Kenmerken
Johan Cruijff Boulevard, Amsterdam
Soort
  • Kantoorruimte
Prijs
  • € 200,-
  • Per vierkante meters per jaar
Servicekosten
  • € 60,-
  • Per vierkante meters per jaar
Oppervlakte
  • Kantoor oppervlakte: 204 m2
  • Kantoor in units vanaf: 204 m2
Aanvaarding
  • Direct
Energielabel
  • A+
Overige kenmerken

Oppervlakte 
Momenteel is er een kantoorunit beschikbaar voor de verhuur, zijnde:

Unit 2 | vijfde verdieping | 204,85 m² VVO kantoorruimte

Opleveringsniveau
De kantoorruimte wordt opgeleverd, in gerenoveerde staat, met onder andere de volgende voorzieningen:

• gezamenlijke entree
• vier liften
• mechanische ventilatie met topkoeling
• kabelgoten voor elektrische aansluiting en t.b.v. databekabeling
• ruime sanitaire voorzieningen per verdieping
• nieuw systeemplafond met ledverlichting 
• pantry aansluiting
• nieuw schilderwerk bouwkundige wanden
• geëgaliseerde vloer

Huurprijs
€ 200,- per m² per jaar te vermeerderen met de servicekosten en omzetbelasting.

Voorschot servicekosten
€ 60,-  per m² per jaar te vermeerderen met omzetbelasting.

Bestemming
Publiek-/privaatrechtelijk is de bestemming kantoorruimte van toepassing.

Monumentale status 
Niet van toepassing.

Energielabelklasse
Voor dit object geldt energielabelklasse A+.

Betalingsverplichting
Per kwartaal bij vooruitbetaling te voldoen.

Huurtermijn
Vijf jaar met aansluitende verlengingsperioden van vijf jaar. Afwijkende huurtermijnen zijn in overleg met verhuurder bespreekbaar.

Huuringangsdatum
Per direct.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum, vindt indexering plaats van de huurprijs op basis van de wijziging van het Consumentenprijsindexcijfer (CPI), reeks CPI Alle huishoudens (2015 =100), als gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Huurder dient een waarborgsom/bankgarantie (model ROZ) te stellen ter grootte van tenminste drie maanden huur en servicekosten, beide te vermeerderen met btw.

Huurvoorwaarden
Op basis van de Modelhuurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (R.O.Z. model februari 2015), met de bijbehorende algemene bepalingen, eventueel door verhuurder aan te vullen met bijzondere bepalingen.

Btw-plicht
Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig door huurder wordt gecompenseerd.

Overige bepalingen
Johan Cruijff Boulevard, Amsterdam

Voorbehoud Broersma Werken
Deze vrijblijvende informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid hiervan wordt door Broersma Werken geen aansprakelijkheid aanvaard, noch kan hieraan enig recht worden ontleend.

Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een, daarvan al dan niet afwijkend, aanbod worden Broersma Werken noch haar opdrachtgevers op enige wijze gebonden, ook niet tot het doen van enig tegenbod. Broersma Werken treedt uitdrukkelijk slechts op als adviseur van haar opdrachtgever en niet als gevolmachtigde namens haar. Voorts geldt dat tussen partijen eerst juridisch binding kan ontstaan nadat definitieve overeenstemming is bereikt ter zake van al hetgeen zij met elkaar beogen te regelen en deze overeenstemming bovendien is vastgelegd in een schriftelijke en namens beide partijen rechtsgeldig ondertekende overeenkomst, waarbij artikel 3:39 BW overeenkomstige toepassing vindt.

Broersma Werken is een besloten vennootschap, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 34121232. Broersma Werken verleent al haar diensten op grond van de Algemene Voorwaarden NVM voor professionele opdrachtgevers Versie februari 2023. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten die aan haar zijn of worden verstrekt en/of op de levering van al haar diensten en producten aan wie dan ook. De algemene voorwaarden worden op verzoek toegezonden en zijn tevens te downloaden op broersma.nl. De aansprakelijkheid van Broersma Werken is in alle omstandigheden en jegens eenieder beperkt tot het bedrag dat door de beroepsaansprakelijkheidsverzekering van Broersma Werken in het desbetreffende geval wordt uitgekeerd.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de (bruto vloer- /verhuurbaar vloer-/gebruiks-) oppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Plattegrond
Johan Cruijff Boulevard, Amsterdam
Documenten
Johan Cruijff Boulevard, Amsterdam
"][/dflip]
Locatie
Johan Cruijff Boulevard, Amsterdam
Kunst & cultuur
01
Adres
Bijlmerplein 110,
1102 DB Amsterdam

Open Space Contemporary Art Museum (OSCAM)

In The Open Space Contemporary Art Museum, afgekort OSCAM, ligt de focus op het tonen van jong talent in de kunstindustrie. Dit museum gelegen aan het Bijlmerplein is een plek waar kunst, design en mode samenkomen. OSCAM is opgericht door Huma Kabakcı en werd een plek die draait om vakmanschap en het tonen van nieuwe en diverse ideeën. De tentoonstellingen en projecten van OSCAM wisselen regelmatig, waardoor hier altijd weer iets nieuws te zien is. Lopende projecten zijn onder andere de Writing Space, waar kunstenaars van verschillende achtergrond teksten aanbieden, of bijvoorbeeld project Edible Goods, waar voedsel als medium in kunst wordt onderzocht.

02
Adres
Anton de Komplein 120,
1102 DR Amsterdam

CBK Zuidoost

Aan het Anton de Kom plein ligt het Centrum Beeldende Kunst Zuidoost. Dit is dé plek voor actuele beeldende kunst vanuit een interculturele, inclusieve invalshoek. Al meer dan 30 jaar wordt hier een breed publiek aangesproken en in contact gebracht met kunst. Door het organiseren van tentoonstellingen, kunstuitleningen, kunstlessen en workshops wordt kunst hier ingezet om een verschil te maken in de samenleving.

03
Adres
Kruislaan 124,
1097 GA Amsterdam

Museum Tot Zover

Naast de mooie begraafplaats De Nieuwe Ooster bevindt zich Het Nederlands Uitvaart Museum Tot Zover: een museum over hoe er wordt omgegaan met de dood. Als je je nu afvraagt waarom er een museum is over de dood, ben je hier aan het juiste adres. Hier kan je meer leren over uitvaartrituelen en reflecteren op sterfelijkheid in de brede zin. Hoe wordt omgegaan met de dood kan veel zeggen over de identiteit van een mens, cultuur of samenleving. Als je meer wilt weten over wat de omgang met de dood ons vertelt over wie we zijn, waar we vandaan komen en wat we denken en geloven, is dit de perfecte plek. Naast een museum, is deze plek perfect voor jou.

Eten & drinken
04
Adres
Agatha Christiesingel 28,
1102 WK Amsterdam

Annie's Place

Stap binnen bij Annies Place voor een smaakvolle ervaring met authentieke Surinaamse gerechten. Het dagelijks bereide menu omvat verse Surinaamse lekkernijen, met als absolute favoriet de ambachtelijk gebakken Annie's Vis. Ontdek een scala aan keuzes, va Nasi en Bami tot garnalen, bakkeljauw en een assortiment Surinaamse groenten zoals Antroewa, Bittawiri, Soproppo en Tayerblad. Bij Annies Place geniet je van de rijke smaken van Surinaamse culinaire tradities.

05
Adres
Amstelzijde 59,
1184 TZ Amstelveen

SAAM restaurant

Chef Margot Janse kookte in het verleden als head chef in restaurant Le Quartier Francais in Franschoek Zuid Afrika. Dit restaurant stond destijds op nummer 41 in de World's 50 best restaurants! Zij werkt als executive chef nu samen met sommelier en wijn importeur Koen van der Plas. Koen was vroeger hoofd sommelier bij Interscaldes. Chef Jasper Hermans werkte eerder bij Aan de Poel in Amstelveen. Dit sterrenteam creëerde een 'spys'kaart geïnspireerd door inheemse Zuid-Afrikaanse en lokale Nederlandse ingrediënten.

06
Adres
Spaklerweg 10A,
1096 BA Amsterdam

George Marina

George Marina is een elegant restaurant gevestigd langs het water van de Amsterdamse Amstel. Het is dé plek om even het hectische stadsleven te ontvluchten en bij te komen in een waterrijke omgeving. Als het fris is buiten kun je binnen genieten van het prachtige interieur met een marmeren bar en spectaculaire trappen. In de zomer kun je heerlijk buiten zitten op het terras. Rondom het restaurant zijn ook veel ligplaatsen voor boten waardoor het bijna lijkt alsof je je in de Côte d'Azur bevindt. George Marina is bekend vanwege de heerlijke visgerechten, zoals verse oesters, maar je kunt hier ook een lekkere steak of burger bestellen.

07
Adres
Fizeaustraat 2,
1097 SC Amsterdam

The Lobby

The Lobby is onderdeel van Hotel V; een 4-sterren hotel in Amsterdam-Oost op loopafstand van het Amstelstation. In dit eclectische restaurant kun je de hele dag door heerlijk zitten en genieten van de een ontbijt, lunch, diner of borrel. Op de menukaart staan vele gerechten met internationale invloeden. Als ontbijt kan je de heerlijke wentelteefjes bestellen en voor het diner kun je gerechten proberen als parelhoen met pastinaak-ravioli of topinamboer met geitenkaas. Door de fijne en gastvrij sfeer voelt The Lobby bijna als een woonkamer; je zou hier wel de hele dag willen blijven zitten.

08
Adres
Amstelboulevard 1,
1096 HH Amsterdam

Ode aan de Amstel

Ode aan de Amstel bevindt zich in het voormalige restaurant Riva. Gelegen aan de Amstel biedt dit restaurant een prachtig uitzicht over rivier de Amstel; een van de levensaders van de stad Amsterdam. Het interieur is stijlvol met warme kleuren en robuuste materialen. Op de all-day dining kaart vind je allerlei heerlijke gerechten, waarvan een aantal klassiekers of verrassende gerechten met een Aziatische twist. Als het lekker weer is, kun je op het terras heerlijk aan het water zitten. Dit restaurant is echt een verborgen parel in Amsterdam.

09
Adres
Nederhoven 13,
1082 AM Amsterdam

Hwa Won

Hwa Won is een authentiek Koreaans restaurant dat ligt in Buitenveldert tegen de rand aan van Amstelveen. Een plek waar veel Koreanen wonen. In de keuken staat moeder Chang en vader regelt de inkopen. De kimchi wordt van generatie op generatie doorgegeven en geperfectioneerd in de HwaWon-keuken van mama Chang, met respect voor de traditie. Probeer daarnaast Hwa Wons beroemde Koreaanse gefrituurde kip. Zoet, kleverig en knapperig.

10
Adres
Helmholtzstraat 37,
1098 LD Amsterdam

Badeta

Badeta begint langzaamaan naam te maken in de stad met ondertussen twee locaties. Het begon in De Pijp en heeft nu ook een vestiging in de Watergraafsmeer. De twee oprichters hebben de missie om in elk stadsdeel een locatie te openen.  Deze koffiebranderij verkoopt heerlijke koffie met hun eigen melanges en diverse huisgemaakte lekkernijen. Duurzame koffie staat centraal, afkomstig van kleinschalige boeren met milieuvriendelijke boerderijen en goede arbeidsomstandigheden.

11
Adres
Trompenburgstraat 111,
1079 TV Amsterdam

Café Remouillage

'Complex simplicity, is our way of less is more' staat op de website van deze hidden gem. Het woord café is enigszins misleidend. Jonathan Sparber (o.a Toscanini, Vermeer, Entrepot) zegt hier over; ‘Ik noem het café omdat ik wil dat mensen ook spontaan langs kunnen komen om een hapje te eten.' Jonathan kookt alles van het beest, niets wordt weggegooid. De wijnkaart met een mooie selectie producenten is voornamelijk biologisch.

12
Adres
Lekstraat 11,
1079 EK Amsterdam

Utage Sake Bar

Utage Sake Bar is nieuwe en tevens Amsterdamse primeur. Utage betekent 'banket' in het Japans, oftewel een plek waar vrienden samenkomen en de sake rijkelijke vloeit. De uitgebreide sake-selectie biedt voor elk budget en smaak wat wils. Op de menukaart staan lekkernijen als karaage, gyoza, Japanse pickles en ook aubergine met miso, desserts en tal van vegetarische opties.

13
Adres
Middenweg 72,
1097 BS Amsterdam

Restaurant Merkelbach

In een van de oudste herenhuizen van de stad, gelegen in Park Frankendael, vind je restaurant Merkelbach. Patron cuisiner Geert Burema was ooit grondlegger van Slow Food in Amsterdam en op de kaart van Merkelbach prijken nog altijd regionale specialiteiten. De signature vissoep van bijvangst van De Goede Vissers (die je elke zaterdag op de Noordermarkt kunt opzoeken) is niet te missen en een slow bitter frisdrankje op het terras dat uitkijkt over de tuinen van Park Frankendael is een van de grootste geneugten van de Amsterdamse zomer. Leuk om te weten: Merkelbach is vernoemd naar Ben Merkelbach, Amsterdamse architect wiens familie tot voor kort nog in dit herenhuis woonde.

14
Adres
Gelrestraat 28,
1079 MZ Amsterdam

Restaurant Showw

Eigenaren Lendl Mijnhijmer (sommelier en restaurant manager) en Dorus Floris, executive chef, voorheen Bougainville (*) openden hun eigen fine dining restaurant aan de kop van de Zuidas. Naast een 6 gangen menu is er ook de mogelijkheid om a la carte te eten. Hier wordt op hoog niveau gekookt en de uitstekende wijnkaart bevat maar liefst 750 wijnen.

15
Adres
Kamerlingh Onneslaan 3,
1097 DE Amsterdam

Restaurant de Kas

Al sinds 2001 kweekt de Kas in hun eigen tuinen zo'n 300 soorten groenten, kruiden en fruit. Met als motto in de ochtend geoogst en in de middag op het bord. De tuinen in Amsterdam en de Beemster vormen de ziel van het restaurant en het menu. Ze geven de seizoenen aan en verrassen keer op keer.  De kas werkt met vaste menu’s. Tijdens de lunch kan gekozen worden voor een 3- of 4-gangen menu en voor het diner een 5- of 6-gangen menu. Geen à la carte en altijd verrassende creatieve creaties bereid door chefs Wim de Beer en Jos Timmer. Inmiddels zijn ze in het bezit van een 'normale' en groene Michelinster.

16
Adres
Eerste Ringdijkstraat 2,
1097 BC Amsterdam

East57

Amsterdam Oost heeft er weer een nieuwe hotspot bij! East57 is een relaxte plek waar verschillende mensen samenkomen, van locals tot studenten tot af en toe een verdwaalde toerist, bij East 57 vind je ze allemaal. Je kunt hier vanaf 7 uur ’s ochtends tot 1 uur ’s nachts terecht. Ze bieden goed eten en lekker drinken aan. Er wordt veel samengewerkt met leveranciers uit Amsterdam die hun strepen hebben verdiend en alleen de allerbeste kwaliteit leveren. Denk aan Brandt & Levie, Vlaamsch Broodhuys, Erik’s Delicatessen en nog veel meer.

Boodschappen
17
Adres
Albert Camuslaan 114,
1102 WJ Amsterdam

Tanger Markt

Bij Tanger Mark bieden ze een unieke diversiteit met producten uit meer dan 100 landen. Of het nu gaat om ingrediënten voor een Hollandse stamppot of Marokkaanse harira soep, Tanger Markt heeft alles. Naast het brede scala aan land-specifieke producten, staat Tanger Markt bekend om de ongeëvenaarde versheid, variërend van sappig fruit tot mediterrane olijven en mals lamsvlees. Voor liefhebbers van vers is Tanger Markt dé bestemming.

18
Adres
Anton de Komplein 10,
1102 DR Amsterdam

Markt Anton de Komplein

Midden in de Amsterdamse Bijlmer heb je het welbekende Anton de Komplein. Zonder de markt is dit ook al een van de kloppende harten van de Bijlmer maar als de markt op maandag en donderdag van 09:00 tot 18:00 neerstrijkt is het al helemaal fantastisch. Op de markt vind je van alles, inheemse groenten en fruit (denk aan jackfruit, passievrucht en nog veel meer), vis, kleding maar ook huishoudelijke artikelen en (live) muziek.

19
Adres
Harriët Freezerstraat 108A,
1103 JP Amsterdam

Toko Kai Hing

Bij Toko Kai Hing in winkelcentrum Ganzenhoef, ook wel toko Omoe genoemd,  vind je een unieke combinatie van Chinese en Surinaamse cultuur en producten. Naast Chinese draken en lampions aan het plafond, worden de lekkerste Surinaamse gerechten hier verkocht. Deze familietoko biedt onder andere nasi Hongkong style en gemberbier van Blesi, gemaakt door een familie uit Zuidoost. Kai Hing Li, 80 jaar oud en nog steeds dagelijks werkzaam in de toko, zorgt voor een authentieke sfeer en lekker eten.

20
Adres
Hoendiepstraat 2,
1079 LT Amsterdam

Pasteibakkerij

In het voormalig slachthuis van de Rivierenbuurt vind je vandaag de Pasteibakkerij. Ze maken hier allerlei soorten worsten, paté, spek, ham en andere chacuterie in Franse stijl. De Pasteibakkerij is vernoemd het gerecht pastei; waar paté wordt gebakken in korstdeeg. Gedurende het jaar verkoopt de Pasteibakkerij haar vaste assortiment maar tijdens de feestdagen kun je hier ook traditionele pastei gerechten kopen.

21
Adres
Amsterdam

Pure markt

De naam zegt het al, deze markt draait om puur eten op een ambachtelijke manier. Elke zondag van de laatste maand in Park Frankendael, het Amstelpark of het Beatrixpark. Je kan er heerlijke vers bereide maaltijden eten of producten kopen om thuis aan de slag te gaan. Perfecte zondagsbesteding!

22
Adres
Rijnstraat 91,
1079 GZ Amsterdam

Volendammer vishandel Jonk

Er zijn maar weinig mensen die zich in kunnen houden op het hoekje van de Lekstraat en de Rijnstraat. Want wat is er beter dan een bakje kibbeling voor de lunch? Volendammer vishandel Jonk is een ouderwetse vishandel voor verse vis, gebakken vis en belegde broodjes. Van een verse Hollandse Nieuwe haring, tot luxe zalm maaltijden: de verse aanvoer van vis van visleveranciers uit Volendam, Urk en IJmuiden stelt nooit teleur.

Interieur
23
Adres
Schepenbergweg 26,
1105 AT Amsterdam

Kringloopcentrum Zuidoost

Je kunt hier een complete inboedel halen: van theelepeltjes, kopjes tot matras en wasmachine. Met dagelijks nieuwe spullen, is Kringloopcentrum Zuidoost de ultieme kans om die vintage spiegel een nieuw leven te geven of een retro stoel te scoren. Iedereen is welkom voor een kopje koffie of thee.

24
Adres
Van T Hofflaan 27,
1097 GH Amsterdam

Kringloop ’t Hartje

Voor alle tweedehands spullen die je maar kunt bedenken. En misschien nog wel een item wat opeens van veel waarde blijkt te zijn… ’t Hartje is daarnaast uitgegroeid tot servicepunt van welzijnsorganisatie Dynamo en daarmee een sociaal-maatschappelijk centrum. Creatieve buurtbewoners houden tentoonstellingen, geven workshops en verkopen hun werk, van sjaal tot schilderij.

25
Adres
Trompenburgstraat 22,
1079 TX Amsterdam

Kringloop Winkel Amsterdam

Kringloop Winkel Amsterdam heeft inmiddels vier locaties in de stad. Met boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek, speelgoed en gereedschap. Kortom, alles wat je in een kringloopwinkel kunt verwachten. Genoeg redenen om een middagje rond te struinen.

Rainbow Offices is gelegen aan de Johan Cruijff Boulevard 83-95 en is een multi-tenant kantoorgebouw met in de plint diverse grote winkels waaronder een MediaMarkt en Decathlon. In dit gedeelte van Rainbow Offices zijn diverse representatieve bedrijven gevestigd zoals PsyQ i-spy, De Kerk Vis Niekus B.V. en StudioZoost. In het kenmerkende gebouw direct naast de Johan Cruijf ArenA is een kantoorruimte beschikbaar op de vijfde verdieping. De ruimte is circa 204 m² VVO. Deze wordt in gerenoveerde casco staat opgeleverd. Het kantoor is toegankelijk vanuit een gezamenlijke en representatieve entree, direct naast de Zuidingang van de ArenA. Vanwege haar ligging op loopafstand van treinstation Amsterdam Bijlmer ArenA is de bereikbaarheid middels openbaar vervoer uitstekend. Eveneens zijn er voldoende parkeermogelijkheden in diverse nabijgelegen parkeergarages. 

Beschikbaarheid
Unit 2 | vijfde verdieping | 204,85 m² VVO kantoorruimte

Gebouw
Rainbow Offices is ontworpen door Sjoerd Soeters van PHP architecten en gebouwd in de periode 1997-2000 door BAM & Ballast Nedam. Om het bestaande tekort aan warmte en begrenzing te compenseren is gekozen voor het ontwerp van een kleurige straatwand die uit kleinere delen is samengesteld. De verschillende kleuren maken het tot een abstract geheel.  Typerend is de kleurrijke zuilengang waardoor bezoekers beschut de winkels, kantoren, het transferium en station kunnen bereiken. 

De gekleurde bebouwing wordt onderbroken door twee kantoorgebouwen in natuursteen, die haaks op het stadion staan. Deze twee volumes markeren de zuidelijke entree van het stadion en vormen een vierkant voorplein. Het plintgebouw fungeert in feite als stedelijke poché, een vulling van de ruimte tussen het stadion en de openbare ruimte. 

Buurt + hotspots 
Rainbow Offices bevindt zich in het hart van stadsdeel Amsterdam Zuidoost. Het gebouw is gunstig gelegen aan een ruime voetgangerspromenade, direct verbonden met het metro- en treinstation Amsterdam Bijlmer ArenA. Dit gebied kenmerkt zich door een divers aanbod aan kantoren, winkelmogelijkheden bij Woonmall Villa ArenA en entertainmentmogelijkheden bij de Johan Cruijff ArenA, Ziggo Dome, bioscoop Pathé Arena en AFAS Live. Bovendien zijn in deze omgeving hoofdkantoren gevestigd van gerenommeerde bedrijven zoals Deutsche Bank, ING, Cisco Systems, Graydon, De Bijenkorf, Amex, Adidas.

Ontwikkelingen
Het ArenA Park, een groengebied in de buurt van de Johan Cruijff ArenA, AFAS Live en Ziggo Dome, wordt getransformeerd tot het Urban Interactive District. Dit project omvat onder andere een theater, een poppodium, kantoren, horecagelegenheden, een hotel en ongeveer 650 woningen. Deze ontwikkeling zal een positieve bijdrage leveren aan de vorming van een nieuw stadscentrum in dit gebied.

Bovendien wordt Amstel III ontwikkeld tussen de Amsterdam ArenA en het Amsterdam UMC, als onderdeel van een grootschalig stedelijk ontwikkelingsproject in Zuidoost. Samen met de ArenAPoort vormt Amstel III het derde werkgebied in Amsterdam, waar dagelijks maar liefst 26.000 mensen werken. In de komende jaren zal Amstel III veranderen van een gebied waar hoofdzakelijk wordt gewerkt naar een bruisende stadsbuurt waar zowel wordt gewoond als gewerkt.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid van het kantoorgebouw is uitstekend. Er is directe toegang tot de snelwegen A2, A9 en de ringweg A10 (Afrit 1 - Duivendrecht / Oudekerk aan de Amstel). Het gecombineerde metro- en treinstation Amsterdam Bijlmer ArenA bevindt zich op minder dan twee minuten loopafstand. Hiervandaan zijn directe treinverbindingen naar Amsterdam Centrum, Schiphol, Utrecht en Rotterdam.

Parkeergelegenheid
De parkeergarage onder de Johan Cruijff ArenA (Transferium Amsterdam - P1) biedt een uitstekende mogelijkheid om te parkeren gedurende kantooruren. Deze garage is direct toegankelijk vanaf de A2. 

Via de gemeente Amsterdam zijn diverse parkeerabonnementen beschikbaar. Tevens is de parkeergarage van de Pathé Arena-bioscoop (P6 - Uitgaansdriehoek) is goede parkeermogelijkheid.

Bijzonderheden
•    zeer goede bereikbaarheid middels openbaar vervoer
•    diverse parkeergarages nabijgelegen 
•    gerenoveerde kantoorunit (casco +) 
•    per direct beschikbaar

Rainbow Offices is gelegen aan de Johan Cruijff Boulevard 83-95 en is een multi-tenant kantoorgebouw met in de plint diverse grote winkels waaronder een MediaMarkt en Decathlon. In dit gedeelte van Rainbow Offices zijn diverse representatieve bedrijven gevestigd zoals PsyQ i-spy, De Kerk Vis Niekus B.V. en StudioZoost. In het kenmerkende gebouw direct naast de Johan Cruijf ArenA is momenteel een kantoorruimte beschikbaar. De ruimte is circa 204 m2 VVO en gelegen op de vijfde verdieping. Het kantoor wordt in gerenoveerde casco staat opgeleverd. Het kantoor is toegankelijk vanuit een gezamenlijke en representatieve entree, direct naast de Zuidingang van de ArenA. Vanwege haar ligging op loopafstand van treinstation Amsterdam Bijlmer ArenA is de bereikbaarheid middels openbaar vervoer uitstekend. Eveneens zijn er voldoende parkeermogelijkheden in diverse nabijgelegen parkeergarages.

Rainbow Offices is ontworpen door Sjoerd Soeters van PHP architecten en gebouwd in de periode 1997-2000 door BAM & Ballast Nedam. Om het bestaande tekort aan warmte en begrenzing te compenseren is gekozen voor het ontwerp van een kleurige straatwand die uit kleinere delen is samengesteld. De verschillende kleuren maken het tot een abstract geheel.  Typerend is de kleurrijke zuilengang waardoor bezoekers beschut de winkels, kantoren, het transferium en station kunnen bereiken.

De gekleurde bebouwing wordt onderbroken door twee kantoorgebouwen in natuursteen, die haaks op het stadion staan. Deze twee volumes markeren de zuidelijke entree van het stadion en vormen een vierkant voorplein. Het plintgebouw fungeert in feite als stedelijke poché, een vulling van de ruimte tussen het stadion en de openbare ruimte.

Buurt + hotspots
Rainbow Offices bevindt zich in het hart van stadsdeel Amsterdam Zuidoost. Het gebouw is gunstig gelegen aan een ruime voetgangerspromenade, direct verbonden met het metro- en treinstation Amsterdam Bijlmer ArenA. Dit gebied kenmerkt zich door een divers aanbod aan kantoren, winkelmogelijkheden bij Woonmall Villa ArenA en entertainmentmogelijkheden bij de Johan Cruijff ArenA, Ziggo Dome, bioscoop Pathé Arena en AFAS Live. Bovendien zijn in deze omgeving hoofdkantoren gevestigd van gerenommeerde bedrijven zoals Deutsche Bank, ING, Cisco Systems, Graydon, De Bijenkorf, Amex, Adidas.

Ontwikkelingen
Het ArenA Park, een groengebied in de buurt van de Johan Cruijff ArenA, AFAS Live en Ziggo Dome, wordt getransformeerd tot het Urban Interactive District. Dit project omvat onder andere een theater, een poppodium, kantoren, horecagelegenheden, een hotel en ongeveer 650 woningen. Deze ontwikkeling zal een positieve bijdrage leveren aan de vorming van een nieuw stadscentrum in dit gebied.

Bovendien wordt Amstel III ontwikkeld tussen de Amsterdam ArenA en het Amsterdam UMC, als onderdeel van een grootschalig stedelijk ontwikkelingsproject in Zuidoost. Samen met de ArenAPoort vormt Amstel III het derde werkgebied in Amsterdam, waar dagelijks maar liefst 26.000 mensen werken. In de komende jaren zal Amstel III veranderen van een gebied waar hoofdzakelijk wordt gewerkt naar een bruisende stadsbuurt waar zowel wordt gewoond als gewerkt.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid van het kantoorgebouw is uitstekend. Er is directe toegang tot de snelwegen A2, A9 en de ringweg A10 (Afrit 1 – Duivendrecht / Oudekerk aan de Amstel). Het gecombineerde metro- en treinstation Amsterdam Bijlmer ArenA bevindt zich op minder dan twee minuten loopafstand. Hiervandaan zijn directe treinverbindingen naar Amsterdam Centrum, Schiphol, Utrecht en Rotterdam.

Parkeergelegenheid
De parkeergarage onder de Johan Cruijff ArenA (Transferium Amsterdam – P1) biedt een uitstekende mogelijkheid om te parkeren gedurende kantooruren. Deze garage is direct toegankelijk vanaf de A2.

Via de gemeente Amsterdam zijn diverse parkeerabonnementen beschikbaar. Tevens is de parkeergarage van de Pathé Arena-bioscoop (P6 – Uitgaansdriehoek) is goede parkeermogelijkheid.

Samengesteld; een collectie grachtenhuizen

Een selectie van gezellige bruine café’s in Amsterdam

De beste koffiezaken van Amsterdam

Recent bekeken
Overzicht alle woningen

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?