Kenmerken
Kapoeasweg 6, Amsterdam
Soort
  • Bedrijfsruimte
Prijs
  • € 80.000,-
  • Per jaar
Servicekosten
  • € 27,85,-
  • Per vierkante meters per jaar
Oppervlakte
  • Bedrijfshal oppervlakte: 640 m2
  • Kantoor oppervlakte: 130 m2
Aanvaarding
  • In overleg
Energielabel
  • C
Overige kenmerken

Oppervlakte 
De totale oppervlakte van de Kapoeasweg 6 bedraagt circa 770,78 m² VVO kantoor-/bedrijfsruimte verdeeld over twee verdiepingen:

Begane grond: circa 640,12 m² VVO bedrijfsruimte
Begane grond: circa 65,42 m² VVO kantoor-/showroomruimte
Eerste verdieping: circa 65,25 m² VVO kantoorruimte

De totale oppervlakte van de Kapoeasweg 8 bedraagt circa 810,46 m² VVO kantoor-/bedrijfsruimte verdeeld over twee verdiepingen:

Begane grond: circa 644,55 m² VVO bedrijfsruimte
Begane grond: circa 66,62 m² VVO kantoor-/showroomruimte
Eerste verdieping: circa 99,29 m² VVO kantoorruimte

Het is mogelijk om deze ruimtes te schakelen waardoor een totale metrage van circa 1.581 m² kan worden gecreëerd.

Opleveringsniveau
De bedrijfsruimte wordt opgeleverd in gerenoveerde staat, onder andere voorzien van de navolgende aanwezige voorzieningen:

Bedrijfsruimte:
•    stelconplaten vloer
•    vloerbelasting: circa 1.500 kg/m²
•    vrije hoogte: circa 6,40 m en circa 5,60 m onder balk
•    led-verlichtingsarmaturen
•    toiletgroep
•    overheaddeur (ca. 4,0 m (b) x 4,5 m (h))
•    verwarming d.m.v. heaters;
•    elektra en krachtstroom (NEN 3140 gekeurd)

Kantoorruimte:
•    verwarming middels radiatoren
•    1 grote open kantoorvloer op begane grond en 1ste verdieping
•    pantry op begane grond

Huurprijs
€ 80.000,-  per jaar te vermeerderen met omzetbelasting.

Servicekosten
€ 27,85 per m² per jaar te vermeerderen met omzetbelasting, ten behoeve van de navolgende diensten/leveringen:

•    elektriciteitsgebruik en vastrecht van het complex (algemeen)
•    elektriciteitsgebruik en vastrecht van het gehuurde (individueel per unit)
•    gebruik van verwarming en vastrecht (individueel per unit)
•    waterverbruik en vastrecht (algemeen)
•    onderhoud en periodieke controle van gebouwgebonden (e)-installaties
•    jaarlijkse inspectie en controle verwarmingsinstallatie
•    jaarlijkse inspectie en controle overheaddeur
•    jaarlijkse inspectie brandveiligheid (brandwerende doorvoeringen, brandslanghaspels en noodverlichting)
•    inspectie en controle dakbedekking
•    periodiek terrein en groenonderhoud
•    gevelreiniging (3 jaarlijks)
•    periodieke milieu-inspecties (2 jaarlijks) en energieaudit
•    rioolreiniging gezamenlijke kolken en leidingen
•    jaarlijks onderhoud buitenverlichting
•    ongediertebestrijding
•    onderhoud bewegwijzering, naamsaanduidingen
•    klein bouwkundig onderhoud
•    5% administratiekosten over de bovengenoemde leveringen en diensten

Bestemming
Publiek-/privaatrechtelijk is de bestemming bedrijfsruimte van toepassing met bedrijf tot en met categorie 4.1.

Monumentale status 
Niet van toepassing. Geen monument. 

Energielabelklasse
Voor dit object geldt energielabelklasse C.

Betalingsverplichting
Per kwartaal bij vooruitbetaling te voldoen.

Huurtermijn
Vijf jaar met aansluitende verlengingsperioden van vijf jaar.

Huuringangsdatum
In nader overleg.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum, vindt indexering plaats van de huurprijs op basis van de wijziging van het Consumentenprijsindexcijfer (CPI), reeks CPI Alle huishoudens (2015 =100), als gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Huurder dient een waarborgsom/bankgarantie (model ROZ) te stellen ter grootte van tenminste drie maanden huur en servicekosten, beide te vermeerderen met btw.

Huurvoorwaarden
Op basis van de Modelhuurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (R.O.Z. model februari 2015), met de bijbehorende algemene bepalingen, eventueel door verhuurder aan te vullen met bijzondere bepalingen.

Btw-plicht
Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig door huurder wordt gecompenseerd.

Overige bepalingen
Kapoeasweg 6, Amsterdam

Voorbehoud Broersma Werken
Deze vrijblijvende informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid hiervan wordt door Broersma Werken geen aansprakelijkheid aanvaard, noch kan hieraan enig recht worden ontleend.

Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een, daarvan al dan niet afwijkend, aanbod worden Broersma Werken noch haar opdrachtgevers op enige wijze gebonden, ook niet tot het doen van enig tegenbod. Broersma Werken treedt uitdrukkelijk slechts op als adviseur van haar opdrachtgever en niet als gevolmachtigde namens haar. Voorts geldt dat tussen partijen eerst juridisch binding kan ontstaan nadat definitieve overeenstemming is bereikt ter zake van al hetgeen zij met elkaar beogen te regelen en deze overeenstemming bovendien is vastgelegd in een schriftelijke en namens beide partijen rechtsgeldig ondertekende overeenkomst, waarbij artikel 3:39 BW overeenkomstige toepassing vindt.

Broersma Werken is een besloten vennootschap, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 34121232. Broersma Werken verleent al haar diensten op grond van de Algemene Voorwaarden NVM voor professionele opdrachtgevers Versie februari 2023. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten die aan haar zijn of worden verstrekt en/of op de levering van al haar diensten en producten aan wie dan ook. De algemene voorwaarden worden op verzoek toegezonden en zijn tevens te downloaden op broersma.nl. De aansprakelijkheid van Broersma Werken is in alle omstandigheden en jegens eenieder beperkt tot het bedrag dat door de beroepsaansprakelijkheidsverzekering van Broersma Werken in het desbetreffende geval wordt uitgekeerd.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de (bruto vloer- /verhuurbaar vloer-/gebruiks-) oppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Plattegrond
Kapoeasweg 6, Amsterdam
Documenten
Kapoeasweg 6, Amsterdam
"][/dflip]
Locatie
Kapoeasweg 6, Amsterdam
Boodschappen
01
Adres
Plein '40-'45 11,
1063 KR Amsterdam

Tanger Markt

Bij Tanger Mark bieden ze een unieke diversiteit met producten uit meer dan 100 landen. Of het nu gaat om ingrediënten voor een Hollandse stamppot of Marokkaanse harira soep, Tanger Markt heeft alles. Naast het brede scala aan land-specifieke producten, staat Tanger Markt bekend om de ongeëvenaarde versheid, variërend van sappig fruit tot mediterrane olijven en mals lamsvlees. Voor liefhebbers van vers is Tanger Markt dé bestemming.

02
Adres
Slotermeerlaan 115,
1063 JN Amsterdam

Serifoglu café & patisserie

Serigolfu is een Turkse patisserie waar de mooiste gebakjes en koekjes worden gemaakt. Het avontuur van Serifolgu begon in 1989 toen zij de Turkse baklava meer bekendheid wilde geven. Uiteindelijk zijn zij in Amsterdam beland waar zij vandaag de dag meerdere vestigingen hebben en nog steeds ambachtelijke lekkernijen bereiden. Het geheim van Serigolfu zit in de excellente ingrediënten en de verfijnde technieken die zij gebruiken om hun gebakjes te maken. Serigolfu is een patisserie met klasse!

03
Adres
Gulden Winckelplantsoen 44,
1055 EN Amsterdam

Bakkeriij Al Maghrib

Deze Marokkaanse familiebakkerij bakt heerlijk brood en banket sinds 2005. Met een breed assortiment is deze plek een echte buurtbakker geworden met terugkerende liefhebbers. In de Marokkaanse cultuur is brood vooral een belangrijk onderdeel van de warme maaltijd, waarbij het witte brood wordt gemixt met griesmeel en de bruine variant bestaat uit volkoren.

04
Adres
Jan Evertsenstraat 134,
1056 EK Amsterdam

Slagerij Overdevest

Slagerij Overdevest is al meer dan 60 jaar een begrip in de Baarsjes. De koeien komen staan boerderij Boschlust, gelegen aan de rand van Ouderkerk aan de Amstel, en het rundvlees komt dus rechtstreeks uit de omgeving van Amsterdam. Bij Boschlust groeien de kalveren op aan de zijde van hun moeder, lopen veel buiten op de kruidenrijke graslanden en overwinteren in diervriendelijke stallen. De kleinschalige productie van het vlees bij Slagerij Overdevest zorgt dat er al 60 jaar trouw klanten blijven komen voor het heerlijke vlees uit eigen streek.

05
Adres
Mercatorplein,
1057 CA Amsterdam

De MercatorMarkt

De MercatorMarkt wordt de lekkerste en liefste markt in De Baarsjes genoemd en we snappen waarom. Het is een echte buurtmarkt, waar buurtbewoners hun eigen spullen kunnen verkopen en anders is het een kleine onderneming met een goed verhaal. Er is theater voor jong en oud, verschillende workshops en een draaimolen voor de kinderen. Hun doel is een duurzame kwaliteitsmarkt waar de buurt van op aan kan. De moeite waard!

06
Adres
Jan Evertsenstraat 89,
1057 BT Amsterdam

T’s teas

Bij T’s teas draait alles om de liefde voor het onderschatte theeblad. Als je van mening bent dat thee maar een saai drankje is, zal je hier geheid van gedachte veranderen. Alle kennis over theebladeren en de drankjes die je hiermee kan maken is hier verzameld in een winkel. De geur alleen al is een bezoek waard. Als je eerst de thee wil proeven of even wil bijkomen van alle geuren, kan je terecht in de theebar waar je allerlei soorten theedrankjes van over de hele wereld kan drinken.

07
Adres
Jan van Galenstraat 68,
1056 CC Amsterdam

Ela! Traiterie

De perfecte plek om de smaakvolle Griekse keuken te ontdekken. Ze bereiden hier alles dagvers, met zoveel mogelijk natuurlijke producten. Ze hebben belegde broodes, salades, hele maaltijden maar ook uiteraard mist de pita gyros of souvlaki niet op het menu. Maar behalve deze Griekse gerechten verkopen ze er ook delicatessen, zoals heerlijke biologische olijfolie of échte Griekse feta.

Eten & drinken
08
Adres
Slotermeerlaan 115,
1063 JN Amsterdam

Antep Kebap

Antep Kebap is een onderdeel van de zaak Serifoglu, die ook een patisserie en café heeft. Met de opening van Antep Kebap wilde Serifoglu een plek creëren waar men lekkere vleesgerechten uit de Ottomaanse keuken kan proberen. Op deze locatie aan de Slotermeerlaan maken ze onder meer de beste Adana Kebap, Tavuk Sis en Kuzu Sis. De overheerlijke gerechten worden op ambachtelijke wijze bereid op een houtskool grill waardoor het vlees een zalige rokerige smaak krijgt.

09
Adres
Bos en Lommerweg 90,
1055 EC Amsterdam

No Man's Art Gallery

No Man’s Art Gallery begon in 2011 als een reizende pop-up galerie met toegang tot buitenlandse kunstmarkten voor kunstenaars vroeg in hun carrières. Zo waren er tussen 2011-2022 verschillende pop-ups over de hele wereld te zien. In 2018 opende de galerie een permanente ruimte in Bos & Lommer, waarin ook een bar/restaurant is gehuisvest. De galerie heeft een internationaal tentoonstellingsprogramma met een specifieke focus op opkomende hedendaagse kunst. Recent is No Man’s Art Gallery KIOSK geopend in Amsterdam, een ruimte met een project- gebaseerd programma.

 

 

10
Adres
Bos en Lommerweg 136 HS,
1055 ED Amsterdam

Friedhats FUKU café

FUKU is het allereerste café van Friedhats; een micro koffie branderij in Amsterdam. De zaak is opgezet door vrienden Lex Wenneker en Dylan Sedgwick. Lex is meervoudig barista kampioen en werkt al acht jaar fulltime in de koffie business, Dylan komt uit Australië en heeft een lange tijd gewerkt in Londen bij allerlei koffie events. Samen realiseerden zij hun droom met een eigen branderij en café waar ze koffie branden en serveren van de beste kwaliteit. Duurzaamheid is erg belangrijk voor Friedhats en ze zijn constant bezig met het verbeteren van hun producten. Je kunt bij café FUKU niet alleen genieten van een heerlijke espresso of cappuccino maar ook van een fris biertje of wijntje.

11
Adres
Hoofdweg 456,
1056 DJ Amsterdam

MasMais Taqueria

MasMais begon als een BBQ met vrienden in het park. Na een succesvol pop-up avontuur was het tijd voor een vaste plek. Een next-generation taqueria en bar in Amsterdam-West! Tijdens de bezoeken aan Mexico leerde ze de meeste taco en salsa-recepten. Ze proberen nauw vast te houden aan de gedurfde smaken die ze op straat en op markten zijn tegengekomen. Zo begint elke taco begint met een warme, zachte, vers geperste maïstortilla. 

12
Adres
Willem de Zwijgerlaan 333,
1055 RB Amsterdam

Lupe

Pedro & Juan Mouneu, twee broers uit Mexico City, misten de authentieke Mexicaanse smaak in Amsterdam. Met Lupe, vernoemd naar de Mexicaanse beschermheilige, brengen ze een Mexicaans eetcafé naar Amsterdam waar authentieke gerechten en dranken samenkomen. De broers runden 20 jaar lang restaurant Los Pilones in het centrum, voornamelijk gericht op toeristen. Met Lupe willen ze een meer lokale en buurtgerichte ervaring bieden. Het personeel heeft een Mexicaanse achtergrond en de gasten kunnen genieten van een menu met heerlijke hapjes om te delen, zoals enchiladas, tortilla's met bonen en pittige garnalen, en ceviche. Het menu verandert met de seizoenen. Lupe biedt ook brunchgerechten voor het weekend, zoals huevos rancheros en chilaquiles, die volgens de eigenaren ideaal zijn om een kater te verzachten.

13
Adres
Jan van Galenstraat 219,
1056 BW Amsterdam

Broodje Daan

Broodje Daan is een gezellige broodjeszaak met tijdloze prijzen, verwelkomt een gevarieerd publiek. Van 6.00 tot 15.00 uur op werkdagen kunt u genieten van een broodje en vers gezette koffie tegen aantrekkelijke tarieven. De broodjes dragen namen van de bedenksters, zoals de Bouwmaat XL Burgers, ontworpen door de mannen van de bouwmarkt. Zelfs huishond Buddy heeft zijn eigen creatie. De zaak trekt ook vaste klanten, waaronder 'Mevrouw Pindakaas', die dagelijks geniet van haar broodje pindakaas. Daan kent haar klanten door en door, volgt hun routines en deelt dagelijkse lachmomenten.

14
Adres
Jan van Galenstraat 147,
1056 BN Amsterdam

Oficina

Bij Oficina bieden ze een wekelijks wisselend ontbijt- en lunchmenu aan, met ingrediënten die passen bij het seizoen. De focus ligt op het vinden van mooie producten uit Amsterdam en de omliggende boerderijen. Oficina is geopend van woensdag tot en met zondag van 10:00 tot 17:00 uur. Ontbijt wordt de hele dag geserveerd en de lunchservice begint om 11:30 uur.

15
Adres
Gosschalklaan 12,
1014 DC Amsterdam

Mossel & Gin

Het is niet moeilijk te raden wat er op het menu staat bij Mossel & Gin. Dit ijzersterke concept draait al jaren goed en chef Josh Selter kreeg zelfs hun befaamde Gin Mayo in de schappen van de Albert Heijn. Die is uitstekend, maar voor de totaalervaring moet je toch echt naar Mossel & Gin in het Westerpark. Je kan er in de zomer heerlijk zitten met uitzicht over het prachtige Westerpark en altijd lang tafelen en nog gezellig drankjes drinken.

16
Adres
Jan Evertsenstraat 136,
1056 EG Amsterdam

White label coffee

White label coffee is een koffiemerk met meerdere koffietentjes in Amsterdam. Ze roasten hun eigen koffie waarbij ze kwaliteit, openheid en samenwerking door de hele keten van het koffieproces belangrijk achten. De locatie in West is een soort van open huiskamer waar je gerust kan zitten om een koffietje te drinken. De zaak is minimalistisch ingericht waarbij gebruik is gemaakt van vintage interieur. Ze hebben koffie van verschillende origine die de barista’s met liefde voor je bereiden. Je kan ook lekkernijen bestellen voor bij de koffie en er zijn verschillende vegan melk opties.

17
Adres
Watertorenplein 6,
1051 PA Amsterdam

Café Restaurant Amsterdam

Voor de steak, fruit de mer of de sticky toffee cake. Café Restaurant Amsterdam is altijd even goed. In het oude Machinepomp gebouw op het Watertorenplein bevindt zich sinds 1996 dit restaurant. Inmiddels is het niet meer weg te denken uit de Amsterdamse horeca-wereld. De industriële look van het restaurant geeft een grootste indruk, maar is tegelijkertijd ook knus gebleven. Het eten is goed, en ’s zomers zit je aan het water op het terras. Ook voor grote groepen een fijne plek om lang te tafelen. Je kan er ook heerlijk lunchen of gewoon een kopje koffie drinken met een krantje erbij. Het is hoe dan ook de moeite waard dit fantastische gebouw te bekijken.

18
Adres
Jan Evertsenstraat 91,
1057 BS Amsterdam

Bar Baarsh

Een leuke gezellige bar in De Baarsjes waar je terecht kan voor een hapje, drankje of pub quiz op de maandag avond. Eigenaren van Visbar Beet hebben in november 2019 de zaak overgenomen maar wilde het 'oude' Bar Baarsh in stand houden. Het is dus nog steeds hetzelfde gezellige restaurant wat we gewend waren. De keuken is dagelijks geopend van 10:00- 22:00 voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Voor de lunch heb je keuze uit verschillende boordjes zoals de gegrilde groente met zoete aardappel-chipotle crème of de avocado mash met avocado, ei en tomaat. Kies voor het diner bijvoorbeeld een dorade van de BBQ, een gelakte Rib eye of de Bar Baarsch burger.

Interieur
19
Adres
Generatorstraat 10,
1014 AT Amsterdam

RataPlan Generatorstraat

Met 3.500 vierkante meter aan oppervlakte is de kringloopwinkel een van de grootste van Amsterdam. In dit walhalla van kringloopspullen vind je onder meer vintage serviesgoed, zeldzame elpees, tweedehands fietsen, drogers, wasmachines en tv’s. Extra: thema-eilanden voor bijvoorbeeld de presentatie van vintage kleding en door eigen personeel opgeknapte spullen.

20
Adres
Lambertus Zijlplein 27,
1067 JR Amsterdam

Terre des Hommes Amsterdam

Bij kringloopwinkels draait het natuurlijk om hergebruik van spullen. Hoe minder nieuwe spullen er nodig zijn, des te minder de druk op het milieu is. Terre des Hommes heeft ook een sociaal gezicht, waarbij ze mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt nieuwe kansen bieden. In deze kringloopwinkel kun je terecht voor kleding, antiek, curiosa, speelgoed en kleine huishoudelijke apparaten.

21
Adres
Van Slingelandtstraat 39,
1051 CG Amsterdam

RataPlan

Lekker struinen tussen alle kringloopkoopjes van RataPlan, met ruime keuze aan tweedehands spullen. Deze kringloopwinkel is ruim 1.000 vierkante meter en telt drie verdiepingen. Met meubels, boeken, kleding, beddengoed, huishoudelijke apparaten, serviesgoed en een mooie collectie tweedehands fietsen.

22
Adres
Jan van Galenstraat 143,
1056 BN Amsterdam

Ted.Amsterdam

Ted.Amsterdam is een multifunctionele creatieve ruimte gevestigd in Amsterdam waar interieur, kunst en creativiteit elkaar ontmoeten. Ze verkopen verzamelbare mid-century moderne vintage en nieuwe meubelstukken, hedendaagse kunstwerken van lokale kunstenaars en unieke design objecten, en tegelijkertijd creëert het een unieke ruimte waar creativiteit kan bloeien. Of je nu op zoek bent naar een speciaal ontwerp voor je huis of tuin of juist een inspirerende ruimte voor een project, ted. is de plek voor jou.

Kunst & cultuur
23
Adres
Noordzijde 31,
1064 GV Amsterdam

Van Eesteren Museum

Het Van Eesteren Museum is een echt buurtmuseum dat wordt gerund door vrijwilligers uit de buurt. De focus van dit museum ligt op de naoorlogse architectuur en kunst van Amsterdam. Het museum is vernoemd naar stedenbouwkundige Cornelis van Eesteren, wiens cultuurhistorische erfenis van de naoorlogse stedenbouw terug te vinden is in het museum. In het Van Eesteren Paviljoen zijn vaste tentoonstellingen in combinatie met tijdelijke opstellingen te zien, en in het openluchtmuseum kom je door wandelingen meer te weten over de kernprincipes van Van Eesteren; licht, lucht en ruimte.

24
Adres
Willem de Zwijgerlaan 327,
1055 RA Amsterdam

No Man's Art Gallery

No Man’s Art Gallery begon als een reizen pop-up galerie met de missie om de toegang tot buitenlandse kunstmarkten mogelijk te maken voor opkomende kunstenaars. In 2018 betrok NMAG een permanente ruimte in Bos & Lommer, die naast een galerie ook een bar en restaurant huisvest. Een unieke locatie die de drempel om een galerie te bezoeken verlaagd met een restaurant dat eten serveert die de tentoongestelde kunst weerspiegelt.

25
Adres
Willem de Zwijgerlaan 327,
1055 RA Amsterdam

No Man's Art Gallery Kiosk

No Man’s Art Gallery begon in 2011 als een reizende pop-up galerie met toegang tot buitenlandse kunstmarkten voor kunstenaars vroeg in hun carrières. Zo waren er tussen 2011-2022 verschillende pop-ups over de hele wereld te zien. In 2018 opende de galerie een permanente ruimte in Bos & Lommer, waarin ook een bar/restaurant is gehuisvest. De galerie heeft een internationaal tentoonstellingsprogramma met een specifieke focus op opkomende hedendaagse kunst. Recent is No Man’s Art Gallery KIOSK geopend in Amsterdam, een ruimte met een project- gebaseerd programma.

 

Op Bedrijvencentrum Kapoeas op Bedrijventerrein Sloterdijk II in Amsterdam zijn een tweetal bedrijfsruimtes beschikbaar, respectievelijk op Kapoeasweg nummer 6 (circa 770 m²) en Kapoeasweg nummer 8 (circa 810 m²). Deze worden zowel individueel als geschakeld (circa 1.581 m²) aangeboden. De uitstekende ligging nabij het centrum en de goede bereikbaarheid vanaf de ringweg A10 West, maken het bedrijvencentrum tot een gewilde locatie voor stadslogistiek, ambachtelijke- en centrum georiënteerde bedrijven.

De bedrijfsruimte aan de Kapoeasweg 6 heeft een oppervlakte van circa 770 m² en wordt opgeleverd in huidige, lege en schone staat. Op de begane grond beschikt de bedrijfsruimte over een overheaddeur, showroom-/kantoorruimte, lichtkoepels en een vrije hoogte tot ruim 6 meter. De eerste verdieping bestaat uit open kantoorruimte. Daarnaast is er gratis parkeergelegenheid op de openbare weg.

De bedrijfsruimte aan de Kapoeasweg 8 heeft een oppervlakte van circa 810 m² en is vergelijkbaar qua opleveringsniveau en indeling. De ruimtes kunnen geschakeld worden waardoor een totale metrage van 1.581 m² kan worden gecreëerd.

Gebouw
De bedrijfsruimtes aan de Kapoeasweg zijn gebouwd in 1965 en naderhand diverse malen gerenoveerd.

Buitenruimte
Voor de bedrijfsruimtes is gelegenheid voor het laden en lossen van vrachtwagens en bestelbussen. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid op de openbare weg.

Buurt + hotspots
De bedrijfsruimte is gelegen in de wijk Sloterdijk II in Amsterdam West. De Westpoort en de Sloterdijkgebieden zijn een zeer divers gebied welk volop in beweging is. De Sloterdijkgebieden zijn onderdeel van Westpoort. In Westpoort vind je ook de vierde haven van West-Europa en het grootste aaneengesloten bedrijventerrein van Nederland met korte verbindingen naar Schiphol en de Randstad.

Bedrijven, kantoren, hotels, opleidingen, horeca, tijdelijke akkerbouw, de 1e binnenstedelijke wijngaard van Amsterdam, Westpoort honing, tijdelijke initiatieven en woningen zijn hier te vinden. In het bedrijvige gebied werken 47.000 mensen en 4.000 studenten/scholieren volgen er een opleiding. Dagelijks maken circa 50.000 passagiers gebruik van station Sloterdijk.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid van Bedrijvencentrum Kapoeas is uitstekend met auto vanaf de afslag S102 (Sloterdijk) van de ringweg A10 via de Basisweg en Rhoneweg danwel vanaf de afslag S102 (Westpoort) van de rijksweg A5 via de Basisweg, Seineweg en Rhoneweg. Met het openbaar vervoer is Bedrijvencentrum Amsterdam bereikbaar via buslijn 382 (halte Kastrupstraat). Deze buslijn zorgt voor een goede verbinding met Station Sloterdijk.

Met openbaar vervoer is Bedrijvencentrum Kapoeas uitstekend bereikbaar vanwege de ligging op 10 minuten loopafstand van station Amsterdam Sloterdijk. Hiervandaan vertrekken diverse trein-, tram-, metro- en busverbindingen waardoor het centrum van Amsterdam en de gehele regio snel bereikbaar zijn.

Parkeergelegenheid
Er is gratis parkeergelegenheid op de openbare weg.

Bijzonderheden
• uitstekende bereikbaarheid
• goede verhouding bedrijfsruimte vs. kantoorruimte
• overheaddeur
• gratis parkeren
• mogelijkheid tot het schakelen van twee bedrijfsruimtes

Op Bedrijvencentrum Kapoeas op Bedrijventerrein Sloterdijk II in Amsterdam zijn een tweetal bedrijfsruimtes beschikbaar, respectievelijk op Kapoeasweg nummer 6 (circa 770 m2) en Kapoeasweg nummer 8 (circa 810 m2). Deze worden zowel individueel als geschakeld (circa 1.581 m2) aangeboden. De uitstekende ligging nabij het centrum en de goede bereikbaarheid vanaf de ringweg A10 West, maken het bedrijvencentrum tot een gewilde locatie voor stadslogistiek, ambachtelijke- en centrum georiënteerde bedrijven.

De bedrijfsruimte aan de Kapoeasweg 6 heeft een oppervlakte van circa 770 m² en wordt opgeleverd in huidige, lege en schone staat. Op de begane grond beschikt de bedrijfsruimte over een overheaddeur, showroom-/kantoorruimte, lichtkoepels en een vrije hoogte tot ruim 6 meter. De eerste verdieping bestaat uit open kantoorruimte. Daarnaast is er gratis parkeergelegenheid op de openbare weg.

De bedrijfsruimte aan de Kapoeasweg 8 heeft een oppervlakte van circa 810 m2 en is vergelijkbaar qua opleveringsniveau en indeling. De ruimtes kunnen geschakeld worden waardoor een totale metrage van 1.581 m2 kan worden gecreëerd.

Gebouw
De bedrijfsruimtes aan de Kapoeasweg zijn gebouwd in 1965 en naderhand diverse malen gerenoveerd.

Buitenruimte
Voor de bedrijfsruimtes is gelegenheid voor het laden en lossen van vrachtwagens en bestelbussen. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid op de openbare weg.

Buurt + hotspots
De bedrijfsruimte is gelegen in de wijk Sloterdijk II in Amsterdam West. De Westpoort en de Sloterdijkgebieden zijn een zeer divers gebied welk volop in beweging is. De Sloterdijkgebieden zijn onderdeel van Westpoort. In Westpoort vind je ook de vierde haven van West-Europa en het grootste aaneengesloten bedrijventerrein van Nederland met korte verbindingen naar Schiphol en de Randstad.

Bedrijven, kantoren, hotels, opleidingen, horeca, tijdelijke akkerbouw, de 1e binnenstedelijke wijngaard van Amsterdam, Westpoort honing, tijdelijke initiatieven en woningen zijn hier te vinden. In het bedrijvige gebied werken 47.000 mensen en 4.000 studenten/scholieren volgen er een opleiding. Dagelijks maken circa 50.000 passagiers gebruik van station Sloterdijk.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid van Bedrijvencentrum Kapoeas is uitstekend met auto vanaf de afslag S102 (Sloterdijk) van de ringweg A10 via de Basisweg en Rhoneweg danwel vanaf de afslag S102 (Westpoort) van de rijksweg A5 via de Basisweg, Seineweg en Rhoneweg. Met het openbaar vervoer is Bedrijvencentrum Amsterdam bereikbaar via buslijn 382 (halte Kastrupstraat). Deze buslijn zorgt voor een goede verbinding met Station Sloterdijk.

Met openbaar vervoer is Bedrijvencentrum Kapoeas uitstekend bereikbaar vanwege de ligging op 10 minuten loopafstand van station Amsterdam Sloterdijk. Hiervandaan vertrekken diverse trein-, tram-, metro- en busverbindingen waardoor het centrum van Amsterdam en de gehele regio snel bereikbaar zijn.

Parkeergelegenheid
Er is gratis parkeergelegenheid op de openbare weg.

Contempory living

40 exiting openings in 2023

Buurtgids: de Jordaan rondom de Westerstraat

Recent bekeken
Overzicht alle woningen

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?