Kenmerken
Netwerkweg 17, Amsterdam
Soort
  • Kantoorruimte
Prijs
  • € 165,-
  • Per vierkante meters per jaar
Servicekosten
  • € 35,-
  • Per vierkante meters per jaar
Oppervlakte
  • Kantoor oppervlakte: 327 m2
  • Kantoor in units vanaf: 327 m2
Aanvaarding
  • Direct
Energielabel
  • A+++
Overige kenmerken

Oppervlakte 
De totale oppervlakte bedraagt 327 m² VVO kantoorruimte en is gelegen op de eerste verdieping. 

Opleveringsniveau
De kantoorruimte wordt opgeleverd, in huidige staat, met onder andere de volgende voorzieningen:

•    eigen entree
•    vloerbedekking
•    koeling/mechanische installatie
•    toiletgroep
•    verlichtingsarmaturen
•    systeemplafond
•    intercom met camera
•    databekabeling
•    lichtstraat/koepel
•    te openen ramen
•    vloerverwarming
•    twee vergaderruimten
•    afgewerkte wanden
•    pantry met vaatwasser en ijskast

Huurprijs
Vanaf € 165,- per m² per jaar te vermeerderen met omzetbelasting.

Servicekosten
€ 35,- per m² per jaar te vermeerderen met omzetbelasting, ten behoeve van de navolgende diensten/leveringen:

•    levering van gas, elektra en water
•    onderhoud van de aanwezige installaties
•    bewassing buitenbeglazing

Bestemming
Publiek-/privaatrechtelijk is de bestemming kantoorruimte van toepassing.

Monumentale status
Niet van toepassing.

Energielabelklasse
Voor dit object geldt energielabelklasse A+++.

Betalingsverplichting
Per maand bij vooruitbetaling te voldoen.

Huurtermijn
Vijf jaar met aansluitende verlengingsperioden van vijf jaar.
Een eventuele kortere huurtermijn is onder voorwaarden bespreekbaar.

Huuringangsdatum
Per direct.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum, vindt indexering plaats van de huurprijs op basis van de wijziging van het Consumentenprijsindexcijfer (CPI), reeks CPI Alle huishoudens (2015 =100), als gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Huurder dient een waarborgsom/bankgarantie (model ROZ) te stellen ter grootte van tenminste drie maanden huur en servicekosten, beide te vermeerderen met btw.

Huurvoorwaarden
Op basis van de Modelhuurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (R.O.Z. model februari 2015), met de bijbehorende algemene bepalingen, eventueel door verhuurder aan te vullen met bijzondere bepalingen.

Btw-plicht
Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig door huurder wordt gecompenseerd.

Overige bepalingen
Netwerkweg 17, Amsterdam

Voorbehoud Broersma Werken
Deze vrijblijvende informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid hiervan wordt door Broersma Werken geen aansprakelijkheid aanvaard, noch kan hieraan enig recht worden ontleend.

Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een, daarvan al dan niet afwijkend, aanbod worden Broersma Werken noch haar opdrachtgevers op enige wijze gebonden, ook niet tot het doen van enig tegenbod. Broersma Werken treedt uitdrukkelijk slechts op als adviseur van haar opdrachtgever en niet als gevolmachtigde namens haar. Voorts geldt dat tussen partijen eerst juridisch binding kan ontstaan nadat definitieve overeenstemming is bereikt ter zake van al hetgeen zij met elkaar beogen te regelen en deze overeenstemming bovendien is vastgelegd in een schriftelijke en namens beide partijen rechtsgeldig ondertekende overeenkomst, waarbij artikel 3:39 BW overeenkomstige toepassing vindt.

Broersma Werken is een besloten vennootschap, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 34121232. Broersma Werken verleent al haar diensten op grond van de Algemene Voorwaarden NVM voor professionele opdrachtgevers Versie februari 2023. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten die aan haar zijn of worden verstrekt en/of op de levering van al haar diensten en producten aan wie dan ook. De algemene voorwaarden worden op verzoek toegezonden en zijn tevens te downloaden op broersma.nl. De aansprakelijkheid van Broersma Werken is in alle omstandigheden en jegens eenieder beperkt tot het bedrag dat door de beroepsaansprakelijkheidsverzekering van Broersma Werken in het desbetreffende geval wordt uitgekeerd.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de (bruto vloer- /verhuurbaar vloer-/gebruiks-) oppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Plattegrond
Netwerkweg 17, Amsterdam
Documenten
Netwerkweg 17, Amsterdam
"][/dflip]
Locatie
Netwerkweg 17, Amsterdam
Eten & drinken
01
Adres
tt. Melissaweg 57,
1033 SP Amsterdam

Helling 7

‘Een van de coolste nieuwe restaurants van Amsterdam. Het restaurant, met uitzicht over het IJ, is gebouwd volgens het principe van circulariteit. Met hergebruik van oude scheepswerfmaterialen als restanten staal, houtplaten en scheepsvloeren. Gerechten zonder al te veel opsmuk, klaargemaakt op open vuur zorgen voor passende vibe. Zoals, en beide om te delen, tarbot met gele chili en bieslook of côte de boeuf met chipotle en merg.’

02
Adres
Zonneplein 4,
1033 EK Amsterdam

White label coffee

White label coffee is een koffiemerk met meerdere koffietentjes in Amsterdam. Ze roasten hun eigen koffie waarbij ze kwaliteit, openheid en samenwerking door de hele keten van het koffieproces belangrijk achten.  Ze hebben koffie van verschillende origine die de barista’s met liefde voor je bereiden. Je kan ook lekkernijen bestellen voor bij de koffie en er zijn verschillende vegan melk opties.

03
Adres
Werfkade 14,
1033 RA Amsterdam

Loetje aan ’t IJ

In de kop van het havengebouw van Amsterdam Marina ligt Loetje aan ’t IJ. Loetje bestaat sinds 1977 bestaat en heeft alleen in Amsterdam al zes vestigingen. Loetje staat vooral bekend om de ossenhaasbiefstuk. Verder bestaat de menukaart ook grotendeels uit vlees- en visgerechten, maar zijn er ook vegetarische gerechten te krijgen. In de jachthaven bij de NDSM-werf kan je op het prachtige houten terras eten of in het met licht overgoten restaurant.

04
Adres
Tt. Melaniaweg 12,
1033 ST Amsterdam

Kebec

Dit kleine pizzatentje ligt op de NDSM-werf. Naast een cateringbedrijf heeft Kebec ook een klein bakkerijtje waar je even kan gaan zitten voor een lekker broodje, een salade of een pizza. Kebec ligt in een oude loods en de oven is ontworpen door de eigenaar en gemaakt van gerecyclede materialen. De huiselijke inrichting zorgt voor een ontspannen sfeer, waarbij je door de open keuken het proces van pizza maken kan zien.

05
Adres
Ms. van Riemsdijkweg 2,
1033 RD Amsterdam

Kometen Brood & Café

In 2020 ontkiemt Kometen Brood als Lard's corona-hobby tijdens de lockdown. Zijn passie voor brood leidt tot de aanschaf van een broodoven, waar hij al snel zijn buren mee verrast. Buurtbewoners ontdekken zijn passie en ruilen brood voor zelfgekweekte eieren en huisgemaakte jam. De thuisbakkerij evolueert tot een succes met overvolle keukens. Eind 2020 de deuren van zijn eigen winkel, zo begint het echte bakkersavontuur. De fantastische zuurdesembroden werden uitgebreid met zaken als kaas, chocoladecroissants, verschillende soorten cake, stokbroden, belegde broodjes en koffie.

06
Adres
Danzigerkade 179,
1013 AP Amsterdam

Lars Amsterdam

Lars Amsterdam is het geesteskind van Lars Scharp en Floor Wiggers. Afkomstig van tweesterrenrestaurant Aan de Poel vond het tweetal het tijd voor een eigen restaurant.  Je kunt er terecht voor een lunch of diner op niveau (1 Michelin ster). In de zomer geniet je op het terras van een weids uitzicht over het IJ.

07
Adres
Ms. van Riemsdijkweg 306,
1033 RD Amsterdam

Contrast

Basken hebben een diepe band met de zee, eeuwenoude connecties die teruggaan tot de tijden van ontdekkingsreizigers.  Een restaurant aan het water, uitkijkend over de Amsterdamse haven en vrachtschepen die de oceaan oversteken is dan ook logisch voor een Basque chef. Contrast combineert kunst en eten en bouwt op duurzaamheid zonder misbruik van het woord. Chef Inaki kookt sterrenniveau eten met uitsluitend groenten en vis. Hier krijg je elk deel van de vis geserveerd, van geblazen blaas tot staart of kop.

08
Adres
Haparandadam 45-2,
1013 AK Amsterdam

REM Eiland

Op 22 meter hoogte boven het water dineren in een voormalig piratenradio en -televisiestation. Dit restaurant biedt een prachtig uitzicht over het IJ, de Minervahaven en de nieuwe architectuur van de Spaarndammerhout. Chef Bobby Rust (o.a Ron Gastrobar, Librije, Oud Sluis) zwaait hier de scepter. Volkskrant culinair recensent Hiske Versprille beoordeelde het restaurant onlangs met een 8,5.

09
Adres
T.T. Neveritaweg 59,
1033 WB Amsterdam

Pllek

Pllek ligt dichtbij het NDSM-werf in Noord aan het water. Alles wat ze serveren is zo lokaal mogelijk. Het heeft een grote binnen en buitenruimte. In de zomer kan je dan ook lekker chillen aan het water met blote voeten in een strandstoel of liggend in een zitzak ervaar je een eilandgevoel. De keuken is de hele dag open voor ontbijt, lunch en diner. Neem bijvoorbeeld de gestoomde makreel met dille-mierikswortel, zoetzure groenten en gefrituurde kappertjes of ga voor een groente tajine met herfstgroente, parelcouscous, harissa, dukkah, zhug en een rodekoolsalade. Geregeld zijn er bij Pllek yogasessies, live muziek optredens en andere evenementen.

10
Adres
NDSM-Plein 102,
1033 WB Amsterdam

Café-restaurant Noorderlicht

Café-restaurant Noorderlicht is een bezienswaardige plek voor iedereen die even wil ontsnappen aan de drukte van de stad. De insteek van Noorderlicht is cultureel en duurzaam: zo bieden ze naast een lekkere, gezonde en verantwoorde menukaart ook een sfeervol podium aan muzikanten en creatievelingen. Ook het interieur van het café zijn meestal gebaseerd op hergebruikte materialen of zijn tweedehands. De industriële, creatieve omgeving van de NDSM-werf sluit hier goed bij aan.

11
Adres
Pontsteiger 343,
1014 ZP Amsterdam

Café Pontsteiger

In het meest spraakmakende gebouw van de stad vind je Café Pontsteiger, een gezellig buurtcafé dat alles in huis heeft om een dag te vertoeven, te dineren of on the go mee te nemen. Hoge plafonds en oneindige ramen met een weergaloos uitzicht over het IJ.  Heerlijk ontsnappen aan de drukte van de stad en eindeloos turen over het IJ doe je hier in stijl

12
Adres
Leen Jongewaardkade 41,
1031HS Amsterdam

Pelusa

Pelusa, wat 'pluisje' betekent, is vernoemd naar de koosnaam van niemand minder dan Maradona. Het is een eerbetoon aan de ultieme Argentijnse levensgenieter. Deze gastro buurtkroeg biedt Argentijnse Parilla-gerechten, bereid door chef-kok Steven (voormalig chef bij Lastage en C). De gerechten worden gecombineerd met een selectie van wild gefermenteerde bieren, natuurlijke wijnen en ciders, zorgvuldig geselecteerd door Ruud (voorheen werkzaam bij 't Arendsnest en Craft & Draft).

13
Adres
Van Diemenstraat 408,
1013 CR Amsterdam

BAK

Voormalig pop-up restaurant BAK heeft nu een eigen vaste plek aan de Van Diemenstraat in Amsterdam. Gelegen aan het water in de Amsterdamse Houthavens stelt BAK dagelijks menu’s vast met ingrediënten die op dat moment het beste zijn. Je kan gaan voor wine airing en dat is zeker aan te raden. Het wijn assortiment van BAK is groot en van hoge kwaliteit. De bediening is goed en het eten is ook fantastisch. BAK is een absolute aanrader voor de echte eet en restaurant liefhebber.

14
Adres
Spaarndammerstraat 49,
1013 ST Amsterdam

Compatir

Bij Compartir in Amsterdam-West kun je genieten van een gezellige borrel of een uitgebreid diner. Het knusse restaurant is tevens een wijnbar, waarbij kleine en middelgrote gerechten worden gedeeld. Er is keuze uit heerlijke kazen, oesters en flammkuchen, maar je kunt ook voor een compleet hoofdgerecht gaan, zoals opperdoezer met trompet de la mort, oxalis en gerookt knoflook beurre blanc.

15
Adres
Westerdoksdijk 715a,
1013 BX Amsterdam

Café Westerdok

Café Westerdok was oorspronkelijk een havencafé. Tegenwoordig moet je er zijn als je van bier houdt. Ze schenken wel 86 verschillende soorten.

Boodschappen
16
Adres
NDSM-Plein 1,
1033 WC Amsterdam

IJhallen

Een keer per maand is de grootste vlooienmarkt van Europa op de NDSM werf in Amsterdam-Noord. Wees voorbereid op giga veel vintage kleren, antieke spullen, prachtige spiegels, sieraden. Echte winkels hebben hier kraampjes maar ook particulieren kunnen een kraam huren en hun eigen kleren verkopen die ze niet meer dragen. De prijzen zijn laag en wees voorbereid op afdingen en goed zoeken en dan is het met honderd procent zekerheid te zeggen dat je met echte vondsten weg gaat lopen van de IJhallen. Tip: neem een portie poffertjes en trek warme kleren aan als je in de winter gaat, de loods is niet verwarmd en een groot deel van de kramen staan buiten!

17
Adres
Banne centrum 253,
1034 CR Amsterdam

Slagerij Arie van de Raa

Slagerij Arie van de Raa is al meer dan een decennia een begrip in Amsterdam. Op vroege leeftijd begon de familie Van de Raa met een eerste winkel op de Kinkerstraat en is uitgegroeid naar de vijf vestingen die er nu nog steeds zijn. Met hun beruchte ossenworst zijn ze niet meer weg te denken uit de wereld van vlees. Je kan hier naast ossenworst broodjes en maaltijden halen, maar ook is er de ouderwetse gehaktbal of een mals stuk suddervlees.

Kunst & cultuur
18
Adres
Haparandaweg 57,
1013 BD Amsterdam

The Millen House

Niek, een gepassioneerde verzamelaar sinds zijn jeugd, evolueerde van schelpen naar 20e-eeuws design. In 2011 startte hij zijn eigen bedrijf, gericht op vintage design en interieurprojecten. In 2021 bundelde hij zijn ervaringen in The Millen House. Hier presenteren ze een zorgvuldig samengestelde collectie kunst en design, een ode aan esthetiek en vakmanschap. Het is geen gewone winkel, maar een inspirerende plek waar je prachtige items kunt bewonderen, kopen en hun verhalen kan ontdekken.

19
Adres
Oostzaanstraat 45,
1013 WG Amsterdam

Museum het Schip

Museum het Schip is een museum over de Amsterdamse school; een kunst- en architectuurstroming uit de vroege 20ste eeuw. Deze stroming is bekend vanwege de sterke woonidealen waarmee zij verbonden is. Het woonblok waarin het museum is gevestigd is misschien wel net zo speciaal als het museum zelf. Bijzonder is het originele postkantoor in het gebouw; het enige postkantoor in heel Nederland dat sinds de jaren 20 onaangetast is gebleven. De sierlijke stijl van architect Michel de Klerk is door het hele gebouw heen te herkennen. In zijn ontwerpen is nagedacht over elk detail.

Interieur
20
Adres
Rigakade 33-35,
1013 BB Amsterdam

Broeinest

Broeinest is sinds augustus 2023 Bigger & Better in Amsterdam, gelegen in de Houthavens. Hier vinden ontwerpers en makers onafhankelijk advies over producten, merken en materialen. Wij bevorderen verbinding, delen kennis en tillen gezamenlijk interieurprojecten naar nieuwe hoogten. Elke locatie heeft een unieke samenstelling van partners. Broeinest Amsterdam biedt de ideale omgeving voor projectontwikkeling, met ruimte voor teams van 4 tot 30 personen. Plan een afspraak op locatie of neem contact op met het team voor alle mogelijkheden.

21
Adres
Slijperweg 18B,
1032 KV Amsterdam

Milieu Brigade

Zin om naar nog meer verborgen schatten te graven in eigen stad? Dan is kringloop de Milieu Brigade de uitgelezen plek voor een middagje rondneuzen. Ze halen spullen uit bedrijfspanden, inboedels en particuliere woningen. Het is altijd koningsdag bij deze kringloop.

22
Adres
Slijperweg 18,
1032 KV Amsterdam

Kringloop Winkel Amsterdam

Kringloop Winkel Amsterdam heeft inmiddels vier locaties in de stad. Met boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek, speelgoed en gereedschap. Kortom, alles wat je in een kringloopwinkel kunt verwachten. Genoeg redenen om een middagje rond te struinen.

23
Adres
Papaverweg 46,
1032 KJ Amsterdam

Van Dijk en Ko

Van Dijk en Ko is een brocante die zich specialiseert in het restaureren en verkopen van curiosa en antiek. Ooit begonnen als kraam op de Noordermarkt en sindsdien uitgegroeid tot een begrip op het gebied van brocante, antiek, vintage en andere unieke vondsten. Sinds 2009 is Van Dijk en Ko gevestigd in een voormalige fabriekshal in Amsterdam-Noord. Je komt hier van alles tegen: van Hongaarse kasten tot Belgische kantoormeubelen.

24
Adres
Papaverweg 46,
1032 KJ Amsterdam

Neef Louis Design

Neef Louis Design in Noord is een bijzondere, veelzijdige bron voor interieur. Een groot aanbod van vintage, design, industrials en antiek. Je kan lange wandelingen maken en komt al gauw een juweeltje tegen. Ook kan je meekijken in de werkplaats en is er een stoffeerderij. Alles om je wensen op een zo authentiek mogelijke manier te vervullen. De medewerkers denken graag met je mee en gaan zorgvuldig met het winkelwaar om. Mocht je trek krijgen, kan je zelfs terecht in de lunchroom. Al met al, een unieke plek.

25
Adres
Spaarndammerplantsoen 42,
1013 XT Amsterdam

Vakvrouwen

Al 40 jaar een toonaangevend collectief van zelfstandige vrouwen in diverse technische disciplines. Gespecialiseerd in het op maat ontwerpen en vervaardigen van unieke meubelstukken. Of het nu gaat om een handgemaakt meubelstuk of het volledige (her)inrichten van een huis of kantoor. De heldere communicatie, intuïtie, perfectionisme en duurzaamheid vormen de kern van de onderscheidende werkwijze. Ontdek in de winkel of op de website het uitgebreide portfolio met unieke meubelcreaties.

Deze nette kantoorruimte van 327 m², met eigen entree, is gelegen op de eerste verdieping van een bedrijf-/kantoorgebouw nabij het NDSM-terrein in Amsterdam Noord. De kantoorruimte is voorzien van alle gemakken en wordt turn-key opgeleverd. Het duurzame kantoor beschikt onder andere over twee vergaderruimten. Op het bedrijvige Cornelis Douwesterrein zijn uiteenlopende kantoren en bedrijven gevestigd. Op dit terrein is gratis parkeren mogelijk. Daarom is deze kantoorruimte uitermate geschikt voor gebruikers die zowel een snelle verbinding met de ringweg A-10 wensen als met het centrum van Amsterdam. Deze is namelijk snel en makkelijk te bereiken via de bekende NDSM pont.

Gebouw
In 2010 is dit kantoorgebouw gebouwd evenals de rest van het moderne Cornelis Douwesterrein.

Buurt + hotspots
Op het terrein bevinden zich diverse bouwbedrijven en -winkels, autobedrijven, watersport en scheepvaartbedrijven. Het naastgelegen NDSM-terrein is volop in ontwikkeling waardoor er steeds meer een mix van werken en wonen ontstaat met de daarbij horende voorzieningen. Bekende plekken in de buurt zijn Loetje aan ’t IJ, Cannibale Royale du Nord, Pllek en de IJ-kantine. 

Het nabij gelegen en de alom bekende NDSM-werf is omgetoverd van verlaten scheepswerf tot een aantrekkelijk gebied voor zowel locals als toeristen. Het wemelt hier van de kunstenaarsinitiatieven, hippe bedrijven en coole horeca spots. Creatievelingen en ondernemers trekken graag naar dit bruisende gebied, mede voor het Street Art museum en om te genieten van het geweldige uitzicht over het water en de stad.

Bereikbaarheid
De kantoorruimte is zowel met de auto als met het openbaar vervoer of de fiets vanuit de stad goed te bereiken. Dit laatste vanwege de ligging nabij het NDSM-terrein. Op vijf minuten fietsafstand is het vertrekpunt van de NDSM pont welke ieder kwartier vertrekt naar Amsterdam Centraal. Op korte loopafstand ligt de bushalte Keerkringpark waar de lijnen 391 en 394 stoppen. Deze rijden richting Zaandam en Amsterdam Centraal. 

Vanaf de ringweg A10 Noord is de kantoorruimte via afslag 16 Amsterdam Noord-Volendam en de S116 uitstekend te bereiken. Tevens kan dit ook via afslag 18 Tuindorp-Oostzaan en de S118.  

Parkeergelegenheid 
Op het Cornelis Douwesterrein, waar deze kantoorruimte is gelegen, is parkeren kosteloos mogelijk.  

Bijzonderheden
•    moderne ruimte
•    duurzaam 
•    turn key opleveringsniveau
•    gratis parkeren
•    goed bereikbaar vanaf de ringweg A10 

Deze nette kantoorruimte van 327 m², met eigen entree, is gelegen op de eerste verdieping van een bedrijf-/kantoorgebouw nabij het NDSM-terrein in Amsterdam Noord. De kantoorruimte is voorzien van alle gemakken en wordt turn-key opgeleverd. Het duurzame kantoor beschikt onder andere over twee vergaderruimten. Op het bedrijvige Cornelis Douwesterrein zijn uiteenlopende kantoren en bedrijven gevestigd. Op dit terrein is gratis parkeren mogelijk. Daarom is deze kantoorruimte uitermate geschikt voor gebruikers die zowel een snelle verbinding met de ringweg A-10 wensen als met het centrum van Amsterdam. Deze is namelijk snel en makkelijk te bereiken via de bekende NDSM pont.

Gebouw
In 2010 is dit kantoorgebouw gebouwd evenals de rest van het moderne Cornelis Douwesterrein.

Buurt + hotspots
Op het terrein bevinden zich diverse bouwbedrijven en -winkels, autobedrijven, watersport en scheepvaartbedrijven. Het naastgelegen NDSM-terrein is volop in ontwikkeling waardoor er steeds meer een mix van werken en wonen ontstaat met de daarbij horende voorzieningen. Bekende plekken in de buurt zijn Loetje aan ’t IJ, Cannibale Royale du Nord, Pllek en de IJ-kantine.

Het nabij gelegen en de alom bekende NDSM-werf is omgetoverd van verlaten scheepswerf tot een aantrekkelijk gebied voor zowel locals als toeristen. Het wemelt hier van de kunstenaarsinitiatieven, hippe bedrijven en coole horeca spots. Creatievelingen en ondernemers trekken graag naar dit bruisende gebied, mede voor het Street Art museum en om te genieten van het geweldige uitzicht over het water en de stad.

Bereikbaarheid
De kantoorruimte is zowel met de auto als met het openbaar vervoer of de fiets vanuit de stad goed te bereiken. Dit laatste vanwege de ligging nabij het NDSM-terrein. Op vijf minuten fietsafstand is het vertrekpunt van de NDSM pont welke ieder kwartier vertrekt naar Amsterdam Centraal. Op korte loopafstand ligt de bushalte Keerkringpark waar de lijnen 391 en 394 stoppen. Deze rijden richting Zaandam en Amsterdam Centraal.

Vanaf de ringweg A10 Noord is de kantoorruimte via afslag 16 Amsterdam Noord-Volendam en de S116 uitstekend te bereiken. Tevens kan dit ook via afslag 18 Tuindorp-Oostzaan en de S118.

Parkeergelegenheid
Op het Cornelis Douwesterrein, waar deze kantoorruimte is gelegen, is parkeren kosteloos mogelijk.

Uitgelicht; ‘Woodworck’. In de winter bij de open haard en in de zomer op het dakterras.

’t Looiers Huys, een rijksmonument als gezinshuis

40 exiting openings in 2023

Recent bekeken
Overzicht alle woningen

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?