantoor is hoogwaardig verbouwd en wordt in turn-key staat opgeleverd met onder andere een terazzo gietvloer, akoestisch plafond, design LED verlichting en een luxe keuken. Voor een creatieve ondernemer die zich wenst te vestigen in het dynamische Hamerstraatkwartier is de Spijkerkade een uitstekende keuze.

Gebouw
North Orleans is een high end woongebouw welke is opgebouwd met betonnen modules. Het project, naar ontwerpt van de architecten van seARCH, is opgeleverd in 2017 en daarmee een van de eerste modulair gebouwde woongebouwen in Nederland. North Orleans is een complex van 120 appartementen voor expats, young professionals en studenten. Bijzonder is dat de geprefabriceerde modules op de bouwplaats zijn gestapeld tot zes lagen van twintig eenheden. Het complex is gebouwd in een U-vorm rond een centrale binnenplaats. De gevel van cortenstaal onthult zijn unieke kleur na regenachtige dagen en geeft het gebouw zijn industriële karakter.

Binnentuin
Er is een fraai aangelegde binnentuin welke toegankelijk is voor alle bewoners en gebruikers. De tuin is voorzien van gras, bestrating, grint en diverse picknicktafels en zitjes.

Buurt + hotspots 
Gebouw North Orleans ligt in het bruisende Hamerstraatkwartier in Amsterdam Noord. Het Hamerstraatgebied is van oudsher een buurt met veel industrie. Dit gebied is in no-time uitgegroeid tot een van de levendigste buurten van Amsterdam. Door verschillende herontwikkelingen van de oude fabrieken en loodsen en nieuwbouwprojecten weten musea, restaurants, architectenbureaus, designstudio’s en andere jonge bedrijven hun weg te vinden in deze omgeving waardoor er een geheel nieuwe dynamiek is ontstaan.

Bereikbaarheid
Gebouw North Orleans is door zijn gunstige ligging buiten het stadscentrum uitstekend bereikbaar met zowel eigen vervoer als met openbaar vervoer. Binnen vier minuten rijden bevindt zich afslag S116 welke toegang geeft tot de ringweg A10 Noord. Op acht minuten lopen ligt metrostation Noorderpark, welke toegang geeft tot de Noord-Zuidlijn. Vanuit hier is Station Amsterdam Centraal binnen twee minuten te bereiken. Vanaf het op fietsafstand gelegen IJplein vertrekt ook veerdienst F2 naar Station Amsterdam Centraal.

Parkeergelegenheid
Parkeren is mogelijk op de openbare weg middels betaling of een vergunningensysteem. Informatie over voorwaarden en mogelijkheden voor verkrijging van een (bedrijfs-) vergunning en eventuele wachttijd is op te vragen via de gemeente Amsterdam.

Een selectie van lekkere en betaalbare broodjes in Amsterdam

Groen stadsappartement in voormalig fietsenstalling

Inspirerende werkplekken

Recent bekeken
Overzicht alle woningen

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?